Lovisa Barkmans läppstift


Lovisa Bark har satt sitt namn på ett läppstift från företaget La Bouche Rouge, som kommer säljas i en jullåda. 

Läppstiftet finns i en(1) färg och priset kommer ligga på knappa 1200 kr men då får du även dina (eller någon annans) initialer på fodralet om du använder hennes kod. Det är en av La Bouche Rouges usps – att ha ett mer hållbart fodral (läder eller veganskt) som man sedan köper refillers till.

Själva läppstiftfodralet kostar runt 650kr så det är en stor del av kostnaden. Planerar man att köpa fler läppstift från La Bouche Rouge så är det så klart smart med ett påfyllningsbart fodral, men om det här är det enda man kommer köpa så är det en ganska väl tilltagen summa för ett enda läppstift, graverat fodral eller ej.
Enligt Lovisas Instagraminlägg är det här den perfekta julklappen!


Som en jämförelse så kostar ett läppstift från Chanel 485kr medan Hermes tar 728kr och 444kr för en av sina refiller.

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Dessa influensers alltså.
  Vem går på detta?
  Genuint nyfiken…

   Märket finns ju sedan innan och verkar gå bra för dom. Bara för de samarbetar med en svensk så sänker dom ju inte kostanden på sina produkter.

   Så mycket dumt som skapas och hypeas!

  larvigaste jag sett denna vecka!!!

  Vart får hon alla pengar ifrån? Är hon sponsrad av sin kille?

   Influencers tjänar bra, framförallt om man som Lovisa är respekterad på ”internationella influencer modescenen” och blir tagen på allvar av större, etablerade modemärken (inte bara typ Nelly.com utan Toteme, Estee Lauder osv). Hennes följskara sträcker sig lång förbi Stockholm och Lojsan/Margaux/Klara-nivån. Utöver det är hennes pojkvän pokerspelare, men vet inget mer om hans privatekonomi. Det är inget som någon här borde spekulera i.

    Jo! Gud vad roligt kan vi inte spekulera i det?

    Hej Lovisa…

    ”Det är inget som någon här borde spekulera i”

    dvs då borde vi verkligen göra det med andra ord! har hört mycket konstigt om honom.

  Dryga 1200 kr?

   Är det knappt?

    Ja. Mindre än = knappt. Mer än = drygt.

    Synonymer till drygt:
    väl, mer än, åtminstone, minst, över, gott och väl, rikligt

    Vad betyder drygt?
    lite mer än: det är drygt en timme (eller en dryg timme) kvar av matchen

     Jag fattar…Tack! 🙂

      Det var så lite så 🙂

   Nu lärde jag mig någonting nytt! Tack! ?

  Lycka till med försäljningen?

   Det är ju ett dyrt märke som inte finns i Sverige, och de testar väl marknaden här nu bara. Det kommer nog gå bra oavsett, lär ju inte bara vara svenskar som kommer beställa läppstiftet.

    Märket finns i Sverige. Säljs på COW parfymeri.

  Du behöver terapi om du mår så dåligt över din diagnos

   Om du faktiskt läser kommentaren verkar TS ha kämpat med detta i 10 år och har gått i terapi.
   Flera tips?

    Hmmm… förvänta dig inte Sveriges forskningskår inom neurologi på bloggbevakning är ett tips. Efter 10 år bör man ha rätt mycket kunskap och erfarenheter för att lätt kunna vifta bort idiotiska konversationer här från folk som inte kan något?

    Världen kan inte anpassas efter ens egna behov, triggers och önskningar dessvärre.

     Absolut jag ska tala med dom ??

   +1!!

   Varför skulle man behöva terapi för det? Ingen lider väl av att vara kritisk till diagnoser

   Fast det är ju inte de som fäller kommentarerna som mår dåligt

  Lite roligt när andra märken satsar stenhårt på typ 400 nyanser av concealer och åtta miljoner olika färger av läppstift och läppglans.

  Det här märket ba ”du får EN färg. Var nöjd”

   Gillar’t stenhårt!

  Alltså kära Lovisa får ont i magen… känner hennes ”familj” och fd bekanta hemifrån och hon har verkligen kapat allt för att leva ett specifikt liv bara för att kunna visa detta på instagram. Till vilket pris är man gift rikt? När man inte har en relation med sin mamma, pappa, syskon eller dessutom några vänner som inte inskaffats av samma yrke eller pojkvännen. Jag förstår verkligen inte till vilket pris, relationer är ju vad som gör livet till ett liv.

   Bör ju tilläggas att dessa relationer kapats för att dessa personer inte lever enligt den standarden hon vill leva. Men att leka lycklig på instagram är idag viktigare än att faktiskt ha folk som bryr sig om en.

    Det här vill man ju gärna veta mer om! Vilken stad kommer hon ifrån? Har de hon brutit med talat ut och bekräftat att det är så? Är hon från en lågstatusfamilj eller bara en vanlig ”Svensson”? Vore faktiskt kul att veta mer om glammiga flunsors bakgrunder.. jag känner typ bara till Kenzas uppväxt och lite om Isabellas.

     Gick precis in på tjejens instagram och kan säga att har man sett 3 bilder har man sett ALLA ? tror aldrig jag sett ett så monotons flöde någonsin.. men perfekt är det, absolut ??

    Eller så kanske du endast hör ena sidan av historian?
    Vem vet om hon flydde till Stockholm för att komma från en toxisk familj som vet hur man spelar ett spel offentligt och tar av sig masken när ytterdörren stängs.

    Nej jag är inte Lovisa, men vet hur det är att vara uppväxt i en populär familj som var ett rent helvete att vara i.

     Och därför är det exakt samma situation med L?

     Antagligen vet jag vad som skett annars hade jag inte yttrat mig. Bara för att du haft en svår barndom har inte alla haft det. Och nej detta handlar om att familjen inte hade den lyxstandard och samma intressen av kläder, smink, resor etc vilket inte passade henne så de kom inte överens alls då hon såg ner på alla både människor från hemstad och familj. Detta är även hennes bild av situationen och det har hon varit öppen med förr.

      Fast du kan inte veta det, oavsett vem du känner och har pratat med. Familjeförhållanden kan vara otroligt svårt att ha någon riktig insyn i om man inte ingår i själva familjen. Hur familjer beter sig och är mot varandra bakom stängda dörrar vet ingen från utsidan om. Även om du pratat med någon från familjen direkt, så kan du inte veta om den personen är ärlig eller ej, eller är någorlunda objektiv eller väldigt subjektiv och inte ser (potentiellt) sina egna eller andras ”fel”.

      Säger inte att det är dåliga familjeförhållanden i Lovisas fall, säger inte heller att det inte är det. Utan bara att du faktiskt inte kan veta.

      Vilka föräldrar är intresserade av smink o kläder egentligen? Känns som en svag anledning att bryta från familjen.

   Hur vet du att hon kapat relationerna för att de inte lever enligt den standarden hon vill leva?

   Tror fler skulle må bra av att kapa med sitt förflutna.

   Hur bra känner du hennes familj? De var ju och hälsade på henne och hennes fästman i Paris över Fars dag.. Så någon icke existerade relation verkar de ju inte alls ha, man kanske bara vill hålla familj/jobb privat?
   Dessutom är hon ju inte gift och hennes kille är inte särskilt rik heller.

   Hon kanske är lyckligare nu än då? Det angår ju inte dig, eller oss, överhuvudtaget vilka relationer hon väljer i sitt liv.

  Precis så känner jag när övervikt diskuteras men jag har löst det genom att inte läsa de kommentarsfälten. Då bör väl inget ämne diskuteras här eftersom ingen anonym kan bevisa sin expertis. Får vi diskutera fetma, juridik, ångest, sjukdomar? Ett öppet forum är ju trots allt öppet.

   Det var ett svar på att låta okunniga diskutera ett ämne.

    Nej men visst, vi kan kräva vetenskapliga referenser på allt som skrivs här inne. Tips till Camilla.

    Poängen är fortfarande; vad för ämnen får diskuteras här inne om inte okunniga får delta? För ts kritiserar ju ändå Camilla för att bjuda in till diskussion i ett specifikt ämne. Ts ord, inte mina.

     Men ts vill inte att Camilla ska bjuda in till diskussion av vissa ämnen för att det tillåter att även okunniga deltar. Vad förväntar man sig av en skvallerblogg med anonyma läsare? Vill man ha erkänt sakkunniga som diskuterar ett ämne med fakta så är detta fel forum.

    Det var väl just att ”bjuda in till diskussion” kring adhd som ts tyckte var fel?

  Det bästa du kan göra är nog att undvika kommentarsfälten som bjuder in till diskussioner om diagnosen då. Tråkigt svar kanske men om du mår så dåligt av dom så bör du nog undvika dom. Är det värt att gå in och läsa om det gör att du får sådana tankar om dig själv?

   Men folk skriver fördomar om tjocka, folk i öppna förhållanden, sjukdomar, arbetslösa, folk med flera barn, folk med inga barn, djurägare, smala, trans, utländska, osv. Man får väl helt enkelt undvika de kommentarsfält man vet får en att må dåligt. Det gör i alla fall jag.

    Ja visst. Det ser jag ingen som påstår att de inte ska tåla heller. Men om ett ämne får mig att må jättedåligt att läsa om här inne, då undviker jag de inläggen helt. Skulle inte få för mig att be Camilla sluta skriva om det.

    Dom flesta tål ju respons. Men om du vet att du mår psykiskt dåligt av att läsa i olika forum, varför gör du då det? Världen kan inte lindas in i bomull och triggervarningar. Undvik det du mår dåligt av, eller exponera dig för det och ta den lilla ångestkurvan som kommer.
    Visst, skriv en kommentar om hur dumma i huvudet alla är som skriver elaka saker. Men frågan kvarstår: Mår DU bättre av det?

  Köptw
  e ett läppstift från glam of sweden. Matt och i färgen Rose. Så fint och luktar så gott. 20 kr och jag är supernöjd. ?

   Exakt. Ett läppstift är ett läppstift är ett läppstift…Köpte mitt senaste på TGR pga snygg färg för en tjuga, sitter exakt lika bra som ngt annat, högt & lågt prisat som jag testat. Skulle aldrig köpa snordyra läppstift, det är liksom ungefär samma formula i alla. Däremot hudvård, sånt som stannar på huden länge skulle jag aldrig dribbla med dock.

    Jag skulle aldrig köpa vad som helst och sätta på läpparna för att sen hamna i munnen. Urk. Det är verkligen inte läppstift som läppstift.

     Jag äter iofs inte mitt läppstift ? Mer seriöst så hamnar inte mitt läppstift i munnen, men vi har ju alla olika munnar och får man/du in det i munnen så kan jag väl förstå lite. Men har du läst innehållet på resp läppstift? Det är i stort sett samma på alla.

  Jag tror att de allra flesta är överens om att det är en riktig diagnos, ett funktionshinder eller funktionsvariation beroende på hur man vill se det. Däremot verkar det på sistone ha blivit inflation i vem som får diagnosen.

  Jag har själv mött många (särskilt kvinnor) som är överlyckliga över sin diagnos för att de ”äntligen” förstår varför de ”gillar att ha egentid och måste ha mycket motion för att sova gott”. Samtidigt lever de ordnade liv med partner, barn, hushåll, framgångsrik karriär och har knappt känt av ångest i sitt liv. Men ofta har de känt sig ”så annorlunda”. Grejen är att de allra flesta känner sig annorlunda och som om de inte passar in överallt! För mig blir det frustrerande att möta dessa kvinnor som levt problemfritt men nu ska predika om sin diagnos och hur de är såå speciella tack vare den, då jag länge arbetade med drogmissbrukande män där en rätt stor andel har ADHD på riktigt! De har inte haft någon möjlighet att anpassa sig till samhället och ett så kallat normalt liv, då de PÅ RIKTIGT haft konstant ångest och rastlöshet, inte kunnat sköta skolan ens på lågstadiet, inte kunnat ha ens de enklaste jobb, aldrig fått relationer med familj och partner att fungera, har drabbats av ENORMA sociala problem…

  När jag försöker hjälpa dessa individer att få ihop minsta lilla normala vardag så blir jag frustrerad av att se framgångsrika kvinnor hylla ADHD som en super power som har gjort dem till boss ladies. Nej man behöver inte vara hemlös heroinist för att kunna säga livet varit jobbigt, men känns som om vi lever i en tidsera där alla vill vara speciella och ägna sig åt navelskådning in absurdum, vilket resulterar i att vissa diagnoser blir trendiga, så de svart på vitt kan visa upp vilka uniiiiiika personer de är. De förstör för alla som har ADHD på riktigt anser jag.

  Ingen av er som reflekterat över att ni blir kränkta/arga över en skvallerblogg där majoriteten av kommentarerna är idiotiska? Blir ni provocerade så gå inte in och läs då. Viktigaste är väl att omgivningen irl?

  Men är det inte så med det mesta? Ska vi sluta prata om allergier också för människor får för sig att det är psykiskt. Att man inte alls får problem av att vara i närheten av en öppnad påse jordnötter (de gjorde ett litet test och tror att alla fungerar likadant).
  Eller att det finns hundar/katter som alla allergiker klarar av. Allergihundar och annat påhitt som inte ens stämmer.
  Eller så låter jag bli att läsa folks dumma kommentarer om sånt. Kanske du ska göra likadant?

  Förstår hur det måste kännas. Viktigast är dock att du fått hjälp och att du mår bättre. Att du vet vad det handlar om. Människor som har åsikter kommer alltid ha åsikter. Å människors okunskap kommer alltid att finnas. Kram!

  Nyansen påminner om något Lili & Susie brukade ha.

   Åh Lili & Susie ❤️

   Lilie hade alltid ljusrosa läppstift och Susie hade alltid mörkrött.

  Är det verkligen så många som frågat vad hon har på läpparna senaste tiden? Really???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.