Caia Cosmetics släpper hårvårdsprodukter

Jag drömde i natt att det var en lila mobilladdare som var den nya lansering som Caia Cosmetics och Bianca Ingrosso hintat om på sociala medier.
Det speciella med den var att själva stickkontakten hade som en liten låda som man kunde stoppa ner sladden i när man inte använde den.
Om detta är en revolutionerande uppfinning från mitt undermedvetna så vill jag ha 10% på all framtida försäljning.

Men det är alltså produkter för håret som är den nya ”eran” för Caia Cosmetics Hair?
Inget schampo eller balsam för tillfället, men det kommer säkert.
Caia brukar lansera lite i taget och det gäller förmodligen även här. Kanske lagom till jul? 😉

Så här ser produkt och prislistan ut för det här första släppet:

One More Day Dry Shampoo 195 SEK // 18 EUR
Touch Up Light Texture Spray 225 SEK // 20 EUR
Step One Heat Protection 225 SEK // 20 EUR
Volume Boost Root Lift 225 SEK // 20 EUR
After Beach Salt Spray 225 SEK // 20 EUR
Perfect Ends Hair Oil 245 SEK // 22 EUR
Care Soufflé Hair Mask 265 SEK // 24 EUR

Vad tycker ni om utbudet och priserna?

152 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bra priser (beroende lite på storlek såklart), men inget nytt i produktväg. Dock är det verkligen den här typen av produkter kunder frågar efter så det kommer säkert sälja!

   Bra priser?!? Det är ju jättehöga priser, svindyrt ju. Säkert inte bättre än billiga produkter, de satsar mest på snygga förpackningar och snygg reklam än på innehållet tror jag men det heter alltid att de kämpat med produkterna i flera år och är det absolut bästa som finns på marknaden. Så löjligt, blir inte trovärdigt. Tramsigt att de alltid kallar släpp för ”en ny era” och ”set the alarm”… asså.

    Det är faktiskt inte särskilt höga priser, bara om man jämför med att handla på Normal/Ica/billiga nät-sidor. Däremot har jag sett nu i efterhand att en del av ingredienserna inte är tipptopp så då blir ju priserna högre än vad jag tyckte först.
    Men jämfört med andra märken som Caia ändå vill jämföras med så är priserna inte jättehöga.

   Behöver verkligen den här världen fler skönhetsprodukter? ?

  Kommer sälja som smör bland alla nickedockor! ?

  Förlåt. Lite OT. Men behöver åsikter.
  Jag är såå kaffesugen efter lunchen, men jag är tidigt gravid och vågar inte dricka mer än några klunkar på morgonen ?
  Hur har ni tänkt/gjort med kaffedrickande i tidig graviditet?

   Har druckit 2 koppar varje dag sen jag plussade och allt har gått vägen än så länge… v20 nu 🙂

   Du har antagligen redan tänkt på detta, men har förstått att gravidhjärna är for real så skriver det ändå för säkerhets skull. Om du inte redan vet, kolla upp om det är kaffet eller koffeinet som är det skadliga, och om det är koffeinet är det självklara svaret förstås att i stället testa att dricka koffeinfritt. ? Annars, finns det någon annan dryck du tycker mycket om som du skulle kunna testa att ersätta kaffet med?

    ” Det går bra att dricka koffeinfritt kaffe under graviditeten. Även i koffeinfritt kaffe får man räkna med att det finns lite koffein. Enligt tabellen på vår sida om koffein rör det sig om 2 mg per deciliter, medan det i vanligt bryggkaffe rör sig om 44 mg per dl.”

     Koffeinfritt tycks i alla fall vara 95% mindre farligt än vanligt kaffe om jag uppfattar ovanstående rätt. ⬆️?

   Man får dricka motsvarande 2 koppar/dag. Det inkluderar även cola etc (då jag dricker mycket cola zero just nu dricker jag inget kaffe men hade lätt gjort annars). Energidrycker är det dock stort no på ?

    Och tänker att tidig graviditet inte spelar roll, man får ej missfall eller annat av lite kaffe utan av annat skadligt eller pissig slump.

    Vad händer om man dricker kaffe när man är gravid? Är det något man kommit på nu att man inte ska dricka? Min mamma och hennes kompisar hade inga restriktioner alls på det ju.

    Jag drack energidrycker nu som då när jag var gravid med första barnet. Gör det nu också när jag väntar andra och det är ingenting som påverkat något. ? Då dricker jag såklart inget kaffe de dagar jag väljer energidryck, kollar alltid mängden koffein innan jag dricker något så ser till att inte få i mig för mycket per dygn.

   Inget OT tack.

    Scrolla vidare.

     Sluta skriva OT. Camcam har själv sagt att OT som inte är influencerrelaterad ska skrivas på öppet spår, inte under andra inlägg.

   Livsmedelsverkets Fråga Liv ger dig svar på alla livsmedel och vad som är okej att äta.

    Oj om man hade vetat det då att kaffe inte var bra (?) så hur hade det då gått för barnen som föddes helt ok trots allt kaffe. Det finns verkligen så mycket nytt hela tiden som är si eller så och oron gör mer skada.

     Håller verkligen med.

   I min första graviditet kunde jag inte ens dricka kaffe, men nu i andra så har jag druckit både kaffe & pepsi, mer än 2 koppar per dag. Jag menar, de är rekommendationer, vill man dricka 10 koppar kaffe på raken så varsågod. Så drick en kopp med gott samvete efter lunch.

   Om graviditeten tar slut av en kopp extra så var det nog inte meningen ändå… H. en som gjort ivf för att ens kunna bli gravid?

   Jag har haft två missfall och har träffat flera läkare, som alla med bestämd röst sagt att jag inte hade kunnat förhindra dessa missfall på något sätt, och heller inte har orsakat dem genom aktivitet eller mat/dryck o.s.v. Finns en bra intervju med dr Kopp-Kallner (Babyz podden) som forskar om missfall. Hon berättar att det enda man faktiskt kan säga med säkerhet är farligt för fostret är amfetamin och kokain! De frågar henne om kaffe och hon säger något i stil med ”Alltså då ska vi snacka enorma mängder men nej, nej, kaffe är inte en orsak till missfall. Om det vore det hade vi kunnat sluta hjälpa kvinnor med abort, eller hur?”.
   Och om du vill veta; jag minskade på kaffet i min första graviditet (drack kanske en mycket liten kopp varannan dag, är ingen stor kaffedrickare) och i den andra drack jag enbart koffeinfritt kaffe enstaka gånger. Och det var ändå samma förlopp.

    Beklagar verkligen ?

   Jag är också tidigt gravid och dricker bara koffeinfritt kaffe. Funkar kanon!

    Och varför skulle det inte funka kanon att dricka vanligt kaffe? Genuin fråga.
    Folk har väl druckit kaffe i alla tider utan att något hänt?
    Läs Koalas kommentar.

   Från en annan gravid: läs Expecting better. Lovar att det kommer ge dig en härligare graviditet (mentalt). Och för att svara på din fråga – du kan absolut dricka mer kaffe/dag än några klunkar.

   Chicca roast !!!!! Smakar kaffe men helt utan koffein.

   Drack massa kaffe hela graviditeten (2ggr), inga problem för mig.

   Visserligen länge sedan men jag drack kaffe precis som vanligt när jag gick gravid och det var aldrig något dom varnades för då. Är det farligt numera?

    Är kaffet farligare nu eller är fostren känsligare. Jag förstår inte?

     Det har väl antagligen blivit mer forskat i nu än vad det var för 10, 20 år sedan?
     Förr trodde man inte att rökning under graviditeten kunde vara farligt heller.

    För mycket koffein kan påverka tillväxten.

     Ska till rätt stora mängder för det.

  Kan du snälla recensera vad sakerna kommer lukta? Får migrän av de flesta parfymerade produkter och är i desperat behov av en hårolja jag klarar av. I synnerhet håroljor brukar lukta på ett sätt som ger migrän!

  Någon som råkar känna till någon parfymfri hårolja? Som inte heller luktar typ arabiska/asiatiska luktoljor eller annat med den typen av doft? Klarar inte alls av t ex Maroccan oil-produkterna osv. Klarar inte lavendel som i Björn Axéns olja. Maria Nilas godisluktande olja är bäst hittills, men inte toppen. Och vanliga, superrinniga typ matoljor och andra ”nakna” oljor (oliv-, solros-, ricin-, mandelolja osv osv) tycker jag inte fungerar alls lika bra som oljor särskilt framtagna för att sättas i håret och vara mjukgörande.

  Hoppas någon har några tips! ??????

   Har också testa kokosolja, men det ger ju inte heller samma effekt som en ”riktig” hårolja. ?

   Kanske är sådana typer av oljor bra att ha i håret under natten, men behöver ha något vårdande som mjukgör mitt grovhåriga friss under dagen och gör det lent och glansigt. ?

   Angående hårolja så tycker jag personligen att Olaplex nr 7 är jättebra. Den är parfymerad men väldigt mild. Sambon får också väldigt lätt migrän av starka dofter men denna brukar han inte reagera på.
   Den är lite dyr men otroligt dryg. Tycker inte håret blir fettigt utan oljan ger snarare glans och mjukhet till håret.

   Doft är ju en otroligt subjektiv upplevelse så kan inte garantera att just denna kommer fungera för dig.

    Jag har tyvärr redan testat den men tål inte doften över huvud taget. Även om starka dofter typ alltid är hemskt för mitt huvud så är jag mest känslig för vissa typer av dofter, denna doft dödar mitt huvud oavsett om den är svag eller stark. :/ Tack för tipset i alla fall! ❤️

    Åh den tycker jag också är jättebra, återfuktar utan att tynga ner och sååå mild doft 🙂

   Tror inte jag sett en parfymfri olja, bara andra produkter. Olja luktar ju i sig skit och all mat jag provat i håret härsknar. Men håller med om att lukten är jättesvår i hårprodukter. Dum fråga kanske, men har du varit på apoteket och tittat på deras utbud?

    Ja men precis, mat i håret känns inte superkul, haha. Och det är ju förståeligt om de vill dölja oljelukten, även om jag personligen skulle föredra den. ?

    Jag har testat flera från apoteket under åren, men alla har varit parfymerade, eller så rekommenderas man typ ricinolja som bara rinner och blir flottigt. Men får kanske kolla in utbudet en gång till, det var ett tag sedan och det kan ju ha kommit nya produkter! Tack för tipset!

   Arganolja. Min från Noelle doftar ingenting

    Försökte googla men får bara upp Loelle, gissar att det är den du menar? Låter för bra för att vara sant, ska genast beställa hem den! ?

    Har testat flera arganoljor men de har alla varit parfymerade eller luktat något naturligt men tillsatt, typ lavendel eller dylikt.

    När du säger ”luktar inget”, menar du att är den är helt luktfri eller har den någon form av oljelukt?

    Tack för tipset! ❤️

     Loelle ska det vara, stämmer bra det haha! Jag tycker verkligen inte att den luktar någonting alls. Allt gott!

      Tack, och detsamma! ?

   Köp ren arganolja. Finns på de flesta hälsokost butiker.

    Tack för tipset! Är det väldigt rinnigt eller lite tjockare konsistens? Tycker de rinniga är svåra att använda och verkligen få in i håret. 🙂

   Jag får också huvudvärk av vissa lukter. Använder Lanzas ”Keratin Healing Oil”. Den doftar svagt och gott och ger inte mig huvudvärk iaf. Extra + är att den är superbra också. Håret blir heller inte fett av den.?

    Ska kika på den! Tack för tipset!

    Keratin kan dock göra finare hår lite stråaktigt.

   Ja håller med. Och jag letar ett parfymfritt torrschampo. Har ännu bara hittat apotekets apoliva men var inte så nöjd med det i övrigt.

   Har någon tips på bra torrschampo utan parfym?

    Cutrin har ett doftfritt som jag gillar jättemycket! Köper på Apotea 🙂

     Tack, ska kolla på den ?

     Ska kolla upp den, tack! ?

      Meraki har parfymfritt schampo som jag gillar! https://www.apohem.se/harvard/schampo/meraki-shampoo-pure-490-ml

    Pudderdåsernes produkter är parfymfria. Deras torrschampo är superbra. Skulle inte förvåna mig om de har en hårolja också, sortimentet är stort.

    Jag kommenterade ovan om en helt parfymfri serie DS perfume free från Sim sensitive.
    Brukar finnas på headspot, lyko osv jag handlar på
    https://www.baressoshop.se/manufacturers/ds-sim-sensitive För dom brukar ha bäst pris 🙂

   Har du testat jojobaolja?

    Osäker! Ska kika på det! Tack!

    Har inte testat den, ser att många berömmer doften. Hur skulle du beskriva lukten? Tack för tips!

   Babyolja? Finns ju Barnängens, Johnsons mfl. Luktar knappt ngt.

    Har testat Johnsons, den luktar alldeles för starkt för mig, vill minnas att det var lavendel i, trots att den marknadsförs som parfymfri, men det betyder ju tyvärr inte doftfri alla gånger 🙁 tål i alla fall inte lavendel alls, kan därför inte heller använda Bio-oil, den luktar också lavendel. Luktar Barnängens också något liknande eller är den helt doftfri?

     Haha ja parfymfritt är inte alltid parfymfritt. Babyolja har jag haft några dock som är helt parfymfria samt mandelolja (fast bara på kroppen). I håret tycker jag inte att det funkar alls, blir superfett på mig. Och som jag skrev ovan, matolja härsknar ?

   Jag brukar använda hyaluronsyra i håret. Det kanske kan vara ett alternativ för dig annars? Brukar köpa den från the Ordinary och den har enligt mig ingen doft alls (är själv väldigt känslig för dofter).

    Oj, syra i håret var något helt nytt för mig! Spännande! Vad ger det för effekt? Samma som olja eller något ytterligare? Är den du använder särskilt för hår eller någon alltialloprodukt? Kan man använda det efter varje tvätt eller kan det skada håret att användas för ofta?

    Tack för tipset!

     Skadar inte håret men tänk på att applicera den när håret är vått. Hyaluron drar till sig fukt och om håret är torrt så gör syran det bara ännu torrare. Grejen är att binda in fukt från yttre källor.

     Syra är lite missvisande i det här fallet, det är inte frätande eller så som vi brukar tänka på syror. Hyaluronsyra binder liksom fukt till sig. Jag använder den både som hudvård och hårvård (säljs som hudvård främst men går jättebra att ha varsom). Har det i håret för att få ordning på friss, göra det lent och glansigt och mer lätthanterlig. Såvitt jag vet kan man använda det så ofta man vill. Som en annan kommentar nämnde drar syran till sig fukt, så kan vara bra att använda i fuktigt hår. Men jag använder den personligen ofta i torrt hår utan problem också. 🙂

   Glowid har en hårolja som inte luktar nåt alls, kika där

    Tack för tipset! 🙂

   Arganolja! Jag är doftkänslig och upplever inte att ren arganolja luktar något. Jag tycker inte heller att den är så rinnig. Den är något fetare än håroljor men tar jag en mindre mängd funkar det super.

   Jessi Curl har en parfymfri hårolja som är toppen???. Det är en blandning av avokado-, joboba- och kokosolja men utan doft.

   Sim sensitive DS perfume free/parfymfri är ett finskt märke i hög kvalite, dom har en ”hair serum” som är mer som en argan olja (den innehåller det!!) som doftar bokstavligen allltså NOLL. Jätte bra för mig som parfymallergiker!! Världens bästa Blond shampo har dom också. Inte alls så dyrt heller finns här
   https://www.baressoshop.se/har/inpackning/sim-sensitive-ds-hair-serum-50ml

  Hur gick det med Kenzas hårprodukter?

   Inte bra. Förstår inte riktigt vad Kenza tillför som ansiktet utåt eller som entreprenör. Känns inte som att hon direkt brinner för The Every.

    Hon har börjat göra reklam för dom i varannan vlogg typ

   Oj, jag hade helt och hållet glömt hon hade en hårserie!

  OT: Bingo och Katrin börjar veckans podd med att skrikbråka med varandra. Det är visserligen lite kul att lyssna på, men skulle inte betala för det. Är 10 minuter in och det är så fruktansvärt dålig stämning. Undrar om detta är för att få uppmärksamhet? Någon mer som lyssnat?

   Är avsnittet PodMe så har nog inte så många lyssnat ?

    Nej det är gratis fortfarande, finns överallt om du känner ett behov av att lyssna på detta haha

    Aldrig lyssnat på skiten och lär aldrig göra det heller ? köper hellre en dosa snus för de pengarna.

     Jag också, och då vill jag tillägga att jag aldrig ens har provat snus.

   Vad bråkar de om?

    De bråkar om Julias bil som Katrin ville låna och sen spårar det ur till ett allmänt bråk. Katrin har lämnat Julias mamma vid någon nagelsalong, Julia har inte tankat Katrins bil när hon använt den osv osv osv. Man märker att den där fasaden av en stor lycklig familj var inget annat än en fasad. Så småsint och obehagligt beteende.

     Vilka proffs dom är dom där två.

     Katrin alltså!
     Tänk att ha henne i sitt liv. ? Fy f-n!

   Oj jäklar… Katrin verkar inte gilla Julia så mkt.
   Är hon vän med Daniel Paris längre?

   Jaaa jisses. Katrin vart helt galen! Klarar inte av kritik alls. Tycker det är enormt intressant att lyssna på och faktiskt toppen att Bingo säger ifrån till Katrin. Kan inte alltid va kul med en Katrin i familjen. Stackars Julia..vilken mardröm.

   Fy för Katrin!! Bingo borde sluta podda med henne och ta in någon annan i stället.

   Jag tror det är skriptat, lite som när hon bråkade med Kissie på låtsas men det såg riktigt ut. Amerikanska flunsor och mediapersoner kör ju ofta så med regisserade fejder publikt.

    Fast hon lät ju arg på riktigt.

    Men tror absolut att det var kalkylerat från bingos sida

  Är det bara inom influencerbranchen som det alltid ska påpekas hur länge man har jobbat på produkten?
  Känner mig direkt anti när man skriver så.

   Avslutar ett beslutsbrev på myndighet ”det här ärendet har tagit 35,75 timmar att handlägga, effektiv arbetstid 30,45 och beslutet togs på 0,5 timmar”.
   Eller ett plagg på H&m, den här kollektionen tog ”35 dagar att ta fram. Det unika plagget tog 3 minuter att sy.”

  Snark så ointresserad av caia, men alla småtjejer kommer nog köpa ?

  Jag är alldeles för snål för att lägga 200 spänn på torrschampo ?
  Kanske testar om de säljer ut det billigt nån gång.

   Verkligen.. Batiste för 35-40kr gör jobbet och även om det inte är revolutionerande så funkar det bra för billig peng.

    Det är ju det absolut bästa. Har testat flera men de billigare torrschampoona har varit bäst, och Batiste allra bäst.

     Använd inte Batiste om ni bleker håret bara, det är ämnen i det torrschampot som ”krockar” med blekningen och kan göra att håret går av.
     Då är det bättre att lägga en slant till och ha ett mer pålitligt torrschampo.

   Jag med.. tills jag testade ett dyrare av en slump. Klarar inte av de billiga längre ?

   Jag tyckte samma tills jag provade living proof. Värt varenda krona och går inte att jämföra med de billiga alternativen.

    På vilket sätt?

     Jag köper garants egna torrshampo för typ 20kr, funkar jättebra, enligt mig ? och det har funkat både när jag hade mörkt hår och ljusare

      Ja det är faktiskt jättebra men Baptiste allra bäst.

     Håret blir som nyduschat.

  Allt jag köpt av Caia har jag varit nöjd med. Hoppas det här är lika bra.

   Jag är närmare 40 och följer ingen av wahlgrens på någon kanal. Har köpt några av caias sminkprodukter och varit riktigt nöjd med samtliga. Kommer nog inte prova hårvården då min hårbotten är för känslig för det mesta förutom head and shoulders och apotekets parfymfria produkter.

    Jag har testat några av Caias singelskuggor och har varit nöjd. Men köper numera bara färger som jag använder och som jag inte hittar hos andra varumärken. Köper ex YSL för 100 lappen och då vet jag att det inte innehåller billigt skit utan tillverkat enligt deras kvalitetskrav. YSL har egen produktutveckling, lab och kemister anställda. Caias produkter är generiska produkter tillverkade i Kina med allt vad det innebär. Caia går att jämföra med HMs egna produkter där en singelskugga kostar 60 kr jämfört med Caias 155 kr.

     Haha din research är ganska dålig med tanke på att Caia också har produktutvecklare och tillverkas i Europa med alla krav det innebär

    Head and shoulders är ju rena kemikaliebomben, inget jag skulle utsätta min hårbotten för ?

     Ja på mig försvinner mjäll med h&s men ger andra hudproblem istället ?

     Det enda som funkar för min känsliga hårbotten. Får innehålla vad det vill.

     Ja och är det inte skadligt för vattenlevande organismer?

      Jo, H&S har ämnen i sig som förr fanns i färg man bottenmålade båtar med men som nu är förbjudet att använda i det sammanhanget. Vill man då ha det i hårbotten?

  Man vill ju ha ett torrt värmeskydd och inte blött.
  Hårmärken som är bra är Kerestase joico caviar Davidos. Tycker inte kändisar brukar leverera bra produkter undantag Ida vargs brun utan sol och Isabellas handkräm tvål.
  Man kan tänka att dessa kändisar använder sig av just Chanel dior och andra lyxiga märken.
  Skulle man se deras badrumsskåp skulle det vara just detta. :):)

   Vad menar du med ett torrt värmeskydd?

    Värmeskydd som inte är blött utan mer som en torr mist.

     Varför vill man ha det? Jag har nog alltid använt ”blött” skydd (creme eller spray) och förstår inte vad som är dåligt med det.

   Om man bara använder värmeskyddet innan föning så funkar det toppen med ett blött. Och vill man ha det i torrt hår är det ju bara att låta det torka innan man drar på plattången eller locktången ?

  Jag ser inte att någon annan än småtjejerna som älskar Bianca kommer hugga på detta. Alldeles för dyra priser för ännu ett influenser märke. Köper hellre en leave-in från Proffs isåfall ?

  OT:

  Älskar hur Bingo indirekt avslöjar att de inte får intäkter på podden längre och att det är därför de går över till Poddme ?
  Och att han har mage att maska det med att han är trött på reklam i poddar och därför spolar förbi dem….

  Men snälla hela ditt liv är finansierat på reklam och samarbeten. Så ljug vidare. Surt att det går segt nu, men skyll er själva ?

   Jag säger bara: Karma! ?

  Tänkte direkt på Kenzas hårvårdsmärke, finns inte en chans att de kan konkurrera mot Caia så The Every kommer nog dö ut precis som hennes klädmärke.

   Tror du inte de har olika följare? Följer verkligen yngre Kenza?

   Var det inte Kenzas produkter som skulle blandas från två flaskor när man stod i duschen?!?
   Hur dumt?? ?

  Finns ju redan ett torrschampo som heter just ”one more day dry schampo” från Philip Kingsley ?

  Kommer aldrig köpa en influencer produkt. För det handlar bara om pengar.

   Tror du att andra bolag som säljer torrschampo inte är intresserade av att tjäna pengar?

    Jo men du Fattar inte vad jag menar alltså? Klart alla vill tjäna pengar. Kolla Hudfixaren på Tiktok. Han pratar om influencers produkter och dess innehåll. Inte många hejarop där inte.

  Ser fram emot att testa torrschampot! Har än så länge inte hittat rätt på den fronten ?

  Inget är så avslöjande som hårprodukter, tillskillnad mot exempelvis hudvårdsprodukter.

  Du märker direkt om schampot, balsamet eller sprayen fungerar eller inte. Med andra ord tror jag inte ett dritt på Caias hårprodukter. Ofta när skönhetsmärken ska göra hårprodukter blir det inte så bra resultat, bättre då att köpa från renodlade hårföretag som kan sina saker.

  På tal om torrshampo, har någon testat ett av följande foam/mousse torrschampon? Sashajuan dry shampoo mousse, waterclouds volume dry foam, vision refreshing foam? Är det bra och hur är doften? Älskar budgies men flaskan är så värdelös att den slutar funka efter bara några användningar!

   Inshape ett svenskt märke har lanserat en salt mousse som påminner om en dry shampoo mouse. Mitt hårbotten kliar IHJÄL efter visions refreshing foam så dumpade den och precis bytt, kunde inte vara mer nöjd!!!!

  Torrschampo, nej tack! Inget slår ett nytvättat hår!

   Såklart inte, är alltid mest nöjd med mitt hår när det är nyttvättat, men vill/orkar inte tvätta det för ofta ? Så då är torrshampo perfekt, då det dessutom ger extra volym

  Tycker att mitt hår blir väldigt torrt av torrschampo, alltså även i längderna (det hamnar ju där också när man borstar igenom).

  har inte Bianca i flera år nu klagat på hennes eget hårs kvalité i flera vloggar samtidigt som att dessa produkter tagit flera år för att ta fram?

  Jag tycker inte att förpackningarna var så fina. Jag gillar Ida Warg, de har fin färg och form och ser snygga ut i badrummet.

   Hur förpackningarna ser ut är väl sekundärt?! Eller har folk schampo som prydnader?

    Sekundärt men absolut inte oviktigt – Är två produkter ungefär lika bra väljer många ju alla dagar i veckan den finare förpackningen.

     Hmm ok. Mina produkter står i ett skåp så de skulle kunna komma i vilken förpackning som helst.

      Ja där är man ju olika! Många är vi som gillar att ha fina förpackningar framme 🙂 Personligen gillar jag att förpackningarna i skåpet är fina och välorganiserade också, blir glad av att öppna ett estetiskt tilltalande badrumsskåp.

       Skulle det få ner priset så skulle produkterna gärna få komma i en plastpåse för min del?

  Någon som kan tipsa om ett balsam som gör håret lättborstat?

   Daxxin!

   Garnier watermelon serien ??? bästa som finns, mitt hårbotten mår bättre än på länge och går så enkelt att borsta efteråt! Deras balsam och hårmask är mina favoriter ?

  Tänka sig, detta var ännu en stor dröm som gick i uppfyllelse för B!

  Hur fan hittar man så många drömmar? Så många hon har på ett år har jag inte haft i hela mitt liv tror jag. Vilket känns rätt sorgligt nu när jag skriver det ?
  Förstår inte. Bra att sträva efter något men jag vet inte vad.

   Jag har massa drömmar också och känner inte att tid eller pengar eller möjligheter räcker till för att uppfylla alla mina drömmar. Det är jättebra att sträva efter olika saker hela tiden i livet, tycker jag.

   Hur kan man INTE ha en massa drömmar som man skulle kunna satsa på om tid och pengar inte var en faktor!?

    (Såg inte Sofias svar när jag postade. Men vi tänkte ganska samma ?)

   Ja ännu en stor dröm går i uppfyllelse för Bianca haha, alltid heter det så, det är deras strategi.

   Var inte svårt att lista ut att det var hårprodukter de nu skulle släppa. Tror inte för en sekund på att de jobbat på detta i flera år, så heter det alltid också, ännu en manipulativ strategi.

   Tröttsamt med reklam för Caia här jämt, de måste vara tacksamma för reklamen de får härinne.

  Lite väl dyrt för något som precis kommit ut.
  Kända märken som Kérastase, Lanza har ju billigare priser.
  Tycker Ida Warg har bra priser för bra produkter.
  Men vem vet detta kanske också blir faaave produkter för många andra också.

  OT men nu har väl även Ida Warg gjort sillisar?

  Är Bianca och Lovisa fortfarande bästa vänner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.