Nicole Falciani blir nya ansiktet utåt för ”high maintenance”

Citaten kommer från Nicole Falcianis intervju i ”Intimt med Björken” som Aftonbladet skrivit om.
På frågan om hon skulle kunna tänka sig att gifta sig med sin nuvarande pojkvän, som hon även väntar barn med, svarar hon att det nog kommer att ta ett tag eftersom hon har ganska mycket krav vad gäller frieriet.
Krav på hur ringen ser ut och på hur det ska gå till, och Nicole tror själv att det ger pojkvännen ångest.

Det kan jag förstå, eftersom jag inte tror att Nicole säger det här skämtsamt, eller med glimten i öga.
Jag minns fortfarande videon på hur hon behandlade Eric Saade efter att han köpt en present till henne som hon inte uppskattade. 
Där kan vi snacka uthängningen och hån!

Här ser du hela avsnittet av ”Intimt med Björken”.

154 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför ens bry sig så mycket ringen? Totalt ytligt. Jag och min man friade till varandra och köpte våra egna ringar. Ingen press på den andra personen. 🙂

   Lite konstig kommentar ändå, alla tänker inte som dig och din man? Min ring ska sitta på mitt finger för resten av livet (förhoppningsvis) och då är det viktigt för mig att jag tycker om den och har en ring jag vill ha

    J köpte sin egen ring så hon har nog en hon vill ha

    Håller med men låter konstigt (så som Nicole säger) att den måste ha ett visst pris bara för att hon ska kunna tycka om den

     Det ligger nog en dos ironi med här också. Tror inte att hon menar det hon säger.

     Ett stoooort j*vla grattis till Eric Saade.

    Jag brukade tycka att hon verkade skön och blev genuint ledsen för hennes skull när hon blev brutalt dumpad precis innan sitt bröllop. Men sen dess har det sakta vuxit fram en annan bild av en oerhört självcentrerad och dryg människa som verkar se ner på precis allt och alla som inte är hon själv? Hennes kommentar om förlovningsring är inte high maintenance, det osar snarare maniskt kontrollbehov och domderande detaljstyrning.

     Var inte menat som svar till J, my bad.

     Och risk för stor besvikelse i livet om man vill ha allt detaljstyrt på detta vis. Och är det inte förlovningen som är det viktigaste inte frieriet. Så tråkigt att de amerikanska ”storslagna” sakerna skall komma hit oxå

   Javisst. Mysigt att köpa ihop. Klart man vill ha en ring man tycker om men för mej avgör inte priset det. Vilka krav hon har. ?

  Gillade Nicole och följde henne på instagram FRAM TILLS jag började lyssna på hennes o Tullys podd och fick en helt annan bild av hur hon är som person. Så oskön som ofta pratar nedlåtande om andra. Typ chockad(?) över hur man kan ha sån total avsaknad av ödmjukhet

   Kenza 2.0

    Även om Kenza kan uttala sig lite drygt och ”i sin bubbla” ibland, är det inte överhuvudtaget på samma nivå som de saker Nicole sagt på senaste tid. N är i en klass för sig imo, kan aldrig se att Kenza skulle säga det som citeras ovan.

     Syftade mer på den ändrade uppfattningen många fick om Kenza när hon började podda.

    Innan jag såg din kommentar så tänkte jag på Kenza när jag läste Majas kommentar. Jag minns hur det flitigt kommenterades att Kenza var oskön och egocentrisk. Hon lyssnade inte på sin poddpartner och fick allt att handla om sig själv. Jag tänker spontant att det borde vara lättare att podda för då behöver man inte tänka på det ytliga men tydligen så är det inte det.

   Jag tyckte Eric var såå rövig som i samband med att han dumpade henne sa att han inte tyckte om henne som person, eller något liknande, och jag vidhåller att det är extremt rövigt sagt, men så sakteliga känns det som att man kanske börjar få se liter mer av vad som potentiellt kan ha föranlett uttalandet. ?

   Är iaf glad att hon är lycklig med sin nya kille, och glad om Eric är lycklig med! Kärlek är fint och alla är vi ju krångliga på våra sätt, det gäller bara att hitta någon som står ut med alla ens egenheter… Tur för Nicole att hon är söt iaf! ?? Hehe, det sista var ett skämt.

    Obs att jag aldrig följt någon av dem, så utöver vad Camilla postar nu har jag absolut ingen uppfattning om hur någon av dem är som person. ?

    Fanns ju ingen som såg så olycklig ut som Eric ett tag innan dom gick isär. Han mådde definitivt inte bra med henne.

    ’Dålig personlighet’. Tänkte också på det.

    Han kanske helt enkelt insåg att han höll på att gifta sig med en skitstövel.

     Hon känns röviigt oskön på många sätt

  Att styra sin respektive till att utföra en kärlekshandling med ”order” om hur det ska vara och se ut lovar inte gott.
  På vilket sätt är hon ett kap?

   Hon är snygg och tjänar bra och det är så många ytliga värderar sig själva. Att hon verkar oerhört oskön märker hon säkert inte själv.

    Det är inte vad jag kallar ett kap.

   Någon skrev i förra posten att influensers påminner om välbärgade hemmafruar, och Nicole kan rätta in sig i det ledet. Både hennes liv och värderingar platsar. Hon pysslar med sin content, inte olikt ett tuperware- eller oriflameparty där de populäraste hemmafruarna prånglade på sina väninnor, pytsar och smink och fårprovis på allt de säljer. Mannen skulle komma med dyra presenter. Wow de har kommit långt dessa kvinnor…

   Som upplagt för bli besviken om allt ska vara på ett visst sätt ??‍♀️ låt honom hitta på något fint frieri som han tror skulle passa.

  Nicole börjar bevisa mer och mer att det förmodligen inte var Eric som var problemet i deras förhållande.

   Och många här, som vanligt, stod på kvinnans sida.

  Blir jobbigt för partnern när den ene har fått hela sin bild av vad som är romantik från amerikanska filmer. Man kan ju förvänta sig att ens partner visar uppskattning, omtanke och lojalitet. Men att man har ett manus på hur ett frieri ska gå till och en förutbestämd prislapp på ringen? Vad sugen man måste bli på att fria. Men det är väl bara att strössla på med så mycket pengar som möjligt på en stoooor diamant, och fria på en vit sandstrand under stjärnorna så är saken biff. Tänk instagramvänligt, pojkar!

   Men verkligen. Har en kompis som blev ihop med en tjej, allt han gjorde och sa var bara massa ploj som han lärt sig från amerikanska filmer om kärlek.
   En annan f.d vän till mig hade berättat för alla utom hennes kille hur hon ville bli friad till… hon hade dock glömt att berätta för honom. Detta skulle också filmas, vilket är otroligt cringe…

    Hon kanske hoppades på att killen skulle fråga hennes kompisar eller någon annan hon hade berättat för, hur hon ville bli friad till.

  hade snarare blivit förbannad på min partner om den slösat bort 100k på en ring! ?

   Snarare 300k-500k om du ska ha en vit sten som är ”fin”. Klart man kan köpa någon grågul sten utan briljans men vad ska man då med 2 carat till om man inte vill att folk ska titta för nära eller för länge..

    Vem vill gå runt med så mycket pengar på ett finger. Och har de inte lärt sig något från alla kändisar som blivit rånade på klockor etc

    Man måste ju faktiskt inte ha en diamant ?

     Diamanter är värdelösa.

  Ånej en kvinna som har KRAV

  Håller med om att det låter töntigt och självupptaget när man säger det högt, men tror många vill hålla ut med frieri tills det är helt rätt och man är i en position då man kan spendera lite mer pengar. Det är ju (förhoppningsvis) en once in a lifetime grej och tråkigt om man gör det för tidigt i en relation. Då har man inte det kvar att längta och spara till

   Eric hade väl också krav.
   Han ville ha en bra tjej som inte var toxic och mobbade honom offentligt.

   Det är ju en väsentlig skillnad på att vilja vänta för att det är för tidigt i relationen och/eller man vill bli mer ekonomiskt stabil vs. att ringen måste vara tillräckligt dyr.

   Men snälla! Att vilja vänta med att gifta sig tills man har ekonomi till just det bröllop man önskar är ju verkligen inte samma sak som att sitta som en bortskämd unge och påstå att man blir förbannad om ringen inte är tillräckligt dyr. Nicole verkar vara en vidrig människa!

   Jag hoppas att de flesta friar och gifter sig för att de vill vara gifta, inte för att frieriet ska vara något att längta och spara till.

    Äh, att bli friad till är den av de finaste upplevelserna i mitt liv. Nu var det iofs inte ett extravagant frieri, men jag är glad att det blev en genomtänkt överraskning och inte bara något vi bestämde oss för över frukostbordet. Varför kan man inte få njuta av och skapa speciella, minnesvärda upplevelser kring ett frieri? Det gör ju inte äktenskapet mindre viktigt eller önskvärt.

     Tror inte Anonym ovan syftade på att frieriet inte kan vara något fint och speciellt, men att man väljer att fria för att man vill gifta sig och vara gifta – inte för att man vill ha upplevt ett frieri.

     Jag och min man kände tvärtom mot dig, det kändes tillgjort och konstigt för oss att han skulle fria till mig (eller jag till honom). Tillslut blev det så att vi faktiskt en ledig sommarmorgon över frukost kollade på varandra och kände ”nu är det dags” och ringde och bokade vigsel direkt, blir fortfarande varm och glad när jag tänker på det, det kändes speciellt och minnesvärt för oss ändå. Men vi är mycket mer för vardagsromantik också, typiskt romantiska grejer är inte vår grej.

     Trots det kan jag kolla på YT-videos på folk som blir friade till på olika sätt och le och bli glad och varm, för deras skulle. För det passar dem, även om det inte passar oss. Det var vad de ville och de blev lika glada som vi blev över hur vi förlovade oss. Det är glädjen som är fin liksom.

      Ja men precis, och jag kan såklart se det fina i en upplevelse som inte var som min också. Är egentligen inte heller så mycket ”stora gester”, men jag tror att det kanske var just det som gjorde hans frieri så speciellt för mig. Vi hade dock pratat om det innan och var överens om att vi båda ville gifta oss och så.

      Min poäng var bara att det ena inte behöver utesluta det andra 🙂 Alltså att man friar för att man vill gifta sig betyder ju inte att man inte kan längta till och spara till själva frieriet, och även göra en speciell sak av det.

    Exakt, vi hade varit ihop i sex år och vi ”lekte vuxna” med gemensam ekonomi och boende. Jag blev gravid samtidigt som jag skulle byta jobb så det var lite olägligt. Vi gjorde abort och i samma veva när jag var lite deppig frågade han i bilen lite på uppstuds om det inte var dags att gifta oss. Det är 22,5 år sen och ett av mina lyckligaste minnen förutom barnen som vi fått sen. Ringarna kostade runt 20’ och jag hade inte blivit lyckligare av en svindyr ring.

   Förstår faktiskt inte varför man ska vänta tills man ”är i en position då man kan spendera lite mer pengar”? Why, går folk runt och mäter sitt värde i vad en förlovningsring kostade? Däremot tycker jag man ska vänta med att fria tills man är säker på relationen, i min värld betyder förlovning i förlängningen bröllop. Och gifter sig gör man bara om man är säker. Men nuförtiden verkar det som att många friar mest som en romantisk gest, tre månader senare går man isär. Då är det ju extra synd att ha spenderat en massa pengar på ringen.

    Angående: ”Förstår faktiskt inte varför man ska vänta tills man ”är i en position då man kan spendera lite mer pengar”?”

    Beror ju på vad man syftar på. Handlar det om att man är redo och vill gifta sig, men väntar för att kunna köpa en ring för 100k istället för 10-20k (eller mer men mindre än 100k), då kan jag hålla med. Men man kan ju också bara vara i en siutation där priset för en bra men inte dyr ring ändå är dumt att köpa där och då, om man är student t.ex., eller blivit arbetslös eller dyl. Där det är möjligt att köpa ringar som inte är jättedyra men fina och i hållbart material, men att det är bättre att vänta till man har mer än a-kassa eller CSN och har en buffert och sparande för annat klart redan.

    Det är ju härligt att kunna betala för sitt bröllop ändå ? O inte ta kuvertavgift för att finansiera det.

     Absolut. Uppfattade dock inte att det var bröllopskostnader vi pratade om här utan förväntningar på dyra ringar

    En fd kollega till mig skrattade när jag berättade vad våra förlovningsringar kostade. Och skröt att hennes minsann kostade 10 gånger mer. Knepigt nog så hjälpte värdet på hennes ring inte till att hålla ihop förhållandet…

   Kan hålla med dig här… Visst, Nicole uttryckte det lite drygt, men vad är problemet med att man sätter ett värde på sig själv? Tycker man om smycken av en viss kvalitet är det väl inte konstigt att man vill ha något finare än en 200 kr ring från Glitter typ? Det är en ring man bär hela livet som ska symbolisera ens löfte och kärlek.

   Min man frågade mig ”hur bör en ring man friar med vara?” då han genuint inte hade koll på traditioner kring sådant. Jag sa bara att den ska passa ens stil och hålla hela livet och därför kan det vara en dålig idé med en billig silverring då den lär se ut som skräp efter bara något år. Men jag sa också att priset är helt upp till var och en och personligen hade jag INTE velat gå runt med en extremt dyr ring till vardags… Men var jag också extremt high maintenance kanske? 😉

    Mitt intryck av Nicole är att hon hade blivit stött av en massproducerad ring från Schalins värd 10 tusen, även om den ringen också är av 18k guld med en äkta men liten diamant på.

    Det finns ju en hel massa mellan ”200 kr ring från Glitter” och det Nicole verkar syfta på med ”ring som inte är tillräckligt dyr…jag förtjänar det bästa”. Vad som är dyrt är ju väldigt subjektivt, men det finns ju ändå något slags ungefärlig pris där det slutar handla om att det är en fin ring i bra material och istället handlar om exklusivitet och att priset i sig är lika med status.

    Visserligen kan ju Nicole syfta på en inte helt otänkbart dyrt, fin ring i bra material. Men med tanke på ringen hon hade innan (2 karat vitt guld från juvelare i Dubai) och att hon verkar kräva lika dyr eller dyrare ring, så rör det sig snarare om att priset på ringen ska säga något mer än att det är tillräckligt bra kvalitet.

    Jag tror de flesta inte mäter ”värdet” på sig själva i pengar.

     Jag tolkar det mer som att man sätter värde på sig när man ”kräver” att partnern ger högkvalitativa gåvor, bland annat. Alltså såhär, det tjatas så mycket om att män är mansbebisar och på det insta-kontot kan man läsa massor av inlägg med kvinnor som får typ en ny mopp i födelsedagspresent och helt nonchaleras på mors dag o.s.v. Om man går med på att ens partner behandlar en som skräp, ger en toapapper i present och spelar datorspel istället för att umgås med en så sätter man ofta ett ganska lågt värde på sig själv. Jag ser det inte som att kostnaden för ringen spelar roll så mycket som att mannen har ansträngt sig på ett eller annat plan. En man som slänger fram en plastring från Glitter skiter nog i om han får ett ja eller nej på sitt frieri och vem vill att partnern inte ska bry sig om det?!

      Men tonen från Nicole antyder ju inte att det är hon syftar på. Utan att ringen måste vara dyr helt enkelt. Enda alternativet till en dyr ring är ju inte en plastring från glitter. Det går ju att ge något man vet att ens partner skulle uppskatta och som är av god kvalité, utan att det är en väldigt dyr ring.

      Och vi kan vara rätt säkra på att Nicole syftar på just en väldigt dyr ring som är dyr för att den är dyr, än att den kostade mer än en plastring från Glitter pga fin desig och bra material. Hennes jämförelse är hennes förra ring som redan den var väldigt dyr.

    Vaddå ”värde på sig själv”? Genom hur mycket en ring kostar? Herregud….

     Läs mitt svar till Anna, handlar så klart inte om att man vill bli köpt för pengar…

   För mig skulle det inte spela någon roll hur mycket pengar jag har på banken. Hade min sambo föreslagit en ring som kostar tre månadslöner så vet jag att vi har fundamentalt olika syn på hur vi ska sköta vår ekonomi.

    Håller helt med, men tror att om man har väldigt gott om pengar så höjs ju nivån på vad som är rimligt. Min kompis man är väldigt högavlönad och dom har redan hus utan lån och sitt på det torra på alla sätt och vis, så att han la 200k på förlovningsringen är ju inte så sjukt med tanke på förutsättningarna. Prislappen måste ju anpassas efter plånbok tänker jag, har du ont om pengar är ju en ring för 20k mycket galnare än 200k där ekonomin tillåter.

     Med tanke på att dom inte kan förlova sig nu, då hon måste ha en dyr dyr dyr ring, så ska den väl vara orimligt dyr även för pojkvännens plånbok.

   Världens finaste frieri handlar om kärlek. Inte om content eller 300.000:-

  Det har man ju sett här inne också, folk som har krav på att deras ring ska kosta x antal tusen. Tycker det är så töntigt, men absolut, folk gör helt klart som de vill.

   Genuin fråga: Hur vet man vad ringen som ens partner köpt kostade? Ber man om att se kvitto innan man säger ja? Frågar folk rätt ut vad ringen kostat..? Jag är ingen expert på ädelmetaller men silver och vitt guld är ju tex. väldigt lika i färg (men skiljer en himla massa i pris) och jag tror ingen med bara blotta ögat kan se skillnad på en äkta diamant och en kubic zirkon-sten. Är alla nyrika ädelstens- och ädelmetallsexperter eller vad är det som pågår? ?

    Nja, snarare vet man på ett ungefär vad en ring med en diamantsten kostar och kan se det på storleken. Handlar inte så mycket om priset, snarare om diamanten (som går att köpa begagnat till ett billigare pris än nypris). Så det blir i förlängningen en fråga om pris.

    Jag ser i alla fall skillnad på vita reflektioner och reflektioner i regnbågens alla färger med blotta ögat, dock är jag inte nyrik.

     Stackars dig. Indoktorinerad redan i livmodern ? ?

    Jag visste inte vad min ring kostade, visste bara den var av guld och hade en diamant. Några månader efter frieriet la jag ett kvitto i vår särskilda ”kvitton för dyra inköp”-pärm och råkade där se kvittot på ringen. Blev överraskad att den var så dyr men spelade överlag inte roll för mig helt ärligt. Ville bara ha en som håller i många år och som passar mig som person. Det finaste var att min man berättade att han varit i butiken TRE olika gånger och tittat på ringar för han ville hitta en jag skulle tycka mycket om. <3

    Man har gemensam ekonomi så man kollar banken helt enkelt
    Man har kollat på ringar ihop o valt ut 2-3 man kan tänka sig (och vet då vad dessa kostar)

     Men om frieriet ska vara en överraskning så kan man väl inte gå runt och tillsammans välja ut ringar innan?

      Ett frieri kan ju vara en överraskning (när, hur och var) fastän man diskuterat viktiga delar innan (som att man vill gifta sig, vad giftermål innebär, vad man vill ha för slags ring, rimlig budget, vad man inte vill ha för slags frieri osv.).

      Man kan ha valt ut ring innan och den partner som vill fria därav vet exakt vilken ring men frieriet är en överraskning. Eller ha visat bilder på vad för slags ring och diskuterat budget innan och partnern som vill fria därav vet ungefär vad för slags ring och vilken budget men frieriet och exakta ringen är en överraskning. Eller fria med en ”placeholder” (lånad ring från smyckesbutik/juvelare eller typ godisring) för att sedan välja ut ringar tillsammans, frierit är fortfarande en överraskning.

      Sen vill ju inte alla fria på det sättet heller, utan man förlovar sig mer som en gemensam grej. Där välja ut ringar kanske är den romantiska biten och man gör något fint och mysigt, äter middag eller likande.

      Min man lånade en ring från juveleraren och friade med, sen valde vi ring tillsammans.

    Vi valde helt enkelt ringar tillsammans. Har en slät guldring med sex små diamanter som kostade ca 15 tkr. Vilket jag tycker är väldigt dyrt….

    Jag ar vadelos pa att se om en ring ar ”dyr” eller billig, jag vet vad min forlovningsring kostade enbart for att jag rakade se sambons konversation med guldsmeden nar han bollade ideer pa hur den skulle se ut. Den ar definitivt inte dyr, men den ar handgjord och sambon spenderade en lang tid (typ mer an 1 ar) pa att snoka upp ringar jag gillat pa IG sa att det inte skulle vara uppenbart att han tankte fria, just pga hans genuina vilja att ge mig nagot jag faktiskt skulle alska ar ringen annu mer speciell.

    Man ser skillnad på silver och vitt guld. Men jag tror ju inte så många killar köper en förlovningsring i silver.

   Min kille bodde förut i ett annat land med en personlig ekonomi som matchade landet han jobbade i. Hans ex fick en ring värd ca 80 000 kr. Har aldrig brytt mig om värdet på presenter och tänkt att en ring är så mycket annat än cash value, men kan faktiskt inte riktigt släppa det här. Känner mig som en dålig människa som mår dåligt över att min eventuella framtida ring inte ens kommer vara värd hälften. Tycker att N uttalar sig väldigt omoget men vet inte hur jag själv ska släppa exets ring ?

    Du kanske borde kanske prata med någon om detta om du inte kan släppa det trots att du inser att det inte betyder att din käresta tyckte sitt ex var ”värd” mer än du. Låter som en väldigt jobbig hang up, speciellt när det låter som att du inser att det inte handlar dig.

    Du ska nog avvakta äktenskap tills du mognat lite för sådana tankar är extremt barnsliga och inte precis den bästa grunden för ett liv ihop.

    Men om han har en mer vanlig Svensson-lön idag hade det inte känts dumt om han la en stor summa pengar från sparkontot på en ring till dig? Jag hade ju hellre sett att min man sparade 100 000 kr i fonder inför framtida bostadsköp (eller liknande) än smällde det på en ring? Jag tänker att sammanhanget man lever i måste spela roll också. Det är ju direkt korkat att lägga en stor summa på en ring om det är så att sparkontot sedan ekar tomt. Lite som i Lyxfällan där de får lära sig att leva efter den inkomst de har, det är ju en vettig princip och gör att man inte hamnar i en lånefälla…

    Varför har han ens berättat det för dig?

  Detta nämnde hon i somras i podden också och då lyssnade jag heelt förvånad över ifall hon menar allvar men nu kommer det upp igen, så jaa, hon menar allvar!
  Väldigt udda krav och stackars man som hamnar lyssna på allt detta..

   Då sa hon också att ringen måste vara dyrare än den hon fick av Eric. Vilket bara visar att hon fortfarande är hung up på deras relation och vill visa att hon har det så mycket bättre nu.

    Det HÄR låter ju helt sjukt, att jämföra mot exet, hade aldrig friat till någon som kommenterat på det här sättet, som att ens plånbok enbart finns där för att bräcka min partners ex som hon borde ha kommit över.

    Annars är jag lite förvånad över svaren här, tidigare har ju ingen minsann velat ha en ring från guldfynd tex och folk har frågat i öppet spår vad ringar kostat och stolt informerat andra. Uppenbarligen spelar det stor roll för många, även om man inte säger det rätt ut. Det ska bara *vara så* att ens partner råkade hitta den vackraste ringen som råkade vara lite dyr eller?

  Man är ju olika, men man hoppas ju att det är mannen i sig, relationen och äktenskapet som är det viktigaste.

   Ja och det beror ju på situationen. En kille som köper en billigare ring och lägger pengarna på ett gemensamt boende istället tex känns ju fullt rimligt om man liksom känt av situationen och ser att det är viktigare för ens partner. En kille som spenderar stora summor på egna saker men sen köper en budgetering till en samtidigt som han själv går med dyr klocka är ju lite av en varningssignal också faktiskt. Men ska man fria till någon har man förhoppningsvis en känsla för hur den gemensamma ekonomin ska se ut och vad man prioriterar och tycker om.

  Nja, på vilket sätt är hon ett kap?

   Hon är väl allt annat än ett kap.

  Bortskämd snorunge.

  Så otroligt osympatisk tjej.. tappar orden alltså. Är verkligen inte chockad över att Eric lessnade och tog sig ur det där, först tyckte man synd om henne men nu är det så tydligt att det var han det endast var synd om. På vilket sätt är hon ett kap undrar man, att hennes nya kille pallar är en stor fråga för mig.

   Verkligen! Eric framstod som ett svin och hon gjorde massa uttalanden. Han har varit ganska tyst vad jag vet? Vet såklart inte hur han är privat men just nu känns han mer mogen än Nicole, fanns nog anledningar till att bröllopet inte blev av.

    Att tycka att Eric framstod som ett svin, är ju så märkligt. Man f å r ångra sig. Man f å r inse att man håller på att göra ett misstag. Det var oerhört modigt och moget att han gjorde slut innan dom gift sig.

  Jag har en vän som var lite likadan. Bröllopet SKULLE vara på ett svindyrt slott, klänningen någon exklusiv design för mååååånga tusen och ringen enorm.

  Hon använder aldrig sin ring för att diamanten är för stor. Hon kan inte ha ringen på om hon vill ha vantar, kunna stoppa handen i fickan eller ha en stickad tröja. Dessutom fastnar den i håret hela tiden. Personligen tycker jag att det låter lite onödigt och liksom slösigt.

  Menmen, man gör ju som man vill.

   Precis, man kan ha krav kring grejer och får ju göra precis som man vill.. Vissa hade kunnat uttala sig som Nicole men menat att de vill ha en ring för mer än 3000 kr eftersom man har den resten av livet, vilket är fullt förståeligt! Men som Nicole uttryckte sig här är det väl gaaanska tydligt att det inte var det hon menade.

  Börjat förstå varför Erics dumpade henne. Kan ju inte vara lätt att leva med denna människa. Dessutom måste hon sluta älta om sitt ex offentligt. Dags att gå vidare.

  Hoppas verkligen att detta är taget ur kontext och överdrivet för fy Fabian vad hon framstår som oskön!

  Älskar hennes attityd. Lätt att förstå & med henne som partner skulle man inte behöva oroa sig över att hon inte säger det hon tänker.

   Ibland önskar man snarare att influencers kunde sluta säga precis vad de tycker när det enda de gör att
   1) sabba sin image som wholesome och godheten själv
   2) framställa sig i himla dåligt ljus

  Linjen mellan att vara ett kap som vet sitt värde och att vara en otacksam narcissist är uppenbarligen hårfin.

  Ur ett rent manligt perspektiv så är hon inte ett kap.

  Ett extremt uppblåst ego och grandios självbild och en kravmaskin, inte många män finner det attraktivt eller nått man orkar med i längden.

  Eric gjorde rätt som lämnade i tid.

   Verkar finnas gott om män som vill ha en flickvän/fru som är fin att visa upp och som skriker high maintenance på lång håll (hårförlängningar, fejknaglar, supersminkad, fillers, dyr handväska och designerkläder). Annars vore det väl få influencers som hade en partner. Kan heller inte tänka mig en enda ”rump- och fillersinfluencers” som vore nöjd med en standardring från Guldfynd eller dylikt. Men de brukar väl inte välja en pojkvän med ett vanligt jobb och en vanlig inkomst….

    Så är det, men hur länge brukar dessa förhållande hålla?
    Tycker flunsa efter flunsa antingen delar med sig av sin nya kärlek eller gråter ut över att set tagit slut.

  Mitt råd till hennes kille är att aldrig fria. Vill hon ha en fet ring kan hon köpa den själv och fria till honom istället

  Min granne och vän lånade min ring till sin vigsel. Gick hur bra som helst.

  På tal om ringar (och influencers kanske), de senaste åren verkar det ha blivit lite av en trend att ringen är ”egnedesignad”. Ser det framförallt hos influencers men även icke-influencers. Att det liksom är en viktig del att påpeka, att mannen gick till en juvelare och designade ringen själv, så exklusivt! Men nästan alltid är ringen liksom…en vanlig ring. Allra oftast ett vanligt solitärring med en diamant. Och är det något annorlunda är ringen fortfarande väldigt standard. Blir lite full i skratt över det. Känns så extremt ängsligt på något sätt, de vill ha en ring som ser ut som alla andra ringar men inte uppfattas som alla andra, utan unika och exklusiva, därav måste det framhävas att ringen som ser ut som exakt alla andra ringar är egendesignad.

   Haft exakt samma tanke hehe. Lite samma känsla som folk som måste påpeka att de minsann inte är nyrika utan det har ”alltid funnits i familjen”…

  Har en bekant som jobbar på ett klädföretag som säger att dom avslutat samarbetet pga dom märkliga uttalanden hon har gjort i sin podd

  Min kille säger att en ring bör kosta tre månadslöner, vilket jag tror gör att han sätter käppar i sitt eget hjul. För han avvaktar verkligen med att fria, trots fyra år tillsammans haha

   hahaha omg samma här efter 4 år! men här var det jag som skojade att det skulle va 3 mån så kanske det som skrämde han ?

   Och du kan inte fria?

  Inom överklass med gamla pengar och i kungahusen verkar det snarare vara tradition att fria med en vintagering. Silvia lär ha en förlovningsring som tillhört kungens mamma, Kate fick Dianas ring, osv. Givetvis är det oerhört dyra ringar, men där verkar inte finnas krav på att det ska vara unikt och återbruk är ju bara sunt.

   Alla har inte en ring att ärva! ?

   Well det kräver ju lite att man är överklass med old money som har en fin släktklenod att ärva då ?

    Nu kan väl även andra än kungligheter ärva ringar? men skit samma, jag menade mer att det inte måste vara nytt, egendesignat, stor diamant, osv, för att anses ”fint”.

     Om det finns en ring som har gått i arv, och den är vacker och värd massor av pengar, så är det väl inte konstigt att man kan fria med den.

  Hahahahah, men vad håller hon på med??? Gräver sig djupare och djupare för varje uttalande, kvinnliga versionen av P. Rasmusson? Undrar verkligen genuint hur människorna i hennes närhet mår.

   Visst, detta uttalandet var oskönt och hon framstår som väldigt osympatisk, men går inte ens att jämföra med Pontus Rasmusson

    Tänkte inte på den delen där Rasmusson flirtar med minderåriga, Nicoles uttalande är inte värre än det nej. Däremot den delen där Rasmusson skulle gå ut i försvar och bara gjorde det värre för sig själv, det påminde mig lite om detta. För att Nicole i sitt senaste podavsnitt skämtade lite och sa ”Inga fler stedsteg nu!” efter att de haft två stora kritikstormar efter varandra så menade hon väl att nu vill hon vara lite mer försiktig i sina uttalande för att inte åka på ännu en ”kritikstorm”.
    Två dagar går och så publiceras videon med Björk där hon uttalar sig om detta med ringen och ”att hon är ett kap”. Även det reagerar folk på, så att hon skulle försöka ligga lite lågt nu gick alltså inte så bra. Tyckte bara det var lite komiskt. Men för att svara på din kommentar, detta är i sig givetvis inte värre än helheten i Ramussons drama, nej.

  Men va? Jag trodde att förlovningsringen lämnades tillbaka om förlovningen bröts?
  Inte andra presenter såklart men ringen är ju en present som är ett tecken på förlovningen?
  Och hon gick och pantade den för att sätta in pengarna på banken? Tänkte hon hämta ut den senare då eller vad? Varför inte då sälja den eller ge tillbaka den?

   Håller med normalt, kan dock tycka att under vissa omständigheter är det helt okej. I det här fallet var ju bröllop stundande, så gissar att de hade betalt för en hel del grejer som inte gick att avboka med full återbetalning. I sådant fall, om partnern som blir lämnad var delaktig i att betala för dessa grejer kan jag tycka det är mer okej att den behåller ringen och säljer den för att få tillbaka en del av det den förlorade. Eftersom det ligger på partnern som lämnar att den gjorde det så tätt inpå att man inte kunde på tillbaka pengarna. Har ingen aning om det är så för Nicole och Eric, mer allmänt bara.

   Kan också delvis känna lite mer sympati för personen som blir lämnad att få behålla ringen/pengarna om det var dåligt avslut, som att t.ex. bli lämnad precis innan bröllopet, eller att det var otrohet inblandad. Lite för sveda och värk kan man väl säga. Men det beror ju på såklart, den som blir lämnad precis innan bröllop skulle ju kunna vara världens svin mot sin partner, då känner jag inte riktigt så.

    Känner lite att det är partnern som drar sig ur som får se till att betala alla utgifterna 😉

   Tänker att ringen är ett löfte och en trygghet. Därav får man göra vad man vill med den om förlovningen bryts

    Håller med där

  Ot.
  Hur kommer det sig att Elsa Billgren får hyra in sig i ett rum på självaste Konstakademin för att hyra ut gamla brudklänningar. Ja, hennes föräldrar är konstnärer men knappast hon.
  Dessutom, hur förvarar hon klänningarna? De nedersta släpar i golvet medans de översta riskerar att bli dammiga och solblekta osv. Ser väl estetiskt ut, men Elsa framstår som en liten flicka som vill leka prinsessa. ?

   Jag undrar också!!! Borde vara hård konkurrens om de rummen/ateljéerna. Fattar ingenting.

   Gammal hederlig nepotism såklart. En eller båda av hennes berömda/erkända konstnärsföräldrar sitter/satt i styrelsen för Konstakademin.

  VAd är det med Michaela Forni och Anitha Clemence? De vill gärna framstå som stora tänkare genom att skriva på ett visst sätt. Anitha genom att använda så många svåra ord so hon (tror att hon) kan och Forni genom att försöka låta som en filosof. Men ingen av dem kan skriva. Hur störigt? Det gör att det låter konstlat och icke autentiskt och BARA SÅ DÅLIGT! Forni behärskar inte grundläggande grammatik och meningsbyggnad. Clemens något bättre… JAg läser deras inlägg bara för att jag stör mig så mycket.

   Forni har dessutom en sjukt störig dialekt. Det är ju inte ens stockholmska. Vet inte vad hon har för hittepå-dialekt.

    Hela hon är hittepå

  Så stelt att hon fortfarande har kvar bilder på sig och Eric på instagram. Hade jag blivit dumpad på det sättet hade jag nog velat ta bort allt som hade med förhållandet att göra ?

  Ställa krav om dyra ringar samtidigt som hon ältar sitt ex fortfarande? De flesta jag känner hade skrattat åt hennes beteende. ?‍♀️ Hon framstår bara i sämre dager för varje gång hon uttalar sig…

   Ja, jag hade inte friat till personen innan den visade sig ha släppt den gamla förlovningen.

   Vad är det för kille hon har? Hur står han ut? Känner han sig inte trampad på, när hon kräks ut sig sånt här?

  Någon som vet vad Nicoles kille jobbar med? Iaf han ska ha råd med dyrare ring än Saade

   Han jobbar väl just nu som Nicoles ”assistent”. Åtminstone om man får tro en av hennes egna vloggar. Det togs upp, tror som en fråga från en följare, och de förklarade tillsammans att han ”hjälper” henne med olika saker (typ fotografera, filma osv.). All power to her, though, om det hon drar in kan försörja dem bägge och det liv de lever.

    Oj, inte många killar som skulle nervärdera sig till sin flickväns influenserassistent.

  Så osympatisk person! Usch

  Denna människa visar gång på gång att hon sätter sig själv på en piedestal. Så otroligt självgod och total avsaknad av empati. Får rysningar verkligen, andras känslor tycks vara totalt irrelevant så länge hon får allt sin väg.

  Det viktiga i ett förhållande bör ju vara kärleken, inte prislappen på ringen.

  Stackars hennes barn.

  Och själv överraskade jag sambon med att vilja ha en klart billigare ring än vad han tänkt köpa ? Vi gick och tittade på ringar eftersom han visste att jag hade lite krav på något jag ska bära varje dag resten av livet. Det blev en mindre sten än han tänkt sig och i en billigare färg. Jag har väldigt smala fingrar så en ”för stor” sten ser bara prålig ut på mig och jag ogillar när slipning oh design kan göra att ringen fastnar i kläder och jag föredrar stenar som inte glittrar i regnbågens alla färger. Supernöjd med ringen han valde, som dessutom är en ”återvunnen” diamant ?

  Vigselringarna betalar vi tillsammans.

   Humble bragging ?

    Vadå? Om att hon har smala fingrar? Haha.

     Haha, nej! Om att hennes pojkvän minsann hade tänkt sig en större sten och dyrare ring än hon faktiskt valde. Hon skryter om sin egen präktighet och att hon är modest. Hon är dessutom inte prålig, inga överdrivna stenar i regnbågens alla färger.

     Som grädden på moset är det minsann ingen blood diamond hon har, den är återvunnen!

     Förlåt Ida, du är säkert jättebra på alla sätt. Jag är säkert bitter också.

    Förlåt, är verkligen förtjust i min ring som är både mindre och billigare än de flesta ringar jag sett så pratar gärna gott om den ? Hoppas du kan återhämta dig efter att ha stört dig på mig och min ring och mina knotiga fingrar ❤️

     Förlåt Ida!!

  Mitt ex friade precis efter jag haft en panikattack, med släta silverringar. Där satt jag svettig och rödgråten och det var tamefan det finaste ögonblicket jag varit med om. Jag förstår verkligen inte hur värdet på en ring kan spela någon roll.

   låter inte så lägligt efter en panikattack?

  Kollade på videon där hon åt som Sanna Guidetti, då Dahlström och tyckte hon verkade lite oskön, har inte ändrat uppfattning om Nicole sen dess.

   Juste, hon kritiserade allt hon åt? Och dessutom stekte falukorv med den RÖDA PLASTEN PÅ.

    Ja, det var någonting som inte var bra med varje rätt hon åt.
    Ja precis, röda plasten var kvar på korven.
    Hon kallade sig själv för Picky Nicky, det säger ju en del där.

    …gällde väl inte bara det med maten med namnet Picky Nicky ??‍♀️

  Sorgligt allt, Nicole har verkligen gjort bort sig mycket på sistone. Har några bekanta som gick Norra real med henne och de säger att hon citat ”var en bitch och riktig översittare som till och med skulle gå emot klassen att åka flak för att hon var allergisk mot öl”. Började lyssna på hennes podd men slutade någonstans efter politikavsnittet där Nicole var skadeglad över att våldet ökat i Sverige. Nicole som då fått hela sin skolgång betald i Sverige och som också enbart tjänar pengar på svenskar som tittar på henne? Hon framställs inte som sympatisk direkt i poddformat…
  Om jag vore henne skulle jag rikta in mig på den italienska publiken istället nu. Hon bor ju där och kan språket. Förstår inte varför hon fortsätter tjäna pengar på den svenska publiken. Hon verkar ju ändå hata Sverige och allt som har med Sverige och göra, så vore perfekt för henne att ha jobbet i Italien också ju.

   Jag är italiensk-svensk och bor i Rom sedan många år tillbaka. Nicole är inte tillräckligt ”unik” för den italienska marknaden (det låter märkligt kanske, men trots att hon har italienskt påbrå är hon alldeles för svensk utan att ha det där extra som t.ex. Anita Ekberg hade), men beter sig absolut som vilken tonårsitalienska som helst som anser att de ska bli satta på piedestal och bli behandlade som prinsessor. Jag började spökfölja henne när hon flyttade hit av ren nyfikenhet, men de ställen hon tipsar om i Rom är så basic – googla på ”trendy places in Rome” och det kommer vara samma ställen som hon tipsar om som dyker upp. Dvs inget genuint eller annorlunda. Det är varken intressant för italienare eller utländska (svenska) följare.

  Undrar om man e nöjd med sig själv när man gett sin sambo o far till sitt barn ångest över en sån sak.. hoppas han ba’ skiter it ?

  Ingen som reagerar på frågorna hon får från Martin Björk? Eller hur han pratar med henne överlag?

  Mer och mer framställer hon sig själv som en fruktansvärd människa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.