Isabella Löwengrip måste vara grön av avund

@lovisaworge

@CAIA Cosmetics? is taking us to winter wonderland ????

♬ Dancing In The Moonlight – 苏颜悦

Bianca Ingrosso, Lovisa Worge och två andra tjejer flyger iväg i en ”strajpad” Caia-helikopter, som får Isabellas bilder med privatflyg att framstå som en charterresa till Gran Canaria.
Att hon inte ”strajpade” ett eget ”Löwengrip-flyg” när hon var i farten och skulle bli världens mäktigaste kvinna måste gräma henne.
Eller kanske inte den Isabella som hon visar upp nu, men den Isabella som var ”världens mäktigaste in the making”, hon gråter nog salta tårar just nu.

Jag vill ha en rosa helikopter med ”Bloggbevakning” på sidan.
Hur många inlägg tror ni jag måste skriva innan det kan bli verklighet?

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förlåt men gud vad töntigt att göra ett inlägg som ställer två kvinnor mot varandra i frågan om avund om en jäkla helikopter. Kul för Bianca men det innebär väl inte att Isabella behöver bli avundsjuk för det. Och ja absolut du ”skojar” som vanligt men ändå. Vi måste ha kommit längre 2023

      Undrar om vi alltid sagt “vi borde kommit längre (årtal)” eller “vi borde veta bättre (årtal)”

      Sa man exempelvis år 1165 att ”vi måste kommit längre 1165” Eller när började man säga så? Tycker att det är lite konstigt att man säger så. Som om just nu är facit på något vis och att allt vi tror oss veta just nu är hela universums sanning.

      Deep thoughts att ignorera! Trevlig helg på er alla!

      Om några år kommer man se tillbaka på denna sida och kalla den mobbarbevakning. Och alla kommer undra hur det kunde få fortsätta

        Betyder det att jag inte kommer få någon rosa helikopter? ?

          Vilket konstruktivt och proffesionellt svar! ?

            Det var det ju inte, men ett roligt svar ??

              Sarkasm*

                Ironi ?

            Man får inte skämta om rosa helikoptrar alltså. Vilken tur att jag skrev ett svar till. ??

              Varför fultolkar du allt hela tiden?
              Man får skämta om precis allt, har inte hävdat något annat.
              Men om man inte vill stå som ett fån, där majoriteten tycker att man är gravt autistisk eller rent av dum i huvudet, så behöver man ta hänsyn till vissa saker. Bland annat rätt plats, rätt nivå, rätt sammanhang osv.

              Det man inte bör göra är att skämta hur som helst med vad som helst med vilka som helst utan att tänka efter före.

                Men va fan? Vadå ”gravt autistisk”? Om du nu vill ha en någorlunda schysst respons eller att folk överhuvudtaget bryr sig om vad du vill ha sagt så lär dig att uttrycka dig på ett vettigt sätt. Hellre någon som fultolkar än någon som uttrycker sig som du.

          Så löjlig du är

        De flesta är redan där. Alla utanför den lilla ankdammen står och skakar på huvudet

        Fast vad har den här bloggen för rykte utanför det här kommentarsfältet?

          Med tanke på de jobb jag bokar och erbjudanden jag får så känner jag mig helt trygg i det jag gör. ?

            Bra det ?

            Det gör alla tills dom blir cancelled

              Givetvis. ?

                Vad coolt oberörd du är hela tiden. Allt är bara på skämt ändå och ingen kan minsann komma innanför skinnet på dig. Meanwhile blir ditt kommentarsfält bara mer och mer hatiskt och gränsen för hur mycket det är okej att mobba andra flyttas längre och längre bort. Nåt att vara stolt över.

                  Jag tycker mest det är ironiskt med tanke på att influensers oförmåga att bemöta kritik ständigt tas upp här.

                    Jag håller med. Camilla är den mest oproffessionella när det kommer till att bemöta kritik. Trist, för bara ett lite mer seriöst svar hade lyft otroligt mycket av anseendet, om man nu gjort kritik av andra till sitt jobb.

                    Hoppas hon håller den här strategin borta från privatlivet.

                      Vad var fel med det här?

      Håller med, så otroligt löjligt och barnsligt. Varför skulle Isabella vara avundsjuk och gråta för det, det tror jag absolut inte men du däremot är nog du avundsjuk på både Isabella och Bianca. Varför är du igång med sånt här mobbarbeteende igen, så pinsamt, du skämmer ju bara ut dig själv.

      Dessutom är Bianca på något sätt bättre än Isabella? Cams riktiga åsikter lyser igenom så starkt emellanåt medans hon samtidigt försöker framstå som hon värnar om respekten mot vissa influensers

      det är helt ok tkr jag för de lever i symbios

      som korv och mos

    Äh, gör lite kladd, doft och kräm så är du snart där CamCam. 😉

    Tror inte hon bryr sig om att Bianca/caia åker helikopter ??‍♀️

      Inte nu kanske – som jag skriver – men den gamla Bella som hade som mål att flyga privatplan överallt. ?✈️✈️

        Men onödigt att göra ett inlägg om vad ”gamla” Bella skulle tänkt om någon som åker helikopter för flera år sedan.

          Men om vi ändå ska prata gamla Bella så tror jag hon hade föredragit privatflyg. Är inte speciellt lyxigt att åka helikopter. Man kan nog få till bra mycket mer lyx inne i ett privatflyg.

          100% på att ”nya” Bella fortfarande är avundsjuk!?

            Really, på att Bianca åkt helikopter och tejpat caia på den? Nej det tror jag knappast. Däremot kan man ju lätt se här vem det egentligen är som är avundsjuk. Avundsjukan lyser igenom det töntiga inlägget, och sen kaxig på det.

          Jag blir bara äcklad av hela influensereliten. Det är så värlsfrånvänt. Snyggt, lyxigt, business-kvinnor? som ska se coola ut. Det finns inga gränser för något alls längre. Skrattar tyst för mig själv varje gång jag ser det på stan. Alla ser likadana ut. Fy farao va trist det måste vara. Ingen är unik liksom. Köp köp köööööööööp!
          Gemensamt för alla är att de mår pissdåligt innerst inne hela bunten.

          Isabella däremot verkar ha hittat sin inre lycka. Det märks verkligen ❤
          Tror inte hon bryr sig ett dugg heller.

            För mej är influencer en liten grupp av befolkningen. Inget jag ser i min vardag förutom i cyberrymden. Annars är det vanliga hyggliga människor i mitt liv. ❤

        Det var innan Taylor Swift inte ens för det mer ?

          ?

      Nej det tror inte jag heller Isabella bryr sig ett skvatt om och varför skriva ett inlägg NU om vad ”gamla” Bella eventuellt hade önskat. Varför hittar du på att hon ”hade som mål att åka privatflyg överallt”? Det är ju inget hon sagt så det är dina spekulationer. Vad löjligt, så töntigt du bevakare beter dig nu, barnsligt. Du borde väl istället be Isabella om ursäkt för en massa saker men istället håller du på så här igen. Blir kanske inte några fler bra jobb eller erbjudanden för dig efter detta så var inte FÖR kaxig.

        Ojdå, Bellas lilla riddare.

          Var den kommentaren jobbig för dig ”Sofia”? Sjukt att åtta personer gillat det du skrev, så sjukt så sjukt om det nu är så att 8 pers verkligen gjort det hmmm. Helsjukt att någon hoppar på folk och kallar de riddare så som du gör så fort någon försvarar Isabella eller inte smeker bevakaren medhårs. Ja herregud alltså. Galenskaperna.

            Nio likes nu,
            hur många har du?
            Inte ens sju.

              Nivån…?

          Ja sjukt töntig kommentar att kalla någon riddare bara för den inte delar din åsikt. Väx upp ”Sofia”

    BB är ju ett enda stort skämt ändå så… ?

    Sämre affärskvinna får man ju leta efter.
    Stort sett samtliga bolag har ju gått i kk.
    Kvinnan har ju inte ens en utbildning så de förklarar ju en del…

      Jaså har B-Bevakning kursat bolag? Ja ett ”skämt” är det många som tycker har jag hört och detta inlägg var ju ganska töntigt skrivet, och det har varit mycket annat tidigare som varit det också, så här nu tycker jag hon är barnslig och skämmer ut sig.
      Isabella har inte konkursat några bolag, om det var henne du menar. Så du har fel Lombax. Alla företagare har inte mer utbildning än vad hon har för övrigt och huruvida ett företag säljer bra eller inte har inte alltid med utbildning att göra, men utbildning är bra.

        Vad var det du kallades förr i tiden? Berith?

          Du igen, vad är det för fel på dig? Jobbig kommentar för dig igen förstår man. Vad kallas DU nu och förr i tiden? Idiot, hatare, stalker, bevakare, mobbare, dåre, fjant, mupp, tönt, obehaglig, besatt eller kanske heter du själv Berith, Hampus, Anette, Calle, Jessika eller cacamilla?

            Ha, ha! Du är då för rolig! Kämpa.

    Idetorka eller har du vaknat på fel sida idag ? Detta inlägg visar endast på hur du kan spy ut galla helt lagligt genom att maskera det genom att ha en blogg som står för, enligt dig då ”Mer bevakning, mindre skvaller. Det blir humor blandat med seriösa inlägg och tankenötter om en dynamisk bransch med hela världen för sina fötter” Det pratas om fel man/kvinna på fel plats. Kanske dags att sadla om ?

      Oj, vad du tar i. Akta hemorrojderna.

        Camilla, här är någon som behöver en guldstjärna om du har en att dela ut.

      Sedan får hon för sig att vissa måste skyddas med ömtåliga vantar, som när jag kommenterade kring A,e Pyramid spel så sa hon till mig på skarpen men behöll ifrågasättande kommentarer på om IL har ätstörningar. Skiner igenom med hennes riktiga åsikter genom det hon kallar humor

    Det är ju mer lyx med privatflyg än en liten trång helikopter…? ?

      Cecilia
      Jag tycker helikopter är häftigare…

      Då får man ju sitta med headset och grejer. ✌️

        Häftigare kanske, men inte lyxigare. Halde valt privatplan före helikopter alla dagar i veckan ??

          Jag ville åka helikopter som 6-åring.

        För att skydda öronen från allt buller ja. En jvla oväsen från en helikopter.

    Jag är helt klart för gammal för den här typen av innehåll. I mitt huvud ser voice-over’n ut ungefär såhär: Två trötta tjejer tar en reklamprydd sminkhelikopter till nån typ av ödemark för att göra… Nånting. Förmodligen relaterat till smink. Båda ser helt slutkörda ut. Det är meningen att detta ska verka spännande och lyxigt men jag känner bara uttråkad dystopi.

    Inte så lätt att strajpa sitt flygplan när det står stilla på marken, och IL enbart låtsades som om hon flög privatjet (med dörren till den tomma cockpiten öppen). Svart bälte i ljug och hittepå, det är sen gammalt.

      Svart bälte i att lyckas provocera igång med samma gamla knep gång efter gång.

      Men snälla lägg av, du kan ju fråga dem som varit med t.ex. Charlotte, Simon och sminkösen Emelie om de bara stod på marken. Nej de flög faktiskt också, till Frankrike. Och så flög Isabella någon gång inom Norden också för att föreläsa, och kanske ännu en gång. Hon är inte heller den enda som någonsin bokat en privatflygresa, så anmärkningsvärt är det inte som vissa tycks tro.

        Men varför kunde man se startbanan från flygplansfönstret? IL kanske bara flög på två decimeters höjd. Utan piloter. Måste nog vara så. Nästan säkert.

          ?

            Var det så roligt tycker du k-ma…? Härligt att du är lättroad och har kul.

          Söta du Anonym 15:03 det går ju alldeles utmärkt att ta ett foto även då ett flygplan står kvar på marken vettu. Nog inget måste att se startbanan från fönstret. Sedan är det nog iofs bara du som sett ett sådant foto, i ditt eget huvud men vet du, det finns filmklipp på Isabellas instagram där du kan se att hon och flera flyger i privatplan. Okej, så nu vet du det. Så där kan du ju kolla eller fråga de som varit med som någon skriver här ovanför. En sak till, tror nog det går enklast att stripa när det står still på marken och väldigt svårt när det är uppe i luften och flyger, tror du inte 😉 Att du aldrig ger upp alltså din galning, stört. Tramsigt inlägg och oerhört tramsiga kommentarer, nivån alltså.

            Det besvärande i situationen är att din idol vid just det tillfället *låtsades* flyga privatjet. Hon hade väl inte råd till mer än att betala för att sitta i planet en stund, och ta några bilder.

            Du är då för rolig!

              Hur vet du att hon låtsades det, för att hon tagit en bild i eventuellt stillastående läge? Men så bra då isåfall att hon inte har flugit privatjet någon gång (fast det har hon nog, kunde man väl se på insta om jag inte minns fel) så behöver inte folk vara upprörda och skälla om att hon slösade pengar och förstörde miljön då. Var det inte på gång att hon eventuellt skulle samarbeta med ett flygbolag och marknadsföra deras privatjet, har för mig det men det blev ju flygskam då en period, fast det verkar vara över nu så som folk flyger och far inte minst våra influencers. Paula R. verkar nästan värst, tycker hon är iväg på resor jämt o ständigt, varje vecka känns det som men vissa resor är väl iofs jobb.

    Jag hade valt privatflyg före helikopter, tycker inte det ser speciellt lyxigt eller mysigt ut att åka helikopter

      Lättare att landa med en helikopter på Stureplan, lagom till kvällsdrinken.

      För mig är det kanske det onödigaste i världen. Så jävla dyrt och resurskrävande. Både flyg och helikopter alltså

    Privat TÅG då!!!
    Där kan vi snacka att vaska dineros.

    Typ 20 vagnar, helt meningslöst att åka i ensam.

    Eller Privat FÄRJA, alltså här finns oanade möjligheter till att vara unik

      Eller privat LINJEBUSS varje morgon och kunna vinka till alla stackare som får stå kvar vid hållplatsen och vänta på bussen med alla vanlisar!

        Det känns ju jäkligt ocoolt dock ?

          Aha, är det cool (och ”jagharmassoravpengar”) man eftersträvar med privat grejen, fattade inte det..??

        Jag har en väldigt stor släkt och min pappa var busschaufför. En gång när jag var liten fyllde en av mina farbröder jämt, så vi hyrde en stor buss och åkte runt på en lång utflykt allihop. Jag var kanske…9 typ, så det kändes väldigt coolt att ha en egen buss att åka runt i 🙂

      Jag kontrar med privat vägfil

    Själv åker jag alltid privathiss, ibland privat rulltrappa.

    Lider man minsta lilla av att bli flygsjuk så är helikopter inte att rekommendera. Dessutom ett sjukt obekvämt sätt att flyga på. Inte avis.

      Jag har flugit helikopter en enda gång i mitt liv och har nog aldrig varit lika åksjuk, varken före eller efter det. Det var fruktansvärt. ???

      Ylva och Bloggbevakning.

      Vad konstigt, jag blir jättelätt åksjuk.
      En kryssning, karuseller, hängmatta ska vi inte tala om. Jag vägrar, kräks direkt.
      Flyplan blir jag oxå åksjuk i, även bil, men brukar inte behöva kräkas.

      Men helikopter.. Har åkt flera gånger och aldrig blivit åksjuk..

        Samma här. Blir åksjuk av att åka tunnelbana till och med, även om jag åker framlänges. Har hänt att jag blivit åksjuk av att gå också.? Men helikopter gick bra och då satt jag ändå baklänges vilket jag aldrig skulle göra på ett tåg eller bil eller liknande.

    Gabjossan är tillbaka med extrema ryggvridningar och tagna snett ovanifrån för den optimala röv-bilden…alltså varför!?

      Hon verkar rätt bajsnödig, för det mesta.

      Jag häpnade över att hon nyligen skrev att hon använder samma lösögonfransar i en vecka ibland. WHAT? Är inte det galet ohygieniskt? Tycker alltid hon har looken att kaka på sminket men det gav mig en helt ny bild av hur hon bara kakar på mer foundation, rouge, puder, ögonskugga varje morgon utan att sminka av sig förutom en enda gång i veckan när hon byter lösfransar…
      That’s how you get pink eye?! :/

    Detta är en reklamfilm för Caia och reklammarkering finns inte! Det är en redigerad film i ett syfte att lyfta varumärket.
    Så KO dags att hösta in 750 000!

      Hade man ju kunnat tro, men det ar Lovisa som lagger ut inte bianca 🙂

    Ifall någon tvivlade på att CAIAs produkter är overpriced…

      Tänkte precis det. hur man vet att ett företag drar in alldeles för mycket pengar. Så otroligt meningslöst med en helikopter med deras logga på.

      Precis min tanke.
      Uppdateringar där företag exponerar sin absurda vinst och vad de gör med den ger inte mig direkt ett köpsug. Samma med Idun som bjuder influerare till sin loge på Beyonces konsert.

    Privat liftsystem i Åre v7 samt v8

    Trumfa det ni!!!
    (Med gratis ”snö” till alla)

      Skrattar!

      Gratis ”brainsmashing”. Liftsystemen kommer ju stå still, alltid nåt ur miljösynpunkt.

    Låten ”Rosa helikopter” med Peaches gick varm p+å hemmafesterna när jag gick i gymnasiet kring 2001-2002. Tack för den påminnelsen!

      Mauri (?) träffade dom i ett av hans avsnitt av det där programmet när han letade upp personer som blev fenomen typ. Var ganska kul att se.

      Den spelade vi när vi gick på mellanstadiet och hade skolfester haha. Alla minnen! Den och Life med E-Type

    Sorry alla älsklingar, jag har hyrt hela Stureplan nu i helgen, men jag har bokat Gröne Jägaren på Götgatan åt er. Ha det så roligt!

      Ingår det att man får använda toan ?

    Är 100 på att du Camilla Gärvidäää har nåt DNA-band till Gunilla Persson för satan så arrogant o otrevlig du är. Usch

      Hm. Är du månne en stackars kränkt influencer som det inte går så bra för? *handhjärta*

        Finns fler än en person som har åsikter kring Camilla kolla bara hennes flashbacktråd är inte bara influensers tyvärr

          Den är sjukt underhållande! 🙂

      Vi gillar båda rött läppstift. Räknas det?

    Att skaffa helikopter må vara coolt men tänk att hyra SL-pendeln och hålla tidtabellen en hel dag. Där snackar vi PR!

    Jag vet, hyra hela Foodora privat och låta alla flunsbeställningar åka fel en hel dag.?

      Robin Food, tar från dom rika och ger till dom fattiga.

        Haha, bäst i dag!

    Av alla grejer influencers kan hyra och sponslåna så är jag nog mest avundsjuk på Underbaraclara som hyrde en gympasal en kväll.

    Så jäkla roligt! Tyvärr känner jag ingen som är på och det blir ju inte lika skojigt själv…

      Eller hur! Älskade att de gjorde det!

      Det gör min syrras familj ibland! Låter askul! Har aldrig vart med själv än

    Jag förstår bara inte varför de åker helikopter och vart och varför den är märkt CAIA om det inte tillhör företaget. Ingen ser ju heller speciellt glad och förväntansfull ut.

      Söker man på regnumren ser man att helikoptrarna ägs av ett flygbolag i norr. Caia har nog betalat för att stripea helikoptrarna just för detta tillfälle. Det är inte helt ovanligt.

        De hade ju stripat Caia på fönstren i rummen de bodde i däruppe också, och de har tryckt Caia på muggar, glasunderlägg och en massa. Den trippen uppe i norr nu skulle väl se lyxig ut inför de stora insta-tjejerna från olika länder de bjudit dit för att de ska marknadsföra Caia, så därför ville de ju att Caia ska de så stort ut som möjligt antar jag, därav stripad helikopter. Bra PR.

          Bra PR? Fast nä…. Töntigt skulle jag säga.

          Aha!

    Jag brukar tycka att din humor är ganska rolig men nu har du gått för långt för mej. Det här inlägget var inte snällt, direkt elakt faktiskt.

      Det tycker inte jag. Som B & B betett sig och beter sig, får man tåla satir och granskning, de skrattar ändå hela vägen till banken.

      Om du tycker det här var elakt, då vet du inte vad elakt är. Sluta bara vara så känslig.

      Tror inte så många vill ha ”snälla” inlägg.

    Både Bella och Bianca är lila löjliga i sina influensersliv. Många som snackar om mobbing här, men det tycker inte jag. Är man så patetisk med logga på helikopter eller ljuger om privatjet, så får man skylla sig själv och man förtjänar all kritik.
    Hur kan Bianca i dessa tider när folk knappt har råd med mat, tycka det är en bra idé med att skaffa egen helikopter att skryta runt med. Det är patetiskt om något och att Bella betedde sig som en idiot är ju sen gammalt. ??????????‍?

      Oavsett vad man tycker om dessa personer så är knappast Bianca bättre än Bella.

        Hahahahahahahaha du är rolig du.

      Fast det här inlägget är ju inte kritik, det är hån och barnsligheter och det är inte konstigt att folk tycker det är mobbing. Du kan ju be om ett nytt inlägg som framför den kritiken som du tar upp för det här inlägget var något helt annat.

    Som några andra kommenterat det verkar inte ens så lyxigt hade vart en annan sak om det hade varit en privatjet eller något, är inte så dyrt för Biancas ekonomi eller företaget å klistra caia över en helikopter för en flygtur. Ingen såg särskilt nöjd ut eller lyxigt ut i sätena heller snarare spända, rädda? ? lyxigare i ett skönt säte på privat jet ✈️

    Om det varit en musikvideo med story hade jag förstått. Lite Last Christmas stil a la 80-tal innan flygskam uppfanns. Nu blir det mer verklighetsfrånvänt. Vill gärna se koppling till produkten. Var finns länken här till smink som ska vara tillgängligt för alla?

    Någonstans måste det väl sälja dock. PE företaget som ägare vill väl se ROI? Vi måste vara lättlurade vi människor. Ut med en video om precis vadsomhelst och på med företagsloggan så löser sig resten självt. Marknadsföring när den är som bäst, tydligen.

    Om någon kan marknadsföring får man gärna berätta vad det är man vill åt med denna video?

    Ytterligare ett företag som har hur stor budget somhelst till marknadsföring. Frågan är hur stor del av budget som går till produkten och produktutveckling? Själv köper jag helst från dem som utvecklar egna produkter. De som kan dem utan & innan och själv jobbar med vidareutveckling. Denna typ av content blir för långt ifrån produkten så de är pengarna i sjön enligt mig för konsumenten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.