Tittarnas missnöje över nya Paradise

Efter att produktionen i all hast tog ner och skrotade det som var kvar av Paradise Hotel – läs mer här – så har man nu kommit kånkandes med ett nytt koncept, nämligen Paradise (utan hotell).
Det verkar inte fungera skitbra, eftersom tittarna fortfarande jämför programmet med dess föregångare och verkar ha ungefär samma förväntningar på det.
Lite som att åka på Sweden Rock, men på en av scenerna spelas det dansband för att arrangören velat ändra om konceptet lite.

Det som skiljer nya Paradise från gamla Paradise Hotel är enligt produktionen att det är könsneutralt och deltagarna får bilda par med vem de vill, ”supersamtycke” (vad det nu innebär) gäller för att få vara intima med varandra, det är inte krav på att vara singel, deltagarna får begränsat med alkohol och man har höjt åldersgränsen till 20 år jämfört med tidigare 18 år.

Igår släpptes de första tre avsnitten och så här låter det under Paradise inlägg på Instagram:

Inga toppenbetyg alltså…

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Pride och Skansen ????

   ??

   I en av Instagram-kommentarerna som är inbäddat i inlägget står det ”Man kan ju tro att priderörelsen och skansen har skakat hand på ett samarbete ??”

    Skulle givetvis stå under Jessicas frågetecken.

   Hur har det gått med kobran förresten? Den borde väl hunnit till Sergels torg vid det här laget?

  Hoppas på att detta är typ pktöntarna och nästa vecka så kommer riktiga phmänniskorna in. Vet att det inte kommer hända, men man kan ju drömma.

  Är jag besviken? Jepp
  Saknar jag hur paradise var innan? Verkligen.
  Kommer jag ändå se hela säsongen? Absolut.

   Och sa det igår men säger det igen. Allt Toby gjorde var inte okej alls, sånt hör inte hemma där. Alla ska känna dig trygga såklart, så menar inte att mitt tvtittande är viktigare. Men det är personer som Paow, Smile, Saga, Arvid osv jag vill se i PH. Hade kunnat se på Farmen, Bonde söker fru eller något annars.

    Fast många har vittnat att det pågick många säsonger men ingen vågade säga något tidigare.
    Är det vad ni gillar? Bevittna pojkar utan uppfostran och respekt för tjejer i tv? Ni är fan sjuka människor.

     Hade ingen aning om att det förekommit innan men folk inte vågat säga det. Trodde det som kom fram med T var det enda som hänt, och där med bara ett svin.

     Nu har jag noll åsikt om paradise gamla vs nya koncept. Men jag konstaterar ändå att övergrepp går att förebygga på många sätt och att dra till med grejer som ”supersamtycke” är väldigt tramsigt och inte gjort för att motverka övergrepp, var det det senare man var ute efter hade såklart ”samtycke” räckt…

    Pk töntar och människor som inte tycker övergrepp är samma sak.. men det tycker tydligen du.. du hade tyckt att om du blev utsatt för övergrepp att alla skulle avfärda dig som en pk tönt då.? Hoppas verkligen det.

     Ja men precis, det var så jag menade.

  Släng in en Wahlgren . Funkar alltid.

   Nej för fasen. Det räcker nu.

   så avundsjuk 🙁

    Ja! Alla vill bara få vara Bibbiz 24/7. Det finns liksom ingen annan, i hela världen 🙁

  Grovt misstag att lansera det som ”Paradise” man skulle ha skrotat allt och lanserat ett helt nytt koncept med nytt namn. Detta kommer bli magplask deluxe, sedan gör inte saken bättre att alla verkar tyvärr übertråkiga och folk vill ha kaos, drama samt korkade personer som gör bort sig.

  Nej, tack till detta program. Antigen gör om, gör rätt eller lägg ner för alltid.

   Precis min tanke.
   Folk som gillade Paradise hotell kommer hata Paradise.
   Folk som hatade Paradise hotell skulle kanske gillat Paradise, men kommer troligen inte kolla då de tror att det är som Paradise hotell.
   Hade dem lanserat det under ett nytt namn som ett nytt program hade de haft större chans till framgång tror jag.

  Hörrudu, hårdrockare är inte lika inskränkta som PH-maffian. Tvärtom faktiskt.

  https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen/a/26VJr/black-ingvars-hyllar-sven-erik-magnusson-pa-sweden-rock

   Black Ingvars hårdrockare?

    Sweden Rockbesökarna är oftast det.

  Tips att maska eller ta bort kommentaren med den anklagade killens namn, förtal osv

  Men hur orkar man bry sig så mycket? Programmet gjordes om för att övergrepp skedde och för att man lät korkade människor sprida sina vrickade åsikter och beteenden. Det verkar vara viktigare för folk att gotta ner sig i drama och hata när det inte passar än att deltagare ska må bra.

   Kommentarerna påminner om sättet det skrivs på på Flashback, kanske är det uttråkade incels som stör sig mest på förändringen? Titta inte på programmet då om det är så dåligt! Vill man skriva till dom

  Det bästa vore ju att bara skrota det och göra något helt annat.
  Som idén för ”in the closet”. Stäng in 11 hbtqia+ personer och 1 straight i ett hus. Under veckorna ska hbtqia+ personerna ta reda på vem som är straight. Veckovis blir någon utröstad, tills 2 är kvar, eller tills den som är straight åker ut. Om hbtqia+ personerna lyckas rösta ut den som är straight vinner de en miljon kronor att dela på. Om den som är straight håller sig kvar vinner den personen 1 miljon kronor.
  Tvisten är att ingen är hbtqia+, alla tror att de är den ensamma som är straight.

   Men då faller ju programmet vid första utröstningen då den utröstade avslöjar att den är straight?

   Vilket koncept 🙂 är det verkligen nån som tittar, låter urtrist?

  Aldrig fattat grejen med att använda ”bonde” som någon slags förolämpning. Verkar va nån stockholmsgrej

   Tror jag inte, uppväxt på landet och där var bonde ett skällsord. Stockholmare tycker ju bonde är nåt fint och upphöjt de ser på tv4?

    Haha ja jag är stockholmare och tyckte det lät jättekonstigt att använda bonde som förolämpning?

    Haha ja vi stockholmare tänker inte så mycket på landet liksom. Annat än sommaren då det är nice med midsommar och så. Annars har vi fullt upp med våra liv liksom ☺️.

   Vet inte vad jag tycker om folk som kommer och slänger med ”stockholmsgrej”. Mitt tjejgäng jag hänger med i Stockholm är från Örebro, Norrköping, Halmstad, Helsingborg och Göteborg. På mitt jobb är det samma sak. Klart det finns Stockholmare som är born and raised (typ jag) men en väldigt stor del av staden är folk som flyttat hit

  Vem tror ni är den kända ”PK-kändis-profilen med narcissistiska drag” som Hanna och Nea pratade om i dagens surrrett ??

   Tilde de Paula

   Melinda Jacobs.

  Inte svårt att ”Bror från orten” bland de där kommentarerna ??

  Varför har de ändrat från parceremoni till partnerceremoni? Par betyder ju inte kvinna+man. Kan vara ett par syskon, ett par kompisar, ett par stolar. Eller?

   Genusneutralt eftersom att man kan vara fler än ett par i en relation, troligen. ?

    Partner är väl lika genusneutralt som par…?

    Får de vara fler än två i ett par i paradise?

    Om de får bilda ”par” på fler än två så faller väl hela konceptet med att en åker ut varje vecka? Men det kanske är tanken. Någon kan ju bli kränkt av att inte bli vald.

   Men precis, det är så överdrivet! Hur svårt är det att fortsätta med programmet så som det var men ha den här regeln om ”super-samtycke” och att det ska vara riktigt riktigt säkert att det är samtycke (sjukt för så skulle det ju varit från första början).
   Neeej men vi gör det super lamt istället…?

    Ja det är så otroligt forcerat allting. Känns som ett skämt där man bara väntar på the punchline men det aldrig kommer.

   Men gud va töntigt haha ?? Nu går det för långt

  Märks ju på språknivån bland kommentarerna att de som följde Paradise Hotel är ungefär lika smarta som de gamla deltagarna

   de är också riktigt riktigt unga känns det som

  Lustigt att folk är så engagerade ändå?

  trodde det var bingo i andra bilden

  Så löjligt hela incidenten om kramandet också. Nu hade Aftonbladet gjort en artikel om det och aissa fick stöd från produktionen hela tiden bla bla.

  Det här börjar kännas som en sådan film för småbarn där man ska lära varandra att vara snälla. Ligga vid poolen och be någon lära en vad cis är för något, en stackare fick ångest av att flytta in på solo, …. Ja vad ska man säga?! Bra att de vill få bort övergreppen men var det här enda sättet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.