Profiterar Pontus Rasmusson på cancersjuka barn?

Hur länge ska den här människan få hålla på?
Profitera på Barncancerfonden och deras kamp för sjuka barn?
Det verkar inte finnas någon gräns för hur lågt han kan sjunka.
Finns det någon, bortsett från Pontus och hans föräldrar, som inte vill se den stora, stygga ”cancel culture” ta en stor tugga av honom?
Här kan du läsa SvDs artikel.

Han låter även kommentarer som den här ligga kvar, trots att han med största sannolikhet sett den då han svarar på kommentarer, både över och under den i det här inlägget
Oavsett vem det är som skrivit kommentaren, kontot är anonymt, så väljer alltså Pontus att behålla kommentarer om att han gillar ”väldigt unga tjejer”.

87 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Granska även hans föräldrar!

  Sådan obehaglig familj. ?

   Tror podden ”Blenda” gjorde det. Dom har inte haft registrerad inkomst sen 2019 dvs dom lever av Pontus. Det är nog därför dom är så angelägna att han fortsätter tjäna pengar på barn

    Men usch! Så märkliga!

     Älskar att han sen påstår sig gett pengar under annat namn, men sen inte vill säga under vilket. Alla fattar ju han tar allt han lyckas få in, speciellt nu.

      Det måste ju vara olagligt att samla in pengar för ett ändamål och sedan inte lägga pengarna på det som var sagt. Bedrägeri?

      Eller hur! För det är mellan honom och fonden? Det är det väl ändå inte när han använt deras namn för att få in pengar. Då ska han redovisa det också.
      Det är inte hans egna pengar han skänker.

   vad är det med familjen? har inte orkat följa honom men det känns som det är lite skevt allt han basunerar ut.

  Det är väl han själv som skriver sådana kommentarer, för att få bränsle till den lokala fickpingisturneringen hemma hos morsan och farsan.

   Va?

  Men är det någon som fattar var feministerna ryker ihop den här gången? LD postar en miljon screens från vadå, en grupp? Varför svarar hon inte bara i gruppen? Ingen utomstående fattar ju något ändå 🙂

   Hon svarar på sina egna screens med andra egna screens ? kan hon inte bara ringa den hon är arg på och ta det privat?

   Så ofantligt jävla tröttsamt?! Hon gör ju jämt så, postar 151552 stories om någon som sagt nåt. Sen vill hon försöka hävda att hon är obrydd?!? hon ältar, ältar o ältar.

   Fattar inte heller, ser ut som mycket av det kommer från en chat?

   Vad/vem är LD?

    Lady Dahmer på insta

     ”Lady Dahmer” liksom? Hon kämpar sig kvar i mörkret fortfarande alltså, huuur kan hon vara intressant att följa lr lyssna på? Ens från början!
     Jeffrey Dahmer, är det frikortet?

      Har också svårt att fatta…jättetrött tant med gnällig röst typ

      Ej att förglömma att hon skickade kärleksbrev och lättklädda bilder till Richard Ramirez. Hur har hon kommit undan med detta?

       Haha just det! Och att hon körde antiauktoritär uppfostran med barnen tills hon kom på att det är typiskt svenskt och hon vill vara grek, nu heter det att hon bestämmer över barnen!

        Vad menar du? Hon skrev häromdagen att hon är antiauktoritär.

         Hon sa i stories att hon är både auktoritär och antiauktoritär. Att hon bestämmer att barnen måste gå på karate, spela piano etc och att svenska föräldrar däremot låter barnen hoppa mellan aktiviteter och sluta om det är tråkigt.

       Ja eftersom att det var runt 25 år sen så tycker jag att man kanske kan låta det stanna där? Hade du velat ställas till svars för nåt du gjorde som ung?

        Det var ju hon själv som stolt visade upp bilderna häromåret så hon verkar fortfarande nöjd med det.

   Tror skärmdumparna kommer från någon feministchatt som fanns för x antal år sedan eller något. Argtjej på instagram är väl den LD bråkar med?

    X antal år sedan… herregud…

     Vem är ens Rebecca hon skriver om? Fattar ingenting.

      Rebecca har supersvårt att förstå att inte alla invandrare har väldigt mörk hudfärg. Hon blir arg när LD säger sig ha grekiska rötter eftersom henne pappa är grek. Hon har alltså lite för mycket fritid att spendera på instagram (argtjej heter hon där). 😉

       Jaha! Följer LD och ser att hon lägger upp hur mycket som helst. Nu verkar det handla om transfobi och en massa annat.

        Men kan de inte bara logga ut och tänka på annat än vad de skrev för tusen år sedan…

         Är ju uppenbarligen intressant nog för en lång tråd här inne. Där även du deltar.

        LD har anklagats för att vara transfob i många år, tror bara hon är lite mer särartsfeminist än de unga feministerna är idag.

        Men det här bråket har verkligen pågått för länge nu. De behöver gå vidare.

         Men varför bryr hon sig så mycket? Det är ju bara tjafs på Instagram eller var det nu är. Inga hon behöver träffa i verkligheten ju.

    LD skriver ”jag är sydeurope’” hahaha hennes pappa är från Grekland liksom. Det gör henne till halvgrek rent genetiskt men hon är ju 100% kulturell svensk.
    I Grekland skulle absolut ingen ta henne för grek.

     Och så lägger hon upp lågexponerade bilder på sig själv för att se mörkare ut. Jag har sett LD i verkligheten i somras och hon är mycket ljusare än sådär.

      Snälla greker ÄR ljusa. Vad har hudfärgen för relevans? Rasism kan man utsättas för ändå. Har inga problem att förstå eller se att LD sågs som svartskalle på 80- och 90-talet. Hade många grekiska, bosniska och serbiska vänner som utsattes otroligt mkt trots ljus hud.

       När jag gick i gymnasiet på 80-talet i Norrland var det invandrarna som var de snygga och coola. Alla tjejer hängde efter de italienska killarna, och tjejerna från Balkan var snyggast och tuffast. Det var ingen rasism.

        Men så härligt att höra, Anonym. Jag hoppas du förstår att det är din egna upplevelse och inte något som många andra kan relatera till? Tycker nog inte att det är så svårt att förstå att ens egna upplevelser inte är att likställa med något som alla andra också upplever/tycker.

         Jag har nästan bara invandrade vänner eftersom min man är invandrare och vi har bott i hans land större delen av våra vuxna liv. I Sverige umgås vi nästan bara med hans landsmän. De är sydeuropéer och behöver definitivt inte kämpa mot någon rasism. Tvärtom brukar det vara de som ser ner på typiska svenskar.

        Jaha. Kul för er. Själv har jag ursprung från Sydeuropa med förvisso ljus hud men med kolsvart hår och mörka drag. Fick under hela min barndom och stor del av tonåren höra att jag var svartskalle, pizzabagare, blatte och diverse andra rasistiska glåpord. JAG uppfattade sannerligen det som rasism och jag kände mig ofta utanför. Blev inknuffad i ett hörn av ett gäng skinheads som spottade på mig bland annat. Nu kommer du och argtjej och påstår att det vi utsattes för inte var rasism??
        Jag förstår inte alls det här tolkningsföreträdet. Sedan är jag väl medveten om att folk har utsatts för värre rasism men det tar inte bort det faktum att även jag kände mig utsatt. Var ung på 80 och 90-talet.

         Östeurope här, barn på 90-tal. Skriver under på det du säger. Första svenskalektionen på gymnasiet tog läraren alla oss med invandrarnamn åt sidan och ville att vi skulle gå svenska som andraspråk istället för att ha lektioner med dom svenska eleverna. Vi alla tackade nej.

          Sedan när blev språkanpassning något dåligt? Ni behövde inte och tackade nej, det låter som en bra skola i mina öron. Mina barn har alltid erbjudits språkanpassning och modersmålsundervisning, det ser jag som positivt. Man ska inte behöva be om det själv.

   Hon är en helt manisk ordbajsare anser jag och vill alltid ha rätt samt ha sista ordet.

  Varför kan jag inte kommentera??

   Din kommentar är helt osynlig.

   du kanske är hos några bekanta över julledigheten och har annan ip

    Men kan man inte kommentera ändå? Jag kan kommentera var jag än är någonstans

  Hur kan någon lyckas bli obehagligare för var dag som går?? ?

   Undrar hur läget är om 10 år

    Då har något av barnen vuxit upp och är i ett lyckligt förhållande med Pontus. Barnet är 17 år och Pontus … närmare 35.

     12+10=17 ?!

      Var ett imaginärt barn på sju år. Menade inte specifikt ”barnet” som skrivit kommentaren (nej jag tror inte det är en 12-åring som författat den). Förstår dock att min kommentar lätt kan misstolkas.

  Sån vidrig människa.

  Stämmer det att han hängde vid en skola vid julavslutningen, alltså efter att ha gjort samma sak vid Lucia? Herregud, stark pedofilvarning på den snubben.

   Alltså, jag klarar knappt mer. Säg att han är under utredning hos polisen

    Inte jag heller. Vad ÄR detta. Hur kan killen få fortsätta. Som en kackerlacka som bara dyker upp om och om igen.

   Grabben måste kränga mööööörch ju. Få in kosing till hushållet …

  Praktexempel på en människa jag helst lämnar i 2022.

  Den där videon ger mig the creeps. Offerkoftan, hand-gymnastiken för att försöka framställa sig själv som ärlig, öppen och oskyldig. De blålysande vita tänderna och svarta ögonen. Sluta bara. Bara sluta försöka profitera på innehåll för barn. Håll dig borta från barn och sök hjälp.

  Han är så fruktansvärt obehaglig. Dels allt han säger men tittar man på hur han framställer sig själv med klädval, frisyr etc så ser man hur han flrsöker passa in i en yngre krets. Vad fan är rymdutstyrseln bakom honom tex? Framställer sig själv som oskyldig och lekfull.

  Sminkar sig för att släta ut sitt ansikte och se yngre och snällare ut. Han är så jäkla medveten och ingen gööör något?! Vår tids största groomare, rakt framför våra ögon!

   Ser han mer som en docka där föräldrarna bakom drar i alla trådar. Så obehagliga alla 3!

    Han är 24 år, inte ett stackars försvarslöst barn. Han må bli påverkad av sina obehagliga sjuka föräldrar, men jag kommer inte att tycka synd om en vuxen man som ännu i vuxen ålder beter sig såhär ?

     Är han verkligen 24 år? Oj! Det trodde jag verkligen inte. Han ger ett väldigt mycket yngre intryck.

      Ja, det är precis det som är hans mål.

  ”Pojken” har ofta lives på tiktok. Brukar ligga på runt 700 tittare. Filter till förbannelse och hetsar barn till att följa hans kanaler. Kaaaanske följer han tillbaka ?? Många är självklart där för att driva med hnm, men det finns också flertalet barn som avgudar denna ynkliga individ och gör allt för att han ska uppmärksamma dem.

   Kan man inte blåsa den jäveln på något sätt! ?

   hnm?

    Honom

    Förkortning för honom.

    Honom

     Är man så lat så man inte orkar skriva ut ett helt ord på fem bokstäver…?

      *skratt* handlar väl knappast om lathet utan hur skriftspråk utvecklats senaste åren.

       Utvecklats….? Snarare let’s go back to neandertalare….

  Vad är det med samtiden, där de mest empatistörda människorna får stor plats och uppmärksamhet??

  Om han påstår sig ha skänkt pengar till Barncancerfonden och det sedan inte stämmer, är det bedrägeri och borde polisanmälas.

   Jag hoppas att Barncancefonden har anmält honom till polisen!

   Exakt. Det är detta inlägget handlar om och denna handling borde uppmärksammas rejält!

  Ännu värre är ju hans nya merch.
  Stringtrosor med Team ❤️ Pontus på framsidan.
  Som är en överraskning för 2023.

  ”This sexy, high-quality string thing a sensual and narrow elastic waistband that sits comfortably on the hips. Show what team you belong and maybe one day – you can show it irl for the man under the design (Pontus)”

   Det är inget nytt, stringtrosorna har funnits länge. Han sålde även tröjor förut med citat ”I want to break your bed, not your heart”

   ??

  Fast just den där kommentaren kändes mest som nån som vill vara lite ”kul”, just att skriva att man ”bara” är 12 år. Det ligger rätt mycket kommentarer på hans insta som känns som ett gäng killar suttit och skrivit och garvat läppen av sig. Inte för att jag tkr synd om Pontus för dig, klipp dig och skaffa ett jobb.

   Haha tänkte precis samma och kommenterade här samtidigt som dig!

   Hur blind kan han vara?

  Det roliga är ju att om han sett den kommentaren (vilket han lär ha gjort) och låter den ligga kvar så har han ju absolut inte förstått att den är hånande. Sista biten är ju en pik, att han gillar unga tjejer. Hur förstår han inte?

  Ibland undrar man om han inte är lätt efterbliven och inte kan läsa av de sociala koderna för hur man beter sig.
  En ”normal” 24-åring vet att man inte beter sig så här, inte så offentligt som Pontus gör.
  Något stämmer inte med den mannen och att hans familj låter han fortsätta för att han försörjer dem är bara vidrigt.
  Tror han behöver hjälp och en utredning, för han är inte frisk.

   Det kallas pedofili.

    Visst att det kallas pedofili men det är inte många pedofiler som nog beter sig så här öppet och offentligt.
    Den här mannen har inte alla hästar hemma i stallet, det är något skevt med honom.

  Både han och hans föräldrar borde få näringsförbud och bli bannade på alla sociala medier i x antal år framåt, det är väl dock tyvärr inte möjligt.

   Kvalificerad gissning att han inte betalat någon för att hjälpa honom med deklarationer så att de är fel. Så i förlängningen kan man ju alltid hoppas att det leder till näringsförbud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.