Trettonbarnsmamman Mirka har skaffat Onlyfans

Onlyfans kan så klart handla om mer än avklätt, det finns mängder av människor som delar annat exklusivt material där – från kockar till musiker.
Vad Mirka ska dela med sig av framgår inte riktigt, bortsett från att det ska inkludera mer ”privata bilder”, men vad ”privata” betyder i det här sammanhanget vet jag inte.

Tack för tips!

187 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fräscht att nämna sina 13 barn på sitt porrkonto. Kommer garanterat inte dra till sig pervon och pedofiler.

   Tyckte att jag såg en film på Youtube som tar upp konton ( typ instagram) där föräldrar tar betalt för att folk ska kunna se deras barn.
   Jag hoppas att filmen som tog upp detta är en ren bluff, men å andra sidan så finns det folk till allt.?

    Tror tyvärr inte att det är en bluff. Finns ett känt fall här i Sverige med en så kallad pedofil-ring där en man har groomat ett stort antal kvinnor och i vissa fall fått dem att fotografera sina barn/barnbarn för denna person att använda.

     Linda
     Jag tar filmer på youtube med en nypa salt i dagsläget. Det ginns så många fejk filmer och historier att man måste kolla upp dem. Det finns en kanal som visar hur de räddar vilda sköldpaddor från havstulpaner.

     Jag trodde att det var på riktigt. Såg sedan en annan kanal som pratade om dessa filmer. De som ” räddar” sköldpaddorna har klistrat fast saker på deras skal som de sedan skalar av. Det skadar deras skal och många av sköldpaddorna i filmerna läggs i fel vatten och tar skada.

     Sociala medier har gjort människor dummare.

      Pedofilringen som nämns ovan är inte bara något hämtat från youtube. Finns domar i fallet och du kan även lyssna på seriösa dokumentärpoddar om fallet.

       I vilken podd kan man höra mer om detta?

        Har för mig att bland annat podme dokumentär gjort en serie om detta som kallades operation femina. Har ett svagt minne av att någon av SRs dokumentärprogram också gjort avsnitt om det men minns inte mer exakt än så.

        Här kan man läsa lite om domarna, en av flera artiklar om fallet.
        https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/MgPzyr/doms-for-barnporrbrott

       Anonym 11:04
       Klarar inte av dokumentärer som handlar om sådant. Det är hemskt att lyssna på och filmade dokumentärer är ännu värre då man ser ansikten på barnen.

       Det finns så mänga som går lösa även med bevis. Epsen (stavning?) hade flera dokument om just detta och efter hans ” självmord” så blev det väldigt tyst och hysh hysh.

       Föräldrar som säljer ut sina barn ska kastreras med en slö och rostig morakniv.

        Nej, jag håller med dig om att det är hemskt att lyssna på. Var mer en kommentar till ”falska” dokumentärer på youtube. Pedofilringen som nämndes har dock skett, och domar har fallit i målet. Så det är inget youtubepåhitt med någon dold agenda. Var mest det jag ville poängtera ?

         Anonym 11:59
         Jag har svårt att förstå hur man som förälder kan sälja bilder på sina barn medvetet. Samtidigt har vi föräldrar som vägrar att inse att deras semesterbilder bilder på sina barn inte hör hemma på sociala medier.

         Borde finnas strängare regler på vad för bilder man får publicera om man måste visa sina barn för omvärlden.

          Mirka gör allt för pengar och lägger ofta ut bilder då hon är halvnaken eller i bikini. Hennes egna barn har vädjat till henne i kommentarsfältet att sluta hålla på för det är pinsamt för dom. Tänk själv när grabbarna i plugget ligger sex chattar med ens morsa! Stackars stackars hennes barn. Jag läste att OF är en annan variant på prostitution, man säljer nakenbilder, sexchattar och gud vet vad mer man säljer.
          Mirka följare har vid några tillfällen fått skramla i hop pengar till henne så att hon får det att gå i hop. Tydligen räcker inte det så långt eftersom hon nu väljer att sälja nakenbilder på sig. Förstår inte vem som betalar för att få dessa bilder på Mirka och att hon vill sälja till äckliga karlar. Hon säljer sin själ.

   P A T E T I S K T!

   Stackars barn!

   Men snälla du, porrkonto? Är väl inte säkert, inte så troligt, att Mirka kommer lägga upp porr på OF men kanske något lättklätt typ bikinibilder etc. Har sett att folk har skrivit till henne att hon borde skaffa OF och att hon är så snygg och somliga har raggat på henne på insta och gett henne komplimanger, aldrig sett det på andras instagram haha. Hon har väl sett hur mycket pengar man kan tjäna på OF så tänker väl att det blir en bra inkomst.

    Det kan ju bero på att många av Mirkas följare…hur ska jag säga…inte är de vassaste direkt.

  men usch. hoppas hon inte lägger upp bilder på dom yngre barnen där också och fortsätter som en ”privat instagram” fast man betalar?

   patreon kanske hade varit bättre plattform för henne i så fall?

    Jag känner mest att Fyfan vad sorgligt vårt samhälle har blivit där man känner sig så ekonomiskt i kris att detta är ett alternativ..? Jag kan på ETT sätt förstå alla kvinnor som vänder sig till onlyfans – män försöker kanske utnyttja dem ändå, och på detta sätt kan de ändå få betalt för sin kropp… Nu tänker jag inte enbart på denna 13-barnsmamma (vet inte vem hon är) men säg en ensamstående mamma eller kvinnor som överlag känner att deras löner inte räcker till, så OF blir utvägen.

    Hyrorna är för höga, elen för dyr, maten för dyr, allting är för dyrt och då ökar kontona på OnlyFans. Så sorgligt! Kan inte kvinnor få något annat slags bidrag? Var ska det här sluta?!

     Håller med om att det är fruktansvärt sorgligt. Dock finns det ju bidrag att söka så att man inte hamnar på gatan liksom. Dock lär ju inte det täcka mer än det absolut nödvändiga och får känslan av att exempelvis Mirka vill ha ut mer av livet än ett hus med 17 grader varmt, begagnade kläder, gratis fritidsintressen och gröt och linsgryta. Utgår då från hennes sociala medier där man inte uppfattar ekonomin som slimmad och med koll på minsta krona. Hon överväger väl och inser att det här är, i hennes situation, enklaste sättet att dra in några extra spänn.

      Kanske man kulle tänkt på innan man skaffa 13 barn.

  OMG som kidsen säger. Nu måste det eka tomt på kontot. Finns det inget annat jobb hon han tänka sig istället för att börja fläka ut sig på Onlyfans? Hon har ju inte direkt skapat nåt content på sina andra sociala medier på ett tag så vad är det för exklusivt innehåll (annat än det uppenbara) som ska visas här?

  Hennes barn måste vara så stolta över sin mamma *sarkasm*
  Fantastisk förebild. ”Ungar ni behöver inte utbilda er eller jobba och slita 8-17, det räcker att starta ett konto och lägga ut bilder på sig själv”

   Som om du vore en bättre förebild?! ?

    Det skulle personen säkerligen vara

    Tack. Jag jobbar och gör rätt för mig betalar min skatt ?
    Mina barn kan nog tycka att jag är jobbig och pinsam. Mest att jag bryr mig för mkt.

     Du glömde tillägga: Mobbar anonymt på nätet. Så fräscht! ?

      Eeeh mobbing?

    Vad exakt grundar du det på? Eller det skulle vara en ”burn”? Väldigt lamt i sådanda fall…

   Man kanske jobbar och sliter och gör rätt för sig men pengarna räcker inte ändå.. såg på Nyhetsmorgon idag att Kronofogden har larmat att självmorden ökar drastiskt nu när när människor inte längre klarar av sina utgifter och skulder. Det är en ekonomisk situation som många inte klarar nu. Vi kan döma dessa kvinnor och tjejer som vänder sig till OF men när ska vi förstå att problemet är verkligt? Om man väljer mellan självmord och att vika ut sig för pengar, vilket är värst? Jag sörjer bara allt just nu, tycker synd om så jävla många i vårt samhälle. Usch!

    Fasta om man väljer att skaffa 13 barn och inte har råd att försörja dem då borde man tänkt till för sisådär 8-9 barn sen

     Jadajdajad…

     Då var ju situationen annorlunda för familjen. Lätt för någon annan att säga.

   Har inte en av Mirkas döttrar OF också? ? Alltså startat innan Mirka startade sitt.

   Mirka håller på att utbilda sig. Vet inte om det här är så bra då? Hur tänker hon? Är det på riktigt?

  Känns så sorgligt att hon ens behöver OF. Men har sett diverse inlägg om trasig bil, insamlingar osv och vad gör man om man är desperat och behöver pengar liksom? Tycker det är fel att döma andra men OF är väl ändå sista utvägen eller?
  tänker på barnen och allas åsikter också, inte rätt om barnen ska bli mobbade eller så.

   Det är ju hemskt rent generellt om barn blir mobbade för något föräldrarna gör, men varför är mobbingen alltid alla andras ansvar istället för att föräldrarna ska bete sig som folk (=inte klä av sig nakna på sociala medier, bli uthängda som p*dofiler etc)? Det är ju verkligen sjukt att gå på barnen, men är det inte ännu sjukare att utsätta sina barn för det?

   Om man behöver pengar söker man jobb tills man får ett. Det är inte raketforskning liksom.

    Måste vara svårt att hitta ett jobb om man samtidigt är ensamstående och har 13 ungar att rodda? Tänker jag. Och har hon inga direkta kvalifikationer så lär det inte vara speciellt välbetalda jobb hon skulle kunna få heller. Ok, normalt sett så är det ju sånt här man tänker på innan man skaffar en jättefamilj. Men tycker verkligen det känns så otroligt sorgligt hela grejen, att hon set det här som bästa utvägen, efter att ha provat tiggeri liksom.

     Varför tror alla att hon har 13 små barn? Flera har ju redan flyttat hemifrån. Mirka är 50+.

      Ok har inte koll på alla barns ålder och hur mycket hjälp och tillsyn de behöver men bara ett par barn som ensamstående kan ju vara svårt. Tex om hon utbildar sig till undersköterska och ska jobba som det, då ska hon helst försöka hitta ett jobb som accepterar dagtid endast, alternativt om alla barnen är tillräckligt gamla att vara ensamma på kväll och/eller natt, eventuellt pendla till jobb, hon kan aldrig jobba hemifrån och sköta ärenden därifrån, barn blir sjuka, barn behöver skjuts, vuxet barn behöver stöd osv. Visst är det väl dags nu när barnen blir äldre att jobba men det är ju ändå en helt annan sak mot 20-åringen utan barn som söker jobb.

     Att jobba i inustri är väl inte dåligt betalt och det krävs inga kvalifikationer. Det finns jobb om man vill ha.

    Hon går på en utbildning.

  Tveksamt att hänga ut henne här.
  Hon har 13 barn och det kan vara så att hon har svårt att försörja sig och är desperat?
  Att dessutom bli hånad här gör inte saken bättre!

   Hon har väl inte visat någon större arbetsvilja vad gäller vanliga jobb? Jag skulle ha börjat där, men det är jag det. Det här är väl resultatet av att ha skaffat 13 barn och tyckt att det är skattebetalarnas jobb att bekosta det. Man kan tycka synd om barnen, men föräldrarna hade ett val. Och ja, han pappan till barnen (som verkar vara ett as) har naturligtvis ett lika stort ansvar för att se till att barnen har det de behöver.

    Hacka på pappan då som är ett as!

     Och han har 16 barn, som han mest skiter i.

   Hade det varit en två- eller trebarnsmamma hade jag håller med helt. Skit kan hända alla och tragedi och fattigdom är inte direkt ett val. Dock har hon skaffat 13!!! barn. Alltså kan inte tycka synd om henne och hennes problem men lider enormt med barnen. Hon borde skaffa ett helt vanligt jävla jobb bara.

   Hon nämner i sin Onlyfans-bio att hon har 13 barn. Du tycker inte att det är konstigt och utlämnande för dem?

   Och nu känner jag mig som Neds fru i Simpsons ?

    Som sagt hon kanske är desperat, men för den sakens skull förtjänar man väl inte häcklingar sv empatistörda människor här?

     Hon må vara desperat men det är inget frikort. Idioti bemöts med idioti. Förresten – hennes ovilja till traditionella arbeten är intressant. Det talar starkt emot behovet av arbete och behovet av Only Fans.

   Häromdagen hade hon ett inlägg på Instagram där hon hoppades få tag i biljetter till en Metallica-konsert till sig och en av döttrarna. Hon verkar ha extremt tufft med pengar, men prioriterar inget vidare vad hon ska lägga dem på heller…

    Och mobbningen på denna sida fortsätter, dag ut och dag in, år ut och år in. Sedan era patetiska bortförklaringarna så att ni ska fortsätta mobba. ?

     Varför tycker du att kommentaren du svarade på var mobbning? Det är ju jävligt märkligt att en 13-barnsmamma först tigger pengar till ny bil och gud vet vad, och t.o.m. skaffar OF, när hon lätt hade kunnat strunta i att röka och gå på konserter där två biljetter kostar ett par tusen.

      Vad jag vet så har hon inte tiggt alls. En del av hennes läsare vill hjälpa. Dom är vuxna människor som får bestämma själva.

       Även flerbarnsmamman är vuxen va? Vad brukar vuxna människor med barn göra? Just det, ta hand om dem och prioritera barnen framför Only Fans.

    Nåt kul kan hon väl få unna sig och sin dotter?

     Det beror väl på situationen, har man inga pengar så har man inga och då är det som det är, kommer ju inga magiska pengar in för att man ”borde” få unna sig något. Arenagig är ju bland det dyraste man kan göra en kväll med en tonåring och det tillkommer ju lätt andra utgifter i samband med det.

     Men om man inte har några pengar kan man ju inte unna sig . Du kan ju inte handla om du inte har pengar !

      Nej, så uppenbarligen har hon pengar till det. Och barnen är inte utan mat.

    Min kompis är ensamstående mamma och hade gärna gått på konsert med sitt barn och med mig, totalpris för oss tre hade varit 3750 spänn och därför avstod vi bara. Jätteenkelt.

     Kanske därför hon visar bilder på OF då?

  Ja inte förvånad, om man ser hennes Instagram lägger hon ofta ut lättklädda bilder på sig själv ofta med överdelen i fokus…läste också någonstans att äldsta dotter har varit med i Only fans ett tag också

   50-årskris så det skriker om det, fyllda läppar, lite halvt lättklädda bilder och nu OF ovanpå det. Bekräftelse från slibbiga män plus lite cash på det? Tyckte om Mirka i Familjen Annorlunda, men nu vette fasen vad som hänt med henne…

   Är det hon som bytt namn?

  Ja vad säger man….Jag tänker på alla barn hon skaffat bara för att hon kan och vill helt utan konsekvenstänk. Stackars barn som inte kan välja sina föräldrar och borde inte soc ha gripit in här för länge sedan?

   Om du är orolig för hennes barn och har belägg för det är du skyldig att göra en orosanmälan.
   Men antar att du bara sitter här och sprider dynga?

  Det verkar vara en familj i spillror. Hon gör förmodligen vad hon måste göra. Hon är fullkomligt desperat har man märkt, med bilar, elräkningar nu i vinter osv. Hon kommer nog att vika ut sig helt. Har man sett hennes senaste filmer (bl.a. en där hon pratade detaljerat om sitt sexliv i 45 min (samtidigt som hennes barn satt bredvid) så har man förstått var det varit på väg att braka hän. Känner med barnen. Dels att mamma har det så tufft med både ekonomin, psykiska måendet osv. Och sen pappan också, inget av dom 13 barnen vill träffa sin pappa.

   Men vem betalar för att se henne? Inte för att vara elak, jag är själv en 50+ morsa och har svårt att fatta vem som skulle lägga pengar på något liknande.

    Finns folk (män) som betalar för precis allt.

     Kolla bara kommentarerna på hennes senaste inlägg på nya instagram-sidan. En hyfsat porrig bild på nya underkläder. 32 dreglande män, 1 kommentar av en kvinna och ett svar av Mirka.
     Alla kvinnor verkar lysa med sin frånvaro bland kommentarerna, så är det inte på ”vanliga” inlägg.

    Nästan bara män i hennes kommentarsfält.

  Man gör ju som man vill här i livet.

  Har man skaffat tretton barn måste man ju försörja dom på något sätt.

   Ja såklart, och att ta ett vanligt jobb är hon för fin för eller?

    Nu vet jag inte vad hon jobbat med eller vad hon har för eventuell utbildning osv, men tyvärr så tror jag det kan vara svårt att försörja 13 barn på random okvalificerat jobb. Typ vården eller kassan på Ica. Hade nog också valt onlyfans.

     Hon började ju plugga till undersköterska i höst, hon skulle säkert kunna extraknäcka inom vården om hon ville. Flera av barnen är vuxna och har flyttat hemifrån som tur är, de försörjer antagligen sig själva. OF är väl en bra lösning för någon icke så arbetsvillig.

      Hon är ensamstående, bor ute på landet och några av barnen är fortfarande så små att de nog inte klarar att vara hemma på egen hand. Det begränsar hennes arbetsmöjligheter en del, hon kan knappast jobba kvällar, nätter och helger.

       Det finns olika långa arbetspass inom t.ex. hemtjänst. Hon kan gott arbeta på dagarna när de minsta (som borde vara närmare 10 år) är i skolan. Klart hon kan jobba fast hon är ensamstående.

       Barnen går ju i skolan. Hur tror hon alla andra ensamstående gör?

        Vet inte exakt hur det ser ut just där hon bor men det är ju inte bara att kliva in och säga ”hej, här är jag, jag kan jobba måndag till fredag mellan 8 och 5!” och så får man jobb. Alltså får uppfattningen att folk tror att det behövs så mycket folk inom äldreomsorgen överallt och att det är jättelätt att få jobb men så är det ju faktiskt inte alltid. Hon upplever väl att det inte är värt och att det är lättare att dra in pengar på OF.

         Det behövs jättemycket folk inom äldreomsorgen, men kommunerna har inte råd att anställa. Eller anser sig inte ha råd.

       Andra kan ju jobba, det finns något som kallas förskola här i Sverige. Hon är inte den första ensamstående mamman!

    Jag tänker mig att CVt kanske inte är jätteimponerande om man har 13 barn. Hon lär ju ha varit föräldraledig i typ 23 år. Svårt att få jobb ändå som 50-åring, men nog nästan omöjligt om man inte har någon arbetslivserfarenhet sedan 90-talet.

    Tror hon pluggar till undersköterska nu. Men ska väl dryga ut CSN med lite porrpengar…

     Wow! ?

  OT vad tycker ni om att Mikaela Lauren gör samarbete med fertilitetsklinik? Ger blivande kunder 10%, tror kliniken ligger i Ryssland.

   Är väl inget konstigt med det.

   Doktor Olgas klinik? Oj det känns som en rätt rejäl rabatt med tanke på att priserna är höga. Finns säkert någonting att anmärka på vad gäller samarbetet, men spontant förstår jag att folk känner sig lockade med tanke på att den kliniken verkar mycket mer framgångsrik än de nordiska.

    Varför är den mer framgångsrik? Alltså hur kan man mäta det?

     De har så kallad levande barn garanti vilket få kliniker i övriga Europa inte har; det vill säga så får man pengar tillbaka om fostret skulle dö under graviditeten eller under förlossningen. Många äldre mellan 40-50 söker sig dit då de är för gamla för vanliga kliniker också + att de är ett liberala med antal embryon de för tillbaka osv.

      Ah då förstår jag, tack.

   Kanske har fel men fick inte hon hjälp att bli gravid på klinik i Ryssland?

   Exakt vad är problemet?

    Bortsett från det omoraliska i att tjäna pengar på folks desperation kan du väl inte ha missat att Ryssland är ett rätt stort problem i dagsläget?

     Hahaha Vanja ???

   Spontant konstigt eftersom UD avråder från resor till Ryssland.

    Sen känner jag personligen att jag inte gillar reklam/samarbeten som lockar till sig desperata människor. Känns ledsamt bara.

     Fast ingen ”spontanshoppar” väl
     Ett ivf-paket i Ryssland?! Däremot finns det väl en målgrupp som är redo för ivf-resan och att olgas klinik vill locka dem är väl inte konstigt?

      Nej inte konstigt av kliniken men av Mikaela och det var det som det hela handlade om. Sen undrar jag var du får spontanshoppar ifrån?

       Mikaela har ju själv fått hjälp där.

   Har en bekant som fick hjälp i Ryssland och är mamma nu. Hon var över fyrtio och hade försökt i hur många år som helst utan resultat men de var duktiga.

   Skulle söka mig till Ryssland om jag behövde hjälp med infertilitet.

   Mikaela och hennes partner har fått hjälp där. Hon har pratat ganska mycket om det.

  Barnbidrag för tretton barn borde vara rätt saftigt?

  Varför kan hon inte plugga eller arbeta som kassörska/diskplockare/hundvakt m.m ist för att skämma ut sig,
  Tragiska tider.. Stackars hennes barn

   Fast hon pluggar väl visst? Hon läser ju till undersköterska.

    Nej hon har lagt usk- utbildningen på is!

   Tror bara fem av barnen är yngre än gymnasieåldern, men en del barnbidrag kommer det ju ändå.

    Och pappan, har inte han försörjningsansvar för sina omyndiga barn?

     Jo, han har skrivit tidigare vad han betalar i underhåll och tror det var 15-20000.

      Jäklar vad han måste tjäna bra om han överlever efter att ha hostat upp de pengarna varje månad. Är han riksdagsledamot? 🙂

      Gör man det när man är sjukskriven?

  Förstår inte vad det är för fel på att ha OF. Det är ingen som tvingar en att skaffa ett konto om man inte vill det.
  Har själv en kompis som har barn och har OF, hon tjänar rätt bra på det fastän det är vid sidan om hennes 2 vanliga jobb. Hon gör det för att hon tycker det är kul helt enkelt. ?
  Tänk att man kan ”vika ut sig” för att man vill också, inte för att man ”måste”!

   Det är omoraliskt att prostituera sig på nätet.
   Tänk detta behöver förklaras….

    Copy-paste:ar mitt svar som såklart hamnade längre ner..

    Är det? Om man själv väljer det och tycker det är kul?
    Uppenbarligen finns det en efterfrågan. Om utbudet kommer från folk som VILL ”prostituera sig” på nätet, vad är problemet? Att DU inte skulle göra det själv?

     Vissa tycker det är kul att knarka och stjäla också, det gör det inte mer rätt eller moraliskt för det.

      Så du jämför att ha ett OF-konto med att knarka och stjäla?
      Tåget går inte till ändstationen här, eller?

       Ja, det gör jag. För att visa att det man gillar att göra kan vara dåligt. Fattar du nu? Eller envisas du att driva myten om den lyckliga horan?

        Åh herregud. Jag pratar om att HA ETT KONTO PÅ OF. Det påverkar absolut ingen annan än personen som äger kontot och de som betalar för innehållet.
        Man KAN ha OF för att man vill det själv, man tycker det är kul osv. Det skadar absolut ingen. Om DU inte vill göra det så är det heller ingen som tvingar dig.

         Det påverkar alla inblandade negativt. I högsta grad hennes barn, som får en så dålig förebild, som säljer sex i stället för att ha ett riktigt arbete.

          Hon säljer sex?!
          Vad vet DU om det exakt?
          Nä, just det! Så bäst att du täpper till kakhålet!

           Gör hon inte det?

      Ja, den listan kan göras ganska lång…

    Nu finns det ju konton på OF som inte överhuvudtaget har naket innehåll.

   En normal ansvarsfull FÖRÄLDER gör inte så med hänsyn till sina barn! Vill man göra det så väntar man till barnen är vuxna och inte när dom går i skolan och kan bli mobbade och utsatta.
   Förstår att just du inte förstår…

    Mobbade och utsatta? För att barnets mamma har OF? Det betyder ju isåfall att de andra barnen betalat för att se hennes innehåll, och i såna fall brister nog föräldraskapet hos nån annan än innehavaren av OF-kontot.
    Nu är visserligen min kompis barn för litet för att förstå vad OF (eller ens internet) är, och kanske hon slutar innan barnet börjar skolan, vad vet jag.
    Men saken är ju den också att barn mobbar andra barn för massor av saker och det är ALLTID mobbarna som är problemet.

     Det räcker att andra känner till vad OF är för sida. Man behöver inte betala för det för att förstå vad som händer där.

     Mamman behöver faktiskt inte medvetet göra barnens situation i skolan mer utsatt, trots att det är mobbarna fel.
     Om du hade ett barn som var utsatt, skulle du skicka det till skolan iklädd en kycklingdräkt?

      Saken är ju den med OF att man måste betala för att se någons innehåll. En del lägger ju inte ut nakenbilder heller utan har något helt annat innehåll, fastän det är på OF.

      Om jag hade ett barn som var utsatt hade jag skickat hen till skolan klädd så som hen vill klä sig, och ta itu med mobbarna och deras föräldrar istället. Som man borde göra. Det är ju inte den mobbade(eller jag, om vi ponerar att jag är den med OF i detta fall) som är problemet.

       Nu vet vi ju att Mirka har lättklädda bilder på sin OF. Om barnen får reda på det, hur försvarar du då det E, du som tycker det är helt i sin ordning att en mamma visar lättklädda bilder på nätet?

     Andra föräldrar som vet vad OF är pratar om det (typ Kalles mamma säljer nakenbilder på nätet) deras barn hör/tjuvlyssnar, retar sen Kalle för vad hans mamma gör.
     Så enkelt är det.
     Dessutom finns bilder på internet kvar när barnen är stora nog att förstå. Likaså skammen. Det som är gjort går inte göra ogjort

   Jag som förälder skulle inte vilja att mina barn umgås med eller går hem till andra barn vars föräldrar sysslar med OF. Att syssla med OF som mamma tyder på bristande moral och signalerar värderingar som jag inte vill att mina barn ska vara i närheten av. Det är inte trygga, stabila vuxna som börjar prostituerad sig på nätet direkt.
   Av precis samma anledning skulle mina barn inte få umgås med barn vars förälder ex är med i MC-gäng, har ansiktstatuering (tänk Knivmicke) eller är sönderopererade ifrån topp till tå (tänk Sindy).

    Okej. ”Bristande moral”?
    Tycker folk verkligen lägger skulden på fel personer här. Den borde väl rimligtvis ligga hos de som väljer att betala för att se nån naken, inte hos dom som tar chansen och tjänar pengar på det.
    Kan ärligt säga att min kompis är en underbar, rolig och snäll människa och hon är en bra förälder, även om hon ”prostituerar sig”. ?

     Du verkar ha svårt för att många gör en värdering av vad som är moraliskt och inte. Samhället har en ganska bred överenskommelse om moral, som bland annat våra lagar bygger på. De flesta är också överens om att det är dåligt att både prostituera sig och köpa sex.

     ”E” låter som du är Mirka Porrström själv som skriver

     Jag tycker att det är absolut fruktansvärt med kvinnor och barn som tvingas in i prostitution pga ex fattigdom eller missbruk. Mår illa av tanken på att det finns kvinnor och barn i Sverige och världen som tvingas sälja sina kroppar, kan inte ens förstå hur fraktansvärt det måste vara. Män som utnyttjar dessa människor är svin som borde sitta i fängelse!
     Men att som Mirka eller din vän välja att sälja sin kropp på nätet för att man vill ha lite snabba cash är för mig obegripligt och tyder på att personen har värderingar som jag tycker är omoraliska. Såna människor vill jag inte ha i närheten av mig själv men framför allt inte mina barn!

    Håller med till 100%

     Håller med Millan alltså ?

    Men Gud vilken läskig inställning till dina medmänniskor du verkar ha! Är du prussiluskan, eller? Det är ju med din inställning som vårt redan supersegregerade samhälle förstärks ännu mer.

    Tatueringar i ansiktet, mc-gäng och föräldrar med yrken som påvisar ”bristande moral”. Och deras barn ska inte få leka med dina barn? Eller ja, dina barn får inte gå hem till sådana barn.

    För det första: den ”moral” du hänvisar till verkar vara extremt ytlig. Hur vet du vad som ryms i en människas hjärta? Jag kan lova dig att välpolerade utsidor kan ha ruttna insidor. Moral har inget med livsförutsättningar att göra. Möjligen har livsförutsättningar (exempelvis fattigdom) inverkan på människors möjligheter att leva lagligt. Men även en tjuv kan ha ett rent och medmänskligt hjärta. (Och även en kriminell kan ha dålig moral också såklart.)

    För det andra: hur kan du ha mage att dra slutsatser om en människas förmåga att visa omsorg och godhet om sina och andras barn, utifrån det du ytligt tycker är ett dåligt leverne?

    Är du så platt som individ? Fy fan.

     Om mitt barn ska leka hemma hos ett annat barn så spelar ett stort hjärta hos mamman, inte så stor roll om hon dessutom visar brösten och spretar på benen på nätet.

   Intressant att många skyller på kvinnan med OF istället för männen som betalar för det.

    Nu är det ju just den här kvinnan vi pratar om. Lägger hon inte ut bilder så finns ingen för gubbarna att köpa.

  Har hon slutat att sina studier till undersköterska.

   Man kan inte göra något annat än plugga menar du?

    Va? När? Har hon sagt varför hon slutade? Det är inte så länge sen hon började plugga.

     Vem har sagt att hon slutat plugga?

      Kan du inte läsa? Läs Vickys kommentar.

  Såg en dokumentär på SVT som nämnde att p*dofiler hittar varandra på tillsynes vanliga plqtforma genom att ge sig olika namn som antyder att man har tillgång till barn, ex ”mom” mm.

  Känns riktigt obehagligt att nämna man har massa barn på en sida som till stor del används för p*rnografiskt material

   Men fy vad mycket vidrigt det finns som man inte har en aning om!

  Är det? Om man själv väljer det och tycker det är kul?
  Uppenbarligen finns det en efterfrågan. Om utbudet kommer från folk som VILL ”prostituera sig” på nätet, vad är problemet? Att DU inte skulle göra det själv?

   Problemet är att det kan gå ut över hennes barn.

    Ni är sjukligt besatta av andras barn. Det är läskigt.

   Hon till och med marknadsför sig på OF genom att säga att hon har 13 barn. De involveras rakt av med OF på det sättet,samt indirekt genom att hon är en kändis som säkert alla deras skolkamrater och lärare känner till. Hon gör en grej av att starta en OF som 13 barns mamma, på vilket sätt tror du att barnens omgivning kommer att reagera?
   Det är lätt att bli mobbad som det är. Deras mamma behöver väl inte servera det på silverfat.

    Min kommentar skulle vara som svar till en högre upp. ? Och handlade inte specifikt om Mirka, utan mer om det att man kanske borde få göra som man vill?
    Sen håller jag med om att det är lite osmakligt att marknadsföra sig som en 13-barnsmamma på OF då det säkert kommer dra till sig ”fel” sorts folk.

    Men att ha OF i allmänhet ser jag inga problem med.

  Sjukt osmakligt att presentera sig som ”mom to 13 kids” på OF! Vik ut dig och gör vad du vill med din kropp men det fattar väl vem som helst att på en plattform som OF kommer just den presentationen dra till sig riktigt vidriga människor som går igång på just det.

   Det är väl dragplåstret för henne. Annars vilken 55-åring som helst.

    Känns det som du trycker till henne när du säger att hon är 55 år?

   Hon kanske vill bevisa att hon verkligen gillar att ligga.

  Åh herregud. Nej.

  OT – Anna Book

  Hon skrivit på stories hur upprörd hon är av den här artikeln:
  https://www.google.com/amp/s/nojeslivet.newsner.com/kandisar/anna-book-satter-ner-foten-efter-hanen-och-personliga-pahoppen-jag-vadjar-annu-en-gang/amp/

  Och jag förstår inte vad hon är upprörd över?
  Det är ju en rätt intetsägande artikel som ändå, givet personen, var rätt positivt skrivet.
  Vad tycker ni?

   Nu svarar jag mig själv efter att ha sett klippet från Arga Snickaren. Hon är ju inte helt balanserad där… däremot är det väl inget hon har tagit avstånd från så då borde det inte vara ett problem?

   Anna Book sätter ner foten igen … för vilken gång i ordningen…Anna Book har fått nog…. Igen… ja du Anna sluta filtrera dina egna inlägg så kanske folk slutar att irritera sig

    Nu är det ju på hennes egen insta som folk irriterar sig. De som tycker hon använder för mycket filter behöver väl inte följa henne? Tycka vad man vill om Anna, driv med hennes uppenbara lögner (lex Ikeas julbord) men det är ju helt sjukt hur folk anser det vara ok att för den delen kommentera hur ful och tjock hon är. För att sedan legitimera det med att ”hade hon inte sagt att hon var nöjd med sitt utseende utan filter hade hon sluppit”. Varför skulle inte hon kunna vara påverkad av skönhetsideal som är omöjliga att uppnå, precis som de flesta av oss andra?

  Lindaz inleder sitt smyg reklam så här…Nu när man fyllt 40 år så känner jag att det är allt viktigare att ta hand om sig själv. Det är inte alltid lätt mitt under småbarnsåren, men det är så fel att prioritera bort. Det viktigaste vi har är vår hälsa och jag kan erkänna att jag åsidosatt träning de senaste åren. Det tar ut sin rätt kan man säga. Jag accepterar att jag åldras men vill gärna göra det så fint som det går. Därför tar jag hjälp av Sofie på @_studiosofie_ .Hon hjälper till att förfina lite och fördröja ålderdomstecken, så att man ser piggare ut. Det handlar inte om att ändra sitt utseende utan snarare att bevara. Har precis varit och gjort en botoxbehandling. Jag behandlar min panna, kroksparkar och en liten dutt vid mungiporna. Det jag insett är att jag försummat halsen! Det är något som jag kommer att behöva ta tag i nu. #botox

  Otroligt tragiskt och desperat. Borde ha tänke efter innan man skaffar 13 barn va? Och skaffa ett jobb ffs.

  Intressant det här som man kan se bland kommentarerna att så många kvinnor tycker det är OK att ha OF och tjäna pengar på det. Jag undrar var ni tycker att gränsen går och varför? Att vika ut sig i en herrtidning och tjäna pengar på det? Att jobba som eskort/sällskapsdam/lättklädd värdinna? Att visa upp lättklädda bilder på instagram för likes och följare? Att kn-lla i någon dokusåpa? Att strippa el dansa poledance lättklädd på klubb? Att sälja konkreta sexuella tjänster? Oavsett så sumpar ni er integritet till män och bidrar till att männens kvinnosyn inte kommer att förändras. Ni gynnar patriarkatet fast ni tror att det är ni som har kontroll och gör det för er egen skull och gillar att göra det.

  Stackars barn..

  Alltså jag tänker inte kasta skit på Mirka då jag tycker hon ändå fixar sin mammaroll m bravur efter skilsmässan & att ta hand om 13 barn känns ändå som ett heltidsjobb i sig.
  Men vi har ju alla ett val men barnen som kommit till världen har ju inget val . Att medvetet skaffa 13 barn utan konsekvenstänk känns lite bättre moget . Nu har hon ju en ex man som också är ansvarig & har ansvar både ekonomiskt juridiskt & själsligt kan jag tycka. Han stack ! Har nu en ny familj . Barnen vill ej åka till sin pappa heller så förstår att det är sorgligt & en känsla av att bli bortval av sin pappa … mirka är också bortval & blivit kvar m 13 barn att försörja själv ….

  Jag följer henne pga att jag själv är ensamstående med två barn . Efter mitt destruktiva äktenskap som totalt höll i 12 långa år innan jag anmälde & kastade ut fanskapet , jag är skadad fysiskt efter allt våld men det psykiska är ändå värre , alla ärr….
  Jag är sjukskriven ensamstående men skulle aldrig någonsin göra något som kan skada mina barn . De kommer alltid först ! Jag köper allt som de behöver mena jag själv kommer sist. Vi är många som får kämpa m ekonomin speciellt som ensamstående. Mitt x betalar INGET heller för våra barn .
  Jag är 46 år & ärligt ser bra ut än …men har aldrig ens hört talas om OF förut förens Mirka själv fick en kommentar om det … sen tycker jag att hur illa det än är med ekonomi så skulle jag aldrig någonsin ändå öppna ett konto & dessutom skiva att hon är mamma till 13 barn . Detta är både omoraliskt & det drar till sig pedofiler eller andra äckliga människor. Hon pluggar ju nu. Hon sprutar läpparna . Hon sa även att hon lägger ca 800kr per barn / julklapp…känns ändå som hon inte är så ” fattig” sen får hon ofta in pengar av följarna ….
  Så nej , vi är fler mammor som kämpar i motvind som dessutom är svårt sjuka men ändå väljer att barnens väl kommer först . Jag blev häpen när jag såg att hon skaffat ett OF konto , faktiskt, då jag egentligen tycker hon är en fin mamma men nu har något hänt med henne tyvärr ….
  Alla måste vi försörja oss men vi har ändå val av försörjning, kan inte pappan hjälpa till med lite ekonomiskt som han ändå har skyldighet att göra ?! Eller ansöka om underhålls stöd från FK som alla kan få om den andra föräldern inte betalar . Finns ju så fler sätt . Detta kommer bara få barnen att bli mer utsatta …tyvärr …

   I det här fallet var det väl Mirka som valde att skilja sig, om jag inte missminner mig. Så ”bortvald och blivit kvar med 13 barn” är inte sanningen här.

    Det stämmer, det var Mirka som lämnade.
    Sedan är det endast de fyra yngsta barnen som har/vill ha kontakt med pappan.

    Jag antar att du då också vet varför Mirka skilde sig?

     Oavsett så var det på hennes initiativ skilsmässan skedde. Då tycker jag inte att man ska skamma exmannen med kommentarer som ”Han stack!” och ”han valde bort Mirka”. Vad skulle han ha gjort? Kedjat fast sig i elementet och vägrat lämna bostaden?

   Men har hon inte haft eller fortfarande har sina barn hos fosterfamiljer ?

    Jag tror hon har avlastning, inte fosterfamiljer.

     Exakt.

  Herregud, måste verkligen ja brist på uppmärksamhet. Måste vara härligt för barnen.

  Skaffa en man som kan försörja dig istället åtminstone ?

  Detta var ju kul på riktigt! Sicken tant. Hoppas hon inte av misstag börjar ragga på sina egna ungar där. För det är väl en sajt för ungar runt 15-20 som gillar att visa upp sig halvnakna? #okunnig

   Varför skulle hennes barn gå in och betala för att se sin mamma där?

  Då har man avföljt Mirka Norrström på Instagram.
  Check på den ✅️

  Steg 1 borde vara att sluta röka. Steg 2 att inte köra så mkt bil utan åka kollektivt. Steg 3 skaffa ett jobb. Att plugga till uska kan inte vara heltid. Bara 4 barn som är barn och de är väl inte småbarn direkt. Jobba på helger och kvällar. De äldre som passar när hon är ute med vänninor kan väl passa när hon jobbar. Självklart kan hon få jobb inom städ eller hemtjänst.

  Haha, jag är 50+, blev arbetslös under pandemin o när sonen frågade om jag tänkte stämpla efter uppsägningstiden sa jag lite skämtsamt att jag inte tänkte det pga att jag hade startat ett OnlyFans-konto.
  Hans svar?
  Det blev ett gapskratt o ett ”förmodligen, morsan. Förmodligen”
  Ja herregud det hade sett ut det, helt naturligt dessutom, inte ens ett bbl liksom. Nä denna tanten tänker fortsätta baka o lösa korsord. Med penna.

  Och vem vill att äckliga gubbar ska kolla på en där usch

   Hon får mycket sliskkommentarer från diverse män i kommentarerna på sin Insta. Gissar att hon gillar det och vill ta det ett steg vidare. Annars hade hon väl inte skaffat OF.

  När man trodde att man hört allt ? det är tuffa tider just nu att gå på csn, det gör jag också. Och jobbar extra inom hemtjänsten. Hur svårt kan det vara att anmäla sig som timmis på inom omsorgen? Särskilt som man utbildar sig till uska (det gör inte jag).

  Jag har inte något intresse av OF och skulle aldrig gå med heller, är lätt förvånad över att någon gör en profil med bikinibild och beskrivningen att man har 13 barn. Känns fel. Önskar henne inte lycka till, skaffa ett riktigt jobb.

  Hon har på riktigt TAPPAT det! Vilken idioti och vilken urusel förebild för sina barn.

  Bostaden Mirka bor i hyr hon av en församling. Kan inte tänka att uthyrarna skulle uppskatta att hon sitter lättklädd och lurar av kåta incel män stora summor pengar. Detta kommer ju ägarna informeras om eftersom som detta är ute på nätet nu. Tragisk att se hur trasig mentalt hon faktist är idag och pga tar ogenomtänkta beslut som kan få trista konsekvenser för både henne och dom hemmavarande barnen under 18 år.

   Kommentatorsfältet osar illvilja och är det mest tragiska i sammanhanget. Sök hjälp hörni!

   Man sparkar inte på någon som redan ligger ned.

    Är du allvarlig? Hur kan någon tycka att det hon gör är ok bortsett från männen som betalar för att se hennes nakenbilder eller vad hon kommer sälja där. Mirka kan söka ett vanligt arbete som alla andra ensamstående gör, man jobbar och säljer inte sin kropp. Fattar du inte hur sjukt detta är?

  På hennes privata instas bio är det länkat till hennes OF konto, första bilden ligger hon naken och visar bröstet! Man behöver inte logga in för att se detta. Hur reagerar hennes barn? Min dotter hade haft panik!

   Hoppsan….
   MILF på onlyfans. Jag hatar åldersdiskriminering, men….. Det här blir ett intressant diskussionsämne på flera plan. Vem kan vika ut sig? Varför upprörs vi? Varför vill man vika ut sig? Till vilket pris undviker man ”ett vanligt jobb”. Är Mirkka nu mer tragisk än Paow och Josefine Ottosson?

   Btw, Paow ber om hjälp att ta hand om sina katter. Trodde att hon tjänade såpass mycket att hon hade råd att ta hem dem med via budfirma eller inkvartera dem på katthotell. Men tydligen inte….. Varför skulle exet ta hand om dem? Några veckor är ju begripligt, men nu har det gått rätt lång tid. Älskar man sina djur tar man ansvar.

  Har man barn kan jag tycka att man har ingenting på onlyfans eller inom porrbranchen att göra man måste tänka på sina barns integritet dom har ett rykte att tänka på och hur kul är det att höra på skolan och få sms, meddelande på sociala media att ens föräldrar säljer sex och lättklädda bilder många barn och ungdomar har det tillräcklig jobbigt med typ mobbning man behöver inte höra sånt också då är det väl bättre att söka jobb på Mcdonald, sibylla eller annat jobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.