Influenciskt i musikhjälpen

Musikhjälpen 2022 – det är dags!
Det har startats både bössor och auktioner med influencer-kopplingar, och här är de jag hittat än så länge.
Käner ni till någon mer så får ni gärna tipsa om det.

Lev en dag som Benjamin Ingrosso, vinn ett skönhetspaket från Laila Högfeldt, vinn Anis Don Deminas gula plyschdress från Melodifestivalen, få Hanna Bergwall att springa långt eller vinn biljetter till finalliveshowen med podden ”Flashback forever”.
Det är bara några initiativ och fler kommer säkert.

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jättebra att de hjälper barn på flykt.

  Hon Hanna kommer springa en stund med 14 200 kronor insamlat.

   Är ju sjukt! Eller är det ngn galen vilja att synas?

    Ingen aning men hon e väldigt smal är det en ursäkt att bara få bli smalare ? har hon gått ut med att hon har någon ätstörning eller typ ortorexi?

  Sabina Olsson! Superfin tjej och om hon når 15.000kr insamlat så blir det vloggvecka ?

  Hanna B är klart mest imponerande och största personligt engagemang. Kräver ngt mer än att sätta ihop tips på bästa restaurangerna i Sthlm.

   Men varför jämföra? Det är väl jättebra att folk gör någonting alls.

   Alla bäckar små! Spelar väl egentligen inte så stor roll hur mycket personligt engagemang det krävs så länge det samlar ihop mycket pengar, eller?!

  HanaPees lillbössa som hon har varje år kör hon i år igen tillsammans med sin podd Surret

   Ja självklart kan hon inte göra något utan Surret nuförtiden. Kan ändå hoppas att hon får ihop mer pengar pga det då

  Det är ju såhär man vill influencer ska göra. Skitsamma vad dom ”erbjuder”. Dom har följarantalet och kan sprida vidare denna viktiga insamling varje år ?

  Alltså Hanna B… Gillade henne otroligt mycket i Robinson, men tycker inte det känns jättebra att hon just ska springa längre och längre för varje hundring som skänks, med tanke på tidigare sjukdom…

   Håller med. En föredetta anorektiker som ska springa tills hon stupar.. kan skänka pengar om hon sätter sig ner och äter en burgare hellre.

   Hon är ju frisk från sina ätstörningar och håller på med ultralöpning. Det är väl jättebra att visa att man kan bli frisk och hitta glädje till träningen istället för att träna för att bli smalare och smalare? Hon har skrivit på sin Instagram att hon äter lika mycket kalorier som hon förbränt på ett pass för annars hade hon inte orkat träna som hon gör.

    Min före detta ätstörda bror håller på med ultralöpning nu och jag vet inte, jag säger inget om Hanna för henne följer jag inte och känner inte, men jag har lite svårt att tycka att ultralöpning är sunt faktiskt. I alla fall i min brors fall så har det blivit att han har bytt ätstörningen mot ultralöpningen eller vad man säger. Nu dämpar han ångesten med att springa 24timmar i sträck och allt kretsar kring löpningen nu, precis som att allt kretsade kring vad han åt tidigare.

    Jag hoppas verkligen att Hanna är frisk på riktigt.

     (Obs säger alltså inte att så är fallet för alla som håller på med ultralöpning. Jag fattar att jag är färgad av att se min bror och hans situation)

     Tror som du, det är bara ett annat grepp av sjukdomen, ev.ett mer legitimt sätt (enl omgivningen) att svälta kroppen, ha kontroll osv. Ultralöpning är oerhört påfrestande på kroppen och inte för vem som helst, speciellt inte de som varit/är ätstörda.

    Utan tidigare vetskap om hennes anorexia, var det första jag tänkte när jag så bilden i inlägget; ”vad smal hon är!”… Att anorektiker blir ”ortorektiker” är mer regel än undantag och att hon tar bilder på massa mat (också klassiskt beteende hos ätstörda som är besatta av mat) betyder inte att hon äter den. ???

   Som anhörig till en syster som varit mycket svårt sjuk i anorexia kände jag samma rödflagg direkt.. Ett bra sätt att maskera och rättfärdiga ett överdrivet tränande. Är tyvärr vanligt att man inte bara kontrollerar maten, utan även träning.

    Men hon verkar ju planera för att äta massor idag när hon ska springa? Hon la upp en bild på sin story men det hon köpt för att äta idag. Choklad, nötter, sportdryck, salta snacks osv osv.

     Ingen mat alltså.

      Under pågående fysisk träning är det bara energitäthet och upptag som är det viktiga. Alltså framförallt snabba kolhydrater i mängder. Eller vad tänkte du att hon borde äta?

      Det ska vara mycket kolhydrater och fett så du klarar av det. Kolla upp vad en skidåkare äter inför tex 5 mils skidåkning.

  Finalshow? Ska de sluta podda sen?

   Nej men de ska inte showa mer. Podden är kvar.

    Aha ok då förstår jag.

  Varför är ens Laila Högfeldt med i Musikhjälpen? Hon är den mest arroganta och självupptagna människa som finn. Fruktansvärt dryg och otrevlig i verkligheten. Hennes image är att stå upp för tjejer men vad gör hon? Jo drar ner andra med sin nedrderande blick. Usch säger jag

  Vet någon var klänningen som Bianca har på sig i E16 i sin talkshow, där hon intervjuar bl.a. Fredrik från Filip & Fredrik, var kommer den ifrån? Villhöver den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.