Julia Markhams relationsproblem

Snart är min tid i USA slut. Jag får ju endast vara här i 3 månader. Jag har ju inget hem kvar i Marbella och är säker på att jag inte vill till Sverige igen (vill helst undvika att flyga med Nala). Funderar istället på att bila upp till Canada ?? i några veckor, jag & ?! ? It breaks my heart och är spännande på samma gång.

Julia Markham försörjer sig på Onlyfans och kan således arbeta varifrån som helst på jorden, om det inte var så att de nesliga amerikanarna sätter P för det.
Julia har träffat en kille som bor i USA och eftersom hon själv bara har ett turistvisum så får hon bara stanna i tre månader, månader som verkar vara slut snart.
Så nu frågar hon sina följare på Instagram, vad hon ska göra. Hon vill inte flyga till Sverige eftersomh on har en hund, och spånar kring att hyra en bil och åka över till Kanada, och sen åka tillbaka in i USA igen.
Hennes följare tipsar henne om att söka ett studentvisum och plugga någon kurs på ett college och på så vis få stanna längre. Att resa fram och tillbaka är det ingen som rekommenderar för det kan reslutera i att man får svårt att få komma in i USA under många år.

Kärleken, den kärleken. 
Jag undrar hur det kommer lösa sig. Behöver en hund ett visum förresten?

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Var det inte ganska omoget att radera min kommentar?

   Klockan är 09 en MÅNDAG, hur orkar du???

   Antagligen inte, är väl ägaren till bloggen som bestämmer vad som lämpligt att skriva. Tänk dig för nästa gång om du vill ha kvar din kommentar ??‍♀️

    Jag uppmärksammade bara att efternamnet var felstavat i rubriken.
    Knappast olämpligt att skriva.

     Jaha, är det du som är inne och påpekar varenda litet stavfel i alla inlägg? Vi kan nog leva utan dina kommentarer ?

      Dessutom rättade hon till stavfelet. Så varför fortsätta gnälla och bry dig om den kommentaren?

     Får man föreslå att du kanske skaffar ett Instagramkonto eller en blogg där du samlar alla kommentarer med språkpolisande, om det är så viktigt för dig att de inte raderas efter uppmärksammandet.
     Så slipper vi mängder av ”men det står ju rätt ju!?” kommentarerna som garanterat skulle ramla in om jag inte raderat dessa kommentarer…

      *skaffar

      ?

       ??

      Applåd på den!

     Sluta. Det räcker nu.

      Är du mamma här inne?

   Det tycker jag inte. Efter att jag la till ett h i rubriken så framstår ju din kommentar som inkorrekt och därför tog jag bort den. Jag brukar göra så.
   Är det viktigt för dig att den står kvar?

    Jag trodde att vi hade en deal. Inga stavfel, inga kommentarer. Har jag brutit mot den på något sätt, eller varför sätter du mig på modd?

     Du fick ju kommentera stavfelet, men vad jag gör med det sen bestämmer jag. 🙂

     Fan vad jag undrar hur det står till uppe i hjärnkontoret på dig.

  Var går egentligen gränsen för arbete när man befinner sig i USA på turistvisum?
  Att som privatperson lägga upp innehåll på sociala medier är förstås ok under en turistvistelse men om man är influencer och tjänar pengar på det? Samarbeten med amerikanska företag är inte ok vet jag men med andra?
  Att ladda upp innehåll på OnlyFans och Patreon mot betalning måste väl ändå anses vara förvärvsarbete och inte turism?

   Tänkte också det. Arbetsvisum gör det lättare att definiera var man betalar skatt. Var betalar hon skatt? Man kan inte ”jobba var som helst” bara för att det är digitalt, är en sådan vanlig och irriterande missuppfattning. I Brasilien får man bara jobba max 2 veckor (även om det är hemifrån på semester). Sen måste man ha arbetsvisum enligt lagen. Kan tänka mig att usa inte är särskilt mildare.

    Gissar att hon inte betalar skatt

   Det är en bra fråga. Paow blev inte insläppt i USA senast hon åkte dit eftersom de nog misstänkte att hon skulle träffa en eller två prenumeranter för lite rendezvous. ?

    Hahahaha ?

   Hon lär få problem om det uppdagas att hon jobbar på sitt turistvisum ja.

  Hur länge måste man vara borta från USA innan man kan få 90-dagarsvisum igen?

   Hittade detta på Apollos hemsida
   ” Har du ett godkänt tillstånd via ESTA så gäller det antingen i två år, eller tills ditt pass löper ut, beroende på vilket som kommer först. Du kan åka till USA flera gånger utan att behöva ansöka om ett nytt tillstånd, du kan stanna upp till 90 dagar per besök och det finns inget krav på hur länge du måste vänta mellan besöken. Om ditt tillstånd går ut medan du är i USA så påverkar det inte din avresa.”

   Man ska helst vara borta lika länge som man är där. Har man klippkort på att åka till usa så kan man bli stoppad och det är customs and border protection som avgör om du kommer in igen eller inte och hur ofta.

  Jag har en vän som är gift med en amerikansk medborgare och hon har åkt in och ut i USA hur mkt som helst, aldrig någon som brytt sig om det där. Hon var där tre månader, hem till Sverige en månad o höll på så i flera år innan de flyttade hit istället. Det var inga problem alls, o då sa hon alltid att hon var där för att hälsa på sin pojkvän.

   Jag är också det och jag blev varnad av homeland security att man inte kan göra så..
   Det gäller att man har tur också med andra ord, tror de som varnade mig var uttråkade för det var på en liten ort med bara kanadensare som åkte över gränsen samt jag…

  kanske inte skaffa hund när man har dessa framtidsutsikterna, är ju ett alternativ.

  Kan vi inte istället prata om hur Klara tappade hela sin identitet som gravid och att hennes mage nu är hennes enda content?

   Det är bara början.

   Verkligen! O det där ”älskling” med den obehagliga rösten hit o dit i all jävla oändlighet är bara så cringe o enormt barnsligt. Kan ingen säga till henne?

   Klara?

    Magebyklara

     ??

   Alltså jaa!!

  Esta inte ett turistvisum, det är inte ett visum öht, det är ett inresetillstånd.

  Man kan inte åka till Kanada och sen tillbaka till Usa för att få nya 90 dagar (inte tre månader) man kan inte heller åka till Mexiko eller andra närliggande länder för man måste lämna den nord amerikanska kontinenten helt och hållet.
  Hundar behöver inget visum dom behöver bara veterinärpapper både för att resa från Usa till Sverige och tvärt om.

   Japp, stämmer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.