Det händer på Instastory

Ellen Bergström klunkade Vademecum och fick ringa giftcentralen. Allting gick bra som tur är.

Dasha verkar ha haft ett rövigt 2022. Hoppas 2023 blir bättre för henne och för alla som känner så.

Åsa Ingrosso om vad man inte ska kommentera på hennes sociala medier.

Och Elin Härkönen likaså…

Angelica Blick ska bli testsambo och hyr ut sin lägenhet i ett år.
Hade jag varit utan bostad framöver så hade jag ÄLSKAT att hyra den, hennes tegelvägg – som är äkta – är bland det finaste jag vet!!

89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag har aldrig förstått mig på folk som inte skriver ut pris direkt, oavsett om det handlar om lägenhetsuthyrning eller typ en tröja. Är det inte jobbigt att få massa DM i onödan?

   Skäms de kanske pga överpris?

    Kanske. Men det känns ju tratigt att behöva skriva samma sak till massa olika, istället för att skriva det en gång bara. Men hon kanske tycker att det är trevligt att dma sina följare, vad vet jag.

     Men hon svarar ju bara några enskilda hon väljer ut såklart.

   Eller adress. Visserligen bara en googling bort, men alla kanske inte vill på Folkungagatan, som är extremt stökig, så varför inte skriva ut det, så behöver de som inte vill bo där höra av sig

  Men man frågar för fan inte om någon är gravid.

   Har också fått frågan ställd på exakt det där sättet – ”utan att tala klarspråk”. Varför ens försöka linda in det? Då fattar de ju själva att det inte är en bra fråga att ställa men ändå för de det? Storknar

  Åsa Ingrosso! ?
  Hennes man är så snedögd nu att han knappt känns igen. ???

   På tal om att kommentera utseende, lägg av.

   Väldigt bra skrivet av vackra och kloka Åsa Ingrosso. Det är medelålders kärringar som är värst, som vill förstöra.

    Varför måste du lägga till ”vackra och kloka”, vad är liksom poängen med det? Hade det inte räckt med hennes namn?

     Ja, om man inte ska kommentera utseendet. Samtidigt är det ju utseendefokus konstant.

    Jag tycker nog inte att du ska kommentera hennes utseende på det där sättet.

   Men låt han vara det då? Jag förstår mig inte på folk som tycker man ska vara så naturlig eller vara nöjd som man är men ändå hånar andra sådär. Du visar ju bara att utseende visst är viktigt och något som det är ok att göra sig lustig över

   Vad har man gjort för att få snea ögon?

  Åsas dotter Lina har ju gjort om sig totalt. Från att se ung och fräsch ut till att se jämngammal ut med Åsa.

   Apropå att göra om sig. Kände inte igen Nathalie Schuterman när jag var inne på hennes insta senast. Vill hon se ut som dottern eller vad är grejen?

    Schuterman har inte gjort om sig hon använder s.k Hollywoodfilter i en app. Hon ser inte ut så irl 🙂

     På riktigt? För jag såg bilder på henne för ca 5 år sen och då såg hon 10 ggr äldre ut än vad hon gör idag med all fillers hon lagt i nu för o se ut som en 20åring

      Var tvungen att kolla och wow vad hon ser annorlunda ut. Tror mer på operation än filter?

   Ligger kanske något bakom till att hon känt att hon inte duger? Så galet taskigt och onödigt att ens kommentera en sån sak. Hur ska vi ha det, är utseende viktigt/något man får håna varandra över eller ska vi bara försöka släppa att kommentera andra på ett nervärderande sätt pga hur de ser ut? (Oavsett vad det beror på)

   Jag kollade åsas sparade stories och ja nog ser Lina annorlunda ut nu

   Till att försöka se ut som Bianca.

   Var tvungen att kolla nu och Lina är ju såå vacker! Vill fixa mig EXAKT som henne haha. På riktigt. Nån som kan gissa vad hon gjort, mer än läpparna då?

    BBL
    Trådlyft till ögonbrynen
    Fillers i kinderna

   Ja inte orolig för Åsa men hennes dotter har gått bananas med fillers

  Åsa Ingrosso, ett botox/fillers face i mängden.

   Du verkar vara en trasig människa. Vad får dig att anonymt vräka ur dig en sådan kommentar om någons utseende?

    Hej där Åsa, läget?

    Varför skäms man för att man gör botox och fillers. Stå för det om man nu väljer att göra det. Alltså man lurar ingen. Det finns inte någon människa på jorden som inte ser att du valt att göra det så det är liksom inte lönt att förneka.

     Har hon sagt att hon skäms? Har hon och andra kvinnor redovisningsplikt vad de väljer att göra med sina kroppar? Du verkar besatt. Det är inte friskt man undrar om det är avundsjuka som ligger bakom?

      Haha! Otroligt kul att som Påsa Ingrosso leva på att promota skönhetsprodukter för fejset och poserande bilder av sin trimmade kropp och sen bli förnärmad när tänkta kunder säger ”Hey, du har ju opererat dig till ditt botoxstela, nästen oigenkännliga ansikte”.

      Det syns. Live with it.

       Hon kanske intr bryr sig om det syns? Andra kanske inte bryr sig om det syns? Men du jobbar hårt på att försöka förödmjuka och smutskasta kvinnor. Stackare. Du måste vara mkt missnöjd med dig själv. En människa som mår bra i sig själv kommenterar inte som du gör.

        Om Påsa trippar runt på sina klackar och inte bryr sig att det syns är det väl toppen. Vad är ”förödmjukande” och ”smutskastande” med att notera det uppenbara att det är mycket tydligt att hela fejan är fullsprutad med jox? Dessutom i en tråd här, som trollhatare borde hålla sig långt borta ifrån. För trevlig stämning, återgå till alla puttenuttiga hjärtan och ryggdunkar I Påsas kommentarsfält.

   Tycker det är så otroligt ointressant med dessa generiska utseenden som skriker botox, fillers, löshår m.m på 1 kilometers avstånd. Typ skäms (??) när jag ser dem? Stay classy, samtiden! ?

    Håller såå med. Allra mest fattar jag inte hur man kan tycka det är snyggt. Förvisso är smaken som baken, men ändå…två långa hårmaner, en på varje axel som skriker löshår (ofta helt platt på huvudet, pga ens egna hårväxt är av annan sort..) Två mattfransar till ögonfransar och sen två uppspända-till-bristningsgränsen-läppar och två sockerbitar till tänder på det..På riktigt, vem fn tycker detta är snyggt nånstans? Är absolut inte emot att hålla sig fräsch, men kan bara inte förstå hur man vill se ut så frivilligt.

   På foton hon lägger ut själv ser hon ut på ett sätt. Foton som någon annan fotat och lagt ut ser hon helt annorlunda ut. Vad beror det på? Och jag tycker det rimmar riktigt dåligt med hennes ”aaaaldrig kommentera någons kropp” med hennes ålande framför kameran. Och nej, på riktigt, jag är inte avundsjuk och inte bitter och inte medelålders.

  Man kommenterar givetvis aldrig om huruvida någon är gravid eller inte, men lite komiskt att kommentaren kommer på en bild där man bara ser hennes rumpa och ben.
  Har denna personen missat varenda biologilektion samt bott under en sten?

  Det märks att jag inte bor i Stockholm när jag reagerade på att 56 kvadratmeter ”lämpar sig för två personer”. Tycker det låter trångt. Jag antar också att en tvåa innebär ett sovrum och ett vardagsrum, vilket låter stökigt för två kompisar.

  Jag är kanske bortskämd med yta, eller bara för gammal för att orka bo trångt. Vet inte.

   Kanske om man studerar och har skral budget, mina vänner delade på en etta när vi var 19…gick sådär med det.

   Jag har 49 kvm själv och skulle aldrig låta någon annan flytta in, inte ens min kille. Hade blivit tokig på två veckor…

    Svenskar bor generellt alldeles för stort, det är extremt dåligt för miljön att vi som behöver värma upp och ha mycket belysning i våra bostäder stor del av året, bor så stort.
    Min man är inte svensk och växte upp i en tvåa, fyra personer. Det gick bra. Vi bodde också i en tvåa när våra två barn var små. Det gick bra. När jag pluggade på universitetet delade jag rum med en kompis, två personer på 12 kvm. Gick också bra.

    Men att bo två st på 56 kvm är knappast ovanligt? Vilken priviligerad kommentar ?

     Undrar vad som hänt dasha 🙁

     Nja…. lämpar sig nog för en person men finns det hjärterum och budgeten är skral så lämpar den sig för två 🙂

   Jag bor inte i Stockholm, men i min värld är det ganska normalt att första bostaden tillsammans är en tvåa ? Vet inte riktigt vad en trea skulle göra för skillnad, ska man låsa in sig i varit sovrum eller vadå?

    Varsitt*

    Kanske det, men jag tror inte att unga människor som bor ihop för första gången har råd med just den lägenheten. Som sagt, jag är väl bortskämd med plats bara. Men en bra planlösning kan så klart göra underverk.

     Varför inte? Många är ju 25+ när de flyttar ihop med någon för första gången. Men ja du låter lite bortskämd med plats ja ? klarar man inte av vara i samma rum som sambon hela tiden så är det väl bara att gå in i vardagsrummet, köket eller sovrummet, beroende på vilket av som är ledig för stunden

    Många jobbar hemifrån i någon slags hybridlösning, så skönt att ha ett arbetsrum.

   Ja du sitter väl och är gammal i typ Skövde. 56 är stort i innerstan.

    Ptja, alla kan ju inte bo i Stockholm. 56 kvadratmeter är ett halvt palats i New York, men det hjälper ju inte mig. Tycker ändå det låter trångt.

     Har du extremt mycket prylar eller vad är det som gör det så trångt för två personer? Genuint nyfiken ?

      Jag har ett hus på 130 kvm. Tycker det är trångt när min kille jobbar hemma och vi har familj på besök. Skulle dö på 56 kvm.

       Men nu snackar vi ju inte om när man har familj på besök haha. Jag bor också i hus och klart det blir fullt när man har gäster över.
       Jag och min man bodde tidigare på ca 50 kvm och jag tyckte aldrig att det var trångt. Man anpassar sig snabbt så även om vi skulle flytta till lägenhet igen i framtiden tror jag inte det skulle vara några problem. Får en känsla av att många här bor på i mindre orter och försöker skryta med sina kvadratmeter ?

    Hehe, min första lägenhet med sambo var på 59 kvm i Skövde! Kändes gigantiskt efter studentrum (med hall och toa//dusch på 20 kvm.

   Tror hon främst menar att två personers inkomst behövs för att få hyra den.

    Men vänta nu. Varför skulle hon mena det. Hon vet väl inte vad folks inkomst är?

   Va? Jag och min sambo bor på 42 kvadrat och har gjort i typ 5 år. Tycker det är mysigt. Får panik på tanken att bo för stort och behöva köpa en massa grejer man inte behöver för att fylla ut.

  Är det bara jag som tycker att Åsa är precis som Anna Book?

   Nej, får också sånna vibbar av hennes oproportionerliga reaktion.

    Hon skriver liksom kilometerlånga svar, reaktionerna är verkligen Anna

  Vad har hänt mellan Rebecka Stella och Vanessa Lindblad?

   Du verkar veta?

   Inget. De poddar inte ihop längre bara

  Vilken tur att hon skrev SERIÖSA så ingen oseriös ville hyra.

  Det är deras ensak men såklart folk tycker sig ha rätt att kommentera när utseende och statusprylar/mat är det enda Åsa gör content av. Och alla ser väl att Emilio snart är snedögd pga för mycket och fel botox samt trådlift vid ögonen https://www.instagram.com/p/Cm2cJh3L1UA/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

   Håller med!
   Han börjar faktiskt se ut som Anna Ankas exman Paul Anka. Googla.

    Googlade (fast borde verkligen gå och sova istället för att googla Paul Anka) och de är ju lika, men är det den typen av operation som ger liknande utseende? För de var ju verkligen inte lika som yngre.

   Man får smalare ögon när man åldras och med ett minilyft så blir de något sneda. Tror det är ett lyft han gjort allvarligt talat. En av Graaf-systrarna ser också ut att ha gjort ett litet lyft+fat graphing. Det lyfter kinderna och gör ögonen lätt sneda.

   Så länge folk lägger ut sitt utseende och sina kroppar för allmänheten att se. Så kommer folk att kommentera.

   Hu… läskig bild. Påminner om den här: https://www.youtube.com/watch?v=TIK01MpwWGg

    Ha,ha,ha tack för den & kvällens garv!

  Hej, jag har försökt mejla dig men får tillbaka att det inte kommer fram?

  Så besviken på bruksorter! Jag pratar om SALA i Västmanland. Modebutiken WASON i Sala. Personalen skiljer på folk och folk. Värdegrund Not much. Konfrontera dom/Jennie f.

   Känner mer för att stödja denna butik när du bara sprider dynga. Varför skulle vi bojkotta denna butik?

   Du har nog hamnat fel det här är BLOGG-bevakning

   Nej? Varför skulle vi konfrontera dom för att du skriver en random kommentar om dom. Vet inte om det var du som kommenterade något liknande häromdagen, men lägg ner. Folk kommer inte börja höra av sig till dom pga dina märkliga kommentarer.

  Tycker mattan man ser på Angelicas bild ser så himla pigg och färgglad ut! Någon som råkar veta var den kommer från?

   Tycker det ser ut som Layered

  Undrar också vadsom hänt Dasha. Hon förtjänar verkligen ett toppenår efter allt med förlossning/graviditet ❤️?
  Fick känslan av att det har något med Linn Herbertssons separation från Matias Trotzig att göra.

   What? Har dom separerat?

   Och vad skulle det ha med Dashas mående att göra??

   Tror snarare det kan ha med kriget att göra, misstänker att det inte är helt enkelt att vara ryss efter kriget startade.

   Men gud varför skulle Dasha gå runt och må dåligt över deras separation ?

   Hur vet du att dem separerat?

  Sääääg!

  Snälla berätta mer!!!

  Sättet domfestar tolkar jag som knark? Finns inget annat man kan läsa in i det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.