Pontus och åldersskillnaden

Jag har några korta frågor vad gäller den här videon som Pontus Rasmusson publicerat på Tiktok.
1. Har han regisserat flickorna att pussas i början?
2. Hur stor är åldersskillnaden mellan Pontus och dessa flickor?
3. …….

Hur han än gör så blir det liksom bara värre och värre. 
Pontus, möt spade och redan påbörjad grop.

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tjejerna ser ut å va under 15

   Ena tjejen (hon till vänster) har kommenterat under det här inlägget på Instagram att hon är 18 år och fyller 19 i år.

    Men då tycker jag inte att man kan prata om åldersskillnad som är häpnadsväckande. En kille som är 23 är ungefär på samma nivå som en tjej som är 18.

    Jag träffade min ex man när jag var 17 och han var 21, det var ingen som höjde på ögonbrynen över det då, men det var visserligen 30 år sen

    minus två år då det laddes ut 2021, så 16

  VAD HÅLLER HAN PÅ MED? Kräks!

  Vad är det han inte fattar? Han har fått kritik för sitt intresse för minderåriga i flera månader och ändå håller han på såhär?! Har han ens en hjärna?

   Det är väl kritiken han gillar. Han uppfattar de som kritiserar som gamla stofiler och gillar att provocera antar jag. Men hur gammal är han?

   Men jag tror nog inte att han är riktigt normal intelligensmässigt. Men någon borde ta tag i situationen och stoppa det hela. Det känns inte bra för tjejerna att hålla på så här. Varken nu eller senare när de blivit äldre och detta finns på nätet.

   Det är ju tragiskt det som pågår.

    Jag tror också att det finns risk att han är lågbegåvad, alternativt har växt upp på ett så konstigt sätt (isolerats och lurats av föräldrarna) att han inte förhåller sig till verkligheten på ett rimligt vis. :/

  Varför vill dom ens hänga med honom? När jag var i deras ålder hade jag nog fattat att det är något skumt om en vuxen person vill hänga med mig som en kompis.

   Låter sunt. När jag var i den åldern var det absolut tjejer som var ihop med 25 åringar, tyvärr. Glada att de hade bil och lägenhet. I efterhand fattar man ju dock att det är något allvarligt fel med vuxna som är tillsammans med 15 åringar.

   När jag var 15-16, så hängde vi hos äldre snubbar i 25-årsåldern för att de hade egna lägenheter där man kunde festa och för att de kunde köpa ut alkohol.

   Men uppfattar de honom som vuxen? De vet att han är äldre men han är ju ändå häftig i deras ögon. De ser honom nog inte som andra tråkiga vuxna. Han är rolig och hittar på saker och flamsar på och de gillar de väl. De är ju inte så gamla.

   Han är ju KÄNDIS! Klart de vill bli sedda med en youtuber/influencer-snubbe!

   När jag gick på gymnasiet var det många tjejer som hängde med 27-åriga snubbar. Det som lockade var 1. ”Coola” som hade egentligen lägenhet och bil. 2. De fick cider och annan blaskig alkohol gratis eller till lågt pris. :/

  Så många nivåer av sjukt. Jag tror tyvärr att hans grooming funkar, annars hade han slutat visa det offentligt.

  Kan inte några pappor möblera om lite!!

  OT, vilken influencer med fler miljoner följare har köpt ett sommarhus i Göteborgs skärgård för 23 miljoner? Står om det i Göteborgs-Posten.

   PAX! JAG!!!!!

   Undrar också!!

   Pewdiepie kanske?

    Tror inte pewdiepie bryr sig om att vara i Sverige speciellt inte nu när han bor i Japan annat än att besöka men jag kanske har fel

     Och ska man besöka är det ju toppen att ha ett hus att bo i. Eller så har han köpt det till sin familj som ju är från Göteborg. Men jag bara gissar, jag har absolut ingen aning 🙂

      Tror att hans familj har gott om pengar

   Matilda djerf

   PAOW 😁

  Han vill ju provocera och ha såna här reaktioner, om han inte har otroligt lågt IQ förstår han att detta kommer leda till diskussioner och att han får mer visningar så antagligen tänker han bara på pengar. Han vet redan att hans varumärke ses på ett mer negativt sätt nu så han försöker väl mjölka på alla sätt som går.

  Bara undrar om dessa tjejer ens är 15 år?

   Jag lutar nu mer och mer att han har någon störning/diagnos nu. För allt i världen så kan han visst vilja provocera men då inser inser inte hur grovt olämpligt det är han har valt att provovera om att sexualisera barn. En pussbilden är ju oskyldig i sig. Sen är den fan så olämplig enbart för att Pontus är med på grund av allt som Pontus gjort och uttryckt innan.

   Det är sjukt att han kan fortsätta med det. Han verkar tycka att eftersom det inte finns en tydlig lag som täcker upp det här glappet som han utnyttjar (till max) så är det inte bara lagligt utan även något han har rätt att exploatera full ut och ingen har rätt att säga något.

   Funderar på om det behövs lagändringar för att täcka upp alla hål som groomers utnyttjar.

  Istället för 17 kommentarer ser jag bara två. I min iPhone ser jag bara öppet spår från i går med totalt 18 kommentarer. Dags att byta leverantör istället för bara server?

   din iphone kanske är gammal och trött? köp en ny macbook så fixar det sig

    Testade just med en analog telefon från 80-talet, och det fungerade mycket bättre!

   För mig funkar det att uppdatera sidan en gång till när jag är inne och läser kommentarerna, då kan jag se alla och inte bara två. Testa, kanske det är likadant för dig.

   Serverbytet har inte alls skötts smidigt.🤔

  Herregud. Han är väl halvvägs till Kina nu som han gräver. Det är som att han försöker övertyga hela världen om att han har rätt och alla andra fel genom att doubla down hela tiden. Nu är det väl mer quadruple down.

  Nej Pontus. Grooming är inte rätt och oskyldigt hur mycket du än kämpar för att få det till det. Han är på snabbfilen till att om några år helt öppet påstå att pedofili är helt oproblematiskt och att ”kärlek till barn har inga gränser”.

  Kan du pixla deras ansikten 😔

   För att? Dom vill ju vara mad i hans film, så det är ju ett val dom gjort.

    Jo men de är barn och det är ett känsligt ämne här. Skulle också tycka det var bra om Camilla pixlade dem. De kanske inte inser. Pontus vill så klart exponera. De är bara props för honom.

     Som tur är är de myndiga i alla fall. Det är något annat än ”barn. Även om unga.

  Han är 25 och flickorna 14-15, kanske 13. Pontus gillar småflickor.

   Nej, de är myndiga. De har kommenterat själva. Ibland är det lätt dra för stora växlar. Även om han i sak gjort grova övertramp tidigare.

  Kollade flashback tråden på honom och den startade alltså redan 2020. Där står det att han uttryckt att han vill vara kompis med barn som känner sig ensamma och utanför. Han har alltså utnyttjat barn ett bra tag redan och folk reagerade på hans creepy sätt redan då.. Nu måste det få ett stopp.
  Och inte för att vara taskig (och jag kan absolut ha fel) men de där två tjejerna ser inte ut att ha alla besticken i lådan el höra till skolans populäraste tjejgäng.
  Hallå föräldrar och omgivning,han groomar de här barnen å det grövsta. Pontus är vuxen och ska inte hänga med tonåringar utan borde fokusera på att flytta hemifrån,skaffa sig ett jobb och ev en flick el pojkvän.

  Alltså, ungdomar under 18 år gillar att glida runt i epa, men när man fyller 18 år då köper dessa personer en riktig bil att glida runt i istället, ingen 24/25 åring gillar att glida runt i en epa…

  Så jävla uppenbart att han försöker få sig att verka yngre och tilltala en yngre publik.

  Jag tycker han är sjuk, men kan inte låta bli att tänka på Marcello och Emilia. Hon var ju ett jättestort fangirl till honom när hon va typ 12-14, vet inte hur gammal han var då men iallafall 20+. Sen växte hon upp och de blev ihop?

  Vad tycker ni? Skillnad eller same same?

   ingen aning vem de två är, men still gross. hon fangirl när hon var 12-14. han 20+.
   känns ju so mhan måste grommat henne på något sätt.
   så same

  Tjejerna är myndiga. Men obehagligt med Camilla som skriver spade och gräva/grop. Jag upplever att Camilla hatar pontus, på ett osunt sätt.

   Haha du förstod inte vad hon menade va?

  Vill bara tillägga följande. Så många bra kommentarer redan om att ja, som ung tycker man det är smickrande att 25+ män vill hänga med en tonåring. Nu när jag själv är 30 år fyllda förstår jag med att dessa män absolut inte har alla hästar hemma. Emotionellt eller intellektuellt omogna, både och eller tyvärr psykopater alt. narcissister som har svårare att manipulera och kontrollera vuxna människor med självrespekt. De vill inte ha ”jobbiga” vuxna som säger ifrån utan måste därför rikta in sig på just på naiva tonåringar och barn.

  Vem vet vad den här Pontus håller på med egentligen? Att annars bara bli anklagad för pedofili måste ju vara fruktansvärt? (eftersom att angripa ett barn är bland de värsta man kan göra). Han måste vara lågbegåvad om han tror detta är ett bra sätt att provocera och få flera följare på. Tänker på hur illa det var för Michael Jackson ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.