God jul till stalkern!

Det är jag (Bloggbevakning) som täckt över namnen med rosa.

Enligt My Martens har hon en stalker.
Är den här uppdatering en tidig julklapp till vederbörande då eller?
Varför postar man annars en bild som den här?

My har även lyckats med det här.
The silver lining är att hon kanske blir lite svårare att känna igen.
Skämt å sidor – hoppas hon får ordning på håret innan den stora dagen.

133 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Med så många konton kanske det är hon själv som stalkar sig själv, hon har ju svårt att hålla reda på vem som skriver till vem😅

   😂😂😂 good point! Det tragiska i kråksången är ju att såklart är även stalkerdravlet ännu en lögn. Har man följt Mys bravader under några år så har man nästan upphört förvånas över vilka lögner som kommer härnäst. Skulle inte förvåna mig om det lila håret också är en påhittad ”olycka” för att skapa trafik på kontot. Ser ut som vanligt silverschampo som inte sköljts ur. Perfekt att lägga upp och flytta fokus från senaste tidens pinsamheter. Som sagt, vi som inte kunnat låta bli att följa denna människa ser också igenom det mesta numera. Fascinerande!

    Hon var ju hos frissan för löshår mm i veckan. Behövde hon bleka ännu mer?

     Man bleker inte för att man ha i silverbalsam/inpackning. Så hon har inte blekt håret hemma.

    Där sa du något, hon fick ju mängder med kommentarer efter hårfadäsen något hon kämpade med att få i inlägget före där hon vill att följare ska berätta sin favoritårstid. Jag trodde att hennes hår blivit lila och det första jag tänkte var – karma – men nu när du säger det så är det säkert fejk och bara lila silverschampoo i håret för det var ju blött – för att få engagemang och uppmärksamhet – och det lyckades.

     Plus att hon mirakulöst nog fick hjälp av en frisörsalong några timmar senare…

   Hon verkar inte må så bra . Tror hon hittar på . Känns som hon gör allt för uppmärksamhet
   Tragiskt

    Tycker ni är lite väl snabbt på att döma. Vem har inte lyckats göra nåt med håret och man har blivit så irriterad på sig själv att man inte tänkte längre.

     Nä, vi är inte snabba på att döma. Tyvärr får man väl ändå säga. En person som oupphörligen påkoms med att ljuga blir tyvärr också uppfattad därefter. Vissa människor verkar ljuga nästan tvångsmässigt och utan några som helst skrupler. My tillhör tyvärr den kategorin.

     Tycker hon har otur. Vilken fin kille hon får till man. En del här hatar henne fast hon inte gjort er

     något ont. Det är inte snällt.

      Stackare, livet kan inte bara lätt för dig.
      Vart ser du hat?

   Hon har ingen stalker som förföljer henne, men det skapar ju uppmärksamhet att prata om en stalker så det är därför hon säger det, och för sympatier. Hon kallar följare/läsare för troll och stalker om de genomskådar hennes lögner och kommer på henne med lögner, och som minns vad hon tidigare sagt och ifrågasätter henne – det är en stalker enligt My.

    Inte bara hon som har en stakers efter sig utan hela hennes team, koordinatorn och och en annan har också stakers efter sig. Det skrev hon när hon skulle föklara alla sina konton. Vem skulle staka de i Mys team som ingen vet vem de är? Istället kunde hon ha skrivit att de inte vill visa sig med bild o namn.
    Ska man ljuga försök vara lite trovärdig😄

     *Stalkers

  Tänkte samma, så onödigt skriva ut precis var de bor. Kanske ville hon visa att familjerna inte skulle bo på hotellet utan byggnader utanför? Men ändå, det kunde hon väl bara skickat till de personer som berördes av det.

   Var nånstans hittar man detta inlägg ?

  Helt makalös… Hon påstod ju i artikeln om stalkern att hon ALDRIG skriver ut vart hon ska / befinner sig. Så här går det när man ljuger och glömmer bort vad man sagt.

   Problemet med lögner, man måste komma ihåg vad man har sagt (eller skrivit på nätet).

   Det gör hon ju alltid. Hon är inte förföljd av någon stalker men någon som ifrågasätter henne, har bra minne och är uppmärksam kallar hon för stalker.

  Vart tar alla hennes vänner vägen? Och varför försvinner alla..
  Systern-Magdalena Graaf, Bobby, Tilda, Anneli(inredacom- som hjälpte henne med flytt mm mm), systern-Kin, Anna Book, Åza brennander, Sabina Dufberg,… listan kan göras så lång! Fyll gärna på….

   Lill SIS Sara någonting, en sångerska med luggen delad i två olika färger, fotografkillen som var med på resorna, killen som ägde hotellet på Öland som hon ofta bodde på förut, alla BFF som var Grafs kompisar.

    De anställda på blombutiken som var så tight med.

   Jimi Benett är kvar men inte Bobby och Tilda.

    Kan det vara så att alla kändisar som My inte längre umgås med klippte bandet med henne på grund av att hon inte längre var i ”ropet” eller var det enbart på grund av att My hade sex med Magnus Hedman som det står i olika skvallersidor. Eller är det på grund av hennes person? Det skulle vara intressant att veta. Då det är så mycket snack. Jag behöver content till min blogg nämligen. Tacksam för ett skyndsamt svar.

  Spännande att se vilka ’vänner’ som kommer på bröllopet. Önskar My all lycka – bröllop är stort – men det är ju ngt som inte stämmer när vänner kommer och går så där fort. Är hon osams med Bobby oxå? naturligt vore väl att hon slår honom en pling för att fixa barret.

   Tror strategin är långt från Sthlm och mitt i veckan. Dvs folk har svårt att närvara (fast de hade inte närvarat ändå).

    Ja och så kör hon med att de vill ha det litet med bara de närmsta, när hon dock inte har så många av vännerna kvar. Samt att hon ska väl marknadsföra Bustamoonfjäll samtidigt också, samarbete typ. Konstigt med bröllop på en onsdag.

     My har säkert förhandlat ner priset genom att gifta sig en vardag och sen utlovat marknadsföring på expertnivå. Lotta skulle nog tjäna på att säga hejdå efter bröllopet.

  Hoppas hon börjar gå i någon sorts terapi. Det är fan inte sunt nån stans som hon håller på. Tycker synd om sonen.

   Precis hon ger ett maniskt och ostabilt intryck i klippet

  Jag som haft en stalker i flera år har stängt av all lokalisering på mobilen, tagit bort adressuppgifter och är knappt aktiv på sociala medier. OM jag lägger upp något visar jag absolut inte var, eller när jag är på en plats.. det är helt enkelt svår att få reda på någon info om mig. Jag har inte läst artikeln men om hon nu är stalkad förstår jag absolut inte varför hon lägger upp vart hon ska bo. Nä, antingen är hon inte stalkad eller så förstår hon inte hur farligt det kan vara att berätta vart hon och hennes familj håller hus

   Usch vad otrevligt. Känner du den som stalkade eller var det någon okänd?

   Jag tycker att man överhuvudtaget ska vara försiktig, stalker eller ej. En sak att de närmsta vet var man befinner sig. Men annars finns det ingen anledning berätta om man är ensam någonstans. Eller att hemmet står tomt för man är ute och reser osv

    *stalkar

    Läste först som att du haft en stalker men du verkar fortfarande ha det.
    Vad säger polisen? Kan de göra någonting?

     Hej! Lite sent svar men ja, jag har fortfarande stalkern kvar. Vi känner inte varandra alls. Han har suttit i fängelse men är fri nu, så det är lite jobbigt. jag har haft personlarm mm och skyddade uppgifter (fortfarande) men han letar fortfarande efter mig. Jag mår oftast bra, har det tryggt runtomkring mig men känner att hanteringen har varit ganska dålig från samhället. Det togs inte riktigt på allvar, innan det blev allvarligt på riktigt❤️

    Nej jag förstår verkligen inte att folk inte är mer försiktiga med att berätta att de är ute och reser, särskilt de med stora konton. Vet ett par olika familjer som haft inbrott i sina hus och det har alltid varit när de varit bortresta.

    Tror inte hon förstår innebörden av vad en stalker är. Minns för några år sedan i ett inlägg att hon kallade Bloggbevakning för en Stalker. Hon gav även tips vad hon ansåg bloggbevakning skulle skriva om. Gick på ett ungefär ut på att Camilla bara skulle skriva uppmuntrande och stöttande om andra influenser. Verkar totalt ha missat syftet med den granskande biten…( den som hon ville slippa).

   Fy vad hemskt. 🙁 Det är min värsta mardröm att få en stalker efter mig. Läste om vad Jonna Jinton varit med om, för något år sedan eller när det var och tänkte fy fan om jag var hon hade jag skaffat jaktvapen. Det är ju vanligt i Norrland och då har man något att ta till i värsta fall.

    Fast det är ju inte så att det är helt konsekvensfritt att skjuta folk heller. Varken lagligt eller rent psykiskt.

     Den här mannen hotade att våldta och mörda henne. Han var och smög i buskarna i mörkret utanför hennes hus. Om det står mellan konsekvensen av att skjuta i luften för att skrämma denna galning, eller bli just våldtagen/mördad så vet jag vad jag väljer.

      Alltså… nä. Om jag stalkat nån så tror jag inte att eventuella varningsskott hade hjälpt särskilt. Man vet ju att man inte kan skjuta nån hursomhelst, det är inte usa. Man ”får” väl inte ens skjuta vid tex inbrott, bara om det handlar om liv eller död men knappt ens då. Så att nån skjuter ett skott upp i luften när man sitter där ute i nån buske gör nog varken till eller från. Om nåt hade jag varit rädd att eventuella vapen hade kunnat användas emot mig istället.

       Men det vet du ju inte om någon är kapabel att göra. Att den du stalkar inte FÅR skjuta ihjäl dig betyder ju inte att den inte kommer att göra det.

        Nej jag menar tvärtom, att jag som stalker vet att den jag stalkar inte får skjuta mig så det hade ju knappt funkat som skrämseltaktik. Särskilt när man stalkar en ung kvinna som förmodligen knappt kan sikta med det där vapnet.

         Fast har man vapenlicens för jakt så vet man väl hur man siktar?

          Skillnad att sitta i lugn och ro och sikta på djur än att skjuta människor, men absolut skaffa vapen om ni tror det hjälper.

         Men vadå får skjuta? Min poäng är att folk blir skjutna även om det är olagligt. Du vet alltså inte om den med vapen som skjuter i luften bryr sig om att den inte FÅR skjuta dig.

          Min poäng är att en normal människa skulle inte skjuta nån annan, vilket man ju vet.

           Vi lever idag för att våra förfäder gjorde vad som behövdes för att överleva. Så jag kan garantera att det är normalt att skydda sig själv och sina barn i nödvärn.

           En normal människa skulle inte stalka nån heller…

           Och min poäng är att du omöjligt kan veta vad den du stalkar är kapabel till. Även en i övrigt normal människa kan agera onormalt under stress och upplevd fara för sitt liv.

       Alla gör som de vill. 🙂

       Bättre med några år i fängelse för dråp än att bli våldtagen och mördad. Sverige har ändå straffrabatt och fängelse är som ett bättre vandrarhem.

    ”Vanligt i Norrland”? Som att de flesta från Gävle och uppåt har jaktlicens. 😂

     De allra flesta jägare verkar finnas i Västra Götaland men visst 🥲

     Väldigt mycket vanligare än i Malmö där jag bor: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/har-bor-flest-vapenagare-i-sverige

      Det där är Norrbotten. Du skrev Norrland. En viss skillnad.

       Är det verkligen det?

        Norrland består av flera län. Norrbottens län är bara Norrbottens län

    Det var nog inte så farligt då hon hade fullständig sinnesnärvaro att göra content och livesända detta medans denna galenskap ska ha pågått runt huset. Sen gjordes ett samarbete med ett larmföretag och i sina inlägg la hon ut helt öppet hur dom säkrade huset, använde för larm och var dessa satt plus att det visades bilder. Det gör man inte efter att ha upplevt en sån allvarlig situation i verkliga livet. Antingen är Jonna dum i huvudet eller så var detta en sjuk contenthistoria just för att få larmsäkra hela huset gratis. Sen Jonnas make kom in handlar allt om content och pengar, det genuina och enkla med J försvann när hon gifte sig.

  My är en mytoman. Så är det. Hon är en liten flicka innerst inne som gör precis allt för att synas och höras. Inget jätteovanligt bland influensers. De tycker sig ha rätt att tänja på sanningen då content behövs i jobbet. My har ljugit sig fram och kört fulmetoder sen lång tid tillbaka. Jag tycker det mest pinsamma var när hon själv ringde en fotograf för en skvallertidning och tipsade om att hon dejtade Niklas Wahlgren. Niklas dumpade henne ganska omgående

  Hon kanske vet vem stalkern är och kanske vet att den inte tar sig dit. Det behöver inte vara krångligare än så.

   Du behöver nog fundera på vad en stalker är.

    Men snälla du jag vet vad en stalker är och jag vet att de inte kan vara överallt hela tiden. Det finns tex många olika typer av stalker. Läsa på innan du yttrar dig.

     ”Läs på innan du yttrar dig” är en patetisk härskarteknik som personer utan riktiga argument använder.

   Fast det är ingen specifik stalker, ingen specifik som förföljer henne. Hon kallar följare/läsare för stalker om de genomskådar hennes lögner och som minns vad hon tidigare sagt och ifrågasätter henne och hennes samarbeten – det är en stalker enligt My.

  Tråkigt att Jonte ska på spelning när Mysan planerat åka upp till Åre på söndag. Hoppas bästa Tilda/bästa Bobby/bästa Delaine hinner fixa hennes lila hår.

  Fotografen tog ”paparazzi-bilder” på beställning. Inte en jäkel hade vetat om att Niklas och hon skulle vara på Öland där och då. Pinsamt

  Om nu My har en stalker så är det där precis vad stalkern vill ha…Uppmärksamhet från henne.
  Det är ju bättre att ignorera OM det inte händer något.

  Hon har ingen stalker hon stalkar sig själv

   Det är ju bara hennes team som stalkas! Det är därför ”kordinatorn” måste vara hemlig.

   Ni fattar ju ingenting..

   🙃

  Jag vill inte vara negativ, men My är inte redo för äktenskap, hon är inte stabil nog för det, hon är alldeles för rörig. Hon hade behövt vänta några år till. Kanske när hon runt 40-45 år. De har ju dessutom haft stora problem i relationen många gånger, vilket hon själv har berättat om många gånger. Fattar inte varför folk nödvändigtvis måste gifta sig, sen måste de ju gå igenom en skilsmässa några år senare.

   Men snälla du. Du kan väl ändå inte avgöra om My är redo att gifta sig eller inte.
   Nån måtta får det väl vara på dumheterna.

   Du vill visst vara negativ, ljug inte.

   Jag tror detta kom när hon ”hade sin cancer i halsen”.

  Ett hett tips är att kontakta sina nära och kära frisörvänner för hjälp. Alltså Bobby och Tilda. Bobby firade 3-årsjubileum igår men kanske inte var bjuden…
  Både hon och Ludvig gick till annan frisör såg man på hennes IG.
  Varför inte vända sig dit? Känns inte normalbegåvad stackarn.

   Hon och Bobby är väl ovänner, så är väl därför hon inte vänder sig dit

    Har sett att Bobby gillat några av hennes inlägg.
    Tror bara att det kan vara så enkelt att Bobby inte ville ha ett sammarbete
    med My längre. Då hon ofta är så risig i sitt hår. Då My inte är van att betala för andras tjänster så blev det plötsligt för långt in till stan för att fixa sitt hår. Så inte längre BF utan det finns ett nytt sammarbete på plats.

   Syftet med hennes inlägg med lila hår är nog inte att få konkreta tips, hon vet att enbart en frisör kan fixa detta. Detta handlar- åter igen – om att få upp ”bra content” med ”bra engagemang” i kommentarsfältet.

  Man förstår ju att det inte är så kul med håret några dagar innan bröllopet. Och att det krånglar till det med löshåret. Men det går att ordna med ett frisörbesök så hon kan vara lugn. Tur det inte var kvällen innan bröllopet.

   jag håller med, så här mycket kommentarer på ett instagraminlägg har hon inte haft på länge.

  Tog hon en silverinpackning av misstag? Hur gick det till, är inte de väldigt lila?

  Hon har säkert sprejat dit sånt som ungar får hos frisören. Allt för att ha något att skriva. Går bort i nästa tvätt, men nu ska hon göra en stor grej av det hela. Snyftande leta efter en frisör och hoppas på att Bobby ringer.

   Det tror inte jag. Har såna sprayer till mitt barn och det ser inte ut sådär.

  Varför inte gå till frisören från första början? Eller varför går man inte till frisören när det blivit skit? Nä man frågar sina följare 😂😂😂😂

   Hon hade precis varit hos frisören enligt sitt instagramkonto. 😩

   Men var det frisören som gjorde håret lila? Eller var hon så dum att hon blekte håret och sedan åkte raka vägen hem för att lägga i silvershampo/toning/lila hårinpackning?!

  Nej men oj så tokigt det blev och viken tur att hennes följare kan komma med råd istället för bästa finaste frisören som hon har en sån nära relation till.

  Helt enkelt ett sätt att skapa ”content” för att få lite kommentarer (ochde verkade funka).

  Gällande ”stalkern” så finns det en anledning till att hon kallas för My(tomanen).

  Snart skapar hon ett nytt konto med namnet @frisyrakuten och skriver tips till sig själv.

   Hahaha👍

  Åh naaaajj, inte prova nya grejer så nära inpå bröllopet! 😬 Hoppas det löser sig!

  När mitt bröllop närmade sig frågade en kollega vad jag skulle göra med håret för ”man kan ju inte gifta sig med kort hår!” hon tyckte även att jag borde skaffa spray tan, botox och fransförlängning inför den stora dagen. Givetvis även lösnaglar, tandblekning, vaxning, bantning och tandblekning.

  Det gick väldigt bra att gifta sig helt utan allt det där. Men tack för förslagen, antar jag 😛

  Hoppas My och hennes partner blir nöjda med sitt bröllop!

  Tycker Mys hårfärg är så jäkla snygg (pratar inte om det lila). Vet nån vad den färgen heter?

   Platinablont.

  Patetiskt gällande hennes hårfadäs:

  @hagernasstrand skriver: Lycka till My 🫣
  @strongmamas_kordinator skriver: 🤣🤣🙈
  @inredning_fo skriver: Meeen MY, vad tusan har du gjort nu😳🙈. Ring Josefin NU👍❤️😬
  @mymartens svarar sig själv till kontot @inredning_fo åker dit på morgonen❤️🙈

   Hon vill nog framstå som lite tokrolig och charmig. Det vi ser är en patetisk pelle jöns på nätet. Att hon aldrig skäms.

    jag tror hon fejkade hårgrejen 😋

   Ja haha eftersom folk förstått att inredning_fo är hon själv så skrev hon så och svarade för att det ska verka som att det kontot är någon annan verklig person haha men det är uppenbart My själv som är inredning_fo.

   När jag såg det här inlägget då tänker jag direkt att My har fejkat allting för att få inlägg och likes på sina 50 olika konton

  Finns en miljard husmorstips på detta,.så löjligt då influencers bara vill ha kommer och frågar så enkla saker som är en googling bort.

  Får ont i magen av hennes senaste story och hur Jonas bemöter henne när de kör i bilen…
  Inte en chans att hon blir bra behandlad i det förhållandet😔

   Skulle du vilja bli filmad med löjliga videos dag ut och dag in?

    Nej, men då hade jag definitivt inte valt att gifta mig med personen heller🤷‍♀️

   Eller så är han trött på att bli filmad när han säger att han inte vill

    Definitivt.

    Oavsett så är stämningen i den bilen inte en stämninga man har mellan varandra ett par dagar innan ett bröllop.

     Jag har aldrig vart så nervös, stressad och sur som precis innan bröllopet. Jag tror att det är ganska vanligt med lite irriterad stämning dagarna innan.

    Ja, dessutom gör hon sig löjlig över honom så han till slut säger lägg av!

    Måste vara rena rama semestern att åka iväg på jobb så hypad som hon är nu. Varför utsätter han sig för det här? Förr eller senare bränner han ut sig. L skulle han kunna stötta som särbo eller så får pappan komma med en bättre lösning. Han får väl kränga kroppkakor i Täby. Ge dem en touch av Stockholm. Slänga i lite sushi i smeten typ och köpa en Food truck. Lätt som en plätt 🚃

   Hon filmade honom när han körde bil utan bilbälte, man hörde och såg hur han satte på det i bakgrunden. Han ser ut som hon släpar honom till prästen.

    När man är tvungen att lägga små textrutor om att det är på skoj o s v… Nä, det var definitivt frostig stämning.

   Kan nästan känna detsamma. Undra hur Jonas är på hans turnéer? Känner sig My trygg med var hon har honom?
   Om man bortser från hennes sätt att överdriva så verkar hon vara en glad människa som ändå gillar lite fart. Ibland verkar L äldre än Jonas när Jonas sitter som en butter tonåring och blänger under lugg. Det är som att My har två barn hemma, en snäll kille i 11-årsåldern och en butter kille i övre tonåren.
   Mina spekulationer bara såklart.

    Menar inte att han inte har rätt att bli irriterad när han blir filmad. Det hade jag också blivit. Men sånt tänker jag att normala par pratar om? Lägg inte ut mig på din sida. Filma inte mig när du filmar live osv
    Men tycker ändå han känns som en butter tonåring.

   håller med 💔 alltså hur kan man jobba helgen innan sin stora dag dessutom. tycker synd om my.

  Sonens Instagram är borta.🤔

   Inte så konstigt egentligen.
   Man får ju inte ha instagram om man är under 13.

    Fast tror du verkligen att det skulle tagits bort om My inte blivit påkommen och ifrågasatt?

     Kanske inte.
     Är antagligen någon som anmält det.

  Jag får liknande intryck av My som när jag såg filmen Lida. Skulle vara livrädd. 🥺

  https://www.imdb.com/title/tt0100157/

   Läskigt!

  Är det nåt filter i senaste stories som gör att hennes ögonbryn sitter högre upp lite fox eye-igt liksom? Ej kollat in hennes insta på länge och tyckte hon såg annorlunda ut. Jag fattar inte det där med om insta taktiker skriver ut om man använder filter i stories eller inte, tkr ofta jag ser stories som ser ut att ha filter men det står inget högst upp. Vet nån?

   Det är botoxen som börjat kicka in, brukar se ut så.

    Åh en önskvärd biverkning, mina bryn åker alltid ner under några veckor efter botox, ser jättemärkligt ut. Jag ber om pyttelite i pannan, men ändå blir det alltid så.

   Det kan vara att dom har lagt till filter i en annan app, då står det inget på Instagram 🙂

  Skämt åsido och inget annat.

  My berättar ju alltid var hon befinner sig och visar det i realtid. Hon har ingen stalker som förföljer henne, men det ger ju uppmärksamhet att prata om en stalker så det är därför hon säger det, och för att få sympatier. Hon kallar följare/läsare för troll och stalker om de genomskådar hennes lögner, som minns vad hon tidigare sagt och ifrågasätter henne – det är en stalker enligt My. Gällande håret så tänkte jag att hon drabbades av karma men när jag ser att andra skriver att det nog var fejk för uppmärksamhet och många kommentarer så tror jag också det faktiskt. Hoppas hon och Jonas får ett lyckligt äktenskap.

  Tänk sån tur att frisören kunde ge en tid kl.11 en fredag över en natt 😎 Är det en till naiv människa som My fått med i sitt sjuka spel? Det här tramset kokades ihop vid förra besöket. Hon drar ned företagares rykte när de blir manipulerade av henne.

  Nu är naglarna lila också. Hjälp😱

  Tips:
  1. Klipp dig likadant som du gjorde med dina katter.
  2. Stoppa en mössa i klorin och ha den på ett dygn eller två.
  3. Låt nån kreativ person göra en turban av slöjan.

   Du kan även passa på att marknadsföra pälskragen av äkta mårdhund som du skrattande brukar bära, trots kritik.

    Stackars djur. Föds upp i Kina enbart för pälsens skull. Det ska vara My till att ljuga och dilla om fuskpäls trots att det är uppenbart vad det är.

     Företaget har väl inga fuskpäls ar om jag minns rätt inte nog med att de föds upp i burar, de avrättas under grymma förhållanden. En långsam process med elstötar, vilket medför skrik, smärta och dödsångest hos djuret
     Hon har haft chans att bemöta kritiken vid ett flertal tillfällen, så hon är fullt medveten om sitt agerande. Dvs att aktivt stödja den vidriga pålsindustrin av mårdhundar.

  My Martens måste vara en mycket ond människa som förtjänar att stalkas varje dag på flashback och hos en bloggare med ”legitimitet” tycker i vart fall kvällspressen där Camilla får bre ut sig.

  Jag känner mig smutsig efter att ha läst kommentatorsfältet. Fi fan.

   Hur tänkte du nu?

   Håller med. Folk verkar vara väldigt elaka mot henne faktiskt. Känns inte helt rätt, i princip bara elaka kommenterar. Tycker hon verkar vara en snäll tjej och jag hoppas hon inte läser här.

  Tycker My verkar gullig och en kämpe med allt o håller modet upp trots alla smällar. 💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.