Moa Murderess byter namn och Instagramkonto

Anledningen till att jag har skapat ett nytt konto är för att Instagram vägrar låta mig byta namn här. Den blåa verifieringen bredvid mitt namn gör att jag inte kan byta. Jag har i över 1 månads tid försökt hitta någon lösning eller kontakt till Instagram men ej lyckats.

Jag har bytt namn på alla mina andra sociala medier och Instagram var den sista kvar. Jag heter inte längre Moa Murderess utan mitt namn är Moa Magdalena ?

Det känns rätt tråkigt att jag var tvungen att skapa ett helt nytt konto för att kunna ha de namnet jag ville. Men det är som det är, bara att go with the flow ? Hoppas vi ses ❤️ // Moa på sitt sista inlägg på gamla kontot.

Moa Murderess is no more, utan nu är det Moa Magdalena som gäller.
Jag ska göra mitt absolut bästa för att inte ”old name:a” henne.

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  På tal om namnbyte. Isabella Jedler gjorde ett nytt konto som hon menade var en nystart och det hyllades här vad modig hon var. Visat sig att hon fortfarande använder det gamla precis lika mycket och bara är lite mer privat på det nya. Kanske inte blev som hon tänkt när bara 5000 följare följde med

   Nej, ibland blir det ju inte som man tänkt sig 🙂 så förstår att hon inte lägger ner det gamla.

  På tal om instagram, någon som vet hur man kan komma runt och betala instagram ads? jag har provat i typ ett år att betala en ad som jag körde på instagram, men det går inte. Swedbank säger att dom inte accepterar Meta, och Instagram svarar exakt aldrig på mina meddelanden. Det har gått att betala ads innan men ändrades för över ett år sedan, kanske i samband med Meta.

   Testa ett annat betalkort? Eller skaffa PayPal?

    Provat andra kort :/ paypal har jag inte tänkt på! provar det

   Menar du att du inte betalat för den tidigare annonsen du haft uppe? Eller vill du lägga ut en ny annons?

    Man betalar i efterhand, så har inte kunnat betala för en annons jag har haft uppe, och jag vill ha nya annonser men kan ej pga utebliven betalning

     Så märkligt! För mig gick det tillslut men det var alltid en annan sida som kom upp när jag försökte betala. Fick testa typ 15 gånger, tillslut gick det. Tror jag ändrade belopp först, då gick det helt plötsligt ?

  LDs konto borta från instagram?

   Är väl Argtjejs armé som massanmält kontot.

   Tror hon är shadowbanned. Jag får alltid gå via någon som taggar henne, hon finns inte när jag söker.

    Nej. Hon finns inte kvar, inte ens när man söker utifrån.

     Konstigt. Jag vet inne på hennes konto för bara en liten stund sedan. Aja, då vet jag inte.

    Samma för mig, med shadowbannen. Men nu verkar det vara genuint borttaget.

   Bra för henne! Hoppas hon kommer på ett vettigare sätt att föra fram sina åsikter på.

   Både hon och argtjej skulle må bra av att logga ut från Instagram och lämna ifrån sig telefonerna.

   Om de skulle göra så och sedan gå tillbaka om fem år och kolla på hur de betedde sig och höll på, och vilka skitsaker de bråkade om, så skulle båda skämmas ihjäl. LD mer, som är närmare 50 år gammal, men även den andra har ju tappat det. Och så alla deras väninnor förstås, i varierande grad.

   Nu har jag inte orkat läsa något av dem sedan förra veckan, men då var det drama på hög nivå med hundrafemtio skärmdumpar i timmen och allt kokade ner till ”hon sa” och ”hon skrev” från båda håll. Och så bråk om vem som är mest utländsk. Det var på riktigt skämskudde på varenda inlägg.

    Hon har precis fyllt 46 år. Och om man har blivit så förtalad så är det inte mer än rätt att få ge svar på tal.

  vem är hon?

   Ja du har ju namnet så det är bara att gå in och kolla upp henne.

   Eller var det något annat du ville få sagt med din kommentar? Som att hon inte är intressant för dig? Eller att hon inte är tillräckligt känd? För jag antar att det är få som läser bloggar som inte vet hur instagram, youtube eller Google fungerar.

    Med tanke på att folk är inne på en blogg om influensers så är det otroligt vanligt som folk vill låtsas inte veta vem en influencer är. Liksom, vi är alla här, ingen behöver skämmas?

     Jag kan erkänna att jag inte har bra koll, men samtidigt tror jag att de flesta av oss inte känner till alla namn. Visst, det finns säkert flera av er som har hur bra koll som helst, men jag är inte en av dem. Dessutom känns det som att jag har sämre koll ju yngre personer som det handlar om, men det är inte särskilt konstigt eftersom vi ofta inte har haft mycket gemensamt.

      Har inte heller koll på exakt alla det skrivs om, men skulle aldrig lägga en ”vem?” Eller ”vem är hon/han?” kommentar oavsett. ?

       Nej, det behöver man verkligen inte. Jag tänkte mest på tidigare kommentar. Alla känner inte till alla sociala medier-personer! ♥️

   Ja tänk om det ändå fanns ett sätt att ta reda på det.

   Vänta bara till du upptäcker Google. Det kommer vara som en helt ny värld som öppnar sig för dig! 😉

   Hade (har) inte heller någon om vem hon är, och då har jag ändå hängt på den här sidan i flera år.

    Samma här. Vi är väl alla intresserade av olika influensers. WOW tänk sig! Människor är olika.

    Samma här, hängt med denna blogg sedan starten och även på den andra skvallerbloggen men har verkligen ingen aning om vem denna tjej är

     Det dyker ofta upp folk jag inte vet vilka de är här men då väljer jag antingen att söka upp dem eller så går jag vidare med min dag och skiter i att kolla upp vem det handlade om. Ska någon sätta sig och skriva en sammanfattning om varenda influenser så att alla alltid vet vem det skriva om?

    Tror inte hon förekommit här så mycket. Vet inte ens om jag läst något alls om henne här.
    Dock vet jag vem hon är eftersom jag kollar en hel del Youtube. Vilket jag tror är stället hon blivit ”känd” genom. Men gissar att hon inte är så känd bland gemene man trots sin 250000 följare på YT

   Jag har inte heller hört talas om henne. Varför vill hon byta namn?

    Tror hon började som bloggare på den tiden då det fortfarande var populärt, och numera är det väl youtube och instagram som gäller. Och att hon inte vill kallas murderess längre är väl inte så konstigt, precis som Alexandra och Isabella växte ifrån Kissie och blondinbella.

     Varför har de fått byta namn på sina konton..?

      Kanske regler ändrats.

       Nej alltså, det är hon själv som inte vill kalla sig Moa murderess längre (hon har kallats så enda sedan det var inne med bloggar) ? och det funkade att byta på alla andra plattformar förutom instagram.

        Eller aha missförstod. Men ja det är säkert som ovan skrivit, att det är något nytt eller så hette de inte kissie/blondinbella precis instagram.

  Känner väl mest att det var på tiden att växa ifrån ”Murderess” ?

  Inte så konstigt att hon byter. Moa Murderess var hennes ”scene-namn”, dvs en sorts namn som folk i så kallade emo-kretsar hade för 10 år sedan. Precis som alla andra växte hon upp och vill bli sedd som den hon är nu, inte den hon var när hon var 15

  Ingår hon fortfarande i familjen foliehatt?

   Nej

   Ingår och ingår. Dom bodde ju hos henne då hon har ett stort hus och gärna vill bo i kollektiv.

   Men det var väl rätt stökigt och struligt vad jag förstått. Sen är väl han inte så mycket att hänga i julgranen efter vad han gjort…

  tråkigt det förra namnet var bättre tråkig har hon blivit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.