In In Instastory

Hur många influencers har INTE fått sådana mail, sms eller kommentarer – hand upp.

Kanske borde Bloggbevakning ha ett palats i Gamla stan?

Igenkänning: Total

Då var vi där igen….
SÖK INTE UPP OFFENTLIGA MÄNNISKOR I DERAS HEM!!!!

Amilia Stapelfeldt har mycket att säga om fotbolls-VM i Qatar om någon är intresserad.
Jag tror faktiskt hon har som plan att göra sig ovän med världens samtliga diktaturer och för det har hon mitt fulla stöd.

 

60 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Klarar verkligen inte av Amilia pga hur hon var i Big brother

  Är det bara jag som känner att Jelena M känns lite… ur fas? Vet inte hur jag ska beskriva det för hon visar ju upp en väldigt glad och framförallt ”sprudlande” sida utåt men ibland får jag intrycket av att det inte är helt hälsosamt. 💔 Förut fick jag intrycket att hon var mer grundad men nu är det mer att hon känns väldigt ”forcerat glad”.

   Det är inte bara du.

   Verkligen inte bara du. Kan inte förklara det. Och sättet hon alltid filmar sig själv och gör grimaser med läppar och man kan verkligen se hur hon kollar pås ig själv hela tiden och ska ”göra sig snygg”

  Så otroligt trist att se hur Mirka både publicerar och tuggar på om P och hans fru. Inte sunt någonstans. Vad har gått snett? Hon verkar inte förstå innebörden av förtal och kränkning. Har man barn med någon så sköt det hela snyggt och håll andra utanför. Problem löser man antingen hos familjerätten eller i TR. Tyckte Mirka verkade vettig förr men nu har man faktiskt tappat respekten för henne. Sjukt ofräscht beteende.

   Håller med, hon har tappa det helt. Verkar bitter. Inte konstigt att många av barnen inte vill åka till sin pappa, visst kan det ligga mer bakom men hennes syn på honom efter skilsmässan smittar givetvis av sig på barnen.

   Vad skriver hon om honom? Har kollat lite på hennes insta men det brukar vara mest på story eller?

    Det kommer både det ena och det andra på hennes lives. Finns att se i hennes flöde. Hon är väl medveten om att hon drar igång folk som är inne på P’s insta och blogg och ska kommentera om föräldraskap, umgänge mm. Somligt folk saknar ju begrepp om vad som är privat och inte. Inte en käft har med att göra om umgänge eller annat. Mirka vet så väl om det och använder det friskt. Hon är själv ansvarig för vad hon publicerar.

     Och Peter är ansvarig för hur han beter sig.

      Absolut och man kan faktiskt säga att han och hans fru håller en låg profil i det hela. Folk som inbillar sig att de har något rätt att lägga sig i bör ta och koppla ihop hjärnhalvorna. Det som rör Mirka och Peter får de sköta privat och mellan varandra.

   Helt oacceptabelt att hänga ut honom offentligt inför en sådan pass stor publik. Tycker dessutom synd om barnen vars pappa hänga ut offentligt av deras egen mamma? Jag hade i alla fall skämts om mamma hängde ut pappa på sociala medier. Bättre bör man kunna bete sig i vuxen ålder.

    Du har så rätt i det.

    Hennes kompis CW har ju gjort samma sak. Visst att det från deras håll låter som om männen är as men 🤷‍♀️ vad vet man.

     Märkligt att hennes följare ordnar insamling till hennes bil , flytt,städ och annat. Hon verkar lägga pengar på bl a läppförstoring ? Kanske dags för följarna att fundera innan de skänker pengar?

      Läppförstoringen har hon sagt var ett samarbete.

      På cigg iaf. Undrar hur stora summor hon och fd maken rökt upp under 30 år. Måste vara flera hundra tusen.

     Det är milsvid skillnad. Hon blev lämnad och är otroligt bitter och hatisk över det fortfarande. Mirka är inte i närheten av det som C vräker ur sig.

   Tycker du är lite orättvis där. P är inte ok. Hon gick i taket när han inte orkade hämta barnen när hennes bil var trasig. Hon lämnade barnen hos honom när hans bil var trasig. Barnen som skulle dit blev ledsna, och det får ju hon handskas med. Alla som haft/har en pappa som sviker i sista stund vet hur det känns. Då går topplocket.

    Förstår du det orimliga i att vi som utomstående överhuvudtaget spekulerar i en jävla hämtning? Vi har NOLL med det att göra och ingen borde lägga upp privata familjeförehavanden till allmän beskådan. Det är SJUKT och drabbar bara barnen, inga andra. Och vem fan vill involvera sina barn i publika skitsaker? Ja just ja, svenska influensers

   Är det inte mkt följarna som försöker dra igång. Tycker hon ändå håller igen rätt bra med tanke på att han under 4-5 års tid träffade sina 13 barn med henne högst sporadiskt. Vissa aldrig. Lätt att nu försöka framstå som årets pappa för att han träffar 2-4 av dem 1-2 helger i månaden.

   Det var ju faktist Mirka själv som valde att skilja sig och när det inte gick som hon tänkt sig. Då började hon svartmåla Peter och hon har även avslöjat sig att det är hon själv som försvårar för Peter och dom yngsta barnen att träffas, även detta får Peter skulden för. Det svider som fan för henne att P hittade Nettan plus att dom gifte sig i somras medans Mirka inte hittar nån och inte heller kan försörja sig utan tigger av följare.

  Blir så glad av att se influencers använda sina plattformar till något av värde. Att VM hålls i Qatar är fel och det behöver uppmärksammas, där har stora plattformar trots allt en stor makt.

   Får se hur många av dom som bryr sig när VM är över.

    Troligen så kommer dom flesta släppa det tyvärr. Man jag tycker ändå man kan glädjas åt att vissa faktiskt uppmärksammar detta – det är ju knappast negativt.

    Ingen tyvärr. Det landet får fortsätta i samma vidriga fotspår.

  Ser ut som två knattar som vill sälja jultidningar hos Amalia.

   Sparkar man på dörren och drar i handtaget då? Och tips till alla som vill sälja jultidningar, plinga på som vanligt folk och ta av er huvorna medan ni väntar på att någon ska öppna.

   Två knattar som säljer jultidningar… Jo tjena. Min gissning är att de firar andra högtider… För jultomten ser allt 😃

  Alltså Sandra B.. Vill verka cool och blasé men är lite av en posör (:

   Och kan aldrig stänga munnen

    Sant.. Samt att det är något visst med hur hon skriver. Som att språket verkligen inte kommer fram naturligt men att hon gärna vill verka poetisk, drömsk, svår, speciell och typ avslappnat spontan. Men nej, får ingen feeling där.

     Hon skriver som en tonåring.

     Tycker hon skriver bra. Rolig blogg med varierat innehåll. 😊

    Blir galen på den aldrig stängda munnen!!!!

    Om jag inte missminner mig har Sandra tidigare berättat att det är svårt att stänga munnen på grund av sina tänder. Jag tycker vi gott kan normalisera att inte alla personer har superraka Hollywood-smil. Jag tycker Sandra har rätt att känna att hon duger, utan att behöva fixa tänderna.

     Och hennes pojkvän har liknande halvöppen mun och en hårslinga som faller ner mjukt i pannan.

     Men tänderna är verkligen inte vackra. Hon har ju förstört de själv för att hon pressar tungan mot tänderna.

      Mår du verkligen bättre av att skriva sånt?

       Jag hade sagt det till min kompis också om hon såg ut så. Sandra har ju själv sagt att tandläkaren har sagt till henne. Jag TROR de vet lite mer än du.

        Vilken taskig kompis du verkar vara 😕

        Som att du ens har några kompisar med ditt beteende. Usch vilken elak person du är.

         😘😘😘😘

        Du har inte många vänner kvar va?

      Vilken elak kommentar. Tycler hon har mycket snyggare smalj/tänder än alla de som slipar ner sina egna tänder och sätter in stora sockerbitar. Hon ser naturlig och fin ut

       Håller med. Så himla osnyggt med raka exakta tänder. Ingen charm alls.

  Då var vi där igen.. ett annat kanske mer rimligt förslag..
  INFLUENSERS, SLUTA LÅTSAS ATT NI ÄR BÄSTISAR MED ERA FÖLJARE!!!!

   Fast oavsett hur mycket kompiskänsla man vill bygga upp med sina följare så fattar ju varenda normalbegåvad människa att man inte säker upp folk sådär i deras hem?! Är väl skitsamma hur mycket de delar med sig av sina liv. Man gör inte så!

    Får inte direkt en kompis-känsla av två grabbar som sparkar på dörren och rycker i handtaget.

   Vet inte hur många jag känner som nämner hur fruktansvärt det är, att ett land som Qatar anordnar vm.
   Dessa åsikter gäller dock bara när det inte sänds en match som är av deras intresse, då är det tydligen inte lika viktigt och fruktansvärt längre.
   Jag kräks 🤮

    *annars är det tydligen inte lika viktigt och fruktansvärt

  Kan inte förstå insamlingar till Mirka. Hon får vällanpassa sig till sin ekonomi som alla andra. Tänk sig lite för innan du skaffar barn. Gå och göra läpparna i hennes situation – patetiskt. Och allt tugg om Peter och hans nya… Hon verkar ju fan så mycket vettigare.

   Vem är det de polisanmält? Någon från Uppsala som beställt produkter och tidningar i Peter och Nettans namn…

    De skrev ju aldrig vem det var. Hoppas de inser att polisen har viktigare saker att ägna sig åt.

     Nu är det ju som så att är det ett brott så ska det anmälas och allmänheten skall inte själv avgöra om det är viktigt eller ej.

   Om några följare vill hjälpa henne så får dom väl göra det? Ingen är lurad. Och det är nog frivilligt? Om någon vill skicka en hundring till Mirka eller köpa en ny mascara? Varför reta sig på det?

   Exakt, är man utan pengar kanske vin, smink, cigaretter osv inte ska vara prio 1 när man har barn. Vi är många som avstår betydligt viktigare saker för få det gå ihop. Skulle skämmas ihjäl sitta & dricka vin när man fått en massa pengar av främlingar

   Det märkliga med dessa insamlingar är att Mirka inte redovisar vad pengarna går till. Inför förra julen samlades det in mycket pengar för att det skulle räcka till flyttstädning och -hjälp. Enligt obekräftad information (via bekanta till dem hon hyrde förra huset av) skötte Mirka och barnen det själva och alla pengar gick istället ner i egen ficka. Det borde ju bevisa varför man aldrig fick se någon bild på flyttfirman eller städfirman eller ett kvitto eller faktiskt inte ens ett ordentligt tack.

   Läppförstoring må vara ett samarbete, men inte så att hon fått allt betalt. En liten rabatt kanske. Tror inte att företaget som gjort det är så pepp på att förknippas med Mirka.

   Att Mirka och exmaken Peter har samarbetsproblem är uppenbart. Jag tvivlar inte på att det är problem, men att spy ut allt i livesändningar och förtala är inte okej någonstans. Ta det med familjerätten eller annan hjälp man kan få i samhället.

  Att gränslösa influencers inte förstår att även deras följare kan vara gränslösa.
  Vissa influencers, och kändisar, nästan ber om att bli en figur folk inte kan respektera.

  Snälla det va väl 6 år sen dom skilde sig kanske dags att gå vidare!

  Hands up 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
  Dagligen. 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.