Jocke och Jonnas dotter på Tiktok

Nog för att Joakim och Jonna Lundell exponerar sönder sina barn i allt de gör, men nu ska alltså deras dotter börja vlogga på Jonnas Tiktok-konto där hon har 72 700 följare.
Varför?
Varför inte låta henne spela in på deras telefoner och sen INTE posta det? Om det nu är själva inspelningen som lockar.
Om det är själva exponeringen och alla eventuella likes och andra dopaminframkallade saker som gör att hon bestämt vill publicera sina videos så är det väl hög tid att i så fall inte låta henne förekomma någonstans.
Inga barn ska vara beroende av sociala mediers reaktioner när man är så där liten.
Det räcker väl med ett totalt likes och publiceringsbesatt barn på de svenska sociala medierna?

Fy fan vad Isabella Löwengrip är vettig i den här frågan. Hon och Odd är beundransvärda när det kommer till sina barn och deras medverkan på sociala medier.
Riktiga föredömen!

90 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Samtidigt som föräldrarna gnäller över att barnen blir utsatta av främlingar. De har typ en uppgift och det är att skydda sina barn?
  Nä, där sjönk de ytterligare i mina ögon.

   Kan dom sjunka lägre?

   Ungarna har ju varsitt instakonto också. Eller ja, där det läggs upp bilder och videor på dem. Superkul att följa för närstående kan man ju tänka! ( dessa borde ju å andra sidan kunna få bilder skickade till sig). Men Vilka andra kan möjligtvis ha ett intresse att följa ett konto som handlar enbart om någon annans barn ? stor varningsflagg skulle jag säga gällande följarna som inte själva är barn.

   Jocke och Jonna har ju alltid varit på botten. Mer tvättäkta mindre begåvade personer får man ju leta efter.
   Så otroligt smaklösa på allt med..

   Stil kan då verkligen inte köpas för pengar…

   Jonna och Jocke brukar ju även intervjua barnen med jämna mellanrum och lägga ut, även den lille Lionel blev intervjuad nyligen. Tror säkert det är föräldrarna som bett Lunabelle att hon ska vlogga, tror knappt en fyraåring vet vad det är eller bryr sig om likes men det gör föräldrarna och de är livrädda för att glömmas bort och tappa följare. Och nu så har ju Jocke gråtit ut, nu är det synd om honom när det ska raggas röster på den där filmen så att han ska vinna filmpriset, det är sååå genomskinligt.

   Åh ena sidan är det oroliga för barnens säkerhet eftersom främlingar har uttalat hot emot deras barn.
   Åh andra sidan funderar de på att flytta utomlands för att barnen ska slippa bli igenkända i skolan.
   Men i samma veva så gör det allt i sin makt för att exponera barnen till max på deras egna instagram kanaler, på barnens egna instagram kanaler, på youtube, i deras serie på D-play och tiktok, mm.

   Väldigt konstigt beteende av en förälder som är orolig för sina barns säkerhet och vill skydda deras integritet…

   money talks…

  Klipp till: Gråter ut om att barnet inte tillåts sin integritet av följare.
  Pappskallar.

   Läste att de lägger ner sociala medier! Lägger de då istället ut dotter 4 år! Förstår inte att detta är ok lägga ut barnen! Det borde inte få göras innan viss ålder!! Har de inte tillräckligt med pengar!!! Följer dem aldrig! Överdrivet

  Hon har gjort BBL i november.

   Måste man inte vara 18 för det?

   Vem har gjort BBL?

    Jonna

   Jag känner mig tveksam, men tror kanske du har rätt.
   Dem är ju inte rädda för att göra skönhets operationer ifall dem vill, så om Jonna ville göra en BBL skulle hon ju garanterat göra det.

    Hon har gjort en BBL….. det syns i de senaste youtube-filmerna från julen.
    Det skedde i andra halvan av november, men vet ej vilken klinik eller stad.
    Gissar Göteborg. Men osäker.
    Men Jonna Lundell har gjort BBL i november 2022.

  Värre än de som gör betalda samarbeten med barnen tycker jag. Fast.. de tjänar ju förvisso också pengar på att exponera barnen, bara indirekt.

   Det gör väl både Jocke och Jonna?

  Helt jävla sanslöst. De gnäller över folks hat mot barnet och sen gör de såhär.

  De kan verkligen inte prioritera barnets välmående och bästa över pengar. Fy fan.

  Såg Isabellas frågestund. Där skriver hon att det är viktigt att hennes barn får studera/bo utomlands för att man blir mer tolerant mot andra om man upplever andra kulturer. Och att det är en mardröm för henne om hennes barn inte kommer utanför Stockholm. Men ärligt, har hon varit utanför Dtockholm? Vad jag minns har hon bott i innerstan och på Lidingö?

   Tänkte precis samma och även att det skulle vara anledningen till att hennes barn ska gå i privatskola. Jag tror hon sätter krokben på sig här, det är i kommunala skolorna barnen får se olikheter och möta andra kulturer

    Om man nu vet skillnaden på privatskola och friskola. Vi har haft våra barn i friskola och jag hade en kollega som hade sina barn på samma skola. Under en jobblunch sa han till andra kollegor att vi minsann hade barnen på privatskola. Jag förklarade då skillnaden. Efter 3 veckor hade hans barn bytt skola. Till en annan friskola?

     Vad är skillnaden på privat och friskola? Nyfiken och okunnig

      Friskola, egentligen fristående skola, är en skola som inte drivs av offentliga sektorn, men som huvudsakligen finansieras av skattemedel. Detta skiljer friskolor från privatskolor, som helt eller delvis finansieras med elevavgifter.

      Privata skolor betalar man för själv, friskolor med skattepengar.

   Hon studerade ju någon stans i Europa ett tag iaf. Det var väl en utbildning som skulle vara typ 6 terminer. Hon gick förvisso inte klart, men tror hon gick mer än hälften.

    Menar du den där MBA-utbildningen i Schweiz? Hon gick nog inte hälften av den ?

     Schweiz. Precis det landet man flyttar till när man vill bli mer öppen och inkluderande.. ??

      Hon flyttade aldrig till Schweiz utan var där ett fåtal helger under en termin.

   Har inte typ Tensta nån kommunal skola hon kan skicka sina barn till?

   Mmmm jo som alla influensers och vanliga Svenssons med hus i Marbella som bara umgås med varandra och inte plockar upp ett ord spanska. Svenskar är roliga så.

    Svenska skolan i Marbella. Med pool… ☺️

    Så gnälls det på att invandrare här inne integrerar sig ?

   Tyckte också det var komiskt att hon vill dom ska uppleva andra kulturer osv när hon själv inte har ett uns kultur i kroppen. Hon reser mycket ja, men hänger ju bara på lyxiga hotell/restauranger. Hur mycket kultur har hon upplevt? Men hon kanske menade det som att hon hoppas att barnen inte blir som henne ?

    Men snälla du, Isabella har varit i afrikanska byar och hon hänger inte enbart på lyxhotell hon har gått på museum, vandringar osv så hon har upplevt en del kultur. Dessutom har hon varit i förorter hon är ju t.ex uppväxt i Jakobsberg så jo hon har varit utanför Stockholm och Lidingö.

     Fast nu är det ju inte så att man blir kulturell genom en goodwill-främjande vandring genom en afrikansk by eller ge efter för ens partners konstnärliga intresse eller ens barns nyfikenhet och besöka ett museum. Sånt kan man göra ändå, precis som man kan läsa (massor av!!!) böcker utan att bli intellektuell…..

   Isabella är född och uppvuxen någonstans i Järfälla; Jakan om jag minns rätt. Hennes pappa flyttade till innerstan efter föräldrarnas skilsmässa och avslutade studier, och hon valde att bo hos honom istället för hos mamman och styvfadern. Hon hette ju inte ens Löwengrip utan Rydberg till att börja med; Löwengrip är moderns efternamn.

    Är det inte bara helt taget ur luften? Av en förälder då alltså

     Jo, då har jag också förstått det. Har orimligt svårt för egenkomponerade efternamn, de ska alltid låta så snofsiga och fiiiina. Så kommer bäraren av det snofsiga efternamnet från släkten Andersson egentligen. Det är tydligen inte fint nog?

     Jag läste här nån gång att Isabellas mormor hittade på namnet (hon heter också Löwengrip).

      Ja Isabella hette Rydberg som yngre, inte Andersson, men tog sedan det namnet hennes mamma och mormor bar dvs Löwengrip.

       Vad är det för fel med det då? Jag och min man valde att ta min mormors flicknamn när vi gifte oss. Var det också fel?

        Men mormodern har tagit ett namn från luften för att låta fancy, förstår du? Lite löjligt, no?

         Fast det är ju inte Isabellas fel, och det är inte särskilt konstigt att hon ville ta det namnet som hennes mamma och syster heter. Nej Zoe det är inget fel med det men Sandra och vissa andra härinne lyckas hitta fel i allt Isabella gör och säger, att hon vill det bästa för sina barn är tydligen också fel, och inte ett ord om att det är bra av henne att inte visa upp barnen eller låta de ha tiktok. Fy f.n tyckte jag lät lite fel i det sammanhanget måste jag säga hehe men ja vettigt.

          Men du gör ju exakt samma sak med My Martens t.ex. Varför är det mer ok då?

  Jag tvivlar ju väldigt starkt på att en fyraåring bryr sig om likes. Deras taluppfattning är ju heller inte på den nivån att de förstår hur mycket det handlar om, särskilt inte de siffror jonnas konto drar.

   Det lär sig fyraåringen fort att göra.

    Men bryr de sig verkligen mer än typ ”nu har jag fått ett hjärta”, förstår de när det börjar bli 10, 20, 100, 300? Fråga en fyraåring om siffran x är högre eller mindre än siffran y, skulle ändå säga att de inte har den uppfattningen. Generellt då, sedan finns det ju såklart de som ligger längre fram på grund av intresse för siffror osv.

     Det beror nog mycket på hur föräldern agerar iom likes. Om mamma skiner upp eller gör en segerdans i köket vid visst antal likes kommer ju ungen indoktrineras till att det är det enda man strävar efter. Helt sjukt ändå vad vi människor väljer att rikta vår tid och uppmärksamhet på. Som att den inte är mer värd än att slötitta på vad andra människor hittar på? För att inte tala om alla dessa ”se mig”-typer som gnäller över att de sen får fel sorts uppmärksamhet.
     Okej, idag känner jag mig bitter! ?

     En genomsnittlig fyraåring fattar absolut grundläggande matte typ att 3000 är fler än 100

      Även om de förstår större eller mindre tal så förstår de inte vad det representerar. Att det är 3000 personer eller 100 personer, det kan de inte greppa. Sedan tycker jag inte att barn ska vara på sociala medier ändå.

   MEN EN FYRAÅRING PÅ TIK-TOK??!!! Inser du inte det problematiska med detta??

    Men människa, sa jag det eller.

   Säg inte det. Igår såg jag ett barn i liggvagn på tunnelbanan. I näven en mobil som ungen scrollade på. Tror barnet var under året.

  Sorgligt är bara förnamnet. De kan ju knappt exponera den stackars flickan mer än de gör. Verkar som de är oförmögna att inse konsekvenserna detta kan få långsiktigt. Finns tyvärr många som fullkomligt vräker ut sina barn på sociala medier och exponerar dem totalt utan någon som helst respekt för barnens privatliv.
  Tingelinn, Sanna Bråding, Pappappadotter och många många fler är i stort sett på samma nivå – helt galet. Ingen som helst integritet för deras stackars barn. Hoppas det kommer en lag som skyddar barn för att utnyttjas i föräldrars sociala medier. Man ska inte figurera där förrän man har åldern inne att ge samtycke – så enkelt borde det vara.
  Tyvärr tycker dessa föräldrar att det är viktigare att jaga likes och samarbete och använda barnen som levande reklampelare än att värna om deras integritet.

   Har tänkt samma med Sanna Bråding. Tycker hon gränslöst exponerar sina barn med ingående detaljer om hur jobbigt det är att vara deras mamma bland annat.

    Jag skulle på riktigt önska ett ämne i skolan som bara fokuserar på integritet. Ämnet berörs redan översiktligt i ett flertal ämnen i skolan, men samtidigt så otroligt viktigt i vårt snabba digitala samhälle att lyfta det ännu mer. Vissa personlighetstyper verkar ha lägre (obefintligt?) integritetstänk medan vissa har av naturen högre. Varför är det så? Går det ens att banka in vikten av integritet hos vissa? Jag hoppas ju och tror det. Varför är vissa helt gränslösa? Det måste gå att ändra på genom utbildning. Eller?

    Ja jag förstår att det är tufft men när hon skriver att hon blivit slagen av barnet, att den har svårt socialt och blir tittade på ute så känns de som.. Hon borde skriva om npf mer neutralt eller anonymiserat kring barn om de är en hjärtefråga. Barnens föräldrar är nog bra på att läsa och snart har Barnne själva råkat höra att x slog mamma och x mamma skrev de på instagram osv. Om pappan inte kan ta hand om barnen som sanna antyder och kallar honom den ständiga huvudvärken. Då kanske en stödfamilj skulle kunna vara något. Men kändisar och mammor skriver hejande att de är så bra att hon är ärlig..

     Jag syftade på barnens kompisars föräldrar i inlägget.

  Visst verkar det som om Anna Hibbs har förlovat sig?! Så glad för hennes skull

   Visst blir man! Har följt henne sedan hon var tjugo och gillar henne verkligen.

  Med tanke på hur jocke och Jonna blir utsatta hela tiden att följare och de som inte gillar dom så förstår jag inte alls hur de kan utsätta sina barn för detta.
  Bor i samma stad som dom och de får inte vara ifred en sekund. De kan inte gå in i enda affär utan att de får folk efter sig.
  Ska de verkligen utsätta barnen för ännu mer exploatering?!
  Idiotiskt !

   Ja om man klagar på att det blir för mycket kanske man ska tagga ner och skydda sina barn

   Vi pratar om två personer som inte ens skulle bli insläppta på högskoleprovet. Dom är underhållande, men att tänka är inte deras grej

   Tror inte de har mental kapacitet att ha insikt i detta. Ingendera av dem är ju särskilt skarp.

   Jag bor också i samma stad. Men upplever tvärt om?
   Ingen höjer på ögonbrynen mer än ”jaha där är jockeboi” när han varvar med en limegrön bil typ och sen går man vidare med sitt liv. Men kanske är det annorlunda bland barn och ungdomar?

   Oavsett så är dom helt jävla dumma i huvudet som utsäller sina barn för sån exponering.

   Hade de inte själva lagt ut bilder på barnen,hade andra ”jagat” bilder på en helt annan nivå.

  Kanske är en dum fråga men, är detta lagligt? FÅR ett fyraårigt barn vlogga och posta content online där hen själv är liksom upphovsman? Nu är det ju på Jonnas konto, men trodde ändå det behövde framgå att det är mamman som liksom styr… Riktigt jävla pantad sits de sätter ungen i, vad är nästa, en smink tutorial när hon är 5? Dagens outfit? De verkar vilja det värsta för sitt barn, om man ens kan kalla det för barn. Min barndom var privat och full av lek – tack GUD ?? och mina kära föräldrar för det.

   Lagligt – ja, men en bra idé – nej. Visar bara på dåligt föräldraskap. Dessutom har många sociala medier åldersgräns för deras användare.

   Olagligt är det väl tvyärr inte men dock anger ju TikTok själva en 13-årsgräns, liksom Instagram. Så det borde gå att rapportera till dem.

    Ja, var det inte den ursäkten Pontus Rasmusson tog till när hans konto stängdes ner?

   Schulman gjorde ju en grej av sin unge. Den äldre, hon hade en låt om att tjejer var bäst.

  OT men har Andrea Norrman gjort brösten i vinter eller är det bröllopsklänningarna hon testar som ger henne såna bomber helt plötsligt? Om man jämför med när hon testar bikinis i somras ser det jättemärkligt ut

   Jupp, hon skrev att hon gjort det för ett tag sedan på stories för några dagar sedan.

  Det hemska är att folk följer dessa….
  Ett bevis på att även bottenskrap kan bli mångmiljonärer om de helt saknar skrupler och hittar följare. Gråt ut med jämna mellanrum över din psykiska ohälsa,och sen på’t igen. Inte att förändra livsstil, bara begära hänsyn…

  Ena dagen sitter Jocke och grinar i medierna att han mår psykiskt dåligt bl a av stämningen på SOME andra dagen exponerar de sitt barn där. Hur tänker man då? Inte alls skulle jag vilja påstå.
  Det MÅSTE till en lag som skyddar barnens integritet från föräldrarnas dumhet när det handlar om exponering på SOME.
  Snälla Camilla du och andra medieprofiler och tyckare måste kämpa för en sån lag så att myndigheterna i Sverige får upp ögonen för det här problemet.

  Många barn i dotterns klass (ettan) får redan ha tik tok och jag hör hur det har börjats prata om hur kroppar ser ut och hur vissa väger mer eller mindre än andra ?. Det hade väl kommit så småningom ändå men redan i ettan? Tack tik tok…

   Och tack föräldrar ’såklart’ ?

  Tycker är Guidettis är ett föredöme vad gäller exponeringen av barnen, fler borde ta efter!

   Om bara John kunde ta ansvar för sitt hemliga barn så kunde vi kanske prata om ett föredöme. Han kommer nog få det svårt i allsvenskan om han inte vill att folk ska uppmärksamma detta under matcher.

    Tror du publiken kommer uppmärksamma detta under matcher? Tror inte de bryr sig…

     Det var ju därför han fick ett utbrott mot aik-klacken i höstas. Då de skrikit något om detta. Och det är hans ”egna” klack.

    Fast är det ens bevisat att han är pappan? Och varför skulle någon uppmärksamma sånt under en match, har folk inga egna liv?

    Vilket hemligt barn?

  Förlåt men den är Jonna verkar inte ha alla hästar hemma. Hon har väll inget annat i livet än sociala medier. Jag blir så provocerad av hur denna familj ens kan ha barn och ungdomar som följer dem, VAD lockar? Det är något fel i huvudet på både Jocke och Jonna. Tar t.om emot att skriva deras namn. De ska vara vuxna människor men beter sig som om de är 15 år. Enda anledningen till att hon håller på med sociala medier och exponerar sina barn är för att hon är ingenting utan det och hon tjänar pengar på att barn följer dem.

   Det konstiga är ju att Jonna själv säger att hon egentligen inte vill vara ”kändis”

  tycker att man får göra som man vill kring sina barn…

   Så barn ska vara helt utlämnade åt sina föräldrars nycker och bristande omdöme och ingen får lägga sig i? Vem ska tillvarata barnets rättigheter? Det är sunt att andra vuxna omkring reagerar på sådan här idioti.

   Så om man känner för att ligga med sina barn tycker du att det är okej?!

  Läser detta och ser sen på Expressen rubriken till en video, vi ska trappa ner socialamedier. Men kanske inte gällde barnen bara Jocke å Jonna.

  Okunniga ,mindre vetande människor. Ignorera dom bara. De kommer aldrig fatta.

  Ingenting förvånar mig med den här WT familjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *