My Martens måste älskar att Instagramkommentera

My Martens startar nya Instagramkonton i samma hastighet som jag slukar en påse minilussekatter från Pågen, och aktiviteten stannar inte där.
Hon älskar nämligen att gå in och kommentera sina egna konton och kommentarer med hjälp av sina andra konton och här skulle förvirringen kunna vara total, men jag ska försöka bryta ner det hela till er.
Om jag inte missminner mig så har My startat eller tillgång till 10 olika konton på Instagram. (Tack till Mys flashbacktråd som fyllde på med några konton jag missat)
Jag räknar inte med hennes fästman här, och med det sagt så ser listan ut så här:

mymartens
mymartensprivat
mys_blommor
strongmamasptstudio
sveatheboston
ludvig.dah
strongmamas_kordinator
strongmamas.se
hemstadspecialisten
Hagernasstrand

Med det i åtanke så blir dessa kommentarer extremt underhållande.
Inte nog med att hon kommenterar sina egna konton, hon går även in och svarar på sina egna kommentarer i ett försök att få engagemangen att framstå som större än vad det är.
I en kommentar erkänner hon att hon kommenterar under sitt PT-konto för att få fler att hitta dit, men alla de andra kommentarerna då?
Ska folk hitta till sonen Ludvigs konto också? Eller hundarnas? Eller hennes stängda privata konto?

I give you… 50 shades of My Martens.
Alla kommentarer kommer alltså från konton som My startat eller har tillgång till och är skrivna på inlägg publicerade på något av dem.

  

144 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Man kan bli utbränd för mindre. Vad rörigt, men stora frågan är VARFÖR?

   Åh herregud, detta är tyvärr inte bara komiskt utan även tragiskt. Det är inte ett friskt beteende.

    Sinnessjukt beteende. Riktigt pinsamt dessutom!!!

     Knappast sinnessjukt!

     Men sluta, det är inte så farligt?

     Min gissning är att många influencers/aspirerande influencers gör såhär, i vart fall till en början, innan de är så stora att kommentarer och samarbeten haglar in ändå. Men de exponerar nog bara inte sig själva genom att använda konton i sitt eget namn.

      Kan ändå tycka att det hedrar henne att inte hymla om det. ?

       haha va, hedrar henne? Klart hon inte hymlar om att strongmamasptstudio är hon själv för det är självklart men tror du hon skulle erkänna frivilligt, om hon som nu inte blivit påkommen, att alla de andra kontona som hon svarar till är hon själv, som koordinatorn t ex och alla de andra. Pinsamt läge men tur iaf att några är här och försvarar henne och skriver till hennes fördel, för det kan väl aldrig vara hon själv.

      Tror inte andra gör så många fejkkonton för att använda till sin egen vinning så som My gör. Hon är nog ganska ensam om det, detta är nog ganska udda. My är illmarig, minst sagt. Tidigare så köpte hon följare och även likes, även Kenza och Bianca har ju köpt följare tidigare och det finns fler men detta är ju något annat. Riktigt pinsamt.

     3 av 10 pinsamt skulle jag säga.

      Oj 3 av 10 pinsamt bara? Det är du nog ganska ensam om att tycka.

       Tycker samma, 3 av 10

        Tycker 10 av 10 pinsamt.

         ok

          Svarar hon sig själv?

        Hej My
        ???

   För att få mer ”engagemang” på sina konton och därmed (kanske) bättre exponering i flödet och (kanske) fler följare och därmed (kanske) större chans till nya samarbeten.

   Som du märker gissar jag, men tror att detta är vad hon själv tror. Vi får inte glömma att hon enligt egen utsago också har lång erfarenhet som marknadsföringsstrateg… ?

    Hon har ju faktiskt kommenterat exakt det på sista bilden ?

    Precis så, enligt egen utsago är hon ju expert på rätt många områden. ? I en icke så manisk verklighet som min egen är det däremot inte så genomtänkt och strategiskt ur marknadsföringssynpunkt utan ger snarare ett rätt rörigt intryck och bild av en hoppetossa som startar upp fler saker än hon går i mål med så att säga. Lägg därtill några lögner och bluffar också längs vägen som hon snärjer in sig i och genomskådas med. Då tar hon till trollkortet och offerkoftan. Ja herregud…

    Tänkte också på det ?

  Helsjukt ?

  hahahah så pinsamt!

  Onödigt att dra in sonen här!

   Fast det är ju inte sonens konto. My lajvar sin egen son…

    Jag talar om Bloggbevakning!!

     Det enda Bloggbevkning skriver om sonen är ju ”Ska folk hitta till sonen Ludvigs konto också?”. Men eftersom det inte är sonens riktiga konto, utan ett konto My martens har skapat i sonens namn för att fejka mer engagemang ör ju sonen egetlign inte indragen här. Om du fattar?

     Det ifrågasätts ju varför My har skapat ett fejkkonto i sin sons namn. För det är faktiskt väldigt märkligt.

      Dålig ursäkt! Är ett barn det handlar om, eller vad är det du inte förstår??

       Haha, va? Det handlar ju absolut inte om ett barn.

       Ja onödigt att nämna hans namn i samband med hans mammas affärer jämt. Lämna honom utanför.

        Du tänker att jag ska göra Mys konsekvensanalys ÅT henne?

         Kom igen! Låt barnet åtminstone vara!!

          Tycker alla influencers som utnyttjar och gör content av sina barn är bedrövliga.
          Det är influencerna som gör fel,inte de som påtalar problemen med att exponera sina barn.

           Onödigt att dra in hans namn. Vid sökningar så kommer ju barnet också upp.

          Den enda som härjar om hennes barn är du…

           Bra om någon i den här mobbportalen kan ta barnets sida.

        Har du sett hur mycket My hänger ut sin son?? 90% av bilderna är han iklädd endast kalsonger. Ifrågasätt My och gossens pappa som låter det fortgå och inte BB som lyfter det..

         Man kan ju ifrågasätta båda faktiskt.

         Var väl inte det bb lyfte här ändå?

          Jag har lyft det i flera andra inlägg, men just det här handlar om My och alla hennes konton hon startat och kommenterar med, där ett bär sonens namn.

    Men det är så märkligt, varför har hon ett konto till sin son som han inte själv använder verkar det som

     För att hon tappat det såklart. Så vi borde inte ens nämna det.

     För då får hon en följare till, och kan skriva kommentarer på sin egen insta från det kontot så det blir högre engagemang/aktivitet på hennes insta vilket kan behövas för att få fler samarbeten.

  Heltidsjobb att ha koll på alla konton, det märks att hon har för mycket fritid, det måste snurrat till rejält, hahaha så pinsamt…

  Jag funderade en gång på att starta ett nytt konto för att typ kunna lägga ut lite mer inriktat mot ett specialintresse, men det kändes förjävla jobbigt att skifta mellan två konton. Blir utbränd av detta inlägg.

   Inte ett dugg jobbigt faktiskt 🙂

   Jobbigt? Är väl typ ett klick bara, max två.

    Jobbigt att hålla koll om man har 10 konto, kan ju hända att man postar på fel konto och om man inte vill att folk ska förstå att man har alla de där kontona så blir det ju lite jobbigt om man postar fel content på fel konto…

  Tacka fan för att influencers är så stressade…

  definition av ”cringe”

  Hon framstår som tramsig, flamsig och oseriös.
  Varför inte bygga en verksamt med gott rykte för att på så sätt få folk att bli intresserade av sina konton istället för massa hittepåkommentarer.
  Och hålla privatlivet/egna sjukdomar utanför.
  Det framgår så tydligt att hon saknar både kompetens och en genuin vilja att inspirera.
  Ta lärdom av andra etablerade och utbildade PT hur de marknafsför sig och lägg tid på ett seriöst innehåll i kanalerna, som är uppdaterat, fritt från egna snyfthistorier, repriser, plagiat mm.
  Varför inte vara stolt och mån om att intyga vilka utbildningar och ev licencer hon har, istället för att bli förbannad om man vill se ett diplom som bevis.
  Konkurrensen är hård och kompetens är viktig för att sticka ut.
  Hon kommer sällan med några egna ideer och kan/vill inte laga mat, äter inte grönsaker osv. Verkar inte ens kunna inspirera sin familj utan visar hellre hur det slurpas oreoshakes och trycks hamburgare.
  Hon sprider ju inte direkt känslan av hälsa omkring sig.
  Även sorgligt hur hon utnyttjar människor omkring sig och gärna lyfter sig själv.
  När hälsade hon på sin älskade extrapappa senast innan han tyvärr gick bort? Kan det vara ca 1,5 år sedan, dvs besöken upphörde efter att hon fick hans hus och sedan levde gott på pengarna efter försäljningen?
  Sorgligt.

   Får jag fråga vad för positivt du får ut av att följa denna människa? Om du stör dig så mycket på henne att du orkar skriva längre kommentarer än en medelmåttig c-uppsats.

   Jaså hon fick hans hus, så det är därför hon haft råd med diverse bilar och lokaler då, var väl det som både hon och hennes pappa var ute efter och blev ovänner om då, de verkar ju ha blivit ovänner i den vevan när deras vän alltså den äldre mannen fick en stroke. Samma sak var med hennes älskade hund Tess som hon dumpade hos denne man, hon hade inte träffat hunden på över ett år när den dog. Hon fick det att låta på stories som att det var hennes pappa som gått bort, det skulle väl folk tro, och i inlägget hon gjorde handlade det mest om henne själv, som om hon haft det så tufft och folk skulle tycka synd om henne och tro hon blivit misshandlad och förlorat ett barn – tänk att det var bara denne man som visste om det. Hade det verkligen hänt så hade hon berättat det för längesen, misshandlad har man inte heller hört innan men trakasserad hette det tidigare att hon blivit och ”fått d*da djur på sin trapp och krossat fönster”. Hon framstår som martyr och manipulativ, eller rättare sagt hon ÄR det. Jisses alltså.

   Ok, men det här arvet förklarar ju hur hon fått ihop ekonomin det senaste året.

    Tidigare har hon skrivit om flera aborter. Nu ska hon fått IVF när hon var 20 och ett sent missfall som ingen annan än Lothar visste om. Gillis som hon väl redan då var tillsammans med visste inget? Tidigare har hon påstått sig tvingad av en kille att ta bort Ludvigs syskon. Hon har totalt förstört sina chanser att tjäna pengar som entreprenör. Det går inte att backa efter de senaste årens flopp. Vem fan ska köpa hennes blommor?

    Sen att hon vill hyra ut 8 kvm i studion som kontorsrum. Vem vill lägga ut 5.000 på en öppen yta? Inte ens en dörr att låsa den ohederliga coachen ute från. Sen erbjuder hon även plats till en annan pt. Hur kan det komma sig när hon har så många egna klinkers. Och där skulle hyresgästen försöka driva en verksamhet. My stånkar och stönar och tjattrar på en story med sin eviga svada.

   Tänk så ofta hon skriver. Vill ni ha tips på bra hälsosam bra mat, mellanmål m.m? Och så kommer det reklam från Lifesum eller från något hälsokost företag som säljer piller,bars, proteinpulver etc.
   Vill ni ha tips på bra övningar att göra?
   har hon skrivit flera ggr. En gång har jag sett henne visa övningar som hon gör själv. Då äger hon ändå ett gym och påstår sig både vara PT o kostrådgivare. Då bortser jag från att hon tipsar om kalorier in i kalorier ut, lägg till ta inte bort o ät ”ren” mat ?

   Varför följer du henne? Du verkar vara värsta stalken ju!

    Jag förstår precis varför man följer såväl My som hennes f d bff Book, det är en fascinerande värld! Båda dessa donnor gör och säger saker som är så knasiga så hälften vore nog. En levande dokusåpa som de bjuder på helt själva för alla att se. Svårt att sluta titta helt enkelt. Sedan kan man säga vad man vill om att vi sitter här och kommenterar galenskaperna rent moraliskt, men det får står för var och en. Det är dock aldrig ok att skriva elakheter direkt till dem eller på annat sätt trakassera dem, men att kommentera här och öppet ha synpunkter på saker de faktiskt bjuder friskt på helt på egen hand, ska det vara otillåtet?

     Exakt, My och Anna Book och hennes dotter skulle ju resa tillsammans till Mexico nu ju enligt tidigare inlägg.

     Är dom inte vänner längre M & A.B?

  Städkontot??? ska hon börja städa eller är det alltså bara fejk?

   Hon är väldigt nöjd med städningen i alla fall!

    Haha nej hon ska nog inte börja städa men är ett sätt för My att få flera kommentarer på sina poster, kommentarer som hon skriver själv men som hon trott hon skulle kunna dölja genom att skriva svar till dessa konton.

     Nej men sluta du kan inte men allvar??

   Reklamen för Stodons har ju tagits över av Grafarna så hon fick väl hitta ny städfirma.

  My Martens…. den nya Booken. Inte undra på att de verkar vara ovänner – igen. De är ju identiska i sitt patetiska beteende.

  Mobbarfasoner här! Usch, skäms på er!

   Detta jä-la slarviga användande av ordet ”mobbing”. Gud så irriterad det gör mig !!!
   Att visa att Martens har X antal konton på Instagram och att hon lever i någon slags låtsasvärld där hon skriver, kommenterar och sedan kommenterar sina egna kommentarer är INTE mobbing .
   Att hon inte upplevs som seriös är inte så konstigt. Hon påstår att hon är väldigt kunnig om hälsa och träning, men hon äter inte grönsaker, kan inte laga mat, är sjuk stup i kvarten, skyller allt på märkliga hemliga sjukdomar, försöker verka efterfrågad, fejkar bilder från en ”träningshelg” . Listan kan göras hur lång som helst.
   Att ifrågasätta det är inte mobbing snarare sunda funderingar!

   Det enda jag köper som kommer från henne är att hon har gjort och fortsätter att göra vad som helst för sin son.

    Helt ointressant att du blir irriterad.
    Att hacka på en som redan ligger ner kallar jag mobbingfasoner.

     Men hur ”ligger hon ner” menar du? Följer inte henne så har inte nån koll men inlägget handlar ju om henne och hennes typ 15 instakonton som hon uppenbarligen kommenterar själv. Det är ju liksom allt.

      Lång historia. Se tidigare inlägg om My och vad folk skriver om henne.

       Det mesta som skrivs här är väl att My ljuger så mycket?Så klart måste det kunna belysas.
       Det här ljugandet har ju pågått i många år,så inte konstigt att folk blir irriterade.
       Tror folk överlag har tröttnat på ljugande influencers som gör fejkkonton,köper följare,snor saker på internet och lägger upp som sitt eget content och allt vad de nu hittar på.
       Dags att även företagen synar vilka influencers de vill ha som reklampelare.

     Vem är DU att förpassa henne till liggande position och göra henne till ett offer? Är inte det ganska kränkande?

      Nu är det ju din blogg här och du som väljer ämnena, så ta ditt ansvar. För du har väl någon moral, eller?

       Hahahah

       Jag står fast vid att det inte är mitt jobb att göra Mys konsekvensanalys åt henne.
       Det är du som utmålar henne som ett offer, inte jag. Jag hade blivit kränkt av det, att avpoletteras som någon vars jobb inte ens förtjänas att granska för att det bara är synd om en och man inte förväntas kunna utföra någonting alls av substans.

        Du har ju uppenbarligen dina små hackkycklingar som du regelbundet ger dig på, medans andra är fridlysta.

         En dag säger någon att BB har A till hackkyckling. Nästa dag tycker någon annan att BB har B som hackkyckling.
         Nästa vecka är det C det är synd om.
         Så pågår det hela tiden. Bara så löjligt att skriva något sånt.

    ”gjort och fortsätter göra vad som helst för sin son”??? AM2 känn dig blåst och naiv för mycket hon säger sig ha gjort för sonens skull har hon gjort mest för sin egen skull, som vissa flyttar t.ex. Dessutom har hon använt och nyttjat sonen för likes, klick och uppmärksamhet till leda. Hon vill gärna framhäva så fort hon gjort något för sonen, som om hon vill ha applåder och klappar på axeln – hon älskar när folk hyllar henne. Aldrig sett någon fiska likes, hyllningar och kommentarer som My.

    Man vet att det är My som själv gör egna konton, tex på stavningen. Koordinator eller kordinator ??‍♀️ Eller på konton som hägernässtrand där restaurangen Pont inte kan stava till resturang ??‍♀️?

  Tror ( och hoppas ) att ingen tar henne på allvar ?! Hon har ibland visat upp väninnor som hon ser som systrar men de verkar inte vara nära varandra längre, ibland tror jag hon bara driver eller är hon så korkad som hon framstår ?!

  Du glömde ett konto – inredning_fo är väl My själv också, det kontot svarar hon alltid så att det ska verka som att det är en annan verklig person haha. Hon har skapat alla dessa konton så att hon ska få fler följare och likes och fler kommentarer, och så svarar hon sig själv… Alltså helt stört, herregud så pinsam hon är.. och när hon lägger in en massa hashtags som en kommentar för att försöka få spridning på sitt konto. Finns ingen mer genomskinlig människa än My. Och när en äldre man dött så fick hon det att handla mest om henne själv, det breddes på lite ytterligare (med lögner o hittepå) för att fiska sympatier och verka mer intressant.

  Väntar på utlottningen av gympakläder från bästa Wallderinska som utlovades för länge sedan. Å väntar på bilderna från Gympahelgen i Åre.

   De bilderna fanns en stund. Deltagarna var hennes granne (mamma till en av Ludvigs klasskompisar) och VD:n på stället där ”gymhelgen” var. Succé… nit so much.
   För att luras, som hon så ofta gör, tog hon också med bilder från ett tidigare tillfälle för 3 år sedan.

  Nån som vet hur det gått för hon Sanna som lottade ut väskor?

  My har aldrig hämtat sig från brytningen med Maggan G…

   Det var nog bra för henne ändå.

  Jag skulle vilja starta ett instagramkonto för ett intresse jag har men jag är inte redo för att vänner ska hitta till mitt konto. Jag vill vara anonym. Finns det något sätt att starta ett konto utan att komma upp som förslag hos vänner och bekanta?

   Jag skapade en helt ny mailadress som jag använder till mitt extrakonto.

  Hon är knappast den enda flunsan som trixar med sidor och följare!

   Nej tyvärr,och det ska så klart fram i ljuset.Är ett jädra oskick det här med köpta följare,fejkkonton mm.

   Tyvärr trixar hon ofta med sanning med och trasslar in sig i långa svar istället för att säga oj jag körde visst lite för fort, ursäkta att jag visade fingret,
   ber om ursäkt jag skrev fel…Händer aldrig. My ber aldrig om ursäkt, har aldrig fel. Kan till och med byta ut en bild och säga att det som visades på den borttagna bilden aldrig har hänt.

    Hon tar även bort kommentarer som påpekar felstavningar, F efter att felstavningen korrigerats

   Två fel blir knappast ett rätt. Tycker det är precis sådant här som är bra att det lyfts upp för det säger ganska mycket om en person om man trixar så här med sina följare. Avspeglar en hel del annat så att säga.

  Såg när hon provade en brudklänning. Är det den hon ska ha när hon gifter sig så är klänningen superfin. ?

  Får ju beatricemakeupartist att blekna..

   Var det ”Beatrice” som kommenterade väldigt flitigt hos Mogi? Tillsammans med ”Linda”, ”Anna” och ”Julia”?

  Är städ-kontot verkligen hennes? Jag trodde att det var firman hon anlitar privat för städning.

   Är inte så noga här med källkritik! ?

    Vilken otur att din ”burn” gick käpp rätt åt helvete. Det är visst inte så noga med att ha rätt heller!

   Känns inte som det är en riktig firma.
   Kontot har endast 2 bilder o att städföretaget skickar massa ❤️❤️❤️ till My.
   Känns mer som att det är My

    Haha… japp!

    Samt att bilderna i kontot är från Mys hem.

   Bilderna på städkontot… råkar vara Mysans lya.

   Gissar att My ”hjälper” vissa företag att starta upp Instagramkonton och tar betalt för det, Marknadsföringsstrateg?

    Låter rimligt. Men det kanske sket sig nu?

  Jag brukar skratta och skämmas lite när jag läser hennes kommentarer till sig själv. Undrar också såklart varför hon håller på så, och om det inte är väldigt pinsamt när alla med nåt innanför pannbenet (citat My) ser att det är hon själv som svarar.

   Tänk ett varv till? Kan det vara så att det handlar om en person som inte mår så bra?

    Förmodligen. Men jag tycker ändå det är pinsamt.

    Jag tänker flera varv och försöker förstå vad du menar?
    Ska man låta alla som inte mår bra få ljuga hej villt?Visst om det inte skadar någon kanske,men hon försöker ju lura folk på pengar,och även företag som hon gör samarbeten med.

     Mobbarpöbeln har talat.

      Ja My har nätets otäckast haters.
      Riktigt läskiga Stalkers.
      Undrar varför? Hon har kanske snott någon kille för någon för 10 år sedan?

       Har hon verkligen det? Tycker hon aldrig har kommentarer på hennes sidor.

      De flesta influencerna mår ju dåligt. Men de kanske ska byta yrke isf?

   Ja, det känns extremt puckat men jag tror hon själv anser sig väldigt kreativ.

   My kommer att använda bröllopsnatten till att skicka runt gratulationer från sina konton.
   -Gud va du är vacker. Grattis!
   -Tack fina ❤❤❤

   Svea kommer att skriva att det är bra att slippa leva som oäkting. I synnerhet med tanke på lillasyster.

  Hon är ju långt ifrån normal, för att uttrycka sig milt.

   Eller så är det du som är oempatisk?

    Vad exakt är det man ska känna empati för i detta fel menar du?

  Lider med hennes son. Gissar på att han kommer att tala ut om sådär 15-20 år som ett av de barn som led av att bli exponerade i sina föräldrars sociala medier.

  Kan inte vara lätt att vara barn till en föröder som beter sig så pass galet som My gör och att det dessutom fläks ut på sociala medier gör inte det hela bättre. Hoppas han har vettiga människor i sin pappa och hans släkt.

   Kan ni inte iallafall lämna barnet utanför?
   Förstår att ni verkar ha behov att trycka till My av någon anledning, men låt barnet vara!!

    Håller med,influencers (My)ska ge sjutton i att exponera,utnyttja och göra fejkkonton i sina minderåriga barns namn.
    L har många år kvar innan han har åldern inne för ett eget IGkonto.

   Frågan är om alla dessa barn kommer att tala ut i framtiden? Jag menar- dom vet ju inget annat.

  Hua så pinsamt ?

  Blev lite intresserad när någon nämnde att hon ärvt ett hus. Lothar bodde tidigare i ett hus i Färjestaden, vars nuvarande ägare är Sillig Fastigheter AB. Styrelseledamot i detta bolag är Gillis Dahlström. Sammanträffande? Om Lothar ägde huset eller inte vet jag inte, men skulle gissa det.
  Enligt Lantmäteriet äger han ett hus på en annan adress, också i Färjestaden. Återstår att se vem som kommer att ärva detta hus.

   Om hans fru lever så blir hon.

    Hon lever, men beror ju på om det finns ett testamente.

     Man kan inte testamentera bort giftorättsgods. Om han, Luthar ägde sin fastighet som enskild egendom kunde han testamentera den till vem han ville iom att de inte hade barn.

      Nu har vi ju inte full insyn i detta, men det verkar inte vara deras gemensamma hem, med tanke på att hustrun är skriven på en annan adress.

  Blir lite fundersam….det skrivs i tid och otid om hur negativt det är om influencers som visar sina barn öppet, hur fel och elakt det är och det blir ett väldigt tyckande i kommentarsfältet då. Men när det synliggörs i ett blogginlägg som detta, där det hur lätt som helst hade gått att uteslutas, ja då är det tydligen helt okej! I My:s inlägg är det mamman som valt att synliggöra sitt barn men i detta inlägg är det Camilla själv som aktivt väljer att fortsätta på samma spår….i min värld har aldrig och kommer aldrig två fel att bli ett rätt! Dubbelmoral stavas det. I slutändan är det ändock ett barn som blir drabbad, för båda två ( My och Camilla ) har valt att göra samma sak, skillnaden är dock att Camilla döljer sig bakom att det redan var ute på instagram och anser därmed att det är helt ok att sprida det vidare! Vi kan alla göra ett aktivt val huruvida vi väljer att sprida eller inte sprida saker! Vill bara förtydliga, så att det är helt ur världen att jag INTE är My, fortfarande bara Åsa

   Läs en gång till. Inlägget handlar om Mys alla olika konton och syftet med det.
   Av alla konton finns det även ett med Mys sons namn . Som hon själv lagt upp och använder då hennes son är för ung för att ha ett eget. Så vem agerar gränslöst o fel här? Inte Camilla o de som reagerar. Tycker det är bra att många reagerar och hoppas att My stänger ner kontot och så får hennes son öppna ett eget då han har ålder inne om det är det han själv vill.

   Så nej detta inlägg handlar inte om vad My gör och visar i sina egna inlägg.
   Här utgör sig My för att vara sin son och lägger upp bilder och skriver i hans namn. Om kontot var privat och det tydligt framgick att det är My som skriver om sin son vore det en annan sak.

    Förstår precis hur du tänker. Men för att hålla barnet utanför hade just det kontot med namnet kunnat hållas borta fån listan, har överhuvudtaget inte behövts finns med. Jag tycker personligen inte om att barn exploateras på något vis, gäller även i detta fall där en hel lista visades. Om det fanns 1 konto mindre i listan hade gjort vare sig till eller från ang vad som skulle belysas, men för barnet i sig, även om det är ett fejk konto, innebär det ett synliggörande som hen inte valt själv!

  Varför vill My så gärna vara influencer? Varför ger hon inte upp? Frutkansvärt pinsamt

  Vem är hennes snubbe förresten? Kan inte begripa att någon friat till henne ???

   En av studsbollarna i Basic Element.

  Hon har ytterligare ett konto: inredning_fo
  ?

   Det ser ut som även @enbattrehalsa skulle kunna vara My Martens konto.

  Oj då, nu taggar My och Hagarnasstrand, Bloggbevaknings på hennes stories på kontot @mymartens. Har inte kollat än med de övriga 10 konton ännu dock.

   Det hade varit bra om hon kunde stava till Hägernäs Strand korrekt om hon skall vara admin och koordinator för områdets instagram.

    ”Jag äter dock inte julbord precis just nu” skriver hon med hänvisning till restaurang pont:s julbord. Jag förstår det, julbord har inte ens börjat serveras ännu.

  Hon kan stå på lagfarten dvs ägt hälften av fastigheten sedan tidigare och nu få andra halvan i arv. Fast man bor på boende kan man äga fastigheter. Man är skriven där man bor och har sin huvudsakliga vila. Eller så var det som jag tidigare skrev att han ägde fastigheten som egendomen som enskild redan från början. Ingen som vet.

   Skulle vara svar till Sofia.

  Den 5 nov har hon inlägg att det var 13 dagar till bröllopet. Vilket innebär den 18nov. På inbjudan står det den 23 nov. ?

   Nu lade hon upp på instagram: 8 dagar kvar. d.v.s. 23: november. En onsdag mitt i veckan. Inga röda dagar vad jag kan se eller är det bara anpassat för Basic Element, Dr Alban och Ingemar Stenmark?

    Är det någon som är intresserad av hennes bröllop egentligen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.