Det händer på Instastory

Filippa Toremo, om tiden efter sitt gravidavslöjande.

Lady Dahmers namnlista för sina barn.
Någon mer än jag som vill veta hur ”Agneta” hamnade på den här listan?

Henri fyller ett år och mamma Egoina visar upp presentbordet.
Hennes kommentar om paketet här längst ner fick mig att tänka Tiktok-trenden – som ett exempel av många som gör det här – att att slå in paket för att få dem att se ut som någonting helt annat än det som ligger i.
Så vem vet….
Det kanske är en eltandborste för nybörjare i det där paketet? 😉

149 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har för mig att LDs mamma heter Agneta men kan minnas fel 🤔

   Ja det är hennes mamma, Agneta.

  Katitzi hade passat. Lady Dahmer påminner om en rom

   Jag har för mig att LDs fader kommer från Grekland.

  Hur många paket behöver ett barn som fyller ett år få?

   Ett? Dom fattar ju ingenting

   Ingen BEHÖVER väl paket egentligen.

    Håller med från 18:44

   Tycker det är mycket mer udda med vuxna som får många paket. För att inte tala om vuxna som har önskelistor.

    Jag tvingar alltid min 30+ syrra att ge mig en önskelista😁

    Vaddå annars vet man ju inte vad personen vill ha och behöver?

     Du känner väl den du köper present till?

      Så du vet exakt vad alla du känner behöver just för stunden? Det är skillnad att ge nåt som folk uppskattar eller något man faktiskt har användning för

    Jag gillar när folk har önskelista, ska man ge något är det så bekvämt att slippa leta, chansa och istället bara köpa något man vet kommer uppskattas.

    Jag har en önskelista för jag vill inte få saker jag inte vill ha. Det är väl mer underligt att låta folk gissa och få saker man aldrig använder eller får någon glädje av. Visst – ibland får jag presenter jag inte önskat mig men som ändå varit en fullträff. Fast för att vara ärlig så är det rätt ovanligt.

   Du vet ju inte vad som är där i. Kanske ett paket är duschkräm, en pyjamas för att han börjar växa ur de han har, en tandborste osv. Allt är ju inte nödvändigtvis ”onödiga” leksaker.

    Frågan kvarstår dock. Hur många paket behöver en ettåring?

     7,3 för att vara exakt

     Då bör väl frågan vara ”hur många saker behöver en ettåring?”
     Behöver den en ny pyjamas, duschcreme, tandborste osv?

   Vad spelar det för roll? Kan ju vara från olika personer dessutom.
   Som förälder kan man ju vilja uppvakta sitt barn även om barnet fyller ett år. Eller ge jullappar om barnet är 4 månader.
   Ger inte era föräldrar presenter/julklappar till barnbarnen förrän de är tillräckligt stora att förstå?
   Finns ju åldersanpassade leksaker. Eller köper man kläder som behövs framöver. Eller en nalle. Sängkläder osv

    Handlar kanske mer om frågan ”behöver” eller för att dra det till sin spets, överkonsumtion. Tror nog att lilla barnet blir lika glad över att leka ”titt ut” eller nåt.

     Jo men ett barn behöver ju trots allt saker. Den växer ur kläder, den behöver en ny overall, mössa osv. Är det bättre att ge de sakerna oinslaget eller kan man slå in och ge i paket?

     Så hur många paket är okej till en ettåring? Och hur många år ska man vara för att få från fler än bara föräldrarna?

     Tror du att barnets familj väljer mellan att ge paket eller leka tittut med barnet? Kan det kanske vara så, galna tanke, att de vuxna som vill fira dens födelsedag med paket också leker tittut med barnet?!

      Nej, det måste vara antingen eller. Man kan inte ber ge presenter och leka tittut då blir ingen bortskämd!

     Haha men prova vara föräldraledig med en ettåring och leka tittut hela dagen. Inga böcker, inga klossar, inga bollar, bara tittut och kanske grytlock? Eller kanske det faktiskt kan vara stimulerande för barnet och även roligare för föräldrarna om man köper lite kritor och målarfärg, en pulka, någon docka att pyssla med osv.

   Inte ett enda paket!!!! Skamligt att köpa så mycket till en ettåring

    Varför blir du upprörd över vad andra gör och hur många presenter dom köper? 😂

     För att jag tycker att det är upprörande.

      Stackars Maria.

   Har en fyra åring. Vi lever rätt normalt liv. Idag fick hon önska julklappar. Hon önskade sig två och när jag frågade om det inte var mer hon ville ha sa hon nej mamma jag vill bara ha två det räcker det blir jättebra jag behöver inte fler. ❤️
   Jag tror vi vuxna är dom som överköper i onödan.

    Tror jag också.

    Mina barn (som jag ansträngt mig järnet för att inte skämma bort – men blir motjobbad av släkten hela tiden) var jättebesvikna förra året då de bara fick fyra julklappar var. Skitungar. Kan jag skicka hem dem till din dotter på seminarium?

     Bortskämda och framförallt otacksamma! Sen har jag aldrig förstått det där med att ”vi försöker att inte ge många paket men det går inte”. Vadå går inte? Då är folk jäkligt respektlösa i din familj. Både jag och min bror har informerat våra föräldrar och respektive svärföräldrar att det är ett paket per barn från dem som gäller. Har aldrig varit några problem med det. Precis som att jag ger mina brorsbarn en julklapp var då min bror och svägerska uttryckligen bett om det. Självklart respekterar jag det.

      Vill man att ens barn och släktingar ska ha en bra relation så får man faktiskt släppa på sina egna principer ibland. De måste få ha även sin egen relation sinsemellan, inte kontrollerad av föräldrarna. Från barnets håll kan det absolut bli konstigt om de hör att andra barn fått fina presenter av ex morföräldrar men själva får de alltid bara typ två kontrollerade paket av föräldrarna. Och ja, jag vet att man kan ge upplevelser istället för presenter. Men dels så utesluter inte det ena det andra, dels så är det inte konstigt om äldre släktingar inte orkar/vågar ta med småbarn på dagsutflykter själva.

       Vilken märklig kommentar. Såklart de får ha sin egen relation, det har ingenting att göra med att vi inte vill ha överflöd av paket på julafton. Vi började med detta efter en julafton när barnen knappt tittade på vad de fick, de bara slet upp paketen och ville sen öppna nästa.
       Och vadå ”kontrollerade paket”? Har aldrig lagt mig i VAD de köper. Sen förstår jag inte försvarandet av den här sjuka konsumtionen. Barnen får alltid paket de önskar sig och alla är nöjda och glada. Jag har min egen relation till mina brorsbarn också men det innebär inte att jag inte respekterar föräldrarnas önskan i vissa saker. Men är man en respektlös person så är man.

        Att bestämma ett visst antal paket är ju kontrollerande, att de får ge max en grej per även om de hittat några specifika saker de gärna vill ge. I slutändan är det ju ändå en själv som bestämmer vad man behåller i sitt hem så att det skulle vara respektlöst att ge fler presenter har jag svårt att förstå. I värsta fall får man väl be dem ta med presenterna hem så kan barnet leka med dem där? Alternativt, om de inte ens tittar på paketen så kan de ju ges vidare. Alltså, jag har själv inget behov av att ge massor av presenter till syskonbarn och lyssnar gärna in föräldrarna men kan förstå att det för andra är en stor glädje i att ge paket. Men det blir ju konstigt att stå där som en mellanhand där barnet kanske vill ha presenter och släktingen vill ge men man själv vägrar enbart pga sina egna önskningar.

      Jag brukar medvetet försöka att inte greja och styra så mycket i mina föräldrars relation med mina barn. Att hålla kontrollbehovet i schack.

      Jag tänker att mina egna ideer och principer är det som kommer påverka barnen till 90 % och att man inte behöver bara så rädd för de där 10 % där andra vuxna gör annorlunda än jag, utan att man tvärt om kan se det som en tillgång.

      Fick alltid enstaka, rediga kvalitetsgrejer i present av min föräldrar. Men av farmor fick jag t ex en glittrig Barbie och sånt ”dåligt”. Glad dels för upplevelsen av att då det där man trånat efter, dels gör det saker minde spännande när de inte är helt förbjudna oåtkomliga.

      (Sen blir det en annan sak om man träffar mormor 3 ggr i veckan, då fungerar det såklart inte att hon bjuder på kakor varje gång)

     Men samtidigt så är det bara små barn som känner den där naturliga glädjen över presenter och paket. Tycker det är lite deppigt att anklaga dem för att vara orimliga i att bli besvikna över ett fåtal vardera. Det finns uppenbarligen familjer som inte har råd och där brukar barn vara väldigt ödmjuka och uppskatta minsta lilla.

     Jag har levt både fattigt och rikt och tycker att man då och då kan skämma bort barnen, som tex på födelsedagar och jul. Mina barn får inte så mycket däremellan så de är inte bortskämda. Istället blir det totalt galen glädje när de får den där cykeln som de drömt om på sin födelsedag. Jag har inte alltid kunnat göra så, därför känns det fint att kunna det nu och jag är tacksam för det. Det är ju inte antalet gåvor eller gåvans värde som gör skillnad, utan hur barnet är uppfostrat och vilken dialog man för kring gåvor med det.

     Sen tycker jag att de som gnäller över presenter till ettåringar ska komma ihåg glädjen i att ge. Många har säkert drömt om barn eller barnbarn och vill ge presenter av ren kärlek. Det måste de få lov till även om ettåringen själv inte har förmågan att uppskatta det.

      Troligen tyckte de att det var väldigt kul att få många paket tidigare men eftersom de är små är det inte alltid så lätt att uttrycka sig perfekt. Man får ju inte glömma att barnen har noll makt i vad som kommer till hemmet, själva kan vi däremot gå till affären och köpa just det vi behöver. Tänk själv om du väntat i månader på att köpa en viss grej och sen får du den inte och vet att du behöver vänta till nästa födelsedag eller jul.

   Typ inga. Men däremot kan det finnas massa släktingar som känner ett starkt behov av att köpa presenter… (om det är barnbarn 1, tror ej man har samma ”problem” med barnbarn 10). Och då kan man väl tänka, vem är jag att komma och förbjuda någon gammelmormor att köpa presenter om hon vill det?

  Sluta döpa era ungar till fucking husdjursnamn. Vad är grejen? Typ Fido och Tiger liksom? Barn är inte accessoarer. Inte djur heller för den delen men nu verkar det vara shitthesame?

   Ja alltså vad är det för fel på typ Anna och Johan känner jag när jag ser såna där fåniga namnlistor. LD är min idol, men det där med att man är för speciell för att ge sina barn vanliga namn är verkligen urlöjligt.

   Roligast är dock namntrådarna i pink room, där alla små flickor ska heta ”Cataleya♥️♥️♥️”

    Varför just det namnet? Är det från någon film jag missat eller nåt?

    Säger man Kattaleja på svenska?

     Jag har absolut ingen aning.

      Alltså vad i helvete är det för en namnlista?! Förstår inte människor att barn inte är nå accessoarer, utan en människa, en individ som en dag ska växa upp och komma ut i världen.
      Sjukt hur egoistiska vissa är när de namnger sina barn.

     Ja, det är förmodligen en kattras från södra USA. Hundmotsvarighet är catahoula. Folk gillar uppenbarligen att döpa sina barn till djur.

     Det är en blomma. Orkidé tror jag.

    Jag är från Sydamerika och där är Cataleya ett vanligt namn. Kan vi inte normalisera att alla i Sverige vill döpa sina barn till Linnea, William eller Signe? Vissa av oss vill hylla de kulturer vi har ursprung från genom att döpa våra barn till namn som vi har anknytning till. Tycker knappast det är trashigt eller fel. Jag blir dessutom glad när svenskar uppskattar andra kulturer och namn som inte är vanliga i Sverige.

    Det är ju en Jireel-låt 😁 men alla i den gruppen är ju ganska trashy. Myself included

   Trodde det var förslag på kattnamn innan jag läste texten x)

  Haha! Jag trodde att det var Filippas namnlista och tyckte att det var sjukt roligt att hon hade Juno Lindelou Fox Bloomberg med på listan.

   Haha samma här 🙈

   Haha samma här. När jag kom så långt ner på listan trodde jag hon drev med LD… 😄

  Han fick namnet Juno? Trodde Juno var en tjej.

   Funkar som unisex

    Nä, det gör det tyvärr inte.

     Det gör det väl?

      Du tänker kanske på Uno?

     Alla namn är det nu för tiden.

     Jag tycker det kan låta som ett tjej och killnamn, så pass ovanligt att det inte är lönat liksom. Aldrig hört om nån som heter det alls, förutom i den där filmen.

    Juno är tjejnamn

  Kollade just på Feymes instagram där hon skrev om missfallet (hon skriver själv att det räknas väl inte som missfall innan mens och det har hon förmodligen rätt i).

  Vad många kända namn som kommenterat där. Brukar så många namn man känner igen kommentera inne hos henne? Sonja Aldén och språkröret Märta Stenevi som exempel. Fanns fler också.

   Det där snyftinlägget är typ det mest bortskämda jag läst?

    Ja lite motsägelsefullt. Vet inte vad hon ville komma fram till. Sen blödde hon jättemycket men kunde redan idag besöka en gynekolog som kollade äggstockarna som hon haft ont i.

     Fast HAHAH man går ju till gyn även med mens? Varför skulle man inte kunna göra det? Det går utmärkt. Jag blev även opererad på gyn med mens. Tänka sig va!

      Aha nä det gör inte jag?

  Blev orimligt nyfiken på LDs kommentar om att Oscar bytt åsikt om namn från Tv-spel. Det lät så syrligt.

   Junos mellannamn (Fox) är från en karaktär i en tv-serie. Tror hon syftade på att han ändrade sig mellan de äldre barnen och det yngsta.

    Hon skriver ju också att Juno inte fick heta Link för Oscar eftersom det var ett TV-spel namn.

   Säkert inte det hon menar men min första tanke var att Oskar skulle få barn med nån annan och skulle döpa sitt barn efter typ ett tv spel.

    Den känslan fick jag också. Som att han väntar en Zelda ungefär.

     Fokis barn heter Zelda och Atari. Inte för att det är Oskar som är pappan, men ändå.

      Eller….?

  Frågan är ju om Skatteverket ens hade godkänt namnet Corona? Ställer mig ytterst tveksam till det.

   Det finns 29 kvinnor i Sverige som har namnet Corona som förnamn. Källa är SCB

    Jo, men dom kan ju mycket väl vara födda innan covid 19-pandemin. Att någon har ett visst namn betyder inte att Skatteverket idag skulle godkänna det eller att dom ens är namngivna i Sverige. Kolla bara på exempelvis Lucifer.

     Corona är ju ett vedertaget namn så det blir nog svårt för dem att neka.

   ja herregud vad skatteverket kommer ha att göra om 18 år…när alla dessa stackars barn ska göra namnbyte…..tänk när nån som heter Ninja Skywalker kommer till en jobbintervju?🤣🤣🤣🤣! Elr nä….nu e jag dum…dom ska ju bli influencers hela högen. Hej! Du har idag en inbokad tid hos Dr.Humla🤣🤣🤣🤣

    Alla kan ju inte heta Alice och Hugo 🤷‍♀️

     Ja, hellre det än Ninja Skywalker. Please.

    Jobbigt att få så ”stora” namn att leva upp till. En Skywalker som sitter på kontoret på Arbetsförmedlingen är kanske inte någonting som man förväntar sig.

     Ingen fara om 20 år vet någon knappt vem skywalker är 😉

    De kommer nog inte säga hennes andranamn.
    Jag har tre förnamn, ett tilltals och två andranamn och det är INGEN som säger alla mina tre namn.

     Jag har bara 1 andra namn, men det används ofta av bank och myndigheter som första namn istället för mitt riktiga första namn, de tar fel namn. Så jag är glad att mitt andranamn inte är något besynnerligt.

      Då ska du nog kolla upp vad som står som tilltalsnamn på Skatteverket. Oftast är det fel därifrån om du stöter på fel på myndigheter

  Att det finns personer som kommer med pikar efter att Filippa gick ut med sin graviditet förvånar mig inte. Däremot förstår jag inte hur folk kan hitta något negativt att komma med? Att man inte upptäcker en graviditet för ens halva tiden är gången hör kanske inte till vanligheterna, men det behöver inte heller vara något konstigt. Det finns flera faktorer som kan spela in. Posterior placenta, fläckblödningar, vaga graviditetssymtom är bara några aspekter som kan göra att man inte uppmärksammar en graviditet.

   Ja, jag tycker det är under all kritik så som tully och Nicole har uttalat sig.

    Har missat deras uttalanden. Vad har dom sagt?

     Dom skrattade och var väldigt hånfulla gällande hur hon kunde missat att hon var gravid

      Men va? Var har de gjort detta och vad har sagts? Låter ju helt sjukt.
      Kan inte tänka mig hur jobbigt det måste vara att få veta att man är gravid mot sin vilja och att man inte kan göra något åt det. Tur att hon verkar vara stark ändå och att hon vågar dela med sig. Hur kan man ens uttrycka sig hånfullt mot någon som öppnar upp sig kring en sådan sak är ju helt sinnessjukt

       I deras senaste poddavsnitt

        Var tvungen att lyssna, vilka fruktansvärt osköna människor. Skratta och ”you’re in for a f-ing treat” innan de fritt börjar diskutera Filippas graviditet. Vilka härliga tjejer 👏🏼 de båda har barn/är gravid som jag förstått och borde kanske då ännu mer ha förståelse för vilken chock det måste vara att inte få göra det valet själv och att dessutom mer eller mindre missa större delen av sin graviditet som de flesta ändå upplever som något väldigt speciellt.

    Blir också så trött när de ska prata om Margaux och så tycker Tully att Margaux äventyrar Arnolds säkerhet.
    Snälla Tully, du åkte båt i somras (när de köpt båt) med ditt spädbarn utan flytväst på hen. Och ingen av er fyra vuxna som var på båten, hade flytväst.
    Det är väl lika mycket att äventyra sitt/ sina barns säkerhet?

    Dom har klippt bort en del av vad som från början sas i podden, skulle lyssna om det idag men mycket var borttaget. Tully sa något i stil med ”Det där är inte ok! Skärpning Filippa!” angående att hon inte märkt att hon är gravid. Dom säger stackars barn osv.

    Tyckte det var väldigt hårt hur Tully pratade om det

     Så lågt… fy

      Jag och mina vänner kanske är av samma skrot o korn som Nicole och den där Tully. Men jag förstår ju ändå vad tjejerna säger i podden, det är SJUKT att Filippa påstår sig inte ha vetat om detta förens i v24? INGA symptom alls? Hur många gravtest tog hon? Ett gravtest kan ju givetvis vara negativt men har svårt att se att hon tagit mer än 3 styckna negativa. Hon säger väl dessutom i sin video att hon misstänkte det värsta dvs en graviditet? Då kanske man ska boka in ett ultraljud? Har man som Filippa även valt att lägga ut en video offentligt om det, då får man ju räkna med att folk kommer snacka om det. Sen hör jag ju dessutom i podden hur Nicole säger att hon tycker synd om henne, så förstår inte varför ni ska göra en höna av en fjäder.

       Va? Problemet är snarare att man väljer att prata om någons situation, som den uttryckligen inte är nöjd med, öppet i en podd som att det är gossip för allmänheten. Att ha såna konversationer vänner sinsemellan är inget konstigt, om man nu känner för att uttrycka sig så, men att ta det vidare till en podd där dom öppet skuldbelägger henne är en annan sak. Att dessutom skratta och ha en hånfull ton kring det är också extremt okänsligt.

       Antar även att Filippa gått ut med detta pga det snart kommer att synas på henne, inte för att folk ska diskutera det öppet. Bara för att hon får ”räkna med det” betyder inte heller att det är OK för andra att förlora all typ av moral :).

       Du vet att det finns kvinnor som går en hel graviditet utan att veta att dom är med barn?

   Det finns en Youtube som heter Abby Pollock. Hon har jätteproblem med IBS och hade gått igenom en väldigt stressig period och trodde att den uteblivna mensen var pga stress och sorg. Hon blev vädlgit förstoppad pga sin IBS och det gick så långt att hon fick åka till läkaren. Där fick hon veta att hon var gravid i sjätte månaden!

   Hennes dotter är några veckor gammal nu. Finns en video om det hela på Youtube.
   Vanligare än man kan tro, enligt kommentarerna.

   Jag fick veta att jag var gravid i vecka 20 för några år sedan. Hade gått igenom en väldigt tuff period i livet och mådde väldigt dåligt, hade gått ner ca 15 kg på ett par månader och läkarna sa att min kropp ”stött” bort p-pillerna pga mitt dåliga mående och snabba viktnedgång så det är absolut möjligt att gå så lång tid utan att märka. Hade absolut inga symptom, började fatta när jag började känna första rörelserna i magen.

   Har IBS och kan säga att mina tamar rör sig mer än vad vår dotter i magen gjorde.
   Däremot kände man tydligt sparkar men just rörelser (de första man känner) så är de väldigt lika tarmarna.

  Terrorkvinnan i Turkiet har kopplingar till svenska partiet V:s partiledare.

   Fast nej.

    Jo.

     nej

   På tal om…?

    Förmodligen på tal om de diskussioner som gått här om olika partiledare och vilka de omger sig med.

   Föreslår att du utvecklar ett mer kritiskt förhållningssätt till vad du läser, oavsett om du tycker dig veta detta utifrån en tweet från partiet Nyans eller en rubrik från Expressen.

   https://www.expressen.se/nyheter/nyans-ledaren-pekar-ut-dadgostar-efter-attacken/

    Men det här visar ju på faran med partiet Nyans?! Är de helt från vettet och vilken nivå håller de?

     Ja de är helt från vettet. Mycket farliga. Jag tycker det är skrämmande att de fick så pass många röster.

   Nej, partiet Nyans ljög ihop det. Det har redan debunkats, vilket du såklart redan vet. Folk som du bryr sig inte om sant eller falskt utan bara om det gynnar din agenda.

    Partiet Nyans var alltså trollfabriken denna gång.

   Du har missat att det var ”sarkasm” alltså? Ja det visar att trollfabriken fungerar som det är tänkt, sprida falska rykten å skylla på att det är tydlig ironi med syfte att det kommer leva vidare hos sanning hos dem som inte faktagranskar.

   Hur känns det att läsa en rubrik och göra en sanning av det? Testa läsa hela artikeln. Testa vara källkritisk. Testa läsa olika sidor.

   Vi vet egentligen ingenting om kvinnan eftersom Turkiet var snabba på att stoppa sociala medier vid attacken. Vi vet det som de vill att vi ska tro.

   Du är pinsam som ens skrev det. När det dessutom stod i artikeln att det var ett skämt. Antar du läst på nån friatider sida.

  OT men ändå på Instastory så tips till Gervide

  Paula la ut smygreklam för cleandrinks idag (som vanligt) på ngn träningsbild men det jag reagerar på är att på ”biljetten” från SATS står det medlem: Clean Sverige

  Alltså har Paula ett träningskort för anställda på clean? Är det ens tillåtet med tanke på att hon inte jobbar på clean? Är det något sätt att slippa förmånsbeskattning? Får anställda på clean sina träningskort på lyx-sats betalade eller är det bara en förmån för ägar-fruar?

   Men gud vad avundsjuk du är 😅

   Haha varför stör du dig på det? Vad ska du göra med svaret? PAULA TRÄNAR PÅ CLEANS KORT!! ANMÄL!!!

  Får jag dela något som inte rör inlägget ?
  Gällande mamman som misshandlade sin 3 åriga dotter . Dottern är omhändertagen men nu läser jag att mamman blev hotad av någon snubbe och att hon var rädd .
  Och tycker att artikeln i Aftonbladet typ skrivs på ett sätt som om det nu är synd om stackars mamman?
  Även om hon var hotad vem Fan slår sitt barn ??????????? Då ringer man polisen eller .
  Hon kan ju inte skylla på en man online ?
  Håller ni med eller ?
  Känner mig så upprörd . Som om det vore förmildrande ????????
  Jag anser personligen att hon aldrig borde få se sin dotter igen. Och att hennes chans till vårdnad givetvis är bränd . Tycker hon förtjänar fängelse och sen tycker jag andra hemska saker som jag låter bli att skriva . Men verkligen inte att det är synd om henne ?????????

   Tycker inte de skriver som att det är synd om henne?
   Snarare rapporterar vad som sagts bara.

   Jag håller med dig.

   Hon ljuger ju dessutom om att någon annan skulle ha intalat henne att göra detta. Finns inga spår efter någon sådan konversation med en man. En djupt obehaglig kvinna. Hon bör aldrig någonsin få vara ensam med ett barn.

    Slog inte mormorn också? 😢

     Va? Nä jag orkar inte höra mer. Måtte de aldrig få tillgång till den stackars lilla tjejen igen. Grymhet mot barn kan jag aldrig förlåta. Det finns liksom ingen väg tillbaka från det. Du är en värdelös och oönskad medmänniska om du begår sådana handlingar.

    Dom skrev väl att det fanns konversationer? Eller så kanske jag läste det på SVT, har för mig det var en blurrad bild i artikeln med påstådda konversationen.

   Det är knappast Aftonbladet som tycker det. De skriver om vad som sagts i förundersökningen bara.

   Det är ju mamman själv som desperat försöker hitta något förmildrade rent moraliskt som i hennes värld kan motivera vad hon har gjort.

   Ja att hon var rädd för att den här mannen skulle skada henne så därför gjorde hon som han sa och misshandlade barnet??

   Jag hade gått in i ett brinnande hus för att hämta mina barn men vi är väl alla olika då.

  Sorry for OT men hur säger man detta bäst på Engelska: Hämta upp på plats, betala kontant och få 30% rabatt?

   Pick up in store, pay cash and get 30% off

    Pick up at X, pay cash get 30% off.

    in store och på plats är inte samma sak

  Hej Camilla!
  Trist med din kommentar. Mitt förnam irl är Agneta.
  Är namnmobbning det nya på Bloggbevakning?
  (Nej, jag kommer inte att kommentera ditt förnamn)
  Med vänliga hälsningar
  Agneta

   Du är ju definitionen av en sån person ingen gillar för den är så lätt kränkt 😂

   Men gode gud.. läsförståelsen.. hon undrar självklart över att ett så vanligt namn plötsligt dök upp på listan. Även om hon skrivit att hon inte gillar namnet hade det inte varit mobbing.

   Agneta är ett så fint namn. Förstod faktiskt inte heller varför bloggbevakning uttryckte sig så? 🙂 kanske för att det lät så normalt bland alla lite mer udda namn på listan? Jag hoppas iaf på ett uppsving av namn som Agneta.

   Det var väl bara för att det var ett ”riktigt” namn där bland alla Bonzo, Panodil och Shoplifter. Läste inget ont om Agneta i det. Vackert namn. Tror Camilla uttryckt sig likadant om det var Anna, Sofia eller Margareta.

    Panodil? 😂😂

    😂roligaste kommentaren.

   Är Agneta nya Britt-Marie tro 🙃

   Vi kan ta ett annat exempel så kanske du förstår. Här är min namnlista för barn:

   Josbonde
   Rögvärt
   Blongitob
   Åke
   Fransktillo

   Om någon då säger att namnet Åke stack ut i den listan, håller du med om det? Eller är det namnmobbing?

    Hahaha älskar

    Nästa barn blir definitivt en josbonde

   Snälla rara

  Jag har slutat följa Underbarclara, Bianca, Bingo och Wbba von Sydow och det är SÅ HÄRLIGT!!! jag fattar inte hur jag har orkat följa dem ! Tipsar fler om att göra likadant. Sluta följ, sluta låt dig översköljas ett aldrig sinande flöde av kommersiell reklam!

   Håller med! Slutat följa HanaPee, Alexandra Bring och Andrea Norrman nu. Mår så mycket bättre faktiskt!

   läser bara bloggbevakning 😅

  Det där med att namnet Agneta finns med på LDs lista fick mig att tänka på de namn Carola Wetterholm valt till sina barn.
  Mitt bland alla namn som Janelle, Patricia, Lovelia, Trixie, Corrinda, Jordan, Jamie och Novalie dyker namnet Robert upp, lite oväntat kanske.

  Många blivande VD:ar på den namnlistan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.