Johanna Nordströms ”Ring polisen” till Netflix

Johanna Nordströms standup-turné ”Ring polisen” sålde slut över 50 städer och avslutades på två utsålda Avicii Arena i maj 2022.
Nu meddelar hon världen att showen kommer släppas på Netflix – översatt och allt.
Jag gillar verkligen Johannas stand up och ser fram emot att se den i mitt lilla soffhörn tillsammans med en trio svansbeklädda varelser i varienrande storlek.
I teasern här ovan nämner Johanna staden Borås och sin något knackiga relation till den.
Det var nämligen så att Johanna och hennes podd ”Ursäkta” som hon driver tillsammans med Edvin Törnblom pratade om Borås och Johanna kallade en skönhetssalong för ”bordell” och blev polisanmäld för förtal av ägaren.
Vill du veta mer om saken så kan du klicka HÄR.

Så Netflix för Johanna i egenskap av komiker och tv-sänd livepodd för ”Ursäkta-podden” alltså? 
Kan man säga att det går bra nu?

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det går bra verkligen bra nu.

  Så jävla kul. Jag vet att hon har sina brister men blir ändå lite rörd av att se henne lyckas så stort.
  Extremt roligt att hon som både ung tjej och tjock (sorgligt att det ska spela roll men vi vet ju att det gör det) lyckats slå igenom så stort inom det mansdominerade komikeryrket.

  Och nu, 3, 2, 1, tills någon är kränkt av min kommentar…

   Tror absolut ingen kommer bli kränkt av den…

    Annan anonym 12:19, jodå, här är dom 😉

   Är knappast någon raritet av tjocka komiker direkt

   Undrar mest vilka hennes brister är?

    Idiot troll

   Varför behöver man nämna storlek på folk?

   Oj du kanske har missat stand-up scenen sista åren. Det är ingen 60-90-60 krav på komiker på scenen nämligen 🙂
   Johanna är duktig, kämpar hårt och tar för sig. Har inget med utseendet eller vikten att göra.

   Håller helt med! Det är jättebra att hon som kvinna och plus size är så populär! Folk som säger att utseende inte spelar roll lever under en sten.

   //Tjock kvinna

   Kommer ihåg när Johanna ”bara” var en grymt kul tjej på Twitter. Ja jävlar vad bra det går. Spännande att se hur den svenska ironin tas emot internationellt.

  Inte min sorts humor men kul för henne oavsett 🙂

  Jävligt rolig och skarp kvinna! Jag var på showen i Globen men gillade den tyvärr inte, även om jag gillar en del annat hon gjort. Var lite för krystad och jag hade förväntat mig mer. Får se hur den gör sig på Netflix.

  Kul! Tror inte det kommer få mycket genomslag utanför Sverige dock eftersom man måste vara svensk för att förstå många skämt men ändå stort 🙂

  Trailers brukar vara roliga men jag fattar inte. Vad är det som är roligt med ”Falun…” ”Borås…”? fattar ingenting ska det vara roligt då att det ska anses vara ”hålor”? Och med översatt ska engelsktalande tycka det är roligt med dessa ortsnamn som man har noll förankring till? What!?!

   Fast de gör ju prick likadant med engelska shower, man textar till Svenska och behåller allt som oftast namn på orter osv.

   Själv har jag sett flera olika stand-up specials på netflix som jag har tyckt varit kanon utan att ha någon som helst koll på vilka städer de pratar om. Haha, det är ju inte så konstigt. Men lägg du din tid på annat istället!

   Det blir ju en kort turne om man bara ska besöka städer som inte anses som hålor. Malmö, Göteborg och Stockholm. Klart.

   Håller med om att det var en underlig trailer. Såg ut som de tagit lite grejer från de första minuterna bara

  Vad är det folk tycker är roligt med henne och Edvin? Undrar genuint alltså! Har lyssnat lite på deras podd och såg live-showen på TV4 men jag förstod ingenting vad den gick ut på.
  Jag vet att alla har olika smak och allt inte passar alla men med tanke på att de är så stora så är jag verkligen genuint nyfiken på hur de kan vara så populära!
  Och innan jag får påhopp så har jag absolut inget emot dem som personer och är medveten om att jag kanske inte är rätt målgrupp för varken deras podd eller show.

   Tänker att det är olika. Jag skrattar så jag gråter åt deras serie – och utgår från att jag inte är målgrupp – 55 år:-)

    Samma här! Och älskar podden. Är 43…

   Sarkasm…. Rappa i käften… Ironiska och roliga.. Jargongen. Bra ämnen… Hög och låg igenkänning..

   Jag tror inte du behöver förstå. Alla tycker ju helt enkelt olika.

   Jag gillar att de inte alls är pk, driver väldigt mycket med sig själva också och bryr sig inte om att pudla.

   Jag var på den här showen och blev faktiskt ganska besviken. Nu hade jag i och för sig bara sett henne i bäst i test där jag tyckte att hon var rolig så jag och min vän bokade biljetter till showen. Showen var mest gapig och skrikig tyckte jag och efter alla hyllningar och slutsålda arenor hade jag faktiskt förväntat mig något roligare. Men men, var ändå en roligare kväll än att sitta hemma i soffan så.

   Men jag håller med, förstår inte helt hur hon och Edwin har blivit så väldigt populära. Men jag kanske är fel målgrupp.

   Fattar heller ingenting, samma med han som klär ut sig till Jeanette i kassan eller han Per Andersson. SÅ jävla tråkiga. Vet noll om dem som personer, bara humorn som är zzzzzzzz.

    Terese i kassan i Trevlig helg menar du? Som spelas utav Hampus Nessvold. Tycker han är riktigt riktigt rolig! Hans bästa karaktär var rastvaktarn Terese, gud vad jag älskade henne (finns bara på hans ig låååångt bak i flödet). Och jag förstod inte förrän han berättar i sin podd med Skäringer att det är samma Terese som sitter i kassan, att hon har sadlat om tydligen. Haha vilket utlägg! ?

  Grattis till framgångarna ?

  Johanna är bäst! Riktigt roligt att det går så bra för henne ⭐️

  Det lilla jag har sett och hört av henne/dom så känns det ibland som mobbing förklätt i humor. Men jag är uppenbarligen fel målgrupp också, jag förstår att dom är väldigt populära och omtyckta vilket jag respekterar. Kul dock att se en kvinna som inte följer normen slå igenom så stort!

  Nu är det väl iofs netflix sverige. Så nej hela världen kommer inte se.

   Vet du mer än Johanna`?

   Netflix Sverige finns inte utan Netflix Nordics, vilket innebär vad det låter som. Dock skrev Johanna själv ”hela världen” så gissar att inte bara folk i Norden kommer kunna se det ?‍♀️

   Att Netflix Sverige producerat innebär inte att det bara visas här

  Jag älskar deras podd, längtar varje vecka efter nytt avsnitt ? men liveshowen var inget för mig.
  Tror att det är för att podden känns spontan och genuin gentemot showen som bara följer manus (självklart inget illa med det, det är ju en show)

  Smaken är som baken.
  Älskar både Edvin och Johanna och önskar dem all framgång och lycka för det är dom värda.
  varje torsdag morgon får dom mig att skratta högt på bussen till jobbet och det är jag så tacksam för 🙂

   Jag gillade showen och försökte tänka bort att allt var manus. Allt lillsnack emellanåt hela tiden var det absolut roligaste och Åsiktsmaskinen. Jag tyckte att de kunde gjort något bättre & roligare än medleyt som tog den sista kvarten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.