Frisk och Qvists poddfunderingar

Viktor Frisk och Josephine Qvist går runt och funderar på om de ska starta en podd ihop. 
I sitt senaste inlägg vill duon veta mer kring följarnas tankar och önskemål, vad de potentiella lyssnarna vill veta om dem samt vilka frågor som hade varit värdefulla att lyfta.

Jag har egentligen bara en enda fråga som jag vill ha svar på just nu och det är varför Josephine Qvist lajvar Bianca Ingrosso i varje filmad story som hon publicerar – näsfjärilsfilter inkluderat.
Tack, jag är nöjd så. ?

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Dom funderar på att starta en pod men har inga idéer om vad den ska handla om?! ?

      Jamen precis! Det är väl att börja i fel ände….. ?

        Varför? Är väl inte konstigt att fråga potentiella lyssnare om tips på vad de skulle vilja lyssna på

      Rätta mig om jag har fel men många poddar handlar väl inte om nånting, bara två personer som sitter och babblar

    OT, men alltså Influencers och alla dessa flygresor hela tiden! Varför förstår dom inte att det är ohållbart? Ta Paula Rosas till exempel, januari är inte ens slut och hon har redan hunnit med minst tre resor, och har minst en till inplanerad inom snar framtid. Det är så himla mycket flygande överallt hela tiden. Blir galen på att dom är så nonchalanta.

      Ska du köra samma OT i varje inlägg framöver?

        Det är första gången jag skriver det. Var det en öm tå?

          Aha. Samma OT har kommit upp de senaste typ 3-4 inläggen. Ingen öm tå, men börjar bli tjatigt.

            Har inte läst kommentarerna på tidigare inlägg, så det visste jag inte.
            Kanske Camilla vill uppmärksamma detta? Det har ju skrivits om andra influensers resor, men just Paula har väl aldrig fått kritik här?

              Hur dumma tror du att vi är. Självklart är det du som skrivit detta under alla inlägg.

          Haha alltid när någon tjatar så är det ”första gången jag skriver detta, har inte ens läst tidigare inlägg…” osv. Visst visst.

      Skriv till henne direkt istället.

        Jag och flera andra har gjort det. Vissa kommentarer släpper hon inte ens fram fastän dom inte är otrevliga. Hon har fått kommentarer om samma sak på sin blogg tidigare men svarar aldrig.

        Tycker att det är ett problem bland många influensers, inte bara Paula. Tog henne som exempel nu eftersom hon rest extremt mycket på väldigt kort tid.

          Det är ingen rättighet att få ett svar. Det är inte heller en rättighet att få en debatt om det på Bloggbevakningen. Gå vidare…

            Men vad sur du är?
            Nej, det är ingen rättighet. Jag har heller inte krävt något, utan lämnat ett önskemål.

            Och angående att du tror att jag skrivit samma sak under flera inlägg så har du fel. Flera personer kan ha samma åsikt vet du?
            Du får såklart vara sur och tvär om du tycker det är kul.
            Ha en fin dag!

              Alla fattar att det är du som skrivit det. Det är bara pinsamt att du försöker förneka det.

                Jag skrev också ett inlägg om det ? din sur-fis!

          Är hon skyldig att svara dig tycker du?

    NEJ TACK

    klarar inte av Qvist.

    Precis vad som behövs. Ännu en podcast med talanglösa influencers. Vem lyssnar ens på dessa poddar? Hade velat se tre personas med deras typiska lyssnare.
    Föredrar true crime, historia, kost & hälsa, teknik etc. Åtminstone att det handlar om något ämne där experter får komma till tals och inte bara meningslöst malande från narcissister som tror att vad som än kommer ur deras mun så är det intressant och ballt.

      Håller med 😉 Tips på några true crime ( helst svenska?)

        Jag gillar True Crime campfire. Men den är inte svensk dock.

        True crime på svenska: P3 Dokumentär (allt är ju inte crime men mycket är det), Spår och Rättegångspodden är mina favoriter.

        Försvunnen handlar om Tove-fallet och började spelas in redan innan hon var hittad. Annars är Spår, En mörk historia, Rättegångspodden, Vad blir det för mord, P3 Dokumentär, Aftonbladet Krim, P3 Krim och Fängelsepodden några jag lyssnar/lyssnat på ?

        Monica – Tyvärr har allt fler svenska poddar inom true crime lagt ner eller flyttat till PodMe. Svenska True crime-poddarna var som bäst för 3-4 år sedan. Vissa låter en lyssna gratis på gamla avsnitt/säsonger dock. Skriver upp några här.

        Spår (5 av 5 stjärnor) – Anton Berg som tidigare arbetat på P3 Dokumentär när de var som bäst. Denna podd som gjorde att Kai Linna fick resning och slutligen friad. Ligger 7-8 säsonger uppe som är gratis att lyssna på.
        Aftonbladet Krim (3.5 av 5 stjärnor) – Förvånansvärt bra för att komma från Aftonbladet.
        En mörk historia (4 av 5 stjärnor) – Den var bättre förr. Som tur är ligger de gamla bra avsnitten kvar att lyssna på.
        Fallen jag aldrig glömmer (4 av 5 stjärnor) – Hasse Aros podd som går igenom gamla fall han pratat om på Efterlyst som han tycker har stuckit ut lite.
        Mördarpodden & Seriemördarpodden (3 av 5 stjärnor) – Älskar poddar om seriemördare och det finns inte många svenska poddar om detta ämne. Tyvärr stör jag mig på Dan Hörnings röst och tonalitet vilket drar ner betyget.
        Mordpodden (4 av 5 stjärnor) – De släpper inga nya gratis avsnitt längre men det ligger över 100 gamla avsnitt att lyssna på.
        P3 Dokumentär (3 av 5 stjärnor) – Ingen true crimepodd men de har vissa avsnitt inom genren. Speciellt de gamla avsnitten är bra när Anton Berg jobbade där. Nu är de tyvärr rätt värdelösa enligt mig.
        Rättegångspodden (4 av 5 stjärnor) – Gillar detta upplägg där man får höra ljudfiler från rättegången. Finns bara gamla gratis avsnitt tyvärr.
        Skuggland (4 av 5 stjänor) – En annan podd av Anton Berg och Martin. Bra och välproducerad men kräver en prenumeration. Avsnitten ligger uppe ett par veckor att lyssna på gratis innan man måste betala.
        Motiv (4.5 av 5 stjärnor) – Bra podd av Nils Bergman som gjort Rättegångspodden.
        Kalla fall Gotlandsmorden – Inte hunnit lyssna på den än men den verkar välproducerad och intressant. Har fått bra feedback.

        Tittar även på That Chapter, This is Monsters och Coffeehouse crime på Youtube. Tre väldigt bra kanaler, dock på engelska, inom true crime. Kan varmt rekommendera att titta på deras videos.

          Innan jag börjar min kommentar vill jag nämna att jag är en annan J ?

          Jag ÄLSKAR spår. Sånt jävla engagemang och research bakom den podden! Men jag visste inte att rättegångspodden gjorde nya avsnitt längre? Jag trodde han var på pappaledighet bara.. Det enda som har kommit upp är ju trailer till motiv och den är jag inte lika intresserad av ?

    Kan inte tänka mig något tråkigare än dessa två personer.
    Sen frivilligt lyssna på när dom pratar om ingenting eller nåt från deras aningslösa liv ??

    Johanna Toftby är inte långt ifrån heller.
    Hennes blogg har blivit urtråkig, mest mat och reklam.
    Nån som håller med?

    NEEEEJ.. Inte en självupptagen Qvist aka ”Karen” i podd-världen igen….

    Tråkigare människa får man leta länge efter.

    Ursäkta min negativa inställning.

    Är detta Viktor Frisks senaste flunsa- kompis??? Han och Margaux var ju sååååååååå nära vänner förut. Det var ju bara älskling hit och hjärtan dit osv osv. Har han tagit sin hand ifrån henne nu och skaffat en ny kompis? Före det var det ju Daniel Redgert och Margaux. Hon verkar ha svårt att behålla vänner. Maximilian och hennes bror är väl de enda bestående vännerna hon har haft någonsin? Har hon en enda tjejkompis t ex?? A ja skönt för Viktor att han har hittat en ny fluns- väninna i alla fall.

    Vem menar Bianca Ingrosso på sin insta story (halsbandet med ett A på)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.