Benji & Bianca

När jag såg att Benjamin Ingrosso skulle gästa Biancas talkshoow så kände jag bara att ”näääää…inte en familjmedlem till”, men det här är är ju hur härligt som helst. 
De känns så äkta, och jag vill att syskonen ska få ett eget program, bara de två!

Vad tycker ni om när syskonen gästar varandras program?
Jag vill ha MER! ???

189 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Såå, vem låg hon med sist? Och vad kostade brösten? ?

   1. Hon minns inte hans namn. 2. Ca 80 000kr

    Hon säger att han heter Axel, sen säger Benjamin att han inte heter Axel, Bianca säger ”joo han heter Axel!” men sen ångrar hon sig och säger att hon inte minns… förstod jag det rätt?

     Nja, hon har legat med Axel men han är inte den senaste hon legat med. Den personen mindes hon inte namnet på

      Fräscht ?

       Det svarade hon väl bara för att hon inte ville avslöja namnet.

       Vem bryr sig om man inte minns? Jag minns inte namnen på hälften jag legat med.

        Tycker det är sjukt ofräscht med den här ligga runt-kulturen. Att man har så lite respekt för sig själv och sin partner är väldigt problematiskt och legitimerar att man beter sig illa mot varandra utan konsekvenser. Hoppas verkligen att det kommer en förändring mot mer konservativa och ansvarsfulla sexvanor.

         pryyyyd

          Frivol

          Har ingenting med prydhet att göra (inte för att jag ser det som ett skällsord), bara respekt och ansvar. Som väl också är skällsord såhär 2022.

           I mitt fall är det över 15 år sen jag låg med vissa av de, minns helt ärligt inte namn ?

         Beter sig illa mot varandra? Om båda är med på det så är det väl inget som skadar någon? Låt folk ligga.

          Jag vill inte hindra någon att ligga. Men med denna kultur kommer sen gråten att uhu buhu han gjorde något mot min vilja, uhu buhu han ghostade mig, uhu buhu hon hängde ut mig på snapchat osv.
          Finns nog extremt få som inte ångrar sina engångsligg eller tycker att de har varit särskilt bra eller givande.

           Jag hoppas du fattar att din kommentar är sjukt problematisk? ”Han gjorde något mot min vilja, uhu buhu”, ja han har ju ingen skyldighet till fortsatt kontakt så han är ju fri att ghosta oavsett om engångsligget tycker det är trist, men det hur kort tid man känt varandra, om man vet vad den andra heter eller hur man hamnade i situationen, har ju absolut noll betydelse i det fall det rör sig om sexuella övergrepp. Det är aldrig okej att göra något sexuellt mot någon mot denne vilja, och det är ju helt sjukt att du sitter här och på något sätt insinuerar att den som blir utsatt får skylla sig själv? Man får väl för sjutton vara hur lössläppt man vill, det finns bara en part som i en sådan situation bär skulden och det är den som begår övergreppet. Du förstår att det är en fundamental skillnad mellan ”han gjorde något mot min vilja” och ”jag ångrar mitt engångsligg”?

           Emma tänk nu några varv till så kanske polletten trillar ner. Samtycke är väl helt självklart och det funkar åt bägge hållen. En man som objektifierar en kvinna till en vagina är lika illa som en kvinna som objektifierar en man till en kuk. Det är vad som sker vid ett opersonligt engångsligg. När man objektifierar en person börjar man sudda ut samtycket för man har glömt bort respekten för den andra parten.

         Sköt dig själv och skit i andra.

         Jag skulle aldrig ligga runt eftersom det inte är något jag gillar. Men jag tycker ändå din attityd är sjukt ofräsch. Vad spelar det för roll om vuxna människor i samtyckte för det de har lust med?

         Fattar inte varför man inte bara kan respektera att en del vill ligga med många och okända, andra vill bara ha sex i en relation (eller inte alls).

          Ibland säger ju Bianca att hon blir äcklad av killar och engångsligg och hon har ingen som helst sexlust – men nu hade hon legat med flera, och inte minns namn. Nja tror mest hon ville att Philipe skulle höra och tro det. Bianca är allt bra märklig nuförtiden.

          Därför de två beteendena är inte likvärdiga. Att hålla sig till en långvarig partner är överlägset att ligga runt. Framför allt för en själv.
          Träffar säkert en öm tå men det är inte mindre sant för det.

       Tror hon mindes men ville inte outa det! Det visste nog Benjamin redan?

      Vad har hennes föräldrar gjort med henne, som får henne att ha så låg respekt för sig själv?

       Respekt?
       På vilket sätt har hon inte respekt för dig själv?
       För att hon inte kan det riktiga namnet på den senaste killen hon legat med? Han kan ju ha ett smeknamn som alla säger och känner inte varandra så bra.

       Det är 2022, inte 1950, man kan ligga med någon utan att det måste vara jätteseriöst.

       Han kanske är känd under typ ”Fille”, och ingen vet vad han egentligen heter.

        *sig själv

         Elle vem förutom Bianca går ut offentligt med om, vem hur många hon har legat med, hon gör det för att hon tror att det förväntas av henne, hon har medberoende-betende. Varför talar inte Benjimin om vem han gör haft sex med?

        Hon har haft svårt att ha respekt för sig själv, alla ska vara nöjda med henne, så då sträcker hon sig långt för att det ska bli så, hon går utanför det borde vara hennes intigritetszon.

        För att hon verkar tycka att hon är lika lite värd som torsken på Malmskillnadsgatan. Hon må vara rik och hon må ha fixat sig till ett snyggt yttre. Det jag ser är en liten flicka som lider av självhat och gör allt för att döva smärtan genom sitt ständiga titta på mig beteende.

         Osmaklig kommentar. Skulle du vilja läsa det här om dig själv?

          Om jag hade det beteendet i offentligheten hade jag hoppats på att någon i min familj eller nära vänner hade förklarat för mig hur jag uppfattas så att jag slapp läsa om det själv.

           Så du anser dig vara någon av dem på bloggbevaknings kommentarsfält?

           17.16 förstår inte din logik där. Kan vara vem som helst och behöver inte ens vara på en öppen sida. Försöker du vara retorisk?

         Hon har ett behov av att få uppmärksamhet helt klart, och hon tycker hon är häftig och cool om hon pratar sex. Grejen är att hon hittar på en massa, om allt och alla typ. Undrar vad familjen tycker om det konstiga beteendet hon har numera, Pernilla brukar ju driva med andra men den som beter sig mest cringe är ju Bianca. Märk också att både Pernilla och Benjamin tassar på tå för Bianca, de har typ själva uttryckt det, de vill inte göra henne sur eller missnöjd. Oroar de sig för att hon dricker väldigt ofta tro, och enligt henne själv sover hon bara 2-3 timmar per natt och har massa energi. Förra veckan skrev hon hon sovit 2 timmar efter en festnatt och så gick hon och tränade, sen på jobbmöte sen gick hon och tränade igen för hade så mycket energi… vad g.. ah en del fattar. I gårdagens avsnitt ljög hon även om att hon aldrig går ut längre, för de låtsas att hon sitter i studion på helgen men det spelas ju in på tisdagen och hon är ute typ varje helg och flera kvällar i veckan. Detta märkliga ljugande alltså.

        Modern livsstil betyder inte att det är en bra livsstil. Alla verkar ju må skit och att ligga runt för att fylla sitt tomrum och få lite värme och bekräftelse är bara sorgligt. Inte coolt eller bevis på att man är frigjord och mer medveten människa. Det leder till en massa olycka på lång sikt inte bara abort , krossade hjärtan och sexuellt överförbara sjukdomar.

     Hon är ju så löjlig och fake, hittar på en massa, kan inte lita på ett ord från Bianca. Hur kan man tycka att hon känns äkta. Nej Bianca är bara irriterande. Benjamin däremot är härlig, charmig och äkta. Hon hittade nog på att hon legat hon har ju ingen sexlust brukar hon säga annars, och det hon sa förra veckan – att hon stått på Pernillas axlar och tittat in hos exet jo med visst…lögn såklart. Bra att Benji avslöjade henne igår, hon menade att han var sååå svårbokad men enligt honom själv så var det inte så, sen sa hon VI har inte ens tid att ses – men en stund innan hade de ju träffats någon kväll tidigare och hon var då sur och gick iväg, och senare säger de att de tagit en promenad häromdagen…

  Tycker för det mesta inte om Wahlgren-klanen men det är svårt att inte älska Benjamin, han känns så äkta i kontrast till resten av klanen. Att hata tacos däremot, även solen har sina fläckar.

   Håller med. Brukade störa mig på honom jättemycket, men tycker faktiskt han känns genuin och som en kul person.

   Hm ja ibland, men han verkar också lite korkad och egoistisk. Dom oftast i showen om att han har svårt att prata med vanliga människor och tappar koncentrationen för han tycker det är ointressant. Då lever man ju lite i en bubbla om man inte ens kan prata med ”vanliga” människor för att dom är så tråkiga

    Självgod alltså. Lite fiiinare lite bättre.

    Kan också handla om en osäkerhet. Nöjesbranschen och mat är allt han kan och vet och att då hamna bland människor med utbildning/vanliga jobb kan bli jobbigt. Han verkar ju onekligen verkligen speciell så skulle inte klassa honom korkad och egoistisk bara för att han är annorlunda

     Kanske människor som Benjamin, uppväxta i se-mig-familjer och som bara känner till arbete inom media, borde gå nån slags kurs i hur man pratar med vanliga människor..? Älskar hans personlighet eftersom han känns ung, lekfull, snäll och kreativ, men det tar bort så mycket när hans samtal direkt handlar om kändisskap.. Känns som det är mest runt det som han och Bianca kan connecta med människor. Som när Benjamin pratar med Mondo, eller när Bianca intervjuade Ugglas dotter.

     De skulle ju kunna växa av att prata om annat än just hur känd man är, och ta in och intresserade sig för ”vanliga” människor också. Annars lär de bli otroligt nonchalanta och världsfrånvända i framtiden.

   +1, såg ett halvt avsnitt härom dan (orkade sen inte mer med dessa självupptagna människor, Pernilla verkar fått hybris på riktigt) pga ville se omtalade huset.. Bianca har som vanligt fått mens och nämner det x antal gånger..(intresseklubben antecknar) Pernilla säger fel namn för femtioelfte gången och fnissar höga C åt sig själv…Alltså, jag fattar bara inte underhållningsvärdet, hur kan man tycka detta är roligt? Läser oxå att nu har väl nästan hela fam W besökt Biancas show, vad var det vi sa? Den familjen försitter inte en chans att synas & höras medialt. Hela tiden.

    Ansi
    Oj vad jag håller med.

   Ja Benjamin är härlig och känns äkta men inte Bianca. Bianca vill man inte se mer av men Benjamin ser jag gärna mer av däremot. Så charmig och han har Det.

    Han är ju favoritbarnet.

  Ledsen, men jag orkar inte en tv-minut till med någon i den familjen. Ger mig ingenting, och blir mest bekymrad över att detta är vad som tydligen är väldigt intressant för förskräckligt många i vårt land. Trött på yta, dålig allmänbildning och bildning och extremt trött på självupptagenhet.

   Eller hur

    ?

   Ja dumheten har fått ett ansikte.

    Översitterifasoner incoming…

     Ditt bidrag alltså. ?

      Nja, det var ju inte jag som kallade en annan människa dum.

       Det är inte riktigt vad det uttrycket betyder.

   Lol, kan hålla med lite. Är dock mest trött på all jävla repetition. Vi har FATTAT att ni lekte talkshow som barn och att B gick utklädd till skolan. Att hon är så frispråkig och onanerar off. Vete fan hur många gånger man hört samma gamla historier om och om och om igen. Lite sjukt att folk inte tröttnat.

  Tycker biancas talkshow har gått från ett katastrofalt första avsnitt till att bli ganska bra! Men gårdagen var…. Nej, mest flamsig och tramsig.

  Tycker att det är jättekul! Man ser ju att Benjamin får henne ur balans.
  Det blir så naturligt och naket på något sätt.
  Har inte sett något avsnitt av Bianca men detta kändes genuint.

   Varför ska Benjamin tillåtas att få Bianca ur balans? Det är på gränsen till sjukt.

    Vaddå tillåtas. Att han får henne ur balans är bra TV och det är det enda som räknas.

     Bra att han avslöjade hennes lögner haha. Pinsamt hur hon ljuger om allt, som att benjamin var svårbokad och de själva hinner aldrig ses fast de hade setts någon dag tidigare och kort innan dess också, och hon är aldrig ute numera sa hon fast det är hon ju visst. Asså.

  Jag tycker det är lite synd. Tänk chansen att man får en egen pratshow och du har möjlighet att bjuda in vilka du vill! Så väljer du dina egna familjemedlemmar och pratar personligt skvaller. Nu hade ju aldrig jag fått den chansen men OM jag haft möjligheten så hade gärna bjudit in gäster som på något sätt påverkat i landet (eller andra länder). Tex några ur dem som får priset på ’Hjältegalan’, jag tror det finns många som gärna hör den längre versionen av vad som skedde när dem utsattes för något fruktansvärt men räddade sig själv eller andra!
  Eller personer som gått emot på strömmen på något sätt och gjort en samhällsförändring? Finns ju massor av människor som har historier vi aldrig hört innan som verkligen borde höras! Och då är ju sånahär pratshower ett perfekt tillfälle, istället för att sitta och prata med sina syskon om vad ens skönhetsoperationer kostat. Men det är bara min åsikt .

   Gästerna som bjuds ska ju vilja komma också. Vore kul att se ”nej tack”-listan till den här showen.
   Och så ska programledaren klara av en djup känslosam intervju, det gör inte alla.

    Tror den är väldigt kort ?

   Om hon ska intervjua sådana personer så måste hon ju läsa på innan ? Blir förvånad om hon någonsin i sitt liv läst något längre än texten till ett Instagraminlägg.

    Shit va ni har negativa tankar om Bianca. Är så genuint nyfiken på varför ? Hur kan man ha så mycket negativa tankar om en person man inte känner och som aldrig gjort nåt speciellt dåligt? Fattar Trump, Putin osv. Men Bianca?

     Hur är det 10.19 skriver negativt? Bianca är inte direkt känd för sitt rika ordförråd och språkliga elegans. Inte heller är hon känd för sin fantastiska allmänbildning.

      Ja och det vore väl väldigt förvånande om hon plötsligt gjorde djupa journalistiska gräv eller hade ett seriöst samtalsprogram?! Det är väl inte riktigt det folk vill ha när de tittar på något wahlgrens gör heller?

       Förstod du inte mitt svar?

        Jag vet inte vilken anonym du är men är du 11:03 så höll jag med dig.

   Det är ju dock inte Bianca som bjuder inbox väljer allagäster utan teamet bakom tex Hanna Persson som skrutit om det hela hösten. Tror knappast Bianca hade kommit på att bjuda in Frida Karlsson etc hon vet väl inte ens vilka de är

    Hahahaha skrutit. Sätt dig ner.

     SäTt DiG nEr ?

     Ja jag var tvungen att avfölja henne pga allt hon postade handlade om hennes jobb med showen och hur fantastisk den var sen vet man själv att den var kass och skämdes för hennes skull ?

      Vilken tur att väldigt många andra inte håller med dig.

   Men måste alla tv-program vara på allvar då? Finns det inte plats för Bianca och ett annat program som tar upp det du skriver om? Känns märkligt för mig om Bianca skulle köra en all in superseriös intervju med någon för det är inte sån hon är. Det finns det andra personer som gör bättre och borde göra. Bianca är en lättsam person som borde ha ett lättsamt program, precis som hon har.

    Finns det ens program längre som inte är lättsamma? Möjligen då SVT kanske.

    Liss
    Enligt mig finns det för många ”lättsamma” lekprogram. Önskar fler allvarliga program med intervjuer, debatter och dokumentärer/filmer.

   Hon borde bjudit in sin mormor Christina Scollin, en av sveriges bästa skickligaste skådespelare, för vad som framgått i Wahlgren värld så tycks Bianca inte ha koll på hennes mormors framgångsrika karriär. Det finns nog en hel del för Bianca att få veta om sin mormors karriär. Christina var störst på sin tid som skådespelare. Alla har inte glömt det , inte Dramaten t.ex där Christina Scollin gjort en magnifik roll, där hon hyllats stort av en enad kritikerkår. Framgick i andra avsnittet av ”Bianca” att Bianca tydligen inte ens hade tagit sig tid för se sin momor i denna fantastiska unika förställning på Sveriges nationalscen där Christina Scollin hyllats i sin roll av en enig kritikerkår. Men Bianca lovade sin morfar på länk att hon skulle se pjäsen innan den las ner, då bara några få föreställningar kvar. Undrar om hon gjorde det?

    Men guuud, ge dig!!!!

     Nej, vadå?

   Det stavas självupptagenhet. De har varken intresse el kunskap kring något av de (bra) saker du nämner. Är ganska säker på att om du frågar någon i den familjen vem som tex.är president i USA, så kan ingen svara på det, utan skulle säkerligen gissa hejvilt, några (i deras ögon, roliga felsägningar)varpå ett fniss över sin okunskap skulle följa.

   Lina
   Å vad jag förstår och håller med. Tänk att få den chansen. Finns många människor som skulle platsa där. Som gör goda saker mer eller mindre i det tysta. Som ”arbetar” /sprider information helt ideell. Helt utan egen nytta.

  Så länge jag inte behöver se den falska, töntiga, ytliga, tråkiga Christian så är jag nöjd. Hur kan en färgstark pangbrud som Pernilla fallit för honom. Han är sååååå grå och falsk. Pernilla kan få så mycket bättre, nån som är varm, jordnära, äkta, rolig, osv.

   Känner du honom? Berätta mer om varför han är falsk?

   Är du ett bittert ex?! ?

   Christian ger mig sol- och vårar-vibes

    Mig med. Sliskig typ.

    Till och med min snart 90-åriga mormor får de vibbarna.

   Oj vilken koll du har på Christian. Tänk om det faktiskt är så att de älskar varandra och är lyckliga tillsammans. Vad spelar dina och andras åsikter då för roll, mer än att komma med sårande och kränkande saker.

   Varför bor han i en friggebod?????

   Lisa, det skulle inte funka med någon som tar plats, finns ingen plats över.

   Men Lisa
   På riktigt?! Är du ett nättroll?

  Skulle hellre äta grus än att titta på Biancas talkshow.

   Märklig kommentar.

    Egentligen inte.

   Samma här

   Jag oxå! Så sjukt trött på denna familj. Benjamin sjunger bra, men Bianca vore skönt att slippa se mer. Så självcentrerad och osympatisk.

  Konstig syskonrelation..

   Nej, varför? Jag och mina syskon pratar och skämtar om allt, även ämnen som rör sex (sen utelämnar vi detaljer, det vill ingen av oss höra).

    Gör ni det inför allt och alla också?

     Nej, men vi jobbar inte med TV heller

      Men annars hade ni gjort det?

      Varför skulle andra vara intresserade av att höra sådant ens?

       Vad du verkar grinig. Uppenbarligen är andra intresserade av att höra sånt, annars hade programmet inte haft några tittare. Alla behöver ju inte tycka som du.

       Det är lusigt hur du spenderar en lördag på en skvallerblogg, och ändå kan du inte förstå varför männsikor är intresserade av skvaller.

   Tycker också det känns som det finns en märklig attraktion mellan dem. Som att de knappt känner varandra på riktigt, som syskon brukar göra.. Det är alltid mycket snack om sex och kroppar när de hänger, känns det som.

    Är det ansett coolt att prata sex med både syskon och föräldrar och morföräldrar på det sätt de gör i Wahlgrensfamiljen? Alltså, visst att man kan berätta att man dejtar, gick hem till en kille efter krogen eller så, men det känns som att sättet de pratar om det tillsammans är mer för att de ska visa upp för alla hur skönt avslappnade de är.

     Känns som ett sätt för dem att hålla avstånd till varandra snarare. Att se varandra som kompisar/karaktärer istället för mamma/son/syster osv… Men vad vet jag.

  Hela wahlgrenklanens strategi har väl alltid gått ut på att pusha fram och dra nytta av varandra. Om det sedan är att se som sympatisk familjesammanhållning eller osund nepotism är väl en smaksak.
  Då tycker jag det är värre med pratshowvärdar som får möjlighet att intervjua jätteeftertraktade och intressanta gäster, och schabblar bort chansen med att ställa tramsfrågor.

   09:29
   Verkligen sant.

  Hur kan hon inte komma ihåg hans namn? Det var inte så längesen hon och Philippe gjorde slut så det rör sig ju om månader inte år…

   Det var kanske någon allmänheten skulle veta namnet på, eller bara någon som B inte vill ge någon uppmärksamhet genom att ge namnet på så hon säger väl att hon inte minns.

    Annars kan hon ju säja att det har ingen annan att göra med.

     Hela grejen var ju att om de inte svarar på frågan skulle de behöva äta/dricka något på bordet som bestod av saker de avskyr. Så hon svarade för att slippa äta/dricka whatever det var.

   Kanske var ett fylleragg? Har väl hänt mer än en gång att man glömt bort deras namn dagen efter..

   Det var väl ändå på tidiga våren de gjorde slut? Så nästan ett år. I sommaras var hon ju jättesingel. Och dessutom så vill hon garanterat inte outa stackaren, så att bara svara ”minns inte” ligger ju då nära till hands

   Jaha? Skulle Philippe varit den senaste hon låg med eller att det inte har gått lång tid nog för att börja ligga med nya??

    Men kan du läsa? Hon menar att det inte gått så många månader sen de gjorde slut, alltså borde hon minnas namnet på den hon låg med förra veckan, förra månaden, i somras eller när det nu va hon låg med någon efter honom

     Fast det finns inget ”borde”.

      Nej det sa jag inte jag förklarade vad ts menade eftersom den som kommenterade uppenbarligen inte gjorde det

       Det sa du ju? ”alltså borde hon minnas namnet”

        Oh lord är du tappad

     Eller så var hon full och namnet kanske intr var det hon tänkte på i stunden? Herregud, hon är ung, singel och lever livet så var lite glad för hennes skull istället

      Att folk gör en så stor grej av att hon inte minns namnet?? bara på bloggbevakning!?

       Jag minns knappt mitt eget namn. Ska man behöva hålla reda på alla andras nu också ?‍?️

       Eller hur?! Folk här verkar otroligt kyska och präktiga. Jag fick nyligen ett sms av en person jag låg med för typ ett år sedan och var tvungen att googla personen för att komma ihåg vem det var. Har inga minnen av honom mer än jag vet att vi legat. Just i skrivande stund har jag inte en aning om vad han heter. ??‍♀️

        Mer skrämmande att inse att man har minne som en guldfisk.

         Inte alls. Vissa ligg (i det här fallet) betyder ju ingenting, inte konstigt man inte minns namnet då.

          Jo det är faktiskt konstigt att ha så dåligt minne, om man inte var så borta att man inte ens minns ligget förstås.

        Men eller hur! Jag låg med en kille en gång, superhärlig människa som jag trodde hette Björn. Trodde det ända tills sommaren efter då han var i stan igen och ville ses men undertecknade sms:et med Ulf ?
        Men det var ju ändå i djurfamiljen tänker jag…eller?

      Haha älskar samtiden…

   Hon kanske inte VILL säja det, det tillhör privatlivet.

    Vilket privatliv menar du? På riktigt?

  Personer som Bianca som uppenbarligen har noll integritet och inte kan dra gränser vad gäller privata saker blir totalt ointressanta i mina ögon. All ”mystik” försvinner. Men det ligger väl i tiden att utelämna sitt liv (inkl alla detaljer) och jag häpnar varje gång.

   Tack för info, då vet vi vad just du tycker!

    Det här är ett kommentarsfält. Här ska man ju berätta vad man tycker.

     Ja eller hur.

  Lol dom snor ju konceptet rakt av en annan talkshow, inte så originellt

   Exakt min tanke! Skämmigt!!

   Sen GÅR det inte att göra det ens i närheten av lika bra som James Corden.

    James Corden är ju vedervärdig. Och ska vara fruktansvärt dryg och oförskämd så fort kameran är av. En riktig översittare.

     Det har väl ingen betydelse för att det här ändå är en jättedålig kopia av konceptet han redan kör.

      Men han är väl inte den som kommit på det här ”konceptet” ändå? Vill minnas att jag sett diverse program göra liknande grejer på tidigt 00-tal. Inte direkt något unikt så att man kan säga att de snor det från någon specifik show/person.

  På tal om Wahlgrens – såg att PW fotar sin publik, och kom att tänka på alla som fotar och lägger ut. Alla som lever i skräck, med skyddad identitet får tänka sig för innan man unnar sig att gå på event.

   Va? Då kan man ju inte gå utanför dörren alls tyvärr

   Det tror jag faktiskt att personer med skyddad identitet tänker på i dessa tider.

    Men det är ju fortfarande helt sjukt? Har själv inte skyddad identitet men hatar att vara med på bild pga är allmänt ful osv, och man kan i princip inte gå nånstans utan riskera vara med på nån bild som måste publiceras nånstans på sociala medier.

     Allmänt ful osv ? det tror jag inte!

      10:37
      Håller med Jenny här men förstår vad du menar. Säg/tyck inte att du är ful. Någon annan tycker precis tvärtom. Men att slippa publiceras på sociala medier borde vara självklart.

  Lite integritet, snälla! ??‍♀️

   ”Thihi jag låtsas att det är frågor jag inte vill svara på men egentligen njuter jag av uppmärksamheten”

  Det kan vara bland det mest patetiska jag har sett

  Nu har jag inte sett programmet men läste en artikel om det, kände mest bara ”klubben för inbördes beundran…”

  Det känns lite konstigt med en talkshow där man hyllar programledaren på det sättet, men jag har ju inte sett det så ska kanske vara tyst.

   Jag förstår precis vad du menar.

   Oavsett: höstens mest sedda tv-produktion! ??

  camcam kan du visa när du testar pennan man målar fräknar med från Caia. Hoppas du är bättre nu ang influensan. Krya på dej. ?

  Åh, detta inläggs titel fick mig att tänka på barnprogrammet Nicke & Nilla. Med Niclas och Pernilla Wahlgren i tv4. Undrar när det är dags för en remake; Benji & Bianca ?

  Det som slår mig när jag läser kommentarer om Bianca här är följande: Bianca får inte flamsa och vara oseriös utan ska helst intervjua exempelvis nobelpristagaren i fysik trots att hon tydligen är så dum och blåst att hon inte ens kan ställa en vettig fråga. Schizofrent…

  Kan det inte finnas plats för en talkshow med flams och trams a la Bianca och en seriösare där djupare ämnen diskuteras? Tror ni verkligen att Bianca skulle platsa att intervjua nobelpristagare och prata om deras jobb? Nej. Det är ok dock för alla behövs ju, skulle det bara visas seriösa tv program så hade ju livet varit ganska tråkigt. Det är dessutom.frivilligt vad man tittar på så titta inte på sådant som stör dig. Låt Bianca köra sin grej och stör ni er på bristen djup och att det är tramsigt, så titta på något annat. Lätt som en plätt.

   Tror ärligt det mer är att folk är lite förvånade och kanske avis att en person med Biancas bakgrund får en egen talkshow med massvis med kända gäster. De flesta av hennes gäster har ganska rejäla karriärer bakom sig (inte alla) medan vi ju vet att Biancas egen karriär bestått av instagram, wahlgrens värld och lets dance.. Plus bulimi och skönhetsoperationer. Det är där hennes fokus legat senaste 5 åren. Det räcker ju tydligen för att dra tittare men ibland kanske man saknar mer erfarenhet hos programledaren för att även lättsamma inslag ska kännas spännande! Så är det för mig i alla fall ??

    Jag stör mig mest på att både Bianca och Pernilla spelar (eller är?) så där korkat dumma och folk köper det som en kul och charmig egenskap. Fan, de är vuxna kvinnor som beter sig som barn. Nej, man behöver inte vara dödsseriös konstant heller men det är något som stör mig med vuxna kvinnor som ska spela ”gulligt dumma”. Och det stör mig ännu mer att det verkar gå hem hos folket.

     Vad ska de göra då? Låtsat vara
     intelligenta?

      ???och hur skulle det gå till?

       Det låtsas ju Bianca ibland också. Och Pernilla låtsas ha tagit fram skor fast nej det är inte hon som tagit fram skorna, eller kläderna, det är Gekås och en designer Gekås har som gjort det, som designat, fast de har skrivit Pernilla Wahlgren i skorna för att det är ett säljande namn och hon marknadsför kollektionerna.

    Jag undrar om gästerna får mycket betalt, en del av dem får nog det iaf. Tror ju aldrig att Helena Bergström eller Jerka skulle ställa upp hos Bianca annars. Pinsamt hur de i början bad alla gäster att ösa beröm över Bianca ”Vad tycker du om Bianca” frågade de några och filmade – tror ni de skulle svara något negativt, nej det var idel hyllningar som kändes så fejk ”Hon är
    väldigt intelligent” var det någon som sa till exempel hehe.

     Säg ett jobb man dissar sina kollegor på

   Varför kan inte folk få störa sig på Bianca? Undrar jag. Jag kan komma på flera saker som folk reagerar på. Ska folk bara vara tysta? Vilket konstigt samhälle det skulle bli då. Lite kungadöme från förr. Familjen Wahlgren/Ingrosso med sitt entourage buga och visa vördnad. Och glöm inte att le vifta med flaggorna och ge dem era pengar.

   Det är också lätt som en plätt att inte använda ett uttryck som ”schizofrent” när man helt uppenbart inte vet innebörden.

   Finner inget i värde i din kommentar. Måste få säja det.

  Inte en dag äldre än högstadiet ???

  Ni som gnäller. Titta på showen först iallafall, innan ni börjar med era bittra haranger.

   Jag har sett avsnittet med Pernilla och detta med Benjamin. Var inte imponerad.

   Vad får dig att tro att folk gnäller utan att kolla? Såg det klippet och ryser över att Bianca lyckas förstöra en kul idé med allt sitt ovidkommande flamsande. Hon borde hålla käften och lämnat över till Benjamin som faktiskt var helt ok.

    En del här skriver ju det om du är läskunnig?

     Har du själv svårt med läsförståelsen, eller är du en sån som läser in saker som inte står. Det finns en kommentar där personen säger att hen inte sett showen och har en åsikt. En annan person säger sig vara trött på Wahlgrens.

      Har du också analkramp?

       ????är du fem? Skulle faktiskt förklara en del…

      Precis och den kommentaren (min) kommenterade en artikel om talkshowen.

  Det här är ju skitroligt!??

  Det är sorgligt att ting som berör Biancas privat delar ska basuneras ut till allmänheten, hon blir utnyttjad som tidigare, t.ex när hon och hennes podd-”kompis” Alice gjorde en poddshow och även när ett företag som gjorde storkovan på henne när hon var deras reklampelare och fick då löpa galopp för en idiotisk kampanj för underlivsprodukter. Så dålig pr för Bianca att hålla på med. Hoppas Bianca bara slutar att bjussa på sig själv, det blir inte bra.

   Men alltså…precis som alla andra influencers så väljer hon ju att använda sig själv och sitt privatliv för att sälja produkter/tjänster i syfte att tjäna pengar. De är ju inte så att hon är en naiv liten fågelunge som blir utnyttjad.

   Sen kan jag tycka att folk i hennes team, typ hennes agent/manager Vanessa exempelvis, kanske trycker på för mycket när det är tydligt att Bianca inte mår så bra och skulle behöva en paus. Men det är svårt från utsidan att säga om Bianca är lika delaktig i att pusha på (och alltså inte lyssnar på de som försöker få henne att sakta ner) eller om det är något hon blir mer pushad till av andra. Men oavsett så har hon ju själv valt överlag att tjäna pengar på det sätt hon gör, igen – som alla andra influencers.

    Ja hon gör det som många gjort före henne. Hon säljer genom att visa upp sin kropp och sitt ansikte. Hade hon vägt det dubbla och alla ingrepp hade misslyckats hade inte hon varit ansiktet utåt för Caia. Hon hade heller inte poddat och haft ett fåtal följare på yt. Hon kapitaliserar på det hon har, yta, sexighet och kontakter.

    Men alltså sitt privatliv blir lite väl privat när man gör pr för diverse underlivsprodukter.

  Såg Wahlgrens värld för första gången i veckan och blev såå förvånad över hur barnen framställs. Bianca hade analkramp vilket påpekades flera gånger. Fick sen mens på 2 sekunder och fick rusa iväg. Benjamin var väl den vettiga. Den yngste sonen framstod som superbortskämd där det ena stunden skulle fixas en ny mopedbil i present och andra skulle göra praktik hos syrran men låg och sov bort hela tiden. Vilken jävla skitattityd! Och vem vill titta på detta? Tror folk att det okej att uppföra sig på det sättet?

   Chilla! Hört talas om tonåringar någon gång?

   Tonåringar tror att det är ok ?‍♀️

  Men alltså nej NEJ vill inte se mer av Bianca i tv. Benjamin däremot han är härlig och känns äkta. HUR kan man tycka att Bianca känns äkta?! Har du missat allt hon ljuger om och glömt allt? Aldrig sett en mer fejkad och överspelad person som dessutom ljuger hela tiden och så uppenbart. Som igår, att Benji var svårbokad fast inte enligt honom själv haha. Hon är aldrig ute på krogen påstod hon också fast hon ses ute festande jämt. Att hon stått på mamma Pernillas axlar och tittat in hos exet var såklart ljug också. Och inga fillers i kinderna fast det syns tydligt, hon har dessutom tidigare berättat om det men nu är det bara i läpparna enligt henne själv. Bianca är bara irriterande.

  Varför ska det alltid komma till samtal ang SEX när det gäller henne? Är det för att vi inte ska glömma hur eftertraktad hon är, inte glömma hur sexig o snygg hon är? att alla killar vill ha henne?
  Jag fattar inte, varför ska det alltid handla om sex när det är hon? T.o.m i när hon o Alice S hade sin show där de garanterat måste fattat att många yngre (allt från små till 12 år o uppåt) skulle sitta o publiken, även där skulle det dras upp att hon sexat med E.Hagberg
  VI VET ATT DU ÄR SNYGG ATTRAKTIV EFTERTRAKTAD BLAH BLH BLAH. Kan vi slippa det någon gång? Så jävla tröttsamt. Ger också ett Oseriöst intryck när det jämt ska flamsas om hennes sexliv o ev ligg.
  Att prata sex på så vis där man pratar om andra saker som kan hjälpa o normalisera är en helt annan sak.
  Skiter fullatändigt i om hon knullar runt o inte minns namnet.
  Och NEJ jag är inte avis så ni kan bespara er den energin att skriva det

   Du är bara avis!

    Klart jag är , det är man ju så fort man tycker morsatsen..enligt dom som inte tycker samma…
    Nä verkligen inte. Inte ett dugg avis på att få sitta i tv och prata vem jag hade sex med sist. Inte riktigt något att vara avis på enligt mig…

   Om knullbarhet är det enda området en kan glänsa i blir nog lätt så att det är det enda man pratar om.

  Usch, minst 80% av er som kommenterat här hatar/avskyr verkligen Bianca, o nej ni är inte ensamma, hon är på riktigt hatad – överallt – inte av alla, men av merparten i detta avlånga land skulle jag säga. Vi snackar HAT, med allt vad det innebär o det känns inte helt oproblematiskt faktiskt. Jag hoppas Bianca drar sig tillbaka o blir mer ”anonym” för dt känns som att hatet mot henne inte har några gränser. Inte avund heller…

   Hat är ett väldigt starkt ord och ett ord som de senaste 10 åren används rent slentrianmässigt. En del använder ordet som en härskarteknik, man vill hänga ut någon för att det har en avvikande åsikt om någon, en annan anledning är dåligt ordförråd, man kan helt enkelt inte sätta ord på den verkliga känslan.
   I detta kommentarsfält under denna post är det som vanligt en flertal olika känslor som Bianca väcker, och det är hela vitsen bakom den hårda marknadsföringen av Bianca. Isabella Löwengrip gjorde exakt samma sak på tiden det begav sig. Innan hon ruttnade och insåg att priset var för högt. Det är många känslor i kommentarerna, förakt, medlidande, sympati, ointresse, utmattning, är de känslor som sticker ut. Men inte hat. Det finns ingen kommentar som ens kommer i närheten.
   Någon kanske känner avund, även om ingen av kommentarerna ger en sådan vibb. Du misstar hat för utmattning. Blir du matad med samma budskap 24/7/365 så tröttnar du på att lyssna och reagerar. I Sverige vet alla vem Bianca är även 80+ arna. Dags för Bianca att ta lite time-out och låta folk återhämta sig. Hennes bombmatta är så kompakt att ingen lyckas värja sig när den väller ut över landet.

  Jag tycker definitivt att Benjamin och Bianca ska ha en egen show. 🙂 Så otroligt ärliga och äkta dom är mot varandra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.