Maja Nilsson Lindelöf om inbrottet

Jag lider så otroligt mycket Maja Nilsson Lindelöf när hon berättar om det inbrott som hon blev utsatt för i England.  
Här kan du läsa mer om det. 

Det måste vara fruktansvärt att inte känna sig trygf i sitt eget hem, att inte våga duscha i mer än en minut av rädsla för att inte höra om larmet går.

I Carina Bergfeldts talkshow från gårdagskvällen berättar Maja om sina känslor kring allt som har med inbrottet att göra. 
All kärlek till familjen. ?

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vidrigt, stackars henne. Hemmet är ju ens borg och trygghet. ?

  Usch stackarn!! Har släkt i Sydamerika och de hade inbrott där tjuvarna knöt fast dem, hade vapen, och tvingade dem runt i huset för att öppna kassaskåp etc, sjuuuukt läskigt. Sjukaste av allt är att en av tjuvarna åkte fast, fick några mån fängelse och bor nu en gata (!) ifrån deras hus…

   Och så påstår folk att Sverige har korta fängelsestraff…

    I Sverige hade de inte ens dömts

  Vi hade en mordbrännare i mitt lägenhetshus. Satte eld på huset två kvällar i rad. Min granne som bodde ensam stod i duschen första kvällen när grannar bankade på dörren att det brann. Efter det kom hon och bad mig vara hos henne när hon duschade, hon vågade inte duscha ensam i någon månad efteråt.

  Vilken fullkomlig skräck. Hon kunde ju inte veta om det var rånare eller mördare eller våldtäktsmän eller om dom kom för att kidnappa barnen. Fy så hemskt. Märkligt ändå att stora sportstjärnor inte har större säkerhet, typ livvakt hemma.

   ”typ livvakt hemma”
   Kostar ju en massa miljoner.

    Dom har, eller skaffade direkt efter inbrottet iaf, en vakt utanför huset dygnet runt.

    Bra timlön att vara livvakt ändå

   Så sjukt att det ska behövas!!

   Jag tror klubbarna tillhandahåller livvakter när det är match. Tjuvarna håller ju reda på det och slår till när de vet att spelarna själva är borta.

  Det äckligaste var ju fan när hon berättade om filmerna hon fick se efteråt att en hade stått och tittat på henne i fem minuter. Strongt att orka bo kvar.

   Stora fönster går ju bort om jag skulle bo i hus. Alldeles för utsatt.

  Hua vad hemskt!

  Usch vad obehagligt!

  Hon berättar också utförligt om händelsen i en vlogg. Att hon hade sinnesnärvaro och kraft att få med sig det andra sovande barnet, när hon tog bebisen och sprang upp till andra våningen. Som en hemsk fil. Vilken björnmamma hon är ??❣️

   Hade inte alla mammor gjort det? Kanske inte lyckats men ändå haft avsikten

    Självklart. Barnen går ju före en själv.

  Älskar Maja. Hon är väldigt karismatisk och empatisk. Så tragiskt att hon skulle drabbas av detta.

   Håller med, Maja är grym! Förr var Matilda Djerf min favorit men nu tycker jag att framgången har stigit henne över huvudet.

  Älskar Maja men blev chockad över att läsa kommentarerna i öppet spår om att hon inte alls är trevlig och så härlig som vi tror att hon är.

   Men vilka är det som skriver sådant? Inga som känner henne förmodligen. Bara rent skitsnack som vanligt. Räcker med att se typ fem vloggar med henne för att inse hur otroligt känslig, empatisk och inkännande hon är. De som släpps in i hennes krets får säkerligen hela Maja om man kan säga så. De andra har hon en fasad för, för att skydda sig själv och sina nära och kära. Hon har sina närmaste och det räcker gott, övriga är väl bara bittra. (Har vänner som är precis likadana).

   Hon är trevlig men inte bubbligt trevlig.

  Hemskt. På temat: finns det någon som kan se mer jagärsåtröttsåattjagsnartdör/jag har migrän-ut än Carina? Ser ut som att hon lider varje sekund av hennes program…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.