Det enda jag kan tänka på…

My Martens skriver en himla massa text under det här inlägget, och det enda jag kan fokusera på är att hon bytt plats på före och efterbilden. 
Det går inte att vända rätt i mitt huvud, utan förebilden måste komma före efterbilden. Fel ordning, de är i fel ordning. DE ÄR I FEEEEEEL ORDNING! AAAAAAAAHHH!!!
För(e)står ni hur jag menar?

(Får får inte får, får får lamm)

167 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag håller med, de är i fel ordning. Var tvungen att tänka efter när jag såg bilderna.

   Jag tror att det är skrivfel (som vanligt i den bloggen) och att datumen är ovanför fel bilder? För hon klippte ju sig i höstas eller hur? Hon var mer ”fit” i våras än i höstas… så jag tror hon ville visa en viktuppgång. Men skrev såklart fel datum ovanför fel bild.

    Nej det är inte fel datum. Hon gick ner i vikt inför sitt bröllop som var i November. Bilden till vänster är efterbilden som Camilla noterat.

  När ska vi sluta behöva ursäkta vår vikt?!? Det är liksom bara ”okej” att gå upp i vikt om man nyss fött barn, sjukdom, medicin eller att man pratar om att gå ner i vikt. Skit i varför någon gått upp eller ner i vikt. Tack för mig.

   Jag håller inte alltid med. Jag tänker tillbaka på en dokumentär jag såg får ett par år sedan som som handlade om övervikt. Där uttryckte en av dom överviktiga personerna en önskan om att folk faktiskt hade uppmärksammat övervikten, då den berodde på psykisk ohälsa. Att någon hade frågat ”hur mår du egentligen?”.

   Viktuppgång likväl som viktnedgång kan tyda på att något inte står rätt till. Därmed behöver man inte säga ”du har blivit fet, varför?”. Men däremot kan det finnas anledning att fråga en extra gång hur personen mår.

   Man får såklart ha en fingertoppskänsla, men att enbart skita i det tycker jag inte är rätt väg.

   Jag personligen frågar hellre en välmående person för mycket en gång, än är för feg för att fråga den som faktiskt mår dåligt.

   Hur man än gör så blir det fel tyvärr. Man får bara välja vilken väg man själv tycker är rätt.

    Jo men fråga hur någon mår har jag väl inte sagt att man inte kan göra? Jag ifrågasätter att man alltid måste ha en ursäkt för sin vikt då det bara är vissa orsaker som okejar den. Det är två olika saker.

     Min kommentar var menad som svar till din mening ”Skit i varför någon gått upp eller ner i vikt.”.

    Jag är överviktig och mår alldeles utmärkt. Alla värden ser bra ut. Kontrolleras lite extra eftersom jag haft cancer. Har även genomgått en privat hälsoundersökning där än mer prover togs.

    Om någon hade frågat hur jag mått enbart utifrån att jag är överviktig, hade jag avbrutit samtalet. Faktum är att jag aldrig varit lyckligare. Har varit smal tidigare, men då var jag inte lycklig. Nu accepterar jag mig själv och känner dessutom att min kroppsstorlek inte spelar någon roll. När jag hade cancer blev det tydligt vad som är viktigt i livet. Däremot är min allmänna hälsa viktig, men det har för mig inget med storleken på min kropp att göra.

     Grattis till ditt tillfrisknande från cancern. Blir glad att höra att du mår bra nu?

     Och så är det ju, som jag sa. Hur man än gör så blir det fel, för alla är olika.

     Det glädjer mig att du mår bra och är fri från cancern. Grattis!

      Tips i all välmening: fråga inte ” jag ser att du har gått upp i vikt, varför och hur mår du egentligen?” utan fråga ”hur mår du?”. Om det nu är det du vill veta alltså.

       Fast det har jag ju skrivit också, att man inte behöver nämna vikten alls.

    Om nu den här branschkollegan eller de som kommenterat undrar hur hon mår så var det ett konstigt sätt att uttrycka det på…

    Vad gör du om någon svarar att ”vet du vad jag mår piss”?
    Ska du hjälpa till då tänker du, eller säga till människan att söka hjälp? Eller du kanske tror att om en person mår dåligt så mår den bättre av att helt oförberett mer eller mindre få känna att hur dåligt den mår på insidan även syns på utsidan.

    Jag undrar ärligt.

     Som jag uttryckte mig tidigare – man behöver inte nämna vikten alls. Överhuvudtaget. Men det kan fortfarande finnas en bakomliggande anledning varför en person har gått upp (eller ner, för all del) i vikt och borde därför inte bara ”skitas i”.

      Du förstod kanske inte frågan?
      Vad tror du att någon får ut av att du frågar? Och vad ska du göra med svaret om det är negativt?

   Snart har hon gått upp igen, som 97% av alla bantare gör. Vad ska hon skylla på då?

    Hon har ju viktpendlat upp och ner i många år, jojobantare och det är allt annat än hälsosamt. Gått på pulver och övertränat etc etc. Massa kaos, massa lögner och strategier det är My det. Snyft och skryt. Sedan ska man inte glömma att hon faktiskt gjort plastikoperationer, fettsugit runt midjan osv.

    Kroppen svarar inte” är Mys förklaring år efter år när hon gått upp i vikt.

    – Hallå kroppen, svara om du hör mig. Hallå! Nähä, men tig då.

   My skyller alltid viktuppgång – varje gång, hon pendlar upp och ner och har gjort i många år och ”resa” har hon kallat det mååånga gånger genom åren – på ”sjukdom”. Det enda jag tänker på är att nu är hon igång med sitt manipulativa ljugande igen. Lögner och åter lögner. ”hjälpt hundratals” jo men tjena – neeej det har hon inte, och att försöka locka betalande kunder genom att använda cancer är så osmakligt. Vadå har cancer i generna? – den var bra, då har vi väl alla det i våra gener då för alla har ju någon i sin familj/släkt som har haft cancer. Jag går ju inte och säger att jag har cancer i mina gener för att min pappa dog i cancer. Hennes dravel om att hon är så kompetent, och snyftandet så man ska tycka synd om henne.. tröttsam strategi. Hon KAN ju gå ner i vikt trots ”sjukdom” hmm… men visst kan det vara så att man lätt går upp av vissa tillstånd och vissa mediciner MEN hon har som sagt viktpendlat i åratal och övertränat, tränat fel och ätit fel… Hon hade sockerförbud samtidigt som hon åt godis, hon kallade sig hälsoprofil samtidigt som hon rökte osv. Så stört att hon alltid måste ha en orsak att skylla på när hon lagt på sig kilon, och att hon måste ragga nya kunder fastän hon samtidigt påstår att hon har fullt. ”Brinner genuint för att hjälpa” – mmm och tjänar stora pengar på det. Att knölen satt i sköldkörteln var väl ny info förresten, det hette väl bara i halsen tidigare.

    Mytomani är ju också en sjukdom.

     Det är nog hennes enda sjukdom…

    Det låter ju troligen allvarligare om hon säger att hon har tumör i halsen, än att dom hittat en tumör på sköldkörteln. En knöl i sköldkörteln är ganska vanligt. En cancer i sköldkörteln är väldigt ovanligt.
    Dessutom gick hon ju ut och berättade att hon hade en dödlig sjukdom…..
    Nej, att ha en ofarlig knöl i sköldkörteln är inte att ha en dödlig sjukdom.

     Att hon skrev att hon hade fått en dödlig sjukdom var ett år innan de ofarliga knölarna, knutarna, tumörerna i halsen upptäcktes.

      Nej det var det inte. Det var nyss när dom kollade upp henne, när hon var så hemlig om vad som var fel. Kanske har hon sagt det förut också.

     Och grejen är att till och med sköldkörtelcancer har en väldigt god prognos/överlevnad i Sverige. Tycker det är osmakligt att hon drar upp ordet cancer bara sådär.

   Du eller jag behöver kanske inte göra det men om ens jobb går ut på att göra folk mer hälsosamma och vältränade är det en fördel om man själv ser hälsosam ut. Gör man inte det har man säkerligen ett behov av att komma med ursäkter till varför så inte är fallet.
   Jag hade nog inte gått till en frisör som har fettigt, ovårdat hår som är dåligt klippt såvida jag inte visste att denna frisör var väldigt duktig. My har tyvärr inget track record av att vara särskilt duktig eller påläst inom kost, hälsa och träning och hade gynnats av om hon själv såg hälsosam ut.
   Jag tror att lösningen är att lägga PT-karriären på hyllan. Det är helt enkelt inte hennes grej och verkar bara sätta ytterligare press på henne och hennes vikt.

  Att hon med sin yrkeskompetens hunnit hjälpa hundratals kvinnor reagerar jag på…

   Ja hundratals låter väldigt mycket, hundratals tolkar jag till över 200-1000 personer, fattar inte hur hon hunnit med det, hon som mest varit sjuk senaste åren
   Men vilken skillnad på sig själv hon gjort , bra jobbat!

   Hundratals. Tjena mittbena. Hon ljuger så hon tror sig själv. Ännu en av alla dessa fascinerande damer i sociala medier som man inte kan sluta följa just för att hon ljuger om allt och lever i en annan verklighet än alla vi andra. Ännu ett luftslott i dessa sammanhang tyvärr.

   Om hon nu hjälpt så många varför har hon alltid samma bilder (2 återkommande personer) på klienter??

   Hon bluffar o ljuger om allt.
   Ältar, ältar , ältar o ältar kring L pappa, vikt, blomsterbutiken, föräldrarna mm mm mm mm mm Allt går runt runt på repeat. Som en trasig LPskiva

  Reagerade mest på att hon skrev ”jag mådde som jag såg ut på högra bilden – förjävligt”.
  Skulle inte vilja ha henne som pt..

   Eller hur!

   Ser inte heller vad som är ”för jävligt” med hennes utseende på före-bilden. Men hon mådde kanske inte bra på insidan och förknippar sitt yttre då med något dåligt pga det. Men ändå ?

   Varför inte? Jag hade gärna anlitat henne om jag bodde i sthlm.

    En PT som man vill boka 1 till 2 ggr per vecka under X-antal veckor för att komma igång? Då får man vara beredd på hennes höga sjukfrånvaro om man ser till de senaste åren. Många akutresor, svåra förkylningar/allmänt orkeslöshet, sängliggande i perioder samt andra sjukdomshistorier.

   Samma här. Så väger man 90 kg och är lika lång som hon så ser man för jävlig ut? Absolut, alla vet att övervikt är ohälsosamt, men kan vi inte tagga ner lite med att en överviktig person automatiskt är fulare och sämre.

    Tror ju inte att hon bara syftar på vikten, utan hur trött och sliten hon ser ut i ansiktet oxå. Dessutom vet hon ju hur hon själv mådde och löser nog in mer i bilen än vad vi gör. Man är väl alltid hårdare mot sig själv än vad andra är

     Jag förstår hur du menar och håller delvis med men varför skriver hon då aktuell vikt (exakt, med decimaler) om det enbart handlar om inre mående? Inlägget hade varit mer trovärdigt utan viktangivelser anser jag.

      Kanske för att det var vikten någon påpekade.

      Nog har man rätt att tycka att man själv ser ut som skit på en bild. Nu får ni väl skärpa till er. Om du sen ser likadan ut och blir kränkt av det så är det upp till dig.

  Det är bara uppmärksamhet som My är ute efter. Hon är svajig i humöret, och ärligt talat någon bra och duktig PT har hon aldrig varit. Min åsikt.

   Har du anlitat henne eller vad baserar du detta på?

  Förebilden är på rätt plats? Före efterbilden.

  Helt fel! Hur kan hon inte se det? Det ska ju alltid vara före/efter. ?‍♀️

   Hatar de som skriver ”kan jag kan du”.

    Kom som kommentar. Blev fel.

    Enbart den meningen får mig att sluta vara intresserad av vad någon vill säga.

    Samma här. Vaddå kan jag kan du! Vi har alla olika förutsättningar, bara för att hon som är pt kan så är det ingen pepp i att ” kan jag så kan du”. Tycker det är sånt dåligt argument faktiskt.

   Hon har väl dock inte skrivit att bilden är en före/efter bild?! Utan kan ses som en nu/då-bild

  Jag vill veta vad Elsa Billgren tränar. Jäklar i min lilla låda vilka resultat!

   Det är nog inte träning, det är kost som gör att man går ner mest.

    Ja hennes kost och ät-mönster vill jag också höra om men jag tycker framförallt hon ser så naturligt tränad ut!

     Va?! Hoppla..??

     Jaaa! Har aldrig sett så tjackade ögon nångång??

   Fråga Sofia Wood – hon apar efter henne. Så snarare:
   Extremt strikt diet och lite ätstörningar på det

    Sofia Wood har ju noll muskelton från vad jag kan se? Elsa ser ju stark ut.

     Elsa ser starkare ut än Sofia men hon har ju inga definierade och synliga muskler

      Det är det jag menade med naturligt tränad. 🙂 Hon ser ”aktiv ut” men inte musklig. Hon har dock mer synliga muskler än Sofia.

    Ja, öknamnet lilla fröken proppmätt hade nog gett vem som helst en ätstörning. Sorgligt att se oavsett så hon inte verkar särskilt lycklig.

     Vem?

      Elsa Billgren.

   Om jag minns rätt har väl Elsa skrivit att hon varit ute och sprungit när de varit i huset på Gotland, hon kanske tog med sig den rutinen när de är hemma i Stockholm också

    Hon postar selfies från ett gym då och då, och har skrivit om sitt ”pass”. Nyfiken på exakt vad det innebär.

     Elsa tränar samtidigt som mig. Olika pass på SATS, tex tabata.

     Hon skrev att hon var på ett crossfitpass förut och skojade om att jumping jacks inte passade så bra för mammor. Men tyvärr tror jag inte man kan gå ner så snabbt utan att aktivt äta väldigt lite.

      Eller äta normalt men sluta vid en viss tidpunkt.

      Viktnedgång är minst 80% beroende av kosten, om man inte tränar på typ en elitidrottares nivå och det har jag svårt att tro att Elsa gör…

   Kände inte igen henne ens!

  Tycker inte det är fel. Kanske inte före/efterbild utan en nu/då bild.

  Hon som pt borde förstå att hennes förebild är mångas målbild och tvärt om…

   Någons svårighet, är någon annans dröm och kommer alltid vara så.

   Så hon ska vara nöjd med 18 kg övervikt då? För det finns andra som väger 110kg?

  Allt är så oerhört snurrigt vad gäller den kvinnan. Alla lögner. Tex att när hon fick åka akut till Sjukhuset pga av misstänkt stroke/hjärnblödning men när hon då röntgade sitt huvud hittade dom flera tumörer i hennes hals. Hon var då dessutom förlamad pga klämda nerver. Fick då gå med rollator i flera veckor. Texten kan bli sååå lång med alla hennes lögner. Att hon inte inser att hennes tid som PT och coach är över. Att hennes lögner kommit ifatt henne. Märklig kvinna.

   Maya det där tycker jag är för hårt skrivet. Hon har nog haft det mycket jobbigt i perioder. Att vara dålig är jättejobbigt.

   Har man tumör i sköldkörteln så går det inga nervtrådar genom den, det borde hon veta om en läkare har undersökt henne.

   Bilden som hon säger är före har hon tryckt ihop sig eller hela bilden, det ser nästan ut som hon gjort armarna tjockare. Det är konstiga skuggor och utbuktningar.

    Exakt. Detta är mytomani. ”Tumör” i sköldkörteln om godartad brukar kallas struma, dvs antingen är det struma eller sköldkörtelcancer, vilket finns i tre varianter, de flesta med mkt god prognos.Sen går det absolut noll nerver där som skulle kunna orsaka svårigheter att gå…, däremot går stämbands nerver i närheten som kan bli skadade och därmed orsaka stämbands förlamning.

     Struma är när sköldkörteln är förstorad.
     Det behöver inte vara en tumör. Det kan tex vara en inflammation.

      När man har en godartad knöl, vilket ju var vad som diskuterades här (My’s) kallas det ”knölstruma” Har man en förstorad sköldkörtel är det oftast frågan om en inflammation, tex Hashimotos.

    Bilden hon nu brukar använda i sin jakt på pt-kunder, där hon har en mönstrad jacka i vitt och turkos/blå är en flera år gammal bild.

     Hon använder ofta flera år gamla bilder av henne själv i syfte att marknadsföra sin verksamhet – utan att skriva ett kort tillägg typ ”Bilden är från 2018 och mitt tidigare gym”.

     Bilden hon använder i inlägget på kontot ptstudio_hagernasstrand där hon söker en PT till sin studio är inte ens från hennes egna ”exklusiva” studio (hennes beskrivning). Även det känns konstigt tycker jag.

   Märkligt hur ni orkar mobba henne 24/7. Skaffa er vettiga intressen istället så kanske bra värderingar kommer på köpet. Det där att vilja förstöra för andra brukar slå tillbaka på en själv.

    Mobba? Hon inbjuder till att bli granskad när hon skarvar som bara hon kan, och speciellt när hon använder lögner som lockbete. Hon är ett företag och ska granskas, det är My som är företaget.

    På vilket sätt tycker du vi förstör för henne? Det gör hon ju så bra själv.

    Att påtala att någon ljuger och ta fram exempel på det, är inte att mobba.

   Ja Maya mycket märklig och sjukt genomskinlig är hon. Lögner och lögner. Som om hon inte kunde gå på veckor alltså hon överdriver allt och ljuger mer än hon talar sanning. Ju mer desperat hon är desto mer lögner och allt blir värre, desto mer kryddar hon. Smaklöst när hon skulle få det att låta som hon hade cancer för att få uppmärksamhet och fler klick, och det fick hon, och att nu skriva att hon har ”cancer i generna” alltså snälla. Hon är sanslös, helt utan scrupler, stor brist på moral. Allt för klick o pengar.

    Ja! Precis som Isabella Löwengrip fram tills helt nyligen, eller hur!

    Och ”jag väntar på cancerbesked…..” Den var märklig.

    Ja, alltså om hon får ”gångproblem” av en struma operation, så skulle jag gärna vilja veta var hon opererades.Det enda som skulle kunna ge denna komplikation är om de på samma gång gick in i nackens ryggmärg och rotade, eller helt enkelt missbedömde anatomin å det grövsta..,vilket jag nu inte tror att någon utbildad kirurg i Sverige (el övriga världen) skulle lyckas med öht. Så ja, det är verkligen smaklöst och faktiskt en el två sjukdomar i sig, mytomani och hypokondri.

     Alla som på något sätt kommit i kontakt med henne inom sjukvården måste sitta och vrida sig i plågor över tystnadsplikten om de läser vad hon skriver. Måste ändå beundra dem då det mig veterligen inte läckt några sanningar om hennes åkommor någonsin. Jag menar, ingen har någonsin bekräftat eller dementerat allt hon har skrivit. Detta vet hon givetvis om och därför kör hon på med sina överdrifter och dramatiseringar av minsta lilla fotvårta. Fascinerande människa!

  Det jag fastnade på var att hon först skrev att hon haft en godartad tumör och sen verkar kalla den för cancer. Är jag dåligt insatt eller blir det inte snurrigt?

   ”jag känner att jag får en andra chans i livet och tar vara på den på alla sätt”

   Hade hon en dödlig godartad tumör?

    Godartad. ?

     Hon har sagt att hon har en dödlig sjukdom.

     Precis, den var godartad.
     Så varför säger hon att hon fick en andra chans i livet eftersom godartade tumörer inte är något livshotande?

   Nej, godartade tumörer är inte cancer. Däremot kan vissa godartade tumörer utvecklas till maligna tumörer, alltså elakartade cancertumörer.

    Precis, de kan utvecklas till cancer. Har en släkting som efter att läkaren hittade flera godartade tumörer i tarmen måste göra kolostopi varje år. Inte speciellt kul.

   Nej du är inte dåligt insatt. Mycket omkring My är och blir snurrigt

  ”Det är tuffare än för den som är helt frisk”

  På vilket sätt är hon fortfarande ”sjuk” efter att hon opererat bort en godartad tumör?

  Det är väl inte direkt så att hon lever med kronisk smärta, har svårt att gå, stå eller röra sig, eller äter antidepp pga att hon opererat bort en ofarlig ”knöl”?

  Självklart har man lite begräsningar i början, men när allt läkt kan man ju inte gå runt resten av livet och säga att ”jag är inte frisk eftersom jag haft en godartad tumör för 2 år sedan”

  Vilka mer sjukdomar som inte påverkar träningen kan man använda som ursäkt?
  Att man opererat bort halsmandlarna i vuxen ålder?

   Man kan drabbas av hypotyreos efter att ha opererat bort en tumör från sköldkörteln, så komplikationer vilka påverkar metabolismen kan förekomma. Däremot bör hon ju få läkemedel för att normalisera metabolismen.

    My har viktpendlat sedan hennes son föddes. Han är 12 år nu. Pendlat upp o ner, 17-18 kg. Så jag vet inte om hon är den bästa förebilden. Det svåra är för de flesta inte att gå var i vikt utan att bibehålla det. Får hoppas att hon denna gång hittar den balans hon förespråkar.

     *ner i vikt

     Så är det. My har svårt att hitta balansen, gått på pulver, kostscheman, hårdtränat i perioder… Det märkliga är att hon garanterar eventuella pt-kunder att de ska få ett resultat som håller livet ut. Himla märkligt hur hon kan garantera dem det, och att hon inte själv lyckats med det men just ja det beror på alla hennes sjukdomar tydligen fast trots sjukdomar så kan hon åka iväg och hårdträna så det är ju bra. Så märkligt allt, inget rimmar liksom men hon vet att sjukdom o sjukhusbilder ger följare o många klick, är det inte hon så är det sonen. Överdriv, snyft o diverse hittepå gång på gång…

      Fast t.o.m jag kan berätta för en person hur den ska äta och träna för att gå ner i vikt. Men det betyder inte att jag själv har disciplinen att följa mina egna råd för att hålla en bra vikt.

    Hypotyreos är inte roligt och många blir inte hjälpta av medicinerna som VC vanligtvis skriv ut som standard. Det är ett helvete att gå ner i vikt med hypo och mer eller mindre omöjligt för vissa.

     Håller med.

     Jag håller med jag också. Har själv hypo och trots vettig mat och träning ofta så går jag inte ner (men jag går inte upp i vikt som innan medicineringen, alltid nåt).

    Hade hon fått hypotyreos hade hon berättat om det 20 gånger vid detta laget.

     Hon skrev om det förut. Att hon hade låg ämnesomsättning men att hennes läkare sa att hon inte kunde få medicin för det eftersom hon åt en annan medicin som inte gick ihop med den……..

  Fast som utbildad bör man veta att många aspekter kan ligga bakom en viktuppgång, men att det faktiskt inte ganska få av dessa som orsakar en direkt viktuppgång. T.ex stress i sig ger ju inte viktuppgång, däremot kan det bidra till förändrad aptit vilket i sin tur ger viktökning. Många läkemedel kan öka aptiten varpå man går upp i vikt för att man äter mer, men det är få läkemedel som i sig ger en viktuppgång.

  Visst finns försvårande faktorer men det är sällan omöjligt att uppnå en förändring. Att som PT komma med ursäkter känns oproffsigt. Vill du göra en skillnad så gör det, annars acceptera förändringen och bär den med stolthet. Viktuppgång måste inte vara negativt.

   Jag vet inte, tror du själv att många normalviktiga personer tycker det är positivt att gå upp 18kg? Får man problem med sköldkörteln, Hypotyreos, vilket är att kroppen går på lågvarv, då får man problem med vikten.

  Men alltså läser hon igenom själv vad hon skriver…? Det är ju stavfel här och där eller så står det bara något konstigt formulerat ???‍♀️

   Stavfel är väl bara småfel som alla kan göra och stör man sig på det så kan man antingen starta en egen blogg där man kommenterar det eller sluta läsa.

    Du tänker typ stavfelsbevakning eller?

    Vissa grejer har hon ju inte ens använt rätt ord, lite exempel bara i texten på bilderna;

    Familj istället för familjen, då spelet ingenting annat någon roll, jag förstår situationen avvägen erfarenhet & Så har jag bollar med morbror när jag har varit ledsen bl.a.

    Vissa stavfel är liksom ja det ska vara mellanslag eller orden ska sitta ihop det händer, men här är det ju något på typ varje bild ?

    Det är ju stavfel överallt så ska man sluta läsa överhuvudtaget då tänker du? ?

    Bästa är ju att minimera stavfelen så got det går genom att dubbelkolla vad man har skrivit. Vissa kan man se igenom och låta vara men här är det lite väl märkligt

     *gott

     Det är gratis att läsa osv. Klagar du på nyhetssidor också?

      Om du och dina kompisar vill normalisera allt vad stavfel heter, så blir det ju snart odrägligt jobbigt att läsa.

      Tycker de kan dubbelkolla det de skriver också, väldigt ofta det är stavfel där med.

      Om nu My är PT så ser det ju lite mer proffessionellt ut om det är korrekt, om hon nu gör reklam för sig själv som PT.

       Skaffa dig en annan hobby än att leta stavfel. Hur mer brukar det låta här inne när stavfel påpekas?

        Man behöver inte direkt leta länge för att hitta stavfel dock var det lite val av ord jag mer ville trycka på än stavfel som ”avvägen” men du tycker inte det låter märkligt att använda det ordet alltså?

        Som jag skrev ”vissa stavfel ja det händer…”

         Det går att läsa och förstå och ni hittar lika många fel i nyhetstidningar. Mailar ni dom också? Skaffa er en hobby. Ni läser gratis så klaga inte.

          Vad är det du inte förstår? Varje ord stavas på ett speciellt vis som vi lär oss i skolan.
          Att vi gör vårt bästa för att stava rätt är väl för dom flesta självklart.
          Din teori om att man kan stava hur man vill, bara man kan lista sig till vad som står, är ju ganska lågbegåvat och fungerar ju inte i ett vanligt samhälle.

   Hon säger emot sig själv flera gånger. Jag har svårt att en förstå texten alls.

    Ja hennes texter brukar vara så ?

     Har hon inte dyslexi?

   Att särskriva ”tillbaka” är ju ändå imponerade…

   Hon pratar ofta tokigt också. Hon har dålig koll på språket och uttrycker sig rörigt och upprepat. Pratar och pratar, men förmedlar inget.

   Lexand och Kived ?

  Är det bara jag som typ aldrig tänker på folks utseende/vikt?

   Nej, samma här! Jag följer ett stort antal kvinnor/tjejer på instagram, majoriteten för att jag tycker de är snygga och/eller har ett roligt innehåll på story. De är alla i varierande storlek, vissa är pinnsmala och jag tycker de är så vackra. Vissa är vältränade med en enorm putrumpa; jag tycker de är sjukt snygga. En del är rakt upp och ner normalviktiga och vissa kurviga, en del lite större – men jag tycker de är snygga och attraktiva. Det är liksom inte vikt eller storlek man lägger märke till när man tycker någon är snygg, jag skulle snarare säga att man först och främst dras till ansiktsdrag, frisyr, smink, klädstil när det kommer till det yttre. Vikten är liksom det sista man tänker på?

    Oj förlåt nu såg jag att du ju skrev ”utseende” också.. jag tänker uppenbarligen mycket på folks utseende, men inte alls på vikten. Jag ser upp till och avundas människor i alla storlekar.

   Verkar så.

   +1

    Alltså till Maja, tänker oftast noll på vilken vikt folk ev.har, ej eller utseende, om inte exceptionellt vacker eller snygg stil tex, eller kanske då jag ser en man som, (i mina ögon) är ovanligt snygg, och då är det oftast ett par vackra ögon jag ser.

  Antar att det är Olga Rönnnberg som hon går på nu. Branschkollega? Borde man inte ha adekvat utbildning, klienter då? Det har ju inte My!

   Anledningen att Olga ens tittade åt My var för att My gjorde ett varumärkesintrång med ”strongmamas”, liknande typsnitt och liknande faktabilder. Olga undrade om vi följare tyckte det var intrång, eller om hon skulle se mellan fingrarna på Mys uppenbara försök att rida på Olgas mammafitness-våg. Vad jag vet skrev Olga aldrig något nedsättande om My, det var i så fall följarna som såg igenom My och hennes hittepå-verksamhet.

    Jag har inte läst Olgas inlägg om My, men fattade att det var hon eftersom jag sett att folk kritiserat My för att kopiera inlägg från Olga.
    Tack nu förstår jag. My spetsar till det i vanlig ordning. Taskigt mot Olga dock att bli anklagad för att uttryckt sig nedsättande.

     Om Olga nu inte uttryckt sig nedsättande om My, så är det väl kanske inte henne hon menar?

  För att fått beskedet i våras (som enligt henne orsakade viktuppgången) hann hon gå upp väldigt snabbt, innan våren till och med. Februari -22.

   Mm, minst sagt märkligt.

   Får man problem med underfungerande sköldkörtel går vissa upp jättemycket i vikt på väldigt kort tid.

  Nej men jag tror faktiskt inte det är FEL. Den första (vänstra) bilden är tagen före My blev sjuk och kämpade med sitt liv och sin vikt.

   Nej den är tagen efter.

  Varför hänger My ut sin pojks pappa flera gånger. Är väl inte snällt mot varesig pojk eller pappan.

  Hon blandar ju alltid bilder och lägger rätt ofta upp bilder som är runt 5 år gamla. Hur många dieter har hon inte haft. Ett tag var det ju morbrors superhemliga. Vet många som opererats för sköldkörteln och alla har haft ett är mitt fram på halsen och inte under örat som My hade.

  Mirka Norrström – håller hon på och alienerar pappan från barnen? Som C Perelli…

   Det verkar pappan lyckas ganska bra med på egen hand…

   Han var väl osynlig i ett par år efter skilsmässan. Svårt att då förvänta sig att barnen ska börja sova i en våningssäng i hans kök helt plötsligt.

   Pappor som sviker sina barn är det inte synd om.

  Jaa, sen i inlägget så ser hon det vara behövligt att lägga ut samma bild typ 8 ggr. Jo vi förstod redan efter första att hon gått ner i vikt.

  Även gällande hennes bröllop. Jag förstår att man är glad och vill visa foton men nu har hon tjatat om sitt bröllop i snart 2mån och i varje inlägg kommer nya eller redan publicerade foton från just bröllopet. Håll liksom nåt privat el sluta lägga it samma bilder gpng på gång.

  Ett superlångt inlägg på bloggen med hela resan o historien igen om o vart hon nu flyttar. Nå jaa, läste hela o jaa, inte kom det fram fast rubriken så antydde. Pengar verkar det ej vara brist på då det kan resas, renoveras, köpas nytt i all väg samtidigt aom hon byter lokaler oftare än jag underbyxor och samtidigt öppnar upp ännu ett företag.

  O ja, det skulle vara så lätt att sluta läsa henne men tyvärr går det inte då jag fascineras av hennes historier.

   Då ska du läsa Carola Wetterholms blogg.
   Hon kan konsten att dra historier om och om och om igen. Gärna i milslånga inlägg, så det stundtals känns som att man läser en roman Dostojekvkij.

    Väldigt roande med tanke på att hon går skrivarutbildning. Bäst är när ngn träffats en öm punkt och hon skriver en c-uppsats om att personen har fel, hon bryr sig inte ändå för hon vet alltid bäst.

   My och Madeleine Ilmrud kör samma taktik. ”Det ska jag snaaaart berätta om”.

   Och nu håller hon på att gå igenom alla bilderna, så snart kommer det mera ? Bröllopsbilderna var fina men jag håller med dig. Det räcker nu.

    Den där bandvagnen är ju med på varje bild.

     Man skulle nästan kunna tro att dom får betalt för att ha den med på alla bröllopsbilder?

      Det kan man verkligen undra. Lägga pengar på dyr klänning, men fotas med ett fordon som förknippas med krig på så många bilder. Bröllop i Ukraina -style. Varför inga bilder på dukning, mat och tårta. Korvgrillning?

  Hon skriver om sin operation av tumören som satt på sköldkörteln.
  Sen skriver hon ”ett flertal operationer” . Jag kan inte påminna mej att hon opererades mer än en gång.

   Hon säger att hon ska opereras en gång till. Inte vet jag, varför man inte tar bort alla tumörer som fanns på en gång? Men jag är ingen läkare.

  ?

  Håller tummar för att vinna hos Mysans blommor. Dessvärre blev det fördröjning av vinnarna. Hon håller oss på halster.

   Det är ett av hennes egna fejkkonton som kommer att vinna.

   Ha ha! Så gör hon varje gång.
   Lycka till.

   Då får du vänta. Priset går till Svea bostongurkan eller till Hägernässtrand.

    Eller städare och inredare. Knappast att någon får blommor för närmare 4.000 av henne. Kommer butiken ens att öppnas?

     Om nån vecka hittar hon en bättre lokal 50 meter bort.

  Håller helt och hållet med!! Blir galen på folk som lägger efter/före-bilder på Instagram ? Orimligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.