Hampus Nessvold och Nils Van der Poel

Var det någon som såg Mia Skäringer och Hampus Nessvold hos Carina Bergfeldt i förrgår?
Jag har mest sett Hampus som ”Therese i kassan” och inte så mycket mer, men jag fick verkligen upp ögonen för honom under gårdagens program.
Han verkar vara hur härlig som helst och med en riktigt härlig humor.
Att ha blandningen av bland annat Hampus och Nils Van der Poel – som också verkar vara en extremt intressant och annorlunda person – var verkligen toppen.
Så, jag kan numera kalla mig för ett fan av både Nils Van der Poel och Hampus Nessvold.
Okej, jag var ett Nils-fan redan tidigare, men ännu mer än tidigare då.
Han avslöjade igår att han arbetar med en svensk skidåkare för att försöka få hen att ta guld på nästa OS, men hjälp av samma metod som gjorde honom själv till dubbel guldmedaljör i senaste Olympiska spelen.
Han avslöjande ingenting mer än så, men jag har en känsla av att det handlar om William Poromaa.
Den som lever får se huruvida jag gissat rätt eller inte, men om jag gissat rätt så vet ni var ni hörde det först. 🙂

Jag hade helt fel  ?.

Om jag har rätt så kommer jag spela in en Tiktok med ”OOOOOOOH MAAAAJ GAAAAAAWD!! IT’S AMMMMMMMAJZIIIIING!!”

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så stort fan kanske du inte är, eftersom du inte vet att han stavas Nils van der Poel. ?‍♀️

   Så man kan inte vara ett fan om man inte kan stava till namnet? Det var märkligt.

    Ett stort fan? Vet du, nej det tycker jag faktiskt inte. I vart fall inte intresserad nog att snabbt googla innan man skriver ett inlägg om personen.

    Det är ju något ganska respektlöst med att inte bry sig nog mycket om vad någon heter eller hur de stavar sitt namn.

     Påminner lite om när folk söker jobb/praktik på min arbetsplats, men bemödar sig inte att stava företaget (eller ibland mig som de mailar) rätt. Det säger både något om hur påklistrat intresset för företaget är men det ger ingen trovärdighet till stycket de alltid har med om hur noggranna de är och att de alltid presenterar snygga resultat. Börja med ett noggrant och snyggt mail/personligt brev när du visar intresse då.

  Pooroma ?
  Varför kan man inte göra en snabb googling innan publicering om man inte vet hur ett efternamn stavas?

  Förstår inte det roliga med karaktären Therese. En modern Stefan och Krister i mina ögon.

   Avskyr Stefan och Krister, men tycker Therese är riktigt rolig ? Ser inte likheten överhuvudtaget.

    Flamsig, överdriven, gapig,.. buskiskaraktär helt enkelt. Inte min typ av humor.

    Hörrö, snacka inte skit om Stefan & Krister!

   Det är SÅ tråkigt så man somnar. ”Det går bra att ta Angelica i tvåan”. Kanske lite busigt fniss från nån högstadieelev på sin höjd. ”Tvåan” hihi.

    Eller så har alla olika typer av humor? Jobbar i butik och ibland behöver man få ”godkännande” från en kollega. En gång i tiden kunde man antingen slå sin kod eller använda sig av fingeravtrycksläsare. På avläsaren använde dom flesta tummen främst.
    Vi alla hade gått ur högstadiet för ganska många år sen men tyckte ändå det var roligt att be om ”en tumme i tvåan” emellanåt.

   Håller med, tycker karaktären är obehaglig.

   Tycker prästen Björn är mycket roligare ?

   Men om det spelades av en kvinna skulle det vara roligare eller? ?

   Jag tycker Terese är skit kul!!

    Nej det tror jag inte att det skulle vara. Gillar inte Mia skäringers karaktärer heller tex. Också överspelade.

  Nils van der POEL

   Ja ja….

  Nils van der Poel och William Poromaa. Du kan väl i alla fall försöka stava folks namn rätt, Camilla?

   Det är inte så lätt för svenskar det där med dubbla vokaler och, som finländarna gärna använder. Iittala blir Ittala och Poromaa blir nästan vad som helst, har jag hört när folk uttalar hans namn. Som finsktalande är det lätt som plätt, och nuförtiden småler jag bara åt eländet.

    Tar en sekund att googla så det blir rätt.

    Och när man kan franska är det lätt som en plätt att stava franska namn. Förstår inte din poäng?

   Säger det igen, det är dags att anställa en korrekturläsare. Ofta stavfel och faktafel. Stavfelen är väl egentligen inte så farliga men faktafel kan ställa till en del.

    Camilla behöver en kordinator!

  Så roligt, ser fram emot den serien ? Hoppas även ”trevlig helg” får en ny säsong!

   Har så svårt att förstå hur våra skattepengar kan få gå till sånna program. Nyheter, bra och utbildande barnprogram och informativa dokumentärer som bidrar till ett förbättrat samhälle, absolut! Men att betala sånna här personer för att bara tramsa runt har jag så svårt att förstå…

    Är väl jättebra att det finns program som utbildar, men folk behöver även humor och roliga program. Allting måste inte vara superseriöst hela tiden. Denna typen av program förgyller iallafall mina kvällar framför tvn ?

    Du vet att detta är Bloggbevakning, och inte Aftonbladets kommentersfält för griniga gubbar i 60-årsåldern va?

     Du menar att man kan/får stava som man vill just här?

  Hampus bok lyssnade jag klart på en dag! Sååå bra, minns inte vad den heter nu (det va längesen). Men där hittade jag hnm och gillar verkligen hnm ?

   Oj, har o försvunnit för dig?

    Försvann vettet för dig?

  Therese är en kopia rakt av de tanter som Mia Skäringer gör. Inget unikt alls.

   Grejer kan vara roliga även om det inte är 100% unika ??

   Fast det blir ju mycket roligare när Hampus gör sånna roller eftersom Mia i princip spelar sig själv.

    Mia är ju jätterolig när hon är Gulletussan och den rökande tatueraren, är det Tabita hon heter? Superkul ju och det blir aldrig fel eller trist.

  Hampus är bra, härlig och rolig. Såg Bianca del 2 igår alltså hon var ju onykter det märktes tydligt, hon sa det ju själv att hon drack innan. Mamma P hyllar och hyllar och skrev igårkväll att Bianca var lugn och professionell.. Lugn och professionell? Hon var ju hispig och onykter och det är väl därför som mamma P skriver så. Sett andra också skriva att hon var så lugn och proffsig.. och morfar Hans skulle vara med för att säga att Bianca är underbar och att 99 procent måste älska henne och den 1 procent som inte gör det känner henne inte. Visst, hånat sin mormor i tv och skällt på sin mamma osv.. och full i tv, har hon ju även varit i poddar.

   Nästa steg i karriären kanske blir Behandlingen i samma tv kanal.

    Rehab Hotel

   Bla bla bla…vilket tjat hela tiden. Vi fattar, du gillar inte Bianca. Gå vidare.

    Vi fattar du gillar Bianca gå vidare!

    Men snälla du, vadå tjat?? Alltid en sådan kommentar som snäser av så fort Bianca inte smeks medhårs och sanning skrivs. Är det hennes anställda, familj eller hon själv tro. Det var tydligen känsligt och mitt i prick.

     Nu är det nog du som får lugna sig. Det kan omöjligen finnas någon influencer som få så mycket hat som Bianca på denna blogg. Det är väl förfan ingen som stryker henne medhårs här. Någonsin!

      Men lägg av! Du vet mycket väl att det är Isabella L som fått mest hånfulla inlägg och mest hatkommentarer härinne. Jo det är flera härinne som hyllar Bianca, halva kändissverige gör det också, även media, det är fjäsk och hyllningar ofta. Sedan undrar jag vad som var hat? Hon VAR ju onykter och P hyllar henne, det är sanningar bara.

       Nix. Hatet mot Bianca passerade det mot Bella för längesedan. Ser i princip ingen som har något positivt att säga om henne.

        Det där stämmer inte.

         Det gör det

        Kan även vara så att det inte finns något positivt att säga. Hur ska man kunna säga något positivt när hon beter sig som hon gör? Hon är inte likeable alls.

         Hon är en av Sveriges mest omtyckta kändisar. Förutom bland bittra kärringar här då.

          NEJ fast det är det som hon själv, hennes team, beundrare och familj hela tiden försöker få det att framstå som och försöker få media att tro och skriva det, och det skrivs ofta. Hon är långt ifrån mäktigast i sociala medier iaf och alla älskar henne inte. Det är ett sånt daltande för Bianca, så som hennes familj skriver hyllningar och berömmer henne heeela tiden och trippar på tå för henne, det är så fjantigt, blir överdrivet liksom. Hat är inte okej men kritik måste väl vara det. Tänk om någon annan varit full i tv, då hade det blivit elaka rubriker.

           Omtyckt och mäktig är inte samma sak. Varför skulle inte hennes familj få hylla henne?

           16.30 klart de får men det blir lite överdrivet och uppenbart är det strategiskt för att folk ska tro och tycka att Bianca är sååå snäll, bra och fantastisk. Bianca själv snyftar manipulativt för att få sympatier efter kritik, hon vill att folk ska tycka synd om henne och älska och hylla henne. Visst finns det många som tycker om henne och det är främst andra influencers, kändisar, familjen, vänner, anställda och 12-åriga beundrare. Tror Pernilla är betydligt mer omtyckt, även Therese Lindgren m.fl.

          Den källan får du gärna plocka fram. Under tiden kan jag ge dig namn på folkkära personligheter från diverse mätningar som sifo gjort på uppdrag av olika företag. De personer som nästan alltid ligger i topp är Leif GW som väldigt ofta toppar de flesta listor tillsammans med Kronprinsessan Victoria. Leif får ofta 20% och Victoria ligger stadigt över 10%. Sen kommer ett gäng som ligger på 5-7% av rösterna, Anders Bagge, Zara Larsson. 4% och lägre hamnar Zlatan, Ernst Kierchsteiger och mamma Pernilla. Till och med Malou von Sivers vinner i popularitet över Bianca som inte ens kommer med på några listor när det gäller folkkära svenskar. Bara för att ens ansikte syns överallt och tidningar skriver spaltmeter om en betyder inte det att man är omtyckt. Det betyder enbart att någon bedömer att personen går att tjäna pengar på.

         Skriv inget alls då!

         Tycker hon var snudd på mobbande i programmen, hon fick det att låta som om det skulle vara sååå konstigt att Mauri hade flickvän, och sen ska säga något negativt om andra. Hon själv som grinar så fort någon säger något negativt om henne. Och sen det hon sa ”Katrin Zyto är en liten…..” Det var inte särskilt snällt, och så uppenbart taktiskt att morfar skulle komma in och hylla och gulla med Bianca. Herregud hon är en vuxen kvinna, dessutom så var var hon ju onykter haha

      Säger man det minsta som inte är rakt negativt mot Bianca så blir man kallad svans eller att man skulle vara någon i teamet.

   Tror knappast att produktionen skulle tillåta henne att vara onykter på en inspelning. Nu får ni ta och ge er!

    Men snälla du, hon VAR full, hon sa själv att hon drack innan och det märktes tydligt. Se inlägg från igår här så ser du själv. Sån är B när hon druckit, hon behövde dricka för att få mod och våga…. så JO produktionen tillät tydligen det men de skulle väl aldrig erkänna att B faktiskt var onykter under sin talkshow. Pernilla märkte det säkert också, troligtvis Amanda också.

     Även gästerna blev bjudna på ett glas champagne innan inspelningen. Tittat på båda programmen och såg INGEN som var FULL!

     Nu såg inte jag programmet och kommer inte att göra heller, men ett glas Champagne kan slå hårt på en smal kropp, så hon kan mkt väl varit tipsy, knappast ”full” (av ett glas) dock. Oavsett, hyfsat oproffsigt iaf. Behöver hon alkohol för att spela in ett program är hon ute på hal is, it’s a slippery slope.

      Hon var tipsy, hon är väl ganska lättpåverkad. Man märker lätt skillnad på Bianca när hon är nykter eller har druckit. Hon har varit onykter i poddar också och hon har tydligen själv sagt någon gång att hon druckit innan fotosessions också för att kunna släppa loss. 16:34 – Titta igen, eller så förstår du inte bara… de andra verkade inte onyktra, Amanda verkade nykter och verkade typ skämmas lite å BI:s vägnar. Bra PR Amanda fick för sin podd där.

  Såg på Carina Bergfeldt och det där som händer i Afrika, var det i Nigeria, sååå hemskt. Alltså man kan inte tro det är sant. Helt sjukt hur vissa länder i världen är efterblivna och grymma, det är skrämmande.

   Carina Bergfeldt borde beläggas med yrkesförbud för som journalist har hon bevisat att hon är partisk, uppviglande och sysslar med sensationsjournalistik. Afghanistan, Fox News och nu ett inslag som ett ämne som behöver en dokumentär för att kunna förklaras plockar Carina in en hjälparbetare som på mindre än 10 minuter ska förklara en problematik som går hundratals år tillbaka och som var vår verklighet för bara 200 år sedan.
   Och så läser man anonyms kommentar som dryper av vardagsrasism, om att vissa länder i världen är efterblivna och grymma och som verkar tro att Afrika är ett land.

    Men snälla, varför skulle man tro att Afrika är ett land för att man skrev att det var i Afrika, Nigeria är väl ett land. Hur är det med din läsförståelse? Nej det var inget rasistiskt men det är hemskt, sorgligt och tragiskt att vissa länder är efterblivna och eftersatta, menar inte att folket är det men de har inte utbildning och förståelse för vissa saker och uppenbart så är ju många naiva och grymma. Blev ledsen av det, så sorgligt, stackars barn. Tycker du att den danska kvinnan också var ras*stisk då?

     Blev oxå väldigt berörd, den lille pojken Hope..?Blir alltid så oerhört imponerad av människor som viger sina liv åt saker som denna danska kvinna, modet & drivkraften att vilja hjälpa och försöka förändra. Det är ju lite liknande ”fenomen” som med albinos, främst i Tanzania är väl bäst att tillägga..som tros ha övernaturliga helande krafter, döda.. Så fruktansvärt, svårt att förstå hur det kan pågå i nutid.

     Och här har vi en till okunnig svensk. Förstår att du inte själv uppfattar dig som rasistisk men tyvärr din okunnighet gör dig till en.

      Du verkar, för att vara helt uppriktig, riktigt knäpp. För det första anser jag mig vara hyfsat påläst och har god allmänbildning, så skulle inte kalla mig ”okunnig svensk” och att jag uttrycker att jag blev berörd av att en liten pojke blir utfryst, utan mat, vatten eller omsorg, pga en tro på ngt som inte finns, dvs att denne pojke skulle vara ”besatt av ond ande” el liknande, gör mig definitivt INTE till rasist. Oavsett om jag inte känner till allt som omfattar denna kultur. Detsamma gäller jakten på albinos. Du vet att man kan känna empati för andra människors lidande även utan en komplett kontex.Skärp dig.

      O du verkar extremt trögfattad??

       Utveckla gärna, du hoppar in i tråden med att benämna någon ”trögfattad”, helt utan hänvisning. Inte jätte skarpt i min bok.

  Kamilia, det minsta man kan göra när man skriver om folk är att åtminstone stava namnet rätt. Det handlar för bövelen om respekt!

   Lite gulligt att du stavar Camillas namn fel då.

    Det… var poängen…

    Alltså hur kan man vara så totalt blind inför ironi? ? ? Fascinerande.

  Han är så rolig! Har lyssnat och följt honom sedan han hade radioprogram två somrar i rad med Oscar Zia, 2017 & 2018 tror jag. Har läst boken och sett föreställningen med samma namn Ta det som en man. Har börjat lyssna på hans podd med Mia men tycker att hon tar över. Jämt. Hela tiden. Det är inte mycket snack han får sagt och för min egen del är jag klar med Mia. Hon har gjort sitt. Inget hon säger har hon inte redan sagt i podden hon hade mer Anna Mannheimer.

  PS. Hoppas Terese kommer få göra sin roll som rastvaktare i serien!

   Också följt honom sen p3 ?

   Jag tycker Mia har en mycket mer chill inställning i denna podden än den hon och Anna hade. Lite som dom var i början innan allt blev högafflar och häxjakt.
   Håller med om att hon tar mer plats än Hampus, men jag hoppas det vänder när hon kanske inte behöver känna att hon har nån form av mammaroll. Tycker dock det är värt att lyssna för det Hampus ändå får sagt. Skrattar så mycket emellanåt, även åt Mia.

  Det ser jag framemot. Den karaktären är liksom så träffande för vissa människor man mött genom livet ?

   Är det inte jobbigt ha det där långa nicket? Har sett ditt namn i flera år. Lockar det verkligen fler läsare? Jag är nyfiken på riktigt så inget illa ment.

    Menar inte på ett drygt sätt, men varför skulle det vara jobbigare att ha ett långt nick än ett kort?

     Beror ju om om man skriver in det många gånger tänker jag ?

     Sen ifall att man hoppas på fler läsare. Och om det hjälpt.

      Har man kommenterat en gång så står nicket kvar tills man rensar cache. Så inte så jobbigt alls 🙂

       Ok på alla olika sidor?

    Om hon tyckte att det var jobbigt så hade hon väl antagligen bytt nick.

     A man har ju saknat dig. Du som
     Aldrig kan hålla tyst.
     Jag var mest intresserad om det där med långa meningar i namnet verkligen hjälpte att få läsare. Jag känner tvärt om.

      Påminner mig bara om alla fjortisar som härjade för 15 år sedan. ”Tobbe grymt rolig person” och annat som folk skrev för att få läsare.

  kan de inte intervjua nobelpristagare istället för sportare

  Sorry, Camilla men du gissade fel.
  Fredrik Andersson heter skidåkaren Nils ska arbeta med.
  Han vann SM i fem-mil men ställdes utanför landslaget.

   Ja, förvånade att Gervide har så pass dålig koll att det är Fredrik Andersson han arbetar med och inte Wille när hon är en sådan stor skid-och skidskytteföljare.

    Fredrik Andersson håller ju på med stand up? 😉

     Menar du inte Phrederick Andreason nu?

   Kul! Tänk vilken revansch om han lyckas.

  Therese i kassan, kan vara det tråkigaste som sänts på tv sedan testbilden.

  Älskar Hampus!! Han är så rolig och bra på det han gör!

  Älskar Hampus! ?? verkar som en mycket klok människa, ska bli kul att få se mer med honom!

  En kopia av Superstore?

   Har du sett båda? Kopia tror jag verkligen inte, helt olika typer av humor tycker jag. Två serier kan ju utspelas på liknande ställe utan att vara precis samma. Superstore är ju lite mer tonad humor, Teres är garv garv. Skulle inte säga att bara för att du gillar Superstore gillar du garanterat Teres, eller tvärtom.

  Hampus är begåvad, empatisk och står med båda fötterna på jorden.
  Vill se och höra mer av honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.