Blast from the past

Igår när vi satt vid tvn så ramlade jag som av en slump över några klipp på Youtube.
Jag spelade upp dem för min bonusson och det tog ett tag innan det gick upp för honom vilka personer som dansar och sjunger i klippen.
Det är som en liten glimt från forna tider. (Gud, så dramatiskt det lät och det var inte meningen..)

Min bonusson var framförallt imponerad av Pernilla Wahlgrens frisyr och jag är benägen att hålla med.
Om åttiotalstrenderna är på väg tillbaka så vill jag ha hela Pernillas outfit.
Den är ON FLEEEEEEK kan man säga!

Mycket nöje och var så goda, för visst är det Emilio Ingrosso som flaxar där bakom! 😉

Och sen har vi Bianca Ingrosso, som kom tvåa ”Lilla Melodifestivalen” det här året, tillsammans med en tjej vid namn Malin Eriksson. Vann gjorde Molly Sandén.

Efter den här videon spelade jag den här Bianca och Alice Stenlöf sjöng ”Kärleksvisan” under sin livepodd i Globen.
Den får fortfarande en rad tummar upp av mig.

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jaha

   ”Jaha” innebär i detta sammanhang … ?

  Bianca vann inte, hon kom tvåa.

   Tack. 🙂

  Oj, det knyter sig lite i magen att se Bianca där. Hon är så ung och så oförstörd. Klipp till Wahlgrens värld… aj

   Så lik Benjamin när hon var liten 😮

    Hon ser ut som en helt annan människa nu efter alla ingrepp.

     Man ser ju på ögonen att det är hon. Hur lik hon hade vart sig utan fillers etc vet vi inte…

      Ögonen är inte ens lika längre

   Ja framgången har stigit henne åt huvudet. Så märklig hon blivit, beter sig märkligt… skriker åt sin mamma, säger ständigt emot sig själv, blir påkommen med lögner, tabbe efter tabbe men hon kommer undan och blir förlåten. Märkligt. Det är ett patetiskt gullande med Bianca. Herregud kvinnan är nästan 30 år, opererad och mångmiljonär, hon skrattar åt alla lättmanipulerade hela vägen till banken och när hon köper sina stora hus och lägenheter. Helt skevt, någon bra förebild är hon inte. De som vet de vet.

    Vet vadå?

  Vad tycker ni om Pernillas nya hus, som har ett eget instakonto?
  tänkte även lite på alla hantverkare som hon delar storys ifrån, fast varken hon eller dem skriver att det är betalda samarbeten, så det kanske inte är samarbeten.

   Ska man tycka något alls om det?

    Nä det är väl valfritt ?

    Trevlig ton

     ?

   ?‍♀️

   Huset kommer nog bli fint! Men har de löst hur man ska komma upp till huset? Blir det hiss?
   Gillar hennes gröna hus annars med sjöutsikten!

    Hon bor inte kvar där

     Det vet jag men gillade det huset mer

      Hahaha vad rolig kommentar ändå. DU gillar det gröna huset bättre? Men det handlar väl om var Pernilla vill bo?

       Men såklart det gör! Diskuterade husen bara, jösses vad är det för bittra personer här. Brukar det inte diskuteras här lite vad vi tycker om olika saker?

       Skrev att jag tyckte om utsikten på det huset ??‍♀️

    skitjobbigt att bära upp alla matkassar osv tänker jag?? Eller ska hon ha bärhjälp?

   Visst är det samarbeten.

    Jasså? Det syns inte på någon av deras insta iaf.

   Jag undrar främst hur mycket pengar det har gått åt när allting är äntligen klart. Jag skulle aldrig ha byggt på den platsen. Att bygga på ett berg och behöva spränga bort halva berget + behöva skaffa nån form av hiss för att komma åt huset är bara idioti. Konstigt val är också att bygga ett hus med gigantiska fönster på detta berg så att man lever i ett akvarium som förbigående kan kika in i när de passerar förbi.

    Ja verkligen.. Det har nog kostar mer än vad som var sagt från början..

     Det gör alla hus.

      Ok

      Nej.

  Åh älskar verkligen när de sjunger kärleksvisan så fint ??

  Blicken mellan Pernilla och Emilia vid 11.04… ?? wow.

  Tycker det är så sjukt att 80-talet liksom FANNS på riktigt!! Man tror det är klyschor man ser i Strangers Things osv men tittar man på dessa klipp… det var exakt sådär. Dansen. Mönstren på kläderna. Tjejer med fluffigt permanentat hår klipp i hockeyfrilla. Blir så otroligt fascinerad!

   Jag är född -84 och minns väldigt lite av just åttiotalet, däremot desto mer av tidigt nittiotal. Älskar att titta på t.ex. Sunes jul, för det tar mig direkt tillbaka till min barndom. Mitt klassrum i lågstadiet såg ut precis som det i julklaendern, och det är sjukt nostalgiskt.
   Har dock alltid önskat att jag var född lite tidigare, typ 1977 så att jag fick uppleva hela åttiotalet och minnas mer utav det.

    Sunes jul ? jag är född på 80talet och ser sunes jul varenda december nu i vuxen ålder. Riktig nostalgi. Jag tror att den är för oss 80talister vad Greveholm är för 90tslisterna.

     Sunes jul sändes 1991

     Ja det är tradition.
     6 avsnitt varje adventssöndag sedan många år tillbaka!

   80-talet, det var tider det. Skulle mer än gärna göra göra om delar av den tiden ?

  Jag får fortf rysningar av den där globen-sjungningen. Förstår att hon inte vill bli som mamma men hon har verkligen rösten. Samma med sommarsången när hon sjöng då Benjamin hade konsert på Skansen.

   Ja Bianca har en fantastisk röst och hon är otroligt tonsäker. Det märks att hon har koll.

   Fast hennes sång på Skansen lät inte särskilt bra, svajigt, och det låter svajigt på sina håll i klippet från Globen också så helt tonsäker vet jag inte.. men det låter riktigt bra på vissa ställen under låten.

    Det kallas nervositet.

   Hur mycket är kören dock? De sjöng ju inte bara själva utan rätt mycket back-up var där också

  Blir varm i hela kroppen av klippet från lilla melodifestivalen. Är lika gammal som Bianca, och det där var en sån himla oförstörd tid i livet. Popcorn och godis med min bästa vän framför tvn, och på måndagen diskuterade hela klassen vem som va bäst i helgens lilla melodifestivalen. Fyfan va fint. Och Agneta och Adam !? ?❤️

  Så av alla klipp på Youtube så råkade du av en slump ramla över klipp på Wahlgren/Ingrosso?!
  Var det en slump att du igår raderade en hel tråd som handlade om B ? Hmm….mig lurar du inte lilla gumman. Tror mer att det är fjäskets på g! Är det måhända så att team BI vidtagit åtgärder mot dig och din chefredaktör? Ska bli spännande att följa ?

   Va?

   •fjäskeri ska det stå ?

   Vad snackar du om? Är mer du som borde tänka över hur du skriver till folk. ”Lilla gumman” snacka om härskarteknik!

    Bemöter henne som hon bemöter folk.

    Vad exakt är det du inte fattar? Finns ju en anledning till att hon raderade en hel tråd igår om B.

   Ja ganska märkligt faktiskt. En tråd raderades om Bianca – nej inget om utseende – om att hon inte svarar som ett pro som någon kändis sa utan tvärtom oftast som ett barn eller snäser av stöddigt. Bianca klarar inget utan Vanessa till hjälp. Hon beter sig ytterst märkligt nu för tiden, alltså vad händer med henne? Det är ett märkligt fjäskande för Bianca, av alla, och B-teamet de fixar allt….

    Skulle in och svara på en kommentar men då var allt borta. Tror det kan bero på kommentarer om B och alkohol. Gissar bara nu.

     Ja jag skulle också tro att det var det som stjälpte den tråden. Vi vet inte ett dugg om hur mycket eller lite hon dricker. Men problemet är att det alltid finns mycket alkohol med på hennes posts nästan varje dag. Det där med image och profil är viktigt att ha koll på.

      Nja … det tas inte bort när det skrivs om Katrin Z och alkohol, som exempel. Det skrevs inget om hur mycket el lite däremot ofta och det visar ju B själv upp på sin story, ofta ett vinglas i handen och hon brukar säga, t ex i klippet ovan, hur mycket hon ska dricka eller så är hon bakis. B har själv sagt det kommer drickas alkohol i talkshowen.

       Hon sa för ganska många år sen att hon dricker innan hon plåtas. Tror inte hon klarar av att jobba utan alkohol i kroppen.

  ”on fleek” vem säger så ens längre ?

   Ingen.

    Jorå, visst är vi några som säger så! ?

  Jag fyllde 18år 1982 och kan berätta för er som inte var med att 80-talet ägde verkligen. Håret,sminket ,kläderna,musiken och inredningen allt kändes så hejdå trista bruna murriga proggiga 70-tal. Vi missade aldrig ett avsnitt av Fame ,var vi ute drog vi hem hela gänget till någon och tittade. Vi åkte bil tillsammans och besökte närliggande folkets parker där alla stora kända artister uppträdde. Ibland var det roligare utanför än inne i parken. Alkohol var drogen som gällde men det gick rykten om att några haschade. Knarkade gjorde bara de äldre ”riktiga” knarkarna. Man kände sig aldrig rädd att gå hem ensam mitt i natten. Kunde ibland åka in ensam till Stockholm och gå på bio och ta sista bussen hem som gick 23.50. Var aldrig rädd för att bli rånad el våldtagen. Det var lite otäckt att gå förbi Humlan ifall om att det skulle finnas äldre alkoholister/knarkare där. Stockholm kändes tryggt. Det fanns övervintrade nerknarkade hippies(tänk Stoffe och Kenta om ni nu vet vilka de var) i afghanpälsar och köttmarknaden var i full gång på Malmskillnadsgatan. Man åt nattmat på Mc Donalds på Kungsgatan. Det fanns knappt några invandrare och ute i förorterna var det mest svensk arbetarklass som bodde i miljonprogramskomplexen. Ett annat Sverige en annan tid som känns lika avlägsen lika avlägsen som 1800-talet ungefär.

   Jag hade haft det perfekta håret för 80talet

   Tyckte din text var så bra sen läste man på slutet.. jisses.
   Det finns flera av oss invandrare som läser och skriver här inne. Att uttrycka sig som du gör får dig bara att framstå som en oförskämd person som är ouppfostrad. Skäms på dig.

   Inga invandrare – du måste skoja. Jag är födf -75 och halva min klass var invandrare eller barn till invandrare från forna jugoslavien, grekland, Iran och Finland. Bodde i helt normalt höghusområde i Malmö. Men håller med – inte ofta man var rädd.

  Klippet där Bianca sjunger med Alice är från 2019.
  Bianca har rasat i vikt sedan dess. Det gör ont att se henne nu.

   Alice ser ju ut att ha gått ner ännu mer sen dess.

    Om ni inte visste det så gör de båda också fettsugning, så inte superkonstigt att de är smalare. Bianca är ju dock benig nu.

   Börjar tycka att Cassandra också börjar gå till överdrift med hennes viktnedgång. Hon ser väldigt mager ut, ser ut att ha åldrats 10 år.

  Wow vad annorlunda Bianca ser ut nu mot då, även att det inte va så länge sen..

  Spola fram till 2022: barnkalas på Lidingö – spa med övernattning på hotell. Källa: Blondinbellas blogg.

  Bianca hår! Hon hade så tjockt fint hår innan hon började bleka det.

  Å jag var på den konserten fast i Malmö Folkets Park. 10 år gammal och med bästa kompisen och hennes mamma. Vilken artist hon ändå är Pernilla och vilken röst.

  Shit vad annorlunda Bianca såg ut 2019 och sjukt hur mycket de båda gått ned i vikt.. Det stressar mig lite då jag ser ut ungefär som de gjorde 2019..

  Vet att Emilio Ingrosso varit en riktig skitstövel, vill bara tillägga från en dansares perspektiv att just dansa var han tydligen väldigt skicklig på..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.