Gör Paow smygreklam för tre nya plastikoperationer?

Med tanke på att Paow och den här turkiska kliniken – Comfort Zone Official – redan fällts av Reklamombudsmannen för att ha brutit mot Marknadsföringslagen, så är det kanske inte en så vild gissning att även detta rör sig om ett reklaminlägg för kliniken och de operationer den precis utfört på Paow.

Paow opererade alltså näsan på den här kliniken – och fälldes av RO – men blev ändå inte nöjd, utan opererar om den igen nu eftersom kliniken fått nya och bättre kirurger.
DET är extremt problematiskt enligt mig.
Vill Paow operera näsan 100 gånger så får hon göra det, men det som framkommer här är alltså att hon tidigare gjort reklam för en klinik och deras kirurger, för att få sina följare att också vilja operera sig här, som hon i efterhand inte ens själv är nöjd med.
Hon får fler sponsrade ingrepp för att rätta till det som kliniken uppenbarligen misslyckades med förra gången, men alla de som betalat med egna pengar för att operera sig efter Paows rekommendation då? Får de också korrigera sina näsor gratis eftersom de uppenbarligen köpt grisen i säcken genom att lita på Paows – uppenbarligen – lögnaktiga reklam?

Det här är saker som jag hoppas att Konsumentverket tar tag i och styr upp på något vis, trots att det så klart är människor egna ansvar i slutändan att besluta sig för vad eller var man opererar sig.
Det är trots allt en reklam, och all reklam har som syfte att påverka, influera eller på annat vis gynna ett företag och det får man inte göra hur som helst, vare sig det gäller plastikoperationer eller Pontus Rasmusson.

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Helt obergipligt. Hon fixar nåt hon redan är nöjd med, och sen måste hon ändå göra om?? Bra reklam?? Hur mycket kan man eg karva i en näsa…

  Som tänderna, som det inte var nåt fel på heller men som nu inte längre existerar…
  Ingen åervändo, så sorgligt

   Med tanke på hur många som får problem med andningen efter näsoperationer så är det ngt jag själv är ytterst tveksam till.

    Tydligen är det oerhört svårt att få dessa ingrepp att bli bra i meningen att behålla näsans ”naturliga funktion” – så att den naturliga balansen mellan slemhinnor och in och utandningsluft bibehålls. Så har man inte en ”vanställd” näsa ska man nog låta den vara…

    Det ironiska är att folk hävdar andningsbesvär som anledning till att operera näsan a la Gina Dirawi ?

    Ja det är galet att opera näsan, för att inte talande en andra gång.
    Jag trimmade bort mitt näshår och fick ett par små små sår i närborrarna och de har fortfarande inte läkt efter 3 månader. Kan tyckas vara ett struntproblem men har varit extremt jobbigt. Man kan inte sluta pilla och så blir det värre men NU äntligen har det börjat vända.
    Efter den här pärsen skulle jag aldrig vilja att någon rörde min näsa ens. Det är så oerhört känsligt.

    Jag förstår mig inte på henne. Hon var finare innan hon opererade näsan. Tyckte hon fick en sån uppåtnäsa.

   Fråga Michael Jackson, nä just det han är svår att få tag på nu.

    Fast det där är bara så hemskt… han blev ju mobbad av sin egen pappa över näsan + annan vedervärdig psykisk och fysisk misshandel. Såg hans mamma i någon talkshow också sitta och försvara alltihop… De förstörde verkligen honom.

    Julia Franzén låter alltid täppt i näsan.

     Ååh, får panik av sånt!

     Trodde hon hade allergier ?

   Haha, man kan undra vad dessa figurer ska bli när de blir stora? Antagligen kommer framtiden att ta ut sin rätt men de kommer aldrig att åldras naturligt utan måste antagligen fortsätta att jaga ingrepp. Hoppas att det i framtiden finns möjligheter att spruta in några hjärnceller för de som verkar tappat de flesta redan som unga.

   Akta dig. I det här kommentarsfältet får man inte kritisera ingrepp för då är man en kvinnohatare, avundsjuk och hatisk. Man ska tyst titta på när en generation unga kvinnor förstör sig själva och inspirerar andra till samma sak ?

    Var har du befunnit dig? Det klagas väl hela tiden på kvinnors ingrepp?

  Tragiskt. Tragiskt. Tragiskt. Jag vet faktiskt inte vad annat det finns att skriva.

  Ja nu har hon gjort tre olika ingrepp. Jisses.
  Cher släpper olika parfymer så nyfiken på dom.

  Fast jag tror inte det handlar om att hon inte var nöjd med den tidigare kirurgens ingrepp – det handlar om att människor som opererar sig för skojs skull/för att läka sår på insidan ALDRIG kommer bli nöjda. Det trodde jag vi lärt oss nu. Det blir aldrig bara en bröstförstoring, en näsoperation, en liten tatuering… Hon konsumerar operationer som andra konsumerar kläder, det kommer alltid finnas mer att fixa till. Hur ”nöjd” hon en blir efter varje gång.

   Fast jag gjorde en bröstoperation för några år sen och har aldrig gjort något annat. Inga fillers, botox, operationer osv. Så det där tror jag inte alls på. Tror att många som har komplex över tex en näsa, bröst eller liknande kan göra ett ingrepp och sen bli nöjda. Jag själv har sk ”trattbröst” och det blev jättebra när jag satte in implantat, nu lägger man inte märke till det.

    Har också opererat näsan en gång, har inte gjort något annat och har inga planer på att göra något annat.

     Samma här. Har gjort just det och är jättenöjd, skulle aldrig göra något annat. Kirurgen jag gick till sa förresten att dom flesta av hans klienter kom till honom för sin andra eller tredje näsoperation. Pga att dom varit missnöjda med någon annans jobb. Och han sa att det är otroligt svårt att göra om näsan gång på gång, man riskerar att brosket i näsan blir missbildat, att näsväggarna sjunker ihop eller att man får problem med andningen permanent. Så extremt riskfyllt att ge sig på näsan gång på gång. Hoppas att Paow blir nöjd denna gång.

      Vad hette kliniken? Vill nämligen operera min näsa också 🙂

       Astoriakliniken i Stockholm, kirurgen heter PO Haraldsson och är känd för sin skicklighet. Obs ingen reklam, jag är bara sjukt nöjd. Han har opererat Anitha Clemence näsa också

    Vad är trattbröst?

     Tydligen något som måste opereras om.

     Googla?

     Insjunket bröstben p g a en missbildning i revbenens fäste mot bröstbenet. Kan förekomma i samband med scolios och vara olika mycket besvärande beroende på om det påverkar underliggande organ eller ej.

    Jag har också gjort en operation och ingen mer. Men sådana som oss (och vi är ganska många) syns och hörs så klart inte på samma sätt som tex paow. De som får plats och pratar om dessa operationer är ju dom som gör flera. Blir någon slags bias när man mest lägger märke till en typ och därmed utgår från att de är alla.

    Förlåt mig, men resonerar ni alltså ”en gång är ingen gång”. För mig är ”en gång” en gång för mycket. Att operera något som inte är trasigt eller behövligt rent fysiologiskt är för mig helt obegripligt. Skönhetsindustrin och utseendehetsen vet inga gränser när en människa anser att det enda rätta är att ta till kniven för att ”fixa till sitt utseende”. Varför kan vi människor inte få ha ”trattbröst” (??!!) eller vad det nu än må vara och vara glada och nöjda över att vi är friska i övrigt och att våra kroppar fungerar som de ska? Det är helt sjukt i dagens samhälle hur människor i allt yngre åldrar opererar, fyller, sprutar in gifter osv osv HELT I ONÖDAN. Helt sjukt.

     En gång är ingen gång sa väl ingen?! En gång är en gång ser jag snarare. Till skillnad från en gång är massor av gånger som någon vill påstå.

     Jag förstår din poäng och ditt resonemang absolut! Dock är det här något som aldrig kommer ändras och människor har alltid alltid haft skönhetsideal. Vissa har ansets vackra och andra inte. Människor i alla tider har försökt förbättra sitt utseende i den mån dom kunnat. Att lägga sig under kniven är absolut extremt med tanke på det som kan hända om något går fel. Men samtidigt så lever vi bara en gång, om man har möjlighet att förmindska sina bröst, operera näsan, fylla läpparna eller ha tandställning för att kunna se sig i spegeln och känna sig lite bättre. Why not.

     Världen är dock en sjuk plats och blir mer och mer extrem, vi skulle aldrig tagit det så här långt som vi gjort. Men samtidigt, vi kommer aldrig att ändras. Om 100 år så kommer möjligheterna till förändring (förbättring?) säkerligen vara mycket mer extrema och fler.

      Det intressanta i sammanhanget är ju dock att kvinnor står för majoriteten av ingrepp. Kanske något att fundera kring innan man tar till kniven, att man kanske inte ska vara så lättlurad och spela patriarkatet i händerna.

       Dubbelbestraffning.

     Lätt för dig att säga så… Själv så redigerade min ”bästis” min näsa på alla bilder hon la upp på instagram. Mina föräldrar och syskon sa att jag hade ful näsa… så tillslut så föll jag och bokade en tid att operera näsan.

      Och sen ska du även straffas för att du föll dit och åtgärdade det. Så sjukt hur mycket vi lägger på individer.

      Men vad hemskt! Vem säger så?? ?

  Jag tror snarare att hon nästan utvecklat ett beroende att ständigt ändra på sig. Det går liksom inte att bli nöjd utan man måste ideligen förändra. Allra helst är det svårt att bli nöjd när det går i trender hur man ska se ut och trenderna är snabbt passerande.

   Speciellt om hon inte behöver betala. För en normal person skulle kostnaden vara en avskräckande faktor.

  Inte nog med att hon gör reklam för plastikoperationer, företaget hon gör reklam för har förstört sååå många tjejers kroppar. Det finns konton på Instagram som enbart handlar om Comfortzone och alla misstag de gjort (bland annat en svensk tjej som heter Angelica har drivit ett konto som varnar för den här kliniken). Du borde gräva i det Camilla!

   Det finnas massa gräv i det, bla en dokumentär på P3 eller liknande

    Absolut, men tycker det hade varit bra om även Camilla lyfte detta ?

  Tror att hon tjänar en bra slant på dessa sponsrade ingreppen hon utför.
  Tycker inte synd om henne trots det verkar som hon skriker efter hjälp…

  Mer synd om de små flickor som ser upp till henne och vill även de förstöra sig själva.

  Resultatet blir ju liksom inte ens bra.. Så även OM jag hade velat operera mig, hade jag pga det dåliga resultatet aldrig valt den klinik hon marknadsför?!

  Det är väl relativt vanligt att det blir broskbildning efter en näsoperation, tänker att det är därför många gör två. Men detta är nog något annat.

   Precis, som på Marie Serneholts näsa.

    Har Marie Serneholt gjort näsan?

  Hur kan dessa flunsor inte se hur mycket vackrare de var före alla ingrepp? Paow var ju ruskigt söt innan, likaså t.ex Bianca, Petra T mfl. Nu ser de alla likadana ut med stela leenden och sneda ögon. Begriper inte.

   Jag tror ärligt talat SÅ mycket av detta beror på filter på snapchat/instagram. Jag vet själv hur det känns när man är nysminkad och ska ta en bild – först öppnar man kameran i originalläge och ba ”damn jag ser fräsch ut”, sen skiftar man till ett filter som gör en SÅ mycket snyggare. Slätare hy, rakare näsa, större läppar, klara stora ögon. Det krävs några sekunder i det filtret, skiftar man sedan tillbaka till ”sig själv” utan filter igen tycker man att man är så otroligt ful. Man jämför sig konstant med det förbättrade, fejkade jaget… Och jobbar du med att visa upp dig själv och tjäna pengar på ditt utseende så är det nog lätt att trilla in hos doktorn.

    Varför ens använda eller ”testa” filter om man vet att man mår dåligt av det?

  Jag har en jättekonstig(ful) näsa, sned och stor framtill(tycker jag), har aldrig funderat på att operera den pga av att jag nästan svimmar av obehag när jag läst om dessa operationer, det verkar sjukt läskigt(?)

  Hon är beroende och mår psykiskt dåligt därför gör hon alla dessa ingrepp. Jag tycker inte att hon är en bra reklampelare för företaget men det är ju ganska tydligt att det är den här sortens människor de vill ha som kunder.
  Paow lever destruktivt och de slantarna hon tjänar på OF slösar hon genast bort på märkesprylar, hotell och resor. Hur länge ska hon orka undrar man? Nu väntar hon tydligen på en lägenhet i Stockholm(pappa fixar antar jag) sen blir det samma vända som vanligt att hon partar loss runt Stureplan och precis hinner dra på sig en katt innan det är dags att fly landet igen.

  Så tragiskt när unga männkiskor opererar sig, som redan är unga och vackra. Att man vill göra nåt ingrepp som 50+ kan jag förstå, men varför när man är 20- eller 30-nånting. Förstår inte.

   Nä och hur kommer det vara när de får barn. ”Oj vad lik du är mamma när hon var barn men hon tyckte ju inte om hur hon såg ut hon har utplånat hela sitt riktiga utseende….” Blir ju så skevt

  Har inte Keela opererat röven på samma ställe? Jag diggade verkligen henne där under typ 2010 nån gång. Nu är det bara porrigt som gäller tyvärr

   Ja, hon har fortfarande en highlight story uppe på insta

  Det är aldrig sunt när friska människor opererar sig av ingen annan anledning än ytlighet och utseendefixering. Oavsett om det är en gång eller tio gånger. Mår man psykiskt dåligt pga något så ytligt som utseende så ska man ta hjälp, inte lägga sig under kniven. Sorgligt med dessa människor som rättfärdigar sånt här och hävdar att det inte är några problem alls. Ehh jo. Om du var en psykiskt stabil och harmonisk person skulle du inte behöva göra detta.

  Hon borde ta bort tatueringar istället.

   Berätta mer om hur man ska se ut. Vill gärna se en bild på dig. Är du okej om jag berättar för dig vad du borde ändra på enligt mig?

  Är det verkligen bra reklam att behöva göra 3 operationer på samma klinik?

  Hon är beroende och har förmodligen en extremt skör och dålig självbild. Tragiskt att inte försöka ta tag i sina problem istället, jobba med sitt inre

  Man tycker så synd om henne. Hon är ju mentalt kvar i ett stadie alla andra i hennes ålder vuxit ur sedan länge. Hon har ju inte direkt mycket att komma med på insidan. Så hon som nu sagt att hon ”ska bli lite mer wifey material” gör 3 till onödiga operationer istället för att ta tag i sin insida och sitt kaos till liv.
  Med sitt ex pratade hon ju om familj och gud vet vad. Hon måste hu ta tag i sig själv och gå i terapi, skaffa någon långtidsplan etc.
  Hon ser ju många år äldre ut än hon är. Så med endast fokus på ytan är hon ju slut snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.