Hur går det för influencerna i ”Herre på täppan”?

Underhållningsprogrammet som går ut på att inte komma sist har varit igång ett tag, och jag tänkte uppdatera er på hur det gått för våra deltagande influencers.
Sammanlagt är det 40 kändisar och 39 olika tävlingar.
Är det någon flunsa kvar? Vilka har åkt ut?
Anna Toledano Book verkar ha åkt ut som nummer 33, och var den som gav mig inspiration till det här inlägget.
Så tack till henne. 🙂
De deltagare med sociala medier/influencerkoppling är markerade i rosa.

I skrivande stund har tre avsnitt visats och under den andra inspelningsdagen blev det en smula dramatiskt för Lisa Anckarmann och Daniel Paris.
För Lisa, eftersom hennes knä hoppade ur led, och för Daniel, eftersom han åkte ut mot Lisa – som hoppade på ett ben pga sin skada – i en käpphästhoppningsduell, men vi tar det från början.

På plats 40 – allra först med att åka ut blev Marie Mandelmann Sigrid Bárány.
Som nummer 39 åkte Manoel ”Junior” Marques Lerin ut efter en duell mot Dag Tolstoy,och som nummer 38 åkte Marcus ”Mcuze, inte längre snyggaste killen i PH-huset-snyft” Johansson ut.
På plats 37 hittar vi inte en influencer, men väl en OS guldmedaljör i form av Anette Norberg och som nummer 36 rök Expedition Robinsons Angela Praxedes, i en tävling där Bingo Rimér klarade sig med en hårsmån.
Den hårsmånen försvann i tävlingen efter och Bingo fick lämna som nummer 35.
Sen var det då dags för käpphästtävlingen, där Daniel Paris alltså åkte ut som nummer 34, mot en Lisa Anckarmann på ett ben.
Nummer 33 är som ni vet Anna Toledano Book, som förlorade en tävling där man skulle lägga ett pussel med grytvantar på händerna.
32 blev Mackan Edlund, som faktiskt programledare Herre på Täppan när det sändes under våren 2009 på TV6.
Joy M´Batha blev nummer 31 efter att ha slagits ut av Magnus Hedman och som the big 3-0 fick Tobbe Trollkarl åka hem.
Den fd boxaren Mikaela Laurén fick lämna som nummer 29 och som 28 blev det ”Gift vid första ögonkastets” Martin Edgren.
Plats 27 gick också till en realityprofil, nämligen Caroline Kronqvist från True Love. 26:a blev artisten Alvaro Estrella.
Om plats 25 blev det en duell mellan pappa och dotter Melin, där Fanny till slut fick se sig besegrad av pappa Martin.
På plats 24 försvann boxaren Armand Krajnc och på plats 23 – realityprofilen Petter Kjellén.

Det är så långt programmet kommit och med det undrar jag ju så klart – vill ni veta hur det går för resten av gänget?


Som vanligt är det här inget som helst typ av betald reklam.

64 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vill gärna veta hur det går för resten så slipper jag själv se det

  Ibland tänker jag att jag missar något när jag inte har gammel-tv och bara streamar allt. Jag har inte den känslan just nu faktiskt.

   Det här kan man också streama.

   Vad är Discovery+ om inte en streamingtjänst?

   Går detta programmet ens på ”gammel tv”, känns som man måste streama det mesta nu för tiden 🤔

    Jag läste bara ”kanal 5” och antog att det gick på TV 🤷‍♀️

   Finns det ens någon kanal längre som inte har en playkanal för sina program?

    Tror nog det är många fler än jag som inte streamar kanaler med reklam.

     Ja men poängen är att man inte behöver titta på gammelteve för att kunna se programmet.

    Tacka vet jag SVT! Ingen reklam och en enorm skatt av gamla och nya program.

  Sveriges ”kändisar” 😂

   Ja det är väl en diskussionspunkt i sig – vad krävs för att inneha detta epitet egentligen? Hur kvalar man in i ligan? Blir man automatiskt indelad i olika divisioner? Detta program verkar iallafall innehålla hela alfabetetsspannet av ”kändisar”. Från ABC- till Ö-kändisar…

  Du Camilla som har en stor plattform kanske kunde skriva om Stina Wollter och det motstånd hon som ”kroppsaktivist” mött när en rad läkare forskare bemött felaktigheterna i hennes (och en medförfattares) bok ”Kriget mot kroppen”. Nu är debattartikeln på DN låst men jag länkar, kanske har ett abonnemang: https://www.dn.se/debatt/kroppsaktivisternas-logner-far-inte-sta-oemotsagda/.

   Ja, snälla skriv om detta Camilla! Skriv även om hur en av personerna bakom artikeln har ett företag som han tjänar multum på, som går ut på att få folk att banta – Claude Marcus. 🙂

    Stina W och Erik H tjänar också pengar på sin verksamhet. Om du ska argumentera, argumentera då mot det som står i debattartikeln istället för att låtsas som forskarna/läkarna har en agenda.

     Marcus har en tydlig agenda. Det är väl rätt givet att han vill försvarar sina intressen i bantningsindustrin. Han propagerar för hälsa men det han stödjer är att reglera vikt på konstgjord väg. Låter som vilken läkare som helst som horar ut sig mot pillerindustrin som inte löser problemet utan som enbart tar bort symptomen.

     Fast förutom boken så säljer de (vad jag vet) inga program eller produkter kopplat till kroppsaktivism, såsom dr Marcus gör fast för viktminskning då. Det är inte omöjligt att skribenterna skulle ha en agenda. Redan för typ 10 år sedan fick dr Marcus kritik för att få betalt från företag (typ Wasa) när han står i den position han gör och ofta framhävs som expert på barnfetma i TV. Det ÄR av intresse när pengar blandas in, därav att läkemedelsföretag inte tillåts bjuda på resor och middagar längre för regionernas läkare. Köpta läkare är inte objektiva läkare.

      Man kan inte låtsas att ena sidan är objektiv och osjälvisk och den andra bara ute efter att tjäna pengar. Det blir bara personangrepp och går inte att ta på allvar. Det är bättre att genom fakta bemöta det som står i artikeln.

       Claude Marcus har helt egenhändigt bevisat att han varken är oberoende eller opartisk och med det släppt ut all sin trovärdighet med badvattnet. Han är den värsta sortens forskare som genom sin auktoritet får människor att tro att han står för de senaste forskningsrönen när allt egentligen handlar om att göda en redan överviktiga plånbok. Jag kan rekommendera att läsa om det stora sockerbråket 2015 där en rapport finansierad av livsmedelsindustrins organisation Swedish nutrition foundation, SNF, där bland annat, Coca-Cola, Nordic Sugar och McDonalds är medlemmar kom fram till att socker inte är beroendeframkallande.
       Marcus ställde sig glatt bakom rapportens slutsatser medan Charlotte Erlanson-Albertsson, professor vid Lunds Universitet anlitades för att faktagranska rapporten men vägrade skriva under den då hon själv forskat i ämnet och kommit fram till motsatt slutsats. Men att Marcus ställer sig bakom förvånar inte med tanke på alla hans intressen; vetenskaplig rådgivare åt Oriflame Wellness, McDonalds, Itrim, Viktväktarna och Sigrid. Jag förstår att Marcus är sur på journalister som exponerar honom. En riktigt obehaglig gubbe.

        Okej vi fattar att du hatar CM. Debattartikeln är undertecknad av 12 personer. Vad i debattartikeln är felaktigt?

         Är det vad du tror? Då tror jag att du är lite småkorkad faktiskt. Min poäng är att Marcus inte är trovärdig. Så hela hans artikel är ett spel för galleriet. Eller så är du lika korrupt som Marcus.

          Det finns alltså inga sakargument, bara personangrepp.

           Jag tar gärna debatten! Min huvudpoäng är i första hand att skribenterna är övertygade om att man kan gå ner i vikt på ett sunt och hållbart sätt. De nämner dock inte ett ord om hur och de tar inte upp de studier som visar att hållbar viktnedgång enbart är något en minoritet klarar av. Deras egna arbete, typ vad boris-registret visar, bekräftar ej deras teori att det går att gå ner i vikt med hjälp av vårdens interventioner. Borisregistret visar att upp mot 70% av barnen som behandlades efter 3 år hade valt att hoppa av behandlingen, hållit sin vikt (den icke-önskvärda fetman) eller hade gått UPP i vikt. Hur är det ett lyckat resultat?

           Personangrepp, vad menar du? Helt ärligt. Är det ett personangrepp att radda upp alla de kommersiella intressen som Marcus företräder inom både bantnings- och än värre inom snabbmats- och dryckesindustrin? Marcus är jävig när det kommer till forskningsresultat inom fetmaforskning vilket han med all önskvärd tydlighet uppvisade i sockerbråket från 2015.

           Att peka på någons vinstintressen är inte personangrepp.

           Så att kalla någon en riktigt obehaglig gubbe mm är inte ett personangrepp? Eller att kalla den som ställer relevanta motfrågor småkorkad och korrupt? När man använder den retoriken har man förlorat diskussionen oavsett om man har en poäng från början.

           Anonym 12:13 – har du läst hela tråden? Retorik står den för som inte kan bemöter fullbordad fakta, dvs att Marcus forskningsutlåtanden är i linje med mäktiga intressegruppers vilja. 10:15 mogna svar på den faktan var ett bevis på hat mot Marcus.
           Seriöst?

        APPLÅD!

   Ämnet debatterades också i Studio1 igår: https://sverigesradio.se/artikel/debatt-blundar-kroppsaktivister-for-farorna-med-fetma för den som inte läser DN.

    Där satte hon honom allt på plats.

   Neeej! Inte mer Stina Wollter, snälla🙄 Hon är så oerhört tröttsam nu och jag tror hon skulle må så mycket bättre om hon återupptog sin karriär..vad det nu var en gång i tiden? Hennes gapande, dansande och att visa hur ”modig” hon är som flaxar runt i sk mormorstrosor är så passé nu. Var tjock och glad, vi är många som rent ut sagt skiter i vilket.

  Marie Mandelmann är inte med. Först att åka ut var ju hon Sigrid (?) från nått matlagningsprogram

   Stämmer att Sigrid var först att ryka. Researchen var inte den bästa i det här inlägget.

    Jag är väldigt sällan den som hittar felen, men de senaste månaderna har det varit mycket faktafel och missuppfattningar i inläggen på den här bloggen.
    Vilket är lite ironiskt eftersom den går ut på att bevaka sociala medier, då tänker jag att man vill att det som skrivs på bloggen stämmer.

     Ni har helt rätt. Jag borde kollat upp den som åkte ut mer, men jag var SÅ säker på henne när jag backade programmet när jag insåg att jag missat den som åkte ut först. Alla andra dibbelkollade jag. Men ni har helt rätt, extremt slappt av mig.

  Jag undrar varför Martin Melin och hans dotter är med? Hans dotter är ingen kändis och han själv är så passé.

   För att de ska skrapa ihop 40 kändisar. Hälften har varit med i olika dejtingprogram typ gift vid första ögonkastet för fem år sedan.

    Jag såg endast det avsnittet och var helt säker på att det var Mandelmann. Fattar att du inte heller trodde ngt annat

     Nejmen här skulle inte kommentaren vara 🙈

   Han är iaf snygg att kolla på för sin ålder. 😜

    Jag tycker att han är pinsam😅 verkar ha någon ålderskris

    Han har en otroligt obehaglig FB-tråd🤮 Och vare sig det finns någon sanning eller ej i den så kan jag inte se på honom efter att ha läst den.

    Sällan stämmer väl uttrycket ”smaken är som baken – delad” så bra som här!

  Bingo, Daniel Paris, Anna Book, Martin Melin och dottern Fanny? Herregud, kunde de inte bara ha döpt programmet till ”Vi som gör allt för att bli kändisar”?

  Nej, totalt ointressant 😅

  Kan inte bry mig mindre.

  Nej jag kommer inte att titta på programmet. Det intresserar mig inte.

  Jag tittade tills booken åkte ut. Men snabbspolade och såg bara hur hon presterade i tävlingarna.

  Marie Mandelman har inte varit med.

  Jag tycker det är intressant att se hur långt man kan dra begreppet ”kändis”.. 😅 Jag har ändå hyfsad koll på populärkultur men har noll koll på vilka typ hälften av deltagarna är. Hur känd behöver man vara för att vara känd?

  Tittar inte på skiten. Tittar aldrig på billiga B o C kändisprogram. Tittar inte heller på Wahlgren eller Bianca, så utless på dessa korkade människor som fnissar sig igenom varje program o tjänar pengar för att man är helt blåst.

   Uppriktigt nyfiken på vad du gör på en blogg som bara skriver om dessa korkade b/c-kändisar om du nu är så less på dom.

  Anna är som vanligt så hyper. Den BÄSTA produktionen… Tills nån gör nån liten grej som retar upp henne. Då blir det gråt och skrik. Helst tala ut i nån morgonsoffa eller dylikt.

   Ja hennes liv, relationer och ständiga draman går sannerligen på repeat. Och så lite ordbajseri med citat på engelska i affekt på det på Insta. 😅

  Jag går emot strömmen i kommentarerna och säger att jag tycker att programmet är underhållande, enkelt och lekfullt. Sedan har även jag fnissat åt användningen av ordet ”kändisar” men hade nog tyckt programmet var rätt roligt även om det var privatpersoner med 😅

   Håller med – tycker det är ett befriande, roligt program.

   Herregud – nu blir jag rädd på riktigt!
   Instruktionsboken till diskmaskinen är mer underhållande än detta…

  Tycker reklambilden är så sjukt kul 😂 anna book stort i mitten. Om hon är måttstockens kändisarnas kändis i det programmet säger det mer om resten 🙈 de är säkert trevliga men inga man skulle känna igen på stan liksom.

  När ”Kompani Svan” började sändas så fick jag upp ögonen för Daniel Paris, herregud så tillgjord, skränig i ointressant person han är. To m under tävlingarna fånar han sig, springer antingen i hoppsasteg lr leker springande pingvin – nä han beter sig som ett barn. Han är om sig o kring sig o speglar sig gärna i diverse d-kändisarna glans o byter umgänge lika ofta som Emma Knyckare tittar sig i spegeln i Alla mot Alla.

  Anna Book – Daniel Paris
  28936 – 0

   Hans bästa, bästa, bästa kompis i hela vida värden är Katrin Z.
   Mer behöver man inte säga…
   Det räcker så tror jag!

  Herren på Täppan är perfekt en söndageftermiddag när man bara vill slänga sig i soffan och se något lättsamt en stund. Hade dock önskat att de slopat intervjumomenten varje gång som någon åkt ut. Det är så segt och jag sitter bara och väntar på nästa tävling.

  Låt mig gissa, Anna Book är täppan.

  Nej. Finns 0 intresse av att se ett program med personer som snarare önskar att de fortfarande var kända än att de faktiskt är det. Det här programmmet fick också usel kritik i tidningarna. Där stod det också att man fattar hur många som har haft den goda smaken att tacka nej till sånt skräp när då personer som t ex Anna Book och M Melin anses vara dragplåster för att få tittare 😂😂😂

  Joy M’Batha och Mackan Edlund var dom enda man hoppades på. Nu håller jag på Robinson-Robban som är rolig och skön. Resten av deltagarna är såna som enbart försöker sig hålla kvar i rampljuset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.