Testar Mascara + serum från Lenoites

Laila Högfeldts företag Lenoites säljer en kombinerad mascara och serum som jag beställt hem för att prova. 
Efter att ha sett en story där hennes fransar är superlånga så blev jag nyfiken på den här influencerprodukten.
Produkten kostar 345 kr och beskrivs så här på hemsidan:

Lenoites® Eyelash Activating Serum Mascara innehåller 83% ögonfransserum som stärker fransarna och får dem att se längre, mörkare, tätare och fylligare ut. Borsten är designad för att fånga, lyfta och böja varenda frans för omedelbar volym utan klumpar. Borsten greppar även dina minsta fransar för omedelbar elegant effekt. Ingredienserna är 100 % naturliga. Mascaran är resistent mot vatten, svett och tårar. Den avlägsnas lättsamt med varmt vatten på 38°C eller varmare.

Jag beslöt mig för att testa om mascaran verkligen skulle hålla för ett svettigt träningspass och det gjorde den, trots att den ska gå att tvätta av i varmt vatten.
Allt det och mer ser du i den här Instagramvideon. (Föredrar ni att jag delar den på Youtube också?)

Vill man inte kika på videon så kommer här några före/efterbilder.

Jag har inte använt produkten tillräckligt länge för att uttala mig om effekten av serumet. 
Inlägget är som vanligt inte betald reklam.

62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    … tycker såna här inlägg är sååååå tråkiga. Recensioner googlar jag om, skvaller vill jag läsa om här 🙂
    //Feedback från en läsare

      +1

      Samma här.

      Och med tanke på hur Camilla skriver om olika influensers så tar jag alltid recensionerna med en nypa salt.

        Det här är inte en recension, utan du får avgöra själv vad du tycker om resultatet, om du skulle vara intresserad av det. 🙂

          Kalla det vad du vill då. Jag står fast vid det jag skrev oavsett ?

      Jag hör vad du säger. De får kanske stanna på Instagram då i framtiden? ?

        Jag tycker nog också dessa typer av inlägg är ganska tråkiga. Tycker det är en bra idé att låta dem vara på instagram så de som är intresserade av dessa typer av tester fortfarande kan ta del av dem:)

      Håller verkligen inte med, tycker dom är bra!

        Jag gillar dom också! Just för att man vågar lite på att det är en ärlig recension.

          Fast Cam skriver själv att det inte är en recension. Så hur ska vi ha det?

      Håller med.

      Tycker det är intressantare eftersom det inte är en ”köpt” åsikt. Jag känner inte att recensioner är tillförlitliga.

    ”Den avlägsnas lättsamt med varmt vatten på 38°C eller varmare.” LOL

      Vadå? Har en mascara från Sensai som funkar likadant. Bästa mascaran jag någonsin testat för övrigt.

        Jamen ordet lättsamt…

          Aha. Det såg jag inte ens?

    Snaaaaaark

    Dessa inlägg intresserar typ ingen. Så snälla lägg ner dessa. Nivån här inne känns bristfällig.

      Sluta läs då

        Vill inte Camilla skriva inlägg som intresserar läsarna?

          Men allt passar inte alla.

          Mig intresserar det. Alla tycker inte exakt som du.

        Har typ slutat läsa. Kollar in kanske en gång om dagen. Glömmer bort det ibland

          Jag vet inte men jag skulle inte säga att jag ”typ slutat läsa” en blogg jag är inne på en gång om dagen.

            Men anonym. Låt nu C visa hur ointresserad denne har blivit av bloggen. Det är ju faktiskt skitviktig information för oss alla att ta del av. Säkert känner du nu, att du också bara borde vara härinne en gång om dagen.

            😉

    Tyckte inte det blev snyggt, ser kladdigt och ihopklumpat ut.

      Yep! Inte bra.

      Ja ser ut som ungefärligt resultat man får av riktiga budgetmascaror som användes i tonåren

    Är ALLA tjejer/kvinnor superintresserade av smink nuförtiden? Känner att mängden pengar och tid som läggs på smink, hår, naglar och annat kroppsfix måste vara så enormt mycket större nu än för bara 20 år sedan. Är det så många som har det som någon form av hobby istället för att göra annat? Klagar inte, bara undrar, marknaden verkar liksom aldrig kunna mättas på reklam, inlägg och produkter.

      Bara för man lägger pengar på smink så betyder det ju inte att man sitter och sminkar sig 24/7 ?

        Nej, men man lägger fortfarande ner en massa pengar på det, vilket var en del av frågeställningen. Att då känner jag att man måste tycka att det ger något. Personligen ser jag ingen poäng i att betala flera hundra mer för en mascara när en för 99:- eller 149:- gör jobbet.

          Men är man intresserad så känner man väl inte så. Jag har inte heller någon större sminkbudget men jag fattar att andra kan tycka att det är kul.

          Precis som att jag gärna betalar för kvalitet när det kommer till att sticka och virka men kan inte förstå varför man ska ha dyra fiskedrag när billiga från OK finns. Eller varför man ska ha dyra golfklubbor eller nyaste modellen på telefon, hade en kollega som la hundratusentals kronor på sin stereo medan jag tycker det går utmärkt att lyssna i telefonen typ.

          Nån skillnad måste de göra. T.ex har jag provat de billigare märkena på mascara men alla lägger sig under ögat ändå, spelar ingen roll om de är vattenfasta. Däremot, den jag hållit mig till i 7 år, betydligt dyrare men håller hela dagen.
          Har i totalt 11 mascaror från Isadora, L’Oréal, Maybelline, Max Factor och något mer märke som är typ billigt och anledningen till att jag har så många är för att alla gör att jag blir en panda efter några timmar, har testat mig fram men alla med samma resultat. Med min andra dyra mascara har jag inte det problemet alls!

            Och jag köper en, för mig, dyr mascara från clinique men den är den enda av alla som jag testat som inte irriterar mina ögon OCH sitter kvar hela dagen.

              Ja precis. Så nånting måste väl de dyrare mascarorna innehålla som inte de billigare gör??

          Mina mascaror från max factor och isadora är superbra. Och har ett ok pris. ?

            Är väl inte konstigare än att man har olika krav på en mascara. En som inte använder smink alls tycker nog att inte ens din från isadora är värd pengarna liksom.

              En Nokia 3310 gör ju också jobbet lika väl som en ny iPhone om man bara är ute efter en telefon att ringa och smsa med. Så vad ”göra jobbet” är, det beror ju på vad man ska göra och vill ha.

              Men som vanligt så ska typiskt kvinnliga hobbys alltid raljeras kring och vara oviktiga.

                Men här säger du ju nåt (som sagt, är inte superintresserad av att diskutera mascarors funktion kontra prisklass), att du ser det som en hobby. Vilket var min fråga. Mest intresserad av om man bara gör det för att man känner en press på att se bra ut eller för att man tycker det är kul på riktigt. För jag tycker det är tragiskt att så många lägger ut så mycket pengar och tid om man bara gör det för att man ”måste”. En annan sak är om man får ut ett nöje av det eller ser det som något kreativt att syssla med.

                  Jag (som du svarade) har inte smink som en hobby utan svarade mer generellt kring att kvinnors hobbys ofta ska raljeras om. Medan ingen höjer ett ögonbryn när medelålders män köper på sig dyr utrusning för att ens kunna börja löpträna typ. Eller byter bil så fort en ny modell kommit ut, köper märkesklockor eller lägger all sin vakna tid på att frisera sitt skägg, brygga öl eller fukta cigarrer.

            Det är ju också individuellt. En make up artist sa att anledningen till varför jag blir en panda av alla mascaror är för att jag har oljiga ögonfransar, och det har kanske inte alla.

              Har du hittat någon som funkar på dig då? Har också oljiga så behöver tips

      jag tycker tvärt om att marknaden verkligen visar tecken på att bli mättad. Morphe konkar, många beautyinfluencers tappar följare och varken smink eller hudvård säljer lika bra som det gjorde för bara några år sedan.

      För 20 år sedan var jag inte vuxen, så jag kan inte svara på hur det var då.

      Det är nog ganska blandat? Jag är väldigt intresserad av smink, särskilt ögonskugga, och har en vän som delar det intresset. Men har 3-4 vänner aldrig använder mer smink än typ lite maskara på fest någon gång i halvåret. Tror att de som är intresserade av smink gärna provar nytt och experimenterar en del.

      Jag tror det går i vågor.

      När jag gick i mellanstadiet sent 80-tal=
      Mjukisbyxor och fotboll på rasterna.

      Cirka 7 år innan i skolkatalogen kunde man se tjejerna med permanentat hår, vitt läppstift och superstylade.

      Och nu är det mycket smink igen, fast jag tycker det börjar vända. All hets kring att måla ögonbrynen med speciella penslar osv verkar rätt lamt nu

        Håller med men tycker också att 80- och 90-talens utseendefixering inte var någonting mot hur det är idag? Nu är det liksom inte LITE smink som det fixas med och hår som permanentas, det är märkesgrejer och pryttlar för tusentals kronor, fejknaglar, hårextensions och ögonbryn och mycket mer. För att inte prata om de som går steget längre med fillers och annat. En genomsnittlig 16-åring idag verkar ju som rena make-up proffset jmf med sin motpart på 80-talet. Men visst, det går ju i vågor också, sägs ju att grungeidealet är på väg tillbaka… Yey! (not). Det bästa jag gjort var att sluta läsa tjej- och damtidningar, så mycket meningslös utseendefixering och allmän ”var så här för att bli populär hos killarna”-info man slipper ta del av.

    Tur att mascaran är lättsam att tvätta bort. Ingen vill tvätta bort tungsint mascara, det är inte lika roligt.

      ?

    En till dålig mascara…

    Jag, som inte köper influencerprodukter och inte har instagram, tycker att dessa inlägg är kul! Spännande att se vad flunsorna lanserar och om det håller måttet.

    Hade varit kul att se hur alla dessa influencerprodukter står sig mot välkända märken, t.ex CAIA mot Sensai vars mascaror är i samma prisklass.

      Ingen offence nu mot Camilla men då krävs det nog att man har lite mer kunskap om smink än att bara veta om det blir snyggt eller inte på en själv. Typ kunna resonera kring innehåll, vem en produkt skulle kunna passa eller inte passa, osv.

    Inte använt maskara på 10 år….
    Skiftarbete, träning, hund = konstant trött eller svettig eller regnig i ansiktet.
    ?

      Samma för mig, nattjobb och 2 hundar. Tycker det känns jätteviktigt för mig själv att göra det bästa av mig.

        Varför har hundar med mascaran att göra?

        Är det för att de skickar er i ansiktet?

        Genuint undrande???

          Hundpromenader i ur och skur, det blir väldigt litet ”fönster” under dagen där ev maskara kommer till sin rätt.

        Jag är snygg utan smink så det är ingen direkt uppoffring att inte palla att sminka mej.

      Också skiftarbete vilket gör att jag inte sminkar mig till vardags mer än mascara iofs. Men går all in med smink så fort jag ska göra något för att jag känner mig så ful på jobbet, då vill jag vara snygg utanför jobbet.

    Bra inlägg! Kan du recensera Kenzas nya schampo och infuser/balsam/torrschampo?

    Jag tycker att testerna är underhållande.
    Det är skönt med en ”vanlig” o-sponsrad person som inte lever och andas makeup som gör testet. Blir lite ärligare och rakare än om någon som lever på sitt utseende testar.

    Ps märket uttalas le-nåjtes

      Eller som är sponsrad:

      omg hörnni det här är det BÄÄÄÄZTA NÅGONSIN NI MÅSTE TESTA

      och så gömmer de ett litet blygt #ad någonstans som inte syns.

    Skulle aaaldrig i livet slösa ett enda öre på ”influencersmink”!

    Går inte att ens jämföra med Estee Lauder, Lancome, Dior, smink som inte är köpta från billiga Kina, utan tillverkade av parfymfabriker, dåå snackar vi kvalit’e

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.