Daisy Beauty Awards


I en tid där glitter och glamour på en röd matta verkar lika frånvarande som Ebba Von Sydows reklammarkeringar för de egna företagen så brukar Ellegalan vara undantaget som bekräftar regeln.
Och nu även Daisy Beauty Awards, i alla fall om man ska tro bilderna som gästerna postat.
I LOVE IT!
Det är kanske inte lika ”over the top” som Ellegalans outfits kan vara, men betydligt mer än bara en rejäl ansträngning i alla fall!
Här kommer lite bilder från gästerna, och i mina ögon vann Linda-Marie Nilsson röda mattan! Så otroligt vacker! 💜

Jag postar skärmdumpar här och om någon bildinnehavare misstycker att jag gör så, så är det bara att höra av sig. 😊

81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag kan inte komma över att Mona har haft insamling för att betala rättegångskostnader medan hon bland annat har haft en limited edition Dior pistol bag i hemmet.
  Om jag var henne hade jag sålt av de väskorna innan jag bad andra om pengar…

  Och ja, jag har varit i en situation som krävde snabba pengar så jag sålde av smycken och väskor.

   Fasen saddle bag ska det stå.
   Tänkte på min andra drömväska från Fauré Le Page🙈

   Det finns nog ingenting äkta där 😉

    Att jag inte tänkte på det 😄

   Det handlade om principen, dvs. att hon inte skulle behöva betala sin dotters våldtäktsman.

    I och för sig rimligt. Ska man behöva sälja sina prylar för att betala en våldtäktsman?!

     Nej, Mona med mannen är så förmögna att Monahade inte behövt sälja nåt för att kunna betala själv.

      Fast inte helt rimligt ändå, var väl så folk tyckte och tänkte och det kan man ju hålla med om.

       Inte rimligt att behöva betala något sånt nej, och jag tror inte Mona med man är så särskilt förmögen sedan så var det inte hon själv som bad om pengar, var inte hon själv som gjorde insamling till det. Alltså folk här.

      En smärre detalj i sammanhanget är väl att personen inte är dömd. Bättre att låta andra betala som dumma hjon.

      Är du säker? Hur sitt boende. Företagens ekonomi är inte så imponerande.

    Fast hon begick ju förtal medvetet flera gånger så skadeståndet drog hon ju därmed medvetet på sig.

   Hon har haft många insamlingar, skandalen med Moa tex. Dom 75k som hon gav till ditt barns LPG behandlingar var ju även det insamlat som skulle gå till rättegångskostnader. Tjatet om Swish till VDS som hon nu inte gillar då hon och Nettan inte kom överens. Den kärringen är så full av skit. Listan kan göras lång.

    Du verkligen hatar Mona du Nina, du skräder inte dina ord. Du skriver alltid en massa s k i t om Mona. Kanske är N som är full av s k i t, och Du Nina. Sedan var det väl inte Mona själv som fiskade efter pengar till rättegångskostnader utan det var väl andras idé att samla in pengar till det. Det är inte så lätt att sälja väskor alla gånger dessutom. Tycker Mona verkar så fin mot sina vänner, hon ställer upp för alla och hjälper till där hon behövs.

     Låter som huvudpersonen själv när man skriver på d e t h ä r sättet.

      Men det var det inte, är inte Mona även om du tycker jag låter som henne och tror det men Nej jag skrev så för att försäkra mig om att inte fastna i moderation vilket vissa ord verkar göra ibland förstår du. Tror inte Mona brukar läsa härinne, iaf inte så ofta (om ens något) så att hon vet vilka som brukar kasta s k i t eller inte, hon verkar ganska upptagen med annat menar jag. Men eftersom det var det enda du hade att säga emot och Nina bara gapskrattar så säger ju det att det jag skrev är helt rätt och sant. Bra så. Hoppas ni får en trevlig kväll.

      Tråkigt att det inte går att svara dig 16.35 försökt två gånger.

      Men det fastnar i modd, fast nu gick det, därför som jag skrev med mellanrum i ett ord förstår du för att just inte fastna vilket vissa ord brukar göra. Så nej jag är inte Mona, men eftersom att du inte hade något att säga emot det jag skrev och Nina bara skrattar så hade jag rätt då. Bra så. Trevlig kväll på er.

       Vad infantilt 🙄 Jag har inget intresse av att börja tjafsa med dig om vad tycker om ”Nina”, jag kommenterade ditt sätt att skriva. Att jag inte kommenterade innehållet av din text gör inte att du ”hade rätt”, du vet ju inte vad jag tänker.

        Infantilt? Var har jag bett dig om din åsikt om Nina? Eller att du ska tjafsa med mig? Snälla nån. Ja, vet att du kommenterade mitt sätt att skriva, du verkar ha problem med läsförståelse. Och 5 personer har gillat, jösses alltså. Folk härinne hmm inte de allra smartaste eller gladaste precis.

     😂😂😂 Hej Mona! Nej jag hatar inte, ser bara med egna ögon vad som sker och all hyckleri. Tjo faderittan bitterfittan bara som ett till exempel. Puss 💋 det

      Är inte Mona och Mona är inte mitt namn. Gissar att Nina inte är ditt heller men att du brukar/brukade kalla dig bitter**ttan. Kalla det vad du vill men du skriver ju en massa sk*t i alla fall och sprider dynga och negativitet. JAG ser med egna ögon vad som sker och hyckleri sker det mycket av härinne. Mona har många vänner iaf, har du det?

       Om du inte är Mona varför försvarar du henne så rabiat då? Hur påverkar det ditt liv vad som skrivs om en främmande människa?

     😂😂😂😂😂😂😂😂

     Ja hon älskar verkligen att umgås med kändisar. 😕

      Fast hon umgås inte med så mycket kändisar, hon har ett fåtal vänner som är lite kända bara. Hon hjälper även okända vänner, minns hon hjälpte en okänd nära vän som var covid-sjuk och Mona blev sen själv sjuk.

     Inte lätt att sälja en limited edition diorväska av den mest populära modellen? Vilken värld lever du i?

     ”det är inte så lätt att sälja väskor alla gånger” 😂😂😂 Ja stackars rika Bromma-tant

      Fast vem har sagt att det är stackars Bromma-tant?! Nä just det, Ingen. Är det så lätt att sälja väskor då? Inte vad jag vet men ni har tydligen sålt en del väskor då eller? Alltså spydigheterna på folk här, så sjukt löjligt. Tror bestämt det är en och samma person som har ett horn i sidan till Mona som är så väldigt aktiv här. Avundsjuka måhända.

   Intressant att du tar upp väskan. Mona skrev själv om den för inte så länge sedan:

   ”…mina dyrväskor är min akilleshäl…Man vet ju aldrig, det kan komma en dag man står på gatan och då kan jag sälja min samling, haha!”

   Inlägget finns här:

   https://www.monasuniversum.se/2022/11/27/50-ars-fest/

   Fast det är väl inte så att hon bett om pengar? Det är väl andra som kommit med idéer om att samla in pengar till rättegångskostnader. Lite väl mycket elakheter och dynga mot Mona här ofta tycker jag. Hon som är så hjälpsam mot sina vänner, och hon har många vänner. Väskor är inte så lätt att sälja alla gånger men krävs det någon gång så gör hon ju säkert det.

    Undrar hur mkt hon hjälpt Mirka? Som verkligen har behövt hjälp.

     Hon har hjälpt henne också förr tror jag, om jag inte minns fel, men numera verkar de inte umgås. Mona verkar ha mycket omkring sig. Minns också att hon hjälpte T-Nettan att starta blogg och det var innan T-Nettan var särskild känd. Mirka verkar inte träffa Carola eller Therese Wickman heller längre väl? Hon har väl någon ny bästa vän tror jag.

      T-Nettan var känd redan innan Mona började hänga med henne/blev inblandad i VDS.

       Men NEJ snälla du. T-nettan var INTE känd på det sätt som hon är idag, hon hade nog inte ens instagram då i a f inte många följare. Nu åker hon på författar-samtal fastän hon inte skrivit sin bok själv. Tur att VDS klarar sig utan henne i alla fall när hon är borta på annat. Bokpengarna går inte till VDS som många tror för övrigt. Undrar om hon hjälper pensionärer att söka dom bidrag de har rätt till att få, utöver pensionen. Dom får bostadsbidrag om dom söker och har rätt att få så att de har gott om pengar över till mat och förnödenheter.

    Anonym 16:21:
    Många vänner? Nja
    Helt plötsligt vill folk (vänner) inte vara med i hennes blogg längre. Måste ju bero på nått.
    Näää tror inte hon har så många vänner faktiskt

     Mona påstår att Wilmer-Malin som är hennes bääääääästa vän inte vill synas på hennes blogg. Sen är samma Malin ofta synlig i Loui Martis instastotys flinande och glad. Lite som pest eller kolera, personligen skulle jag föredra Monas sociala medier framför Louis.

     Att ni orkar. JA Mona har många vänner och det VET ni ju eftersom ni tydligen följer henne noggrant. Hennes bästis är väl Wendy, hon är inte känd på något sätt annat än om man läser Monas blogg. T-nettan som nämns ovan däremot verkar inte ha så många, inte många nära eller som hon brukar umgås med i alla fall och hon har väl blivit ovän med flera vänner vad det verkat som och tydligen även med en del släktingar. Sedan kan man ju undra varför Mona skulle hjälpa Mirka? Och med vad? De verkar väl inte vara särskilt nära nuförtiden eller, har Mirka bett henne om hjälp eller?

   Hon hade bara behövt köpstoppa ngn månad för att betala.

   Haha Monas klänning ser fördjävlig ut.
   O Flinkenbergs ser ut som en snopp alternativt en kondom 😂😂

    Haha ja det var det första jag tänkte på när jag såg bilden på Flinkenbergs klänning. För övrig är Mona bara kompis och ställer upp till dem hon kan dra fördel av, det är sen gammalt. Det var ingen vidare frisyr hon fick.

     Du låter glad… or not, låter ganska bitter, osar lite avund. Och du vet med vilka Mona är kompis, bara ställer upp för och varför, och vad hon kan dra fördel av? Vilken fördel kan hon dra av Wendy? Monas klänning var cool och Charlottas jättefin, så snygga och roligt verkar de ha och de är kompisar. 17:18 jag tror inte Mona shoppar upp 75 000 per månad.

  Vad hände med Monas hår? Ser 10 år äldre ut ju.

   Vad var för konstigt med det håret?

   Hon skriver att hon tappat mycket hår efter att hon varit sjuk i covid för två år sedan. Sedan utsatte hon frivilligt kroppen för ytterligare stress pga bröstoperation. Hon skriver också att hon medvetet gått ned mycket i vikt senaste tiden. Folk tänker sällan på hur mycket ff a operationer stressar kroppen och kan leda till ökat håravfall.

    Ja, konstigt att hon gjorde det just då, var väl inte en nödvändig operation.

  Set var inte en passande sminkning på Ellen. 💀

   Okej

   Jag tänkte på Britney när jag såg henne. 🙈

    90talet är ju inne igen så 😜

   Inte håret heller men L-M va så snygg ju, snygg klänning!

   Hon såg VÄLDIGT gammal ut, och det är hon inte.

    Vem?

     De verkar snacka om Ellen B. Inte den bästa sminkning på henne kanske men tycker inte hon ser väldigt gammal ut.

  Hur kan det ha blivit populärt att ha design som liknar bubbelgardinerna från 80-talet? Och dåligt skurna överdelar som inte lämnar plats för bröst utan smetar ut dem? Nu förklarade visserligen Mona att i hennes fall var överdelen påsatt bak och fram, men att skapa plagg som är så dåligt skurna?

   T*ts är ute verkar det som, ja om man är fashionista alltså. Känns som att det alltid har ansetts vulgärt inom modevärlden att framhäva brösten.

   Personligen tycker jag om att framhäva mina kvinnliga attribut och håller hårt i mina pushups från VS, särskilt med tanke på att de konkat i Sverige nu.

    Och jag är en som hatar att framhäva kvinnliga former. Har tyvärr både bröst och rumpa, och ja även midja. Jag hatar det.

   Tycker dom där puffkjolarna är så fula. Ok på en maskerad 😂

    Tycker Monas klänning var supercool.

  Hahahhaha din humor. Lika frånvarande som hennes blogginlägg också tyvärr. Saknar verkligen Ebba back in the days. Ingen kunde skriva så bra blogg som hon.

   Skrattade också åt det 😅

  Monas klänning var riktigt cool, snygg fast jag hade skippat puffärmarna eftersom den är så puffig nertill så hade det varit snyggare med mer cleant, nedtonat upptill. På tal om reklammarkera, lite OT men såg att Simon Sköld gjorde reklam för cbd och för några dagar sedan körde han frågestund och ”fick” en fråga: Vilken cbd-olja använder du? och han förklarar vilken och varför osv.. sedan kom reklamen fast då för kapslar, cbd-kapslar i samma märke, samma som Bingo m.fl gör reklam för nu också. Tror nog att han hade ”frågestund” och fick en sådan fråga för att han skulle göra smygreklam för cbd-oljan men jag kanske är cynisk 😉

   Och Bianca som klippt ihop en mathaul där hon nämner Meds flera gånger och hon säger också att det inte är samarbete men hon önskar att det vore samarbete för hon älskar osv.. tror nog inte hon hade ödslat tid på att klippa ihop och visa upp produkter så utan att tjäna något på det, hon som har ett så späckat schema som hon säger så nja jag är skeptisk där också.

    Glöm inte hyllningen till KZs produkter

  Linda-Marie var så himla fin. Outfiten klär henne så bra och hon strålar verkligen!

   Linda-Marie…🙈

    Varför den emojin?

     Gissa?🙈🦏

  OT – någon som fattar Anna books story om att hon varit på jobb med en suddig bild på en slags maskin… tänkte först att hon varit på gym med det står typ ”875 kr” på skärmen. Har hon börjat jobba i butik tro??

   Det är en taxi.

    Aaah tack!!! Bor inte i Sverige så har aldrig sett en sådan ruta innan

     Zzzzzz…

   Hon satt väl i en taxi?

   Hon har hintar att hon har fått två aktiviteter. Är väl deltagande i några tv-program som bara D-kändisar säger ja till.

   Hon sitter i en taxi, tror inte hon börjat som taxichaufför dock. Hon är antagligen med i Masked singer, det spelades in i går vet jag och kanske även idag. Tror tyvärr inte A.B kan tänka sig ett ”vanligt” jobb. Trodde ett tag att hon faktiskt börjat städa, på ett städbolag men nej det verkar som att det hon ser som sitt jobb är att medverka i lekprogram på tv, och göra samarbeten på insta. Kul för henne att hon fick göra ett jobb nu, hon verkar glad för det.

  Men det är ändå härligt med kvinnliga kvinnor! Snart är kvinnor, flickor, män, pojkar, hetero, ute mobbade tillintetgjorda borta.
  Vi finns snart inte mot bakgrund av att allt annat är viktigare. En hetero man, kvinna, mamma, pappa ska skämmas eftersom dom är helt normala biologiska människor.

   Stackars stackars dig.

   Vad pratar du om?

    Ngn från fb som trollar säkert 🙄

  Men vilka vann priser? 🤷🏼‍♀️

  En underbar värld där kontrasterna liksom snuddar hårnålar och svält, krig och glow. Bara man får frottera sig med den fina världen så kan man kasta ut en och annan nickel till de behövande stackarna och sen glassar man vidare. Har inte dessa tantar något vettigt att göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.