TikTok-trenderJag har snappat upp två trender på TikTok som hela tiden dyker upp i mitt flöde.

Det verkar som att algoritmen inte riktigt blivit klok på mig än, så jag får fortfarande upp lite allt möjligt där inne när jag skrollar.
Men…
Två saker som är återkommande är ett prank och en dyi-hårklippning.

Trend 1:
Kvinnor som lurar sina manliga partners att vi kvinnor byter skinn en gång varje månad/cykel och att det normalt händer på natten.
Min favorit är klippet där kvinnan ”äter upp” sin avfjällade hud. 🙂

@kristy.sarah

Replying to @cynthiajess6 girls please send tips. how do I reset my cycle? #girlythings #girlstuff #couples #reactions #shedding #cycles

♬ original sound – Kristy Sarah

Trend 2:
Att ge sig själv en ”butterfly haircut”.

Vad dyker upp i ditt TikTok-flöde?
Om du använder plattformen?

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Männen kan omöjligt gå på det där. Många verkar glömma att typ 100 % av ”roliga” videos på sociala medier är iscensatta.

  Jag får upp massa roliga djur. Senaste tiden har jag fått upp minikossor, sötaste jag sett! ?

   Poppy & Petunia? Ursöta!

    Åååh de är så söta! Och skulle gärna vilja ha en asmr-loop av ljudet av deras små hovar mot stallgolvet!!!

  Undviker TikTok pga mycket konstig skit och för att jag inte vill bli kartlagd av den kinesiska staten.

   Kinesiska staten kan få veta att jag är besatt av en liten rescueponny som både ser ut som och heter Bison. Det är okej.

   Och vad ska kinesiska staten med dina TikTok-vanor till tänker du? ?

    För att få installera tiktok godkänner du annan informationsinhämtning från din enhet och dina konton

     Vad ska hända tänker du?

      Du godkänner även att de trackar dina tryckmönster på skärmen, som en keytracker du frivilligt godkänner…

   Detta!! Känner inte heller för att leka kinaspelet, men inga runt mig verkar tycka och tänka samma sak..

    Vad är det ni är rädda för?

  En blandning av komiska inslag, TWD-memes, Idaho-morden (bevakning av, nya scoop osv), #didntidoitforyou-trenden

  Får upp så fina hundar av alla sorter som kommunicerar genom att trycka med tassen på knappar på golvet, varje knapp är ett ord och hundarna sätter ihop fantastiska meningar. En favorit är @Daddy upstairs poop smell yes?” ?

   Haha gulligt att du tror att hundarna bygger meningar ? de är ju redigerade med ljudet i efterhand ju

  Är inte tiktok för kids?
  Mvh
  Boomertant

   Finns massor av intressant på tiktok, exempelvis om man (som jag) är intresserad av språk, historia, handarbete, osv.

   Nej, TikTok är för alla åldrar 🙂 är verkligen inte bara barn som hänger där eller lägger upp material.

    Ja precis. Cringe kommer i alla åldrar.

     Hahaha ??

   Nä verkligen inte.
   Jag har lärt mig massor kring diabetes o påse på magen.

   Lika mycket knäppt som finns på TikTok lika mycket bra undervisande

   Jag älskar TikTok och är 30+
   Har appen för att följa mina intressen som handarbete, matlagning och min guilty pleasure restocking av kylskåp (så avslappnande att se videos med nitiskt uppradade matvaror i kylen då jag själv är en slarver).

   Nej Britt-Marie ?

  Just nu är det givetvis Topher-tok!

   Yeah you already know me, I’m Topher! My god vilken unge!

  Mycket singles inferno på mitt flöde! Och en grannfejd om nåt snöstängsel ?

   Hahaha fejden om snöstängslet verkar så uppgjort tycker jag.

    Hahaha ja jag vet inte, är kul att följa iallafall ?

  Skaffade TikTok enbart för att kunna ångestscrolla bland städning och organisationsvideos så det är vad jag gör. Mår alltid liiite bättre av att se sådana videos.

  Något jag präntat in i mina barn…. KLIPP INTE I DITT HÅR!!!!! ???

   Med en kökssax ? Ryser i hela kroppen. Gå till frisören för helsike!

    Äsch det växer ut och är kul, Klipper min killes hår emellanåt, det blir helt ok.

  Men herregud orkar folk sitta och titta på så där långa och ointressanta vidoes? Såg hela första hårvideon och blev irriterad att hon aldrig kom till skott. Den andra stod jag ut i 10 sek, hon kammade bara sitt blöta jävla hår hela tiden

   Ja men verkligen, det händer aldrig nåt?? Kan läsa långa texter så koncentrationer är det inget fel på, men det går ju snabbt liksom. Kom till saken på 5-10 sekunder eller lägg upp en bild med text till.

  Fått upp döttrar som klär sina mammor (och ibland papppor) i sina egna kläder, älskar dem alla!

  Just nu mycket av 90-days profiler ( jag följer serierna slavist på discovery +) blandat med diy-tips, och storhandlingar på ica maxi ( har 0 intresse av det ) och matlagnings tips

   90days har ju blivit så överproducerat.

    Ja jag vet, men har inte helt tröttnat än

  Vad händer med butterflyklippningen, blir det bra eller dåligt? Varför heter det så? Fattar inte hur folk orkar se videor alltså.

  Känns inte som att jag behöver TikTok – jag kollar på Instagram reels och då dyker flera TikTok-videos upp ändå

   Då har du missförstått hela poängen med TikTok. Poängen är inte att se videos som andra gillar, utan att algoritmen anpassar flödet helt efter vad just du gillar. Du behöver inte ens följa nån, appen analyserar vad du tittar på eller scrollar förbi och skapar ett unikt flöde just för dig. Ge det en chans 🙂 Min TikTok är full av nyheter om rymden, matlagning, städtips, hundar och restips.

    Som om man behöver mer skärmtid hehe. Dessutom ge sin info till kinesiska staten, nej tack!

    Reels funkar så också.

    Vetefan om det stämmer särskilt bra på min algoritm.

   Reels ?

    Vadå reels är ju grymma!

    Reels är en kass kopia av vad som finns på TikTok. Instagram har blivit så dåligt

  Får upp många som försöker lura sina anhöriga att deras favoritkändis är död. Den är en så fruktansvärt osmaklig trend. Hur fan är man funtad om man ens tycker att sånt är roligt ?

   Låter ändå lite harmlöst. Eller onödigt liksom. Min mamma bryr sig knappast att min favoritartist är död? Eller liksom, hon blir ju inte ledsen, så skadar henne inte men heller ingen poäng med att lura i henne det?

    Eller menade du att man ska lura den anhöriga att dens favoritkändis är död? Har folk så starka känslor för kändisar?

  Varje gång jag ser såna här klipp slås jag av hur mycket tid och intelligens som slösas bort i folks liv genom att sitta och glo på saker som enbart år retarderande för hjärnan. TikTok är tusen gånger värre än andra sociala medier på den här punkten. Skulle mycket hellre glo på bilder från sponsresor, onödigt dyra barnkalas, nyinköpta hutlöst dyra väskor osv än att glo på en massa stageade pranks med extremt dåligt skådespeleri och sjukt ogivande innehåll. Skulle jag någon gång ändå titta på ett klipp, som jag gjorde med klippen i inlägget, så mår jag bara illa efteråt av aversion.
  Ni som kollar på sånt här, kan ni förklara vad ni tycker är roligt och spännande med det eller är det så att ni bara helt enkelt fastnar med blicken och inte har kraft att slita bort den?

   Du har inte fatta grejen med algoritmer va?
   Jag får upp saker baserat på mina intressen. Vilket betyder jag inte får upp par som prankar varandra eller influensers.

   Får upp fakta, historia etc och lärt mig en hel del

    jo jag förstår algoritmer. Min kommentar riktade sig till den biten som utgörs av dumma idiotiska onödiga klipp. Som jag skrev är TikTok värst av alla medier när det kommer till det. För att få fakta och historia behöver ingen av oss TikTok men för att stöta på helt värdelöst skräp behöver man TikTok.
    Det var ju inte dina klipp med fakta och historia jag kritiserade.

    Och det lär ju finnas folk som tittar på det här skräpet. För att inte tala om att det finns personer som lägger ner tid på att skapa skräpet.?

     Jag tycker Instagram reels är mycket mer idiotförklarande. Men min TikTok är full med matlagning, spännande historia och lärorika fakta om djur. Min Instagram fattar inte alls vad jag gillar, får upp random kändisar jag inte bryr mig om.

   Men SNÄLLA du sitter på bloggbevakning och skriver det här

    Ja jag sitter på bloggbevakning och kommenterar att värre retardering av hjärnan kan man inte uppnå än genom att kolla på såna där TikTok-klipp med fejkade pranks osv, att det är värre än all annan skit på nätet och att jag mår illa över mitt eget liv och existens om jag ens ägnat några få minuter åt ett sånt klipp, ja det skriver jag på bloggbevakning ja. Kan jag inte göra det eller?

     Men gud lugn

  Har endast TikTok för att se vad min dotter nekohayo lägger upp.

   Att låta sina barn ha TikTok alltså… Fatatr inte.

    Nu är hon ju 18 år så atte…

     Haha ok, ja då kan man ju inte göra nåt åt det…

      Nä, enda jag kan göra är att hålla lite koll på eländet. ?

   Måste ändå älska att du gör ”reklam” för din dotters konto ?

  Jag är invested i paul från UK och sedan ” girl with the scar” dramat ?

   Samma här ? och Topher

  Hundar, kids och matlagning

  Jag kan inget annat än att älska Nennes och EmilieB:s konstanta beef på TikTok. Det kan man kalla att kolla på en trafikolycka. Detsamma med Gräddis. Får en att tänka att livet fan inte är så pjåkigt.

  Får upp majoriteten tarot hahaha. Förstår verkligen inte varför. Även massa ”hur skulle min dotter se ut” och liknande. Jag tittar inte på detta, scrollar alltid förbi eller trycker på ”inte intresserad”. Men tiktok fattar inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.