Klara Elvgren ska bli mamma

För några timmar sedan avslöjade Klara ”TanbyKlara” Elvgren att hon och pojkvännen Jhon Arboleda ska bli föräldrar.
Klara Elvgren och Jhon Arboleda träffades i somras, och blev ett par efter inspelningen av ”Fboy Island”, där Klara var programledare och John en av deltagarna.

Stort grattis!

181 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Märker i förra tråden att folk tycker det är helt förskräckligt hur snabbt de ska ha barn. Klara sa att de suttit ihop i 8 månader. Alex och Amanda blev väl gravida efter 1 månad?

   Tycker inte nån ska lägga sig i det överhuvudtaget. Om man tycker en sak kan man ju köra på det själv, men livet blir inte alltid som man tänkte

    Exakt!

    Folk får göra som de vill, även osmarta saker. Deras problem. Men synd om barnen om det går dåligt.

     Varför skulle barnen må dåligt av att föräldrarna skaffade barn tidigt i förhållandet? Det var det absolut dummaste jag läst på länge.b

      Om de separerar såklart.

      Läs – om det går dåligt. Att de gör slut och inte kan samarbeta. Otroligt vanligt.

       Men det är väl lika synd om barnen om föräldrarna varit ihop länge också?

       Risken för det finns väl oavsett hur länge man varit ihop innan. I min egen krets har de som skaffat barn snabbt varit de mest hållbara relationerna, kanske för att de kände sån säkerhet redan från början.

        Eller för att man inte bygger hela relationen på känslor enbart

         Ehhh….? Hur tänker du nu? Du tycker inte att det är viktigt att man älskar varann i ett förhållande/äktenskap?
         För mig är det i alla fall prio1.

          Det är väl skillnad på att tycka att det är oviktigt och att tycka att det inte är det _enda_ som är viktigt

        Hahaha vilket ologiskt svar. Vem är inte säker i början av ett förhållande? De har haft tur. Eller står ut.

     Jo fast det kan gå dåligt alldeles oavsett. Så det är märkligt att säga att det är synd om just de här barnen.

      Min föräldrar skilde sig när jag var 3. De hade varit ihop i nästan tio år då. Var det mindre synd om mig då än om de hade varit ihop i bara tre år vid skilsmässan?!

       Folk kan separera efter lång tid också ja, men det är inte det vi säger här. Risky att skaffa barn tidigt, innan nyförälskelsen är över ens.

      Kan ja, men större risk vid korta förhållanden och det går så snabbt.

    Helt rätt!
    Är väl upp till var och en hur man vill göra.

     Man ska själv få välja

   Jo suttit ihop i 8 månader kanske men hon verkar vara i ca v 20 vilket innebär att hon blev gravid i slutet på aug ungefär. Alltså typ 2 månader in i förhållandet.

    Jaha? Är väl inte olagligt att skaffa barn tidigt i en relation, det är väl upp till dem.

     Nej men oansvarigt enligt mig personligen. Hur väl känner man en person efter 2 månader? Hur stabilt har ens förhållande hunnit bli?

      Vet folk som skaffat barn efter många år men som inte är lämpliga för det. Säger ju ingenting om hur barnet kommer få det.

      Men nu ska de ha barn. Herregud människa. Finns kvinnor som skaffar barn helt själva osv. Om de känner att de är redo och vill behålla barnet så är det upp till dem. Du verkar sjukt dömande, du sitter ju bara och gissar om hur allting gått till osv.

      Oansvarigt? Har vänner vars partner visat sig vara psykopat efter 7 år. Eller ger upp allt i förhållandet, är ointresserade, oengagerade osv. Du kan ju leva efter dina åsikter. Men att tycka att ANDRA är oansvariga för att de tar hand om det liv de skapat, låter sjukt märkligt.

       Absolut, folk kan bli knäppa när som. Men rent generellt tar det ett tag innan människor visar sina rätta färger, speciellt när man är nykär. Många kämpar t ex med olika problem som är lätta att knuffa åt sidan för att man är kär och galen men när vardagen knackar på så sitter man där med alla möjliga hinder att ta sig över. Att då skaffa barn med någon man kanske inte riktigt känner är ingen rekommendation. Dels kanske man sitter där som ensamstående i slutändan, dels kanske man valt en väldigt olämplig person som förälder till ett oskyldigt barn.

       Och obs: Säger inte att det här gäller dessa två. Känner dem inte och har ingen aning om vilka de är.

        Men precis! Äntligen en vettig röst.

      Känner ett par stycken som skaffat barn tidigt i ett förhållande och det har gått bra. På ett sätt verkar deras förhållande ha haft lättare att anpassa sig till det nya barnlivet för rutinerna för ett barnfritt liv tillsammans hade inte satt sig, så omställningen i förhållandet blev liksom mindre.

       Och sen separerar de och kan inte samarbeta, perosnen visade sig vara nån helt annan än de trodde osv. Ser det hela tiden i mitt jobb.
       Jaa, det kan hända ändå men mkt större risk med de som skaffar snabbt.

        Det får du nog leta fram en riktig källa på.

         Hahaha vaddå tror du det finns källorna nätet för det eller? Tänk efter själv. Eller börja jobba med barn och familjer. Hur kan det va svårt att tro?

      Det har du ju faktiskt ingen aning om, eller hur?
      Jag och min sambo blev gravida med vårt första barn efter två månader. Inte planerat, det bara hände. För 22 år sedan och jo, vi är fortfarande tillsammans.
      Tänk. Livet är inte alltid svart eller vitt.

       Du kan ju inte ta ETT exempel på när det gått bra… ??‍♀️ ”Kände en som körde bil utan bälte, allt gick bra alltså är det en bra idé”.

        Kan man väl visst. Vill de behålla barnet så gör dom det.

         Suck. Klart man KAN säga så men det är inte bra bevis eller vad man ska säga. Inte så övertygande elelr logiskt, ”jag kände en perosn detta gick bra för”. Svagt argument.

       ”Inte planerat, det bara hände” ?‍♀️ Använder man inte skydd/preventivmedel så har man ju planerat för att det kan hända ? Jag tycker det är så fånigt när vuxna människor låtsas om att de inte vet hur barn blir till

        Man kan ju använda skydd men bli gravid ändå, inget är 100%

         Men det är extremt ovanligt om man använder säkra medel på rätt sätt. (Kolla pearl index för siffror).

      Vilken konstig kommentar? På vilket vis är det ditt problem eller vem har frågat dig vid vilket tillfälle man bör bli gravid.

      Du kanske finner det oansvarigt men finns människor som planerat ut allting och ändå skaffar barn dom sen inte tar hand om, så säger väl ingenting om deras situation.

      Otroligt många som skaffar barn tillsammans seperarar oavsett hur länge dom var ihop innan dom fick barn, och sedan så blir det en delad vårdnad situation, man kan inte kontrollera allting så länge barnet mår bra så är det inget du ska lägga dig i.

      Kanske bra att lära känn varandra lite mer innan barn, men viktigaste är väl att det är en vettig person som kommer bli en bra förälder. Sen hur det går med förhållandet vet man ju aldrig ändå, hur länge man än varit tillsammans. Att få barn tenderar att förändra väldigt mycket. Det är oftast inte så att någon ”blir psykopat”, men både för egen del och bland personer i min omgivning upplever jag att det är först efter barn man får se vissa sidor av partnern eftersom det är en så stor påfrestning med småbarnsår.

       Du kan ju inte veta att det är just en vettig person förrän det gått ett tag.. Lägg till nykär på det…

      Blev gravid efter 3mån in i mitt förhållande med min pojkvän. Nu är vi gifta har 2 barn till och nyss köpt oss en stor gård. Aldrig varit lyckligare och vi ser vårt första barn som det bästa som hänt oss. Alla är vi olika? Finns inget sätt som är bättre eller sämre. Vet många förhållanden som kraschat just efter att de fått barn. Min mans föräldrar blev gravida efter 4 månader och efter 33 år ihop har de nu köpt en gård nere på Österlen och är också kärare än någonsin och planerar t.o.m. bröllop efter så många år. Så säg mig vart det är synd om deras barn och våra med att vi blev med barn tidigt och valde att behålla? Då tycker jag det är värre att skaffa barn för att man tror att det ska rädda ett förhållande, för det tror jag mer är stackars barn på..

     Vi är här för att diskutera kom igen nu. Låt oss

      Är ju precis det vi gör

       Jag tycker personligen att vi bara behöver diskutera videon och hur jävla cringe den är….

        Eller hur. Varför vill man göra en gravidfilm på en strand med genomskinlig klänning, som alla andra gör?

       Försöker skriva en kommentar om den pinsamma videon men hamnar i modd hela tiden. Låt os diskutera den ist ?

      Du vill diskutera utan att någon annan har en annan åsikt?

       Va? är väl precis såhär en diskussion brukar gå till, att man inte håller med varandra och tycker att den andra har fel.

        Det skulle vara ett svar till anonym som sa ” tycker inte nån ska lägga sig i det överhuvudtaget ”

         Men det är också en åsikt i diskussionen ju.

         Men uppenbarligen tycker ju inte den personen att detta är något att diskutera eller lägga sig i överhuvdtaget. Då får han/hon tycka så ??‍♀️

        Det var Maria jag frågade.

    Jag blev gravid efter 1 månad med ny kille. Ångest och panik då.
    Idag gifta och har två barn till.
    Så kan det också gå.

     Ja men precis!! Nu kanske inte det var ett ”misstag” för dem men om det är det går väl det ändå utmärkt känner jag!

      Utmärkt lär det inte gå om det inte håller. Jobbigt att separera med barn.

       Men är väl exakt lika jobbigt om man varit tillsamman är länge eller?

        Mer troligt att det händer om man gör det för fort. Känner inte varann så väl, nyförälskelsefas som tar slut…

     Vågar inte ens skriva hur fort jag blev gravid med killen jag (då) dejtade. Är idag sambos och bebisen kommer snart. Inget gick som ”planerat”, dvs helt jätteoplanerat. Tar det därefter. Vi lär känna varandra hela tiden och han är världens finaste stöd. Betydligt mer intresserad än många vänners pojkvänner som de varit sambo med i många år.

     Relationens längd spelar ingen roll. Vilka personerna är och hur man tar hand om relationen är det som spelar roll i det stora hela ?? Man är inte mindre kärleksfull som par eller föräldrar beroende på relationens längd ?

      Jag var tillsammans med mitt ex i 15 år o h är så tacksam att vi aldrig fick barn.

      Däremot blev jag och min man gravida efter 5 veckor, det gick bra det med.
      Sedan fick vi en till när den första var 14 månader och nu nummer tre.

      Folk borde sluta vara fördömande.

       Och för massa andra har det inte gått så bra. Ser det hela tiden.
       Även här på Bloggbevakning är det massa som skriver, som borde tänkt efter och valt partner nogrannare.

        Och? Varför skulle det hindra nån att leva sitt liv?

         Hindra? Man kan leva sitt liv lite smart bara. Men för all del, alla får göra puckade val som sagt.

     En bekant har barn med en kille (ONS) men de är inte tillsammans, men de tar hand om barnet ihop. Båda är lika delaktig och har vårdnaden varannan vecka.

     De har en superbra relation trots de inte är tillsammans!

      Det kunde ju verkligen gått åt helvete, många exempel på det.

       Kan gå riktigt bra också. Finns många exempel på det med!

       Allt handlar om att man är förhoppningsvis en vuxen person som tar sitt ansvar.

    Vad spelar det för roll?
    De kanske kände direkt att de ville bilda familj, alla måste inte vänta i 5 år.

   Alex blev inte gravid.

    Lol

     Nä men han var väl ändå rätt delaktig i att det blev till ett barn? Vissa säger såhär, acceptera och gå vidare.

      Jag och min sambo fick underlivet uppslitet under förlossningen så vi fick sy. Nu kissar vi även på oss när vi skrattar eller nyser.

       Hahah

       Tråkigt att höra ?

       Haha Fyfan blir så provocerad av de män som säger att ”DE håller på att föda barn” Man ba: ”Så fan heller, du gör ingenting din latmask.”

        ?? blir så provocerad av alla töntiga tjejer som ska påpeka sånt

         Varför?

          Varför vill du att din man ska vara gravid och föda barn?
          Hör du inte hur fel det låter?

        Exakt! Ammar de barnet också kanske

      Accepterar det inte, det är språkligt och biologiskt fel.

   Suttit ihop sen inspelningen började i maj alltså? Hon sa ju att de var ifrån varandra ett tag efter inspelningen och sen träffade på varandra av en slump. Alex och Amanda skaffade barn på typ tredje dejten ja och det är sjuuukt snabbt men skillnaden är inte så stor på 1 och 2 månader som i Klaras fall.

    Varför tjata om Alex och Amanda?

   Lite konstigt att ha åsikter kring det.. Min mamma blev gravid med mig 2 månader efter att hon och min pappa blev ett par. Fortfarande ett gift par sedan 29 år tillbaka .

    Håller verkligen med. Hur kan man få för sig det är ens eget problem när nån annan skaffar ungar, det är väl typexempel på en fråga man måste sköta helt själv.

     Hur kan man få för sig att något på den här bloggen är ens eget problem då kan vi inte diskutera något inlägg

  Sååå fint, är så glad för hennes skull!!!

  Alex och Amanda…? Vilka?

   Schulman.

    Och?

  Helt sjukt!
  Dom har varit tillsammans sedan i somras bara. Hon är dessutom 6 år äldre än honom och han är bara 25 år.

  Som jag skrev i den tidigare tråden blir jag alltid skeptisk när en singel kvinna som pratat om hur mycket och gärna hon vill ha barn blir det tidigt i ett nytt förhållande… Jag tänker bara att de blivit det med flit. (Tänkte samma med ebbiskatt)

   Fattar inte varför du hakar upp dig på att hon är några år äldre än honom? Han är en vuxen man på 25år. Och varför ska du vara skeptiskt till deras beslut om att skaffa/behålla sitt barn?

    Haha ☝?☝? undrar också. Nu har ju jag ingen aning om det var planerat eller inte och ärligt talat är det verkligen deras grej. Men spontant känner jag att om det var ett ”misstag” är det väl supernice att de ändå försöker ihop.

     25 åriga män brukar inte vara kända för att vara vuxna och mogna ☺️

      Man kan tro att vi pratar om 17 åringar så som ni får 25 åriga personer att framstå.

       Ja man kan faktiskt tro att dom inte är en dag äldre än 17 år ?

        Pga vad? Vill verkligen veta exakt vad du baserar det på?

         Uhm beteenden? Genom alla DECENNIER

        Vilka då menar du?

      Haha okej. Mig veterligen finns det ingen direkt mall för alla 25åriga snubbar som de bara måste passa in i..

      Framförallt inte om de ställer upp i Fboy Island…?? Signalerar inte mogenhet i min värld direkt.

       Huvudfrågan var fortfarande varför det skulle vara konstigt att ha 6års skillnad i förhållandet.

      Ärligt talat tycker jag det är runt 25 och äldre som män brukar mogna till innan 25 är värre, men man kan inte heller dra alla över en kam.

      Ni snackar som 25 är en 15 åring. Det är en vuxen man med helt färdigutvecklad hjärna x

       Knappt va?

      Och? Han kanske är asmogen. Eller inte. Helt oavsett är det inte ditt problem.

       Ingen som ställer upp i ett program som Fuckboy Island kan vara särskilt mogen.

      För det första, grov generalisering. Många 25-åriga män är ansvarstagande och bra individer. För det andra, 25-åriga män är oavsett beteende vuxna. Vi måste sluta se på män som barn som inte är kapabla att ta ansvar för sina handlingar. När de beter sig illa är det för att de väljer att göra det, det är inte för att de lider av en brist på mogenhet som de inte kan rå för.

       Word!!!

    Fast när man är vuxen har inte med åldern att göra. Inre mognad kommer oftast senare i livet. Genom att man får livserfarenhet.

     Fast man kan vara gammal och inte känna sig mogen för man aldrig nått till den punkten är man då inte vuxen som 40 med eller? 25 är vuxen punkt slut..

   Ojjj sex år ??

   Jag vet inte, följer henne sporadiskt på yt och på instagram och i frågestunder har hon hela tiden skrivit att de delar samma värderingar om barn osv och vill ha det livet. Om man följt ens Klara lite så vet man att hon velat ha barn länge och jag antar att det är en fråga hon tar upp med en ny partner ganska snabbt in i relationen då.

   Jag var 26, min nya kille 19 när jag blev planerat gravid efter sex månaders förhållande, då hade vi känt varandra som nära vänner i ett år innan dess.

   Han var, är, betydligt mycket mognare än mitt ex på 40.

   Vi är gifta idag och har fler barn.

   Men släpp honom nu, gå vidare o tvätta din tunga. Herregud va dryg du är.

   Varför bryr du dig om dessa saker när det inte handlar om din egen relation?

   Förstår inte varför du stör dig på det här vet inte om du trollar elelr är besatt av dom? 25 är ordentligt vuxen hjärnan är helt utvecklad och man är inte någon yngling direkt. 25-30 ses ofta i en likande ålderskategori .. åldern spelar väl ingen som helst roll?? Fattar inte hur det är relevant att ens nämna

   Tror han som vuxen man vart väl medveten om vad för beslut han gjort är inte som han är ett barn hon utnyttjat..

    Åldern spelar ingen roll så länge båda är vuxna men nu är han ju dessutom inte bara vuxen utan ordentligt vuxen..

   Skrev inte du i ett tidigare inlägg att du själv var gravid och så lycklig? Hade varit fint om du kunde unna andra samma känsla och upplevelse utan dömande kommentarer

   Men vem bryr sig om dina åsikter? Som att de är norm?

   Kag var 34 och min kille 28 när vi träffades.
   Han ville verkligen ha barn direkt och alla trodde det var kag som var desperat.
   Vi blev gravida efter 5 veckor.

   Och ja, det var med ”flit”, dvs planerat.
   Nu har vi tre.

    Det är väl norm och vettigt att känna varandra ett tag innan man skaffar barn??

  En liten OT fråga, hade intr MD sagt att kontot skulle handla om henne nu? Är det bara jag som förhoppningsfullt trodde att sonen inte skulle vara med på hennes SoMe då?
  För nu är han med och jag blir besviken, igen.

   Det sa hon i SVT:s dokumentär. Var något i stil med att hennes kanaler nu ska handla om henne och hennes känslor och inte om utomstående.

   Antar att hon fattar att hon inte är så intressant utan sonen

   Inte förvånad. Tragisk människa.

   Bullshit, hon kommer fortsätta som vanligt, som om ingenting har hänt. Vill stå i rampljuset till varje pris. Det roliga är iaf att hon verkar få färre o färre följare för varje inlägg.

   Bryr mig inte. Inte mitt barn. ?

   Tycker också att vi borde diskutera en influencer som exponerar sina barn mycket mer och på ett mycket mer problematiskt sätt (jämfört med MD), men kanske inte rätt tillfälle just nu. Finns en tråd på fla****ck.

  Jag tycker personligen att vi kan skita i att diskutera deras val att få barn och istället bara dissa videon och hur jävla cringe den är…. Falciani hade väl också en sån? Dör iaf när jag ser sån skit ???

   Va olika man kan tycka ?, jag tycker den var jättefin!

    Att alla gör likadant? Varför liksom?

   Hade vart kul om hon postat en ugn med en bulle i (och såklart henne själv naken invirad i ett lakan bredvid).

  Jag blev verkligen glad för henne ?

   Samma här, känns som hon kommer bli en underbar mamma ?

   Jag med! ❤️ att se henne med sina brorsöner får hjärtat att smälta. Hon kommer bli en helt fantastisk mamma!❤️

  När ska LD gå vidare? De sa att de skulle lägga ner för typ 1-2(?) dagar sen och R har slutat posta men LD bara slutar inte. Tycker inte någon av dem framställt sig själv särskilt bra i detta men när alla slutat prata om det varför fortsätter LD?

   Fortsätter det alltså?! Herregud. Jag trodde att de nött sönder varandra redan

    Vem är R?

     @argtjej på instagram som LD bråkat med senaste veckan

    Hon lägger upp massa ’memes’ om R och bråket medans R slutat

     Det börjar kännas högstadiebråk vid det här laget, inte ämnet utan nivån.

   Tycker det är kul med hennes memes. R är bara en skrikig, obehaglig människa.

   Men gud låt henne?! Låt bli att läsa om det stör dig.

  Tror hon är väldigt besatt av att ha en mixad bebis, tänk om ungen kommer ut helt kritvit och med nordiskt utseende? Min unge ser helt ut som mig, inte ett enda spår utav min man rent utseendemässigt.

   Vilken hudfärg barnet kommer ha är definitivt inte okej att spekulera kring i ett modernt samhälle.

    Varför inte?

    Finns kanske en anledning till att vi är flera som tänkt samma sak. Att hon väldigt gärna vill ha en mörkhyad bebis.

     Riktigt obehaglig kommentar. Sunkigt

   Varför skulle hon vara besatt av det? Obehaglig kommentar.

   Jag tror också att det alltid varit hennes dröm och mål.

   Hon kommer nog älska sitt barn oavsett hur han/hon ser ut

   Allas gener är olika och vissa har mutationer som inte alls behöver betyda att man har ett visst ursprung, utan det är så generna slår ut och visar sig fenotypiskt.
   Sen har vissa anlag för olika färger pga sina förfädrar.
   Halle berrys vita blonda mamma har verifierad svart förfäder, samma med barrack obamas mamma, vilket delvis kan förklara varför både halle och barrack är så mörka.
   Man kan spekulera om hur ett barn kommer se ut men det är omöjligt att veta på förhand.
   Jag var aupair åt en familj med vit mamma, asiatisk pappa. De var separerade så jag visste inte om pappan, jag trodde barnet var adopterat för barnet såg helt öst asiatiskt ut. Det var inte förrän mamman sa det och jag träffade pappan som jag förstod att barnet var halv vit. Och då var ändå mamman kritvit och rödhårig men ändå såg barnet helt asiatisk ut som pappan.

    Mm säg det till alla som exotifierar mixade/svarta mnskor och utbrister ”ni kommer få så söta barn!!”

   Ursäkta, men vad är det som diskuteras i detta kommentarsfält? Så oerhört tragiskt.

    Faktumet att det finns människor som exotifierar andra människor är väldigt tragiskt ja. Huruvida Klara gör det har jag ingen aning om…

   Det är inte helt omöjligt att hon vill hitta en snubbe som kan ge henne barn ned förutfattat utseende, och att han, som redan ställt upp i reality-TV, utnyttjar exponeringen som han får via henne. Win-win?

  @argtjej på instagram som LD bråkat med senaste veckan

  Jag och min man blev gravida efter 4 mån.
  Nu har vi varit tillsammans i 4 år och har två barn ihop. Min kompis hade varit tillsammans med sin kille i tre år innan de fick första barnet och idag bor hon på skyddat boende med sina två barn eftersom pappan visade sig vara en våldsam psykopat…. Såatte… Det handlar väl liksom inte om tiden man är tillsammans utan VEM man blir tillsammans med?

   Jo men lättare att veta det efter ett tag ändå… Ditt exempel med din kompis är ju bara ett argument för att lära känna perosnen innan!

    Fast inte alltid man vet det. Tre av mina närmaste vänner hade alla varit tillsammans med sina killar länge innan de fick barn (7-14 år) och de är alla separerade nu. En kille var otrogen, en av mina vänner tappade helt känslorna för sin kille och i det tredje förhållandet gjorde båda det. Det tredje paret är det enda som är sams idag och har en bra relation.
    Jag vet tyvärr fler bekanta som haft samma resa, var en av mina rädslor när jag och min sambo skulle ha barn att vi pga att vi fick barn skulle separera.
    Så oavsett hur kort eller länge någon varit tillsammans så kan det ju sluta i separation och att man inte kommer överens efter.

     Det är ju jättevanligt att separera, särskilt efter barn. Men risken ökar såklart att det kan gå dåligt om man knappt känner människan…

   4 år är ju inte direkt så lång tid……..

  Inte ett dugg förvånad. Tycker att Klaras avundsjuka gentemot hennes jämnåriga vänner med barn har varit väldigt framträdande i hennes videos. Oavsett, roligt för dom!

   Så otrevlig kommentar ?

   Hon är 30+ och har haft en stor barnlängtan men träffat skitkillar tidigare. Är väl inte konstigt alls att känna avund då med tanke på kompiskretsarna hon har där de flesta har man och barn. Tycker hon verkat väldigt mån om och tyckt mycket om sina vänners barn.

   Jag blev i alla fall genuint glad för hennes skull! ☺️

  Kmr… skriv bara kommer istället

  Tänker bara på ”solbränd by Klara” när jag läser om henne?

   Ja eller det är väl ändå det hennes namn står för??
   Tan by Klara. Hon drev väl spraytan företag innan hon blev influenser?

  jag sitter här med en bebis i magen. min kille och jag lärde känna varandra i februari i år och blev ihop i april. i slutet av maj föds vårt barn. oavsett vad som händer med vår relation så vet jag att den här lilla bebisen kommer att få två oerhört kärleksfulla föräldrar som alltid kommer att göra sitt yttersta. han har ett barn sedan tidigare så jag har dessutom sett hur han är med hen och med sitt ex. känner inte alls att jag köper grisen i säcken.

  var faktiskt lite nervös inför att berätta för folk eftersom jag trodde att många skulle ha svårt att dölja sin ”rätta” reaktion men alla har varit väldigt peppande och stödjande. mer än vad jag någonsin kunnat hoppas på.

  så lycklig för att livet har tagit en ny vändning!

   Jag är på precis samma bana men en månad tidigare! Livet ❤️

  Sedan när blev det alla andras business huruvida två individer bör skaffa barn tidigt i sitt förhållande eller inte?
  Allvarligt talat, vissa människor har alldeles för mycket fritid. Jag med som kommenterar det här nu, men man kan ju välja om man ska vara en tråkig jävel eller om man ska vara glad för någon annans skull. Förmodar att många av er är VUXNA människor och ändå beter ni er såhär tråkigt. Skärpning för fan.

  Det där förhållandet kommer aldrig att hålla ens för att de skaffar en unge tillsammans. Har inte hon en unge redan förresten? O sedan bli ensamstående mamma till 2 barn?? Hur ska det gå?? Kommer hela tiden nya yngre o fräschare ”influencer” som tar de gamlas plats som bildar familjer. Att träffas under Love Island är så pinsamt! De lever ju i en bubbla som inte är verklighetsförankrad, det blir helt annat när den grå vardagen kommer, vaknätter, ingen får sova, o 2 barn dessutom sen en ny ”pappa” kan tröttna på o tänka ”varför ska jag ta hand om andras barn”. Känner ett antal killar som resonerar så.
  Kan slå vad om nästa vår, är förhållandet redan över, om inte tidigare.

   Men det är inte hennes barn ??‍♀️

   Nej hon har inget annat barn.

   Hon har inga barn sedan tidigare.

   Med tanke på att du verkar ha noll koll på Klara så känns du väldigt korkad som sitter och dömer ut hela hennes förhållande. Patetiskt!

   Typ ingenting av det du skrivit stämmer ens? Hur kan du ha så mycket åsikter om någon som du inte ens verkar ha koll på vem det är?

  Tycker det känns otroligt oproffsigt att bli tillsammans med en deltagare i programmet man är programledare för.

   Kanske men vad ska man göra. Inte lätt att bestämma över känslorna!

  Ni som skriver ”jag och min sambo fick barn efter två veckor och det har gått jäääääääättebra, nu har vi varit gifta i 115 år och väntar vårt 182e barn” snälla bara hålla käften?? Vet inte hur många liknande kommentarer jag läst nu. Ni är inte speciella, däremot känns det som att ni blir OTROLIGT kränkta av andras åsikter.

   Eller så vill de bara förklara att det kan gå hur bra som helst trots att de fick barn tidigt i förhållandet.

   Varför ska bara folk med negativa åsikter/erfarenheter få uttrycka sig?

   Men verkligen. Samma personer sitter och oroar sig över sina män där mannen har kontakt i hemlighet med sin kvinnliga kollega. Och samma personer sitter även i ÖS och kräket ur sig hur dåligt deras förhållande är. ?

  Jhons släkningar skriver att den är en pojke !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.