Pontus Rasmusson är tillbaka på Patreon

@pontusofficial

Har saknat er så mycket och nu är jag ÄNTLIGEN TILLBAKA med mina CHALLENGE VIDEOR! ?? Vi ses på Patreon! (länk i bio) ??❤️ #challenge #pontusrasmusson #fypシ

♬ originalljud – Pontus Rasmusson

Efter att ha blivit avstängd från både Youtube och VOYD så har nu Pontus Rasmusson startat upp ett konto på Patreon, där man kan betala för olika typer av medlemskap för att få ta del av hans videos.
Medlemskapen kostar antingen 75 kr/månad eller 375 kr/månad och på det senare så utlovas det en välkomstgåva värd 1000 kr.

Jag förstår inte varför han inte bara startar en Onlyfans.
De lär ju knappast stänga av honom.

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nyfiken på vad den gåvan kan vara, en bild med autograf på?

   Jag är också nyfiken, Camilla ta reda på vad gåvan är ?

  Priset är plus moms! Dvs han försöker luras (igen), priser måste vara med moms till privatpersoner..

   Du menar att priset han visar är utan moms?

    Ja precis som K säger, det står +VAT, vilket betyder att priset som uppges är exklusive moms.

    Han gör det verkligen inte lätt för sig. ?

     Avskyr honom, MEN i detta fall tror jag inte han ska lastas, utan Patreon är ett amerikanskt påfund som följer deras ekonomiska upplägg. I USA har de inte VAT, därför visas priset inklusive VAT för oss européer först när vi ”checkar ut” med vårt köp. Samma återfinns på Etsy. Så det är inte han som i detta fall försöker luras, utan helt enkelt så Patreon är uppbyggt för alla. Det är i alla fall vad jag har märkt av då jag varit medlem på patreon och shoppat på Etsy i ett par år.
     Kan dock vara värt att nämna att jag upplever att de flesta som har en patreon-sida inte tar så mycket mer än max 90-100 kr per månad, se detta känns absolut som ett saftigt pris…

      USA har visst moms.
      Det är bara det att deras momssatser varierar från stat till stat och oftast också från stad till stad. Det eftersom momsen styrs på county-nivå.
      Därför visar de aldrig konsumentpriser med moms, eftersom priset varierar beroende på var i landet du köper varan.

      Men moms har de definitivt.

       Jaså, jag trodde de hade något annat än VAT där men jag kanske tänker på tullavgift eller importavgifter som mest verkar drabba oss härifrån. Tack för infon!

      På Etsy så är VAT redan inlagt i priset man ser

       Beror det inte på varifrån man köper? Jag har varit med om båda, att priset ibland visas exklusive och inklusive moms, beroende på vilket land jag har beställt från.

        Ja precis, är det inom EU så är priset utan VAT. Är det från säljare utanför så är priset med. 🙂

      Saken är ju att han han skriver Patreons pris, och 75 +VAT (under en millisekund typ) så hade han velat göra rätt för sig hade han skrivit totalen. Jag följer/stöttar flera olika piffar via Patreon och ingen av dom hymlar med momsen utan alla är
      väldigt tydliga med vad det egentliga priset är. Men är man ens förvånad över Pontus och hans föräldrar? Inget förvånar längre tbh.

      På Patreon kan man ta betalt i euro eller till och med svenska kronor!

   Herregud 469kr per månad, lägger inte ens det på stremingtjänster eller tv-kanaler, vilket utbud jag hade haft om jag gjort det! FINNS det verkligen någon förälder som frivilligt VILL betala den summan?!

    Hahhaa jäklar!!!? ???

    Måste man legitimera sig med med BankID eller kan massa småbarn börja prenumerera utan föräldrars samtycke (oavsett om det vid köpet skulle stå att man behöver ha fått föräldrars samtycke eller dylikt)?

     Rätta mig om jag har fel nu, men barn som köper saker utan föräldrars tillstånd, har inte föräldrarna rätt att kräva tillbaka pengarna då även om ångerrätt gått ut osv? Eftersom det inte är barnets pengar som de köpt för. Eller var det något min mamma lurade i mig som barn för att jag inte skulle få för mig något?!?

      Det är korrekt, det krävs föräldrarnas samtycke till att barn ska kunna ingå avtal.

      Barn kan inte ingå avtal, därför är det ogiltigt om ett barn signar upp sig på något och därmed kan man kräva att det hävs.

     Nej det behöver man inte, man betalar med kort eller paypal. Förhoppningsvis snor inte barnen sina föräldrars kort… :/

   Det verkar vara så på alla kanaler på Patreon och inte bara hos Pontus Rasmusson.

  Håll koll på era barn nu så håll i telefoner, plånböcker inkl era konto/kreditkort nu mammor och pappor!

  Ja men stackarn kan ju inte få ett vanligt jobb. Han har ju sökt 2 och inte fått dem så vad ska han göra?

  Välkomstgåva utlovas! Mm, typ samma som kalaset som lovades?

  Lyssnade på det där poddavsnittet där han blev avslöjad, alltså herregud vilka scam-artister, han och speciellt hans föräldrar.

   Har du länk?

    SVDs dokumentärpodd Blenda; Barnidolen och skandalerna.

     Så galen mamma?! ?

  Kräks! Så vidrigt, sjuk människa.

  Men fy vad vidrigt. Det dyrare priset inkluderar säkert personlig kontakt eller shoutouts, något som inte är värt ett jävla skit. ? hoppas ingen nappar på detta.

   Jag tolkar det som att man enbart får välkomstgåvan (som för övrigt inte alls kommer vara värd 1000 kronor) och sedan händer inget mer.

   Tyvärr… det är bara till att läsa kommentarerna till hans video…

  Hans sätt är obehagligt på en helt ny nivå. Hoppas Patreon också kickar ut honom. Att utnyttja barn för ekonomisk vinning på det här sättet är vidrigt. +VAT under beloppet var också sneaky på ett vidrigt sätt.

   Jag är rätt säker på att det är totalpris som står, dvs ink moms. Patreon är en amerikansk sida och i usa anges pris alltid ex moms eftersom skattesatsen varierar mellan olika delstater.

  Ingen fullt fungerande människa kan inbilla sig att barn har pengar till det han säljer.

  Så antingen är han inte full fungerande eller så är han helt empatilös

  Och rent krasst, de som kliver på andra för att skapa förmögenhet har väl en avsaknad av empati, tyvärr.

  Vilken jävla obehaglig video att starta veckan med. Snubben verkar ju helt galen…

   Han får det liksom att krypa i hela kroppen.

  Usch! Simpel bedragare ?

  Nej tack! Skulle inte ens se hans material om jag så fick betalt för det.

  Men när man läser om medlemskapen…. Det enda som skiljer som två alternativen åt är att man får en gåva på det ena?
  Någon som vet vad som gäller med uppsägning av abonnemang? Om ett barn nu skulle lyckas skaffa det…. Är man fast eller är det bara att säga upp?
  Helt galet hur han håller på!

   Nej, inte bara 1000 kr-gåva, utan också ”stöttar” man Rasmus så han kan fortsätta.

   Det är bara att säga upp när man vill, enda problemet som varit med patreon är att det dragits den 1a varje månad oavsett om du började din prenumaration den 2a eller 31a men tror de ändrsde det till att dra pengar det datum su signade upp ganska nyligen. Och om barnet gjort det utan förälders tillåtelse borde det enligt lag gå att häva eftersom personer under 18 intr kan ingå kontrakt utan tillåtelse.

  Hela hans tonfall och kroppsspråk när han pratar skriker galen pastor tycker jag. Han passar bättre i en sekt än på tiktok.

  Kan man se hur många som prenumererar på honom på patreon?

  Får man utge priset utan moms när man riktar sig mot privatpersoner?

   Hej!
   Det är 2 § 5 st och 10 § Prisinformationslagen som gäller
   Hälsningar
   Google

    Hej anonym 09:50: hyggligt, tack. Vem är Google?
    Ett nej, det får man inte, hade räckt.

  Han kommer aldrig att sluta. Han bryr sig inte om hur avslöjad han är, hur vuxna personer ser vilken sjuk person han är. Han ser inget fel i det han gör, han är uppfostrad på det här sättet. Han vet inget annat och kan inte förstå hur det han gör kan vara fel. Hans föräldrar har ju uppfostrat honom på ett sånt sätt att inget han gör är fel. Han föräldrar hejar ivrigt på. Det finns ett namn på personer som detta. Han kommer inte sluta.

  Självbilden han har när han satte lägsta nivån på 75:- hahahahha. Jag tror och hoppas dock att det är en väääldigt låg andel kids som får sina föräldrar att signa upp dom på månadsabonnemang motsvarande disney+ utan att iaf googla på snubbens namn..

  Hittar inte ens någonstans på Patreon där man kan anmäla kontot… sen undrar jag vad som skiljer medlemskapen åt, verkar ju vara samma på båda men att välkomstgåva ingår i ena värd 1000kr. Vad händer sen när man fått gåvan?

  Så cringe! Jag dör ????

  Men att han inte ger upp, hade aldrig hört om människan innan det här med avstängningen blev aktuellt. Tittade in på hans Instagram och det är ju så enormt mycket dryga kommentarer under hans bilder (typ den där han låtsas tanka sin tesla). Sälj bilen då om det är så fattigt.
  Varför vill någon utsätta sig för att vara en modern hovnarr?

  Camcam – är det nåt att gräva i att han inte anger priset inkl moms? Han skriver själv att det är så på Instagram. Tex 70 nånting plus moms är egentligen 90 nånting i månaden

   OCH – ser nu i en annan kommentar att han skriver att det är 75 kr i månader och inte 90 nånting. Lögn?!

   Alltså. Patreon funkar så. Men det borde stå ”plus moms” såklart. Men det läggs till när man ska betala så som jag förstår det av de poddare som har Patreon. De säger alltid tex ”99 kr plus moms”

  Jag har för mig att man kan se på patreon hur många patreons man har men ser inte på hans sida. Kan ju vara intressant att se hur många som verkligen betalar för det…

  Någon som vet hur många Patreoner han har?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.