Paows subtila känga till exet

Paow avslöjarn nu att hon minsann är ett par med norska Christian Brennhovd och att de dejtat i ungefär fyra veckor när detta spelades in.
Hon passar även på att berätta att de har jättebra och mycket sex, och att hon haft mer sex med sin nya pojkvän än hon hade med sitt ex, och då är de bara fyra veckor in i sin nya relation.

Jag tackar för info och grattis till det nya förhållandet och sexet och allt annat som brukar tillhöra den första tiden i ett förhållande. 🙂

Tack för tips!

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Både hon och Cristian verkar ju ha en typ, så bara att gratulera att de lyckades hitta varandra.

   Verkar ha en typ?

    en typ som i samma smak

     Men vad har de för typ då?

  Det är så uppenbart att hon fortfarande sörjer breakupet med hennes ex.

  Jag reagerar sällan på influensers som gör slut/blir tillsammans med nån ny osv. Men jag blev typ ändå lite ledsen att det tog slut mellan Paow och Alexander. Och jag hoppades att dom skulle hitta tillbaka till varandra!!!

  Jag har följt Paow sedan hon började blogga och helt ärligt hon verkade genuint lycklig med Alexander. Dom var fina tillsammans och hon verkade på riktigt nöjd med livet och äntligen lite rofylld i själen?😢

   Först tyckte jag båda verkade lyckliga, däremot verkar Alexander mer trygg nu. Med henne opererade han sig etc. Nu verkar han mest njuta av livet.
   Hoppas Paow också hittar motsvarande relation

   Jag tror det vi såg utåt inte var sanningen, hon trivdes inte alls i Danmark utan ville hem till Sverige hela tiden. De kanske hade det bra bara de två när de var ensamma men jag har följt honom nu ett tag på instagram och han umgås extremt mycket med sina syskon, släkt och vänner vilket Paow aldrig verkade vara med på. Är nog bra för de båda att det tog slut, båda har verkat hitta nya partners som passar in i deras liv mycket bättre!

   Ja tycker också det var väldigt synd det tog slut för han verkade bra för henne. Dom var fina ihop men hoppas hon blir lycklig med denna nya norrman. Lite komiskt att det blev en norskt nu efter en dansk, blir det en finsk nästa gång då kanske om detta inte håller 😉 Hon är särskilt söt som brunett tycker jag, vacker.

   Varför tar man komprometterande bilder på en människa som man säger sig älska? Nej, Paow och exet passade lika bra ihop som Erik Selin och Isabella.

   Håller med på sätt och vis men samtidigt känns det som hon blev så tunn där ett tag under tiden med exet, och hon har tidigare skrivit om viss ätstörningsproblematik när hon mått dåligt… behöver ju inte ha varit så denna gång dock.

    Knark hallå

   Det hon saknar mest med honom är hans pengar.

  Vad var frågan från början? Jätte konstigt hur Paow pratar om deras bed life och killen himlar lite med ögonen och börjar prata om att folk tror att han har gjort operationer/fillers? Vad hade det med Paow att göra? 😂

  Intresseklubben antecknar stenhårt. Så, nu kan vi gå vidare med våra liv.

  Tycker sånt här visar på att hur mycket märkesprylar från Gucci, Fendi, Prada osv man än köper, så går det inte att köpa stil och klass som Paow så gärna verkar vilja framstå som att hon har.

   Varför tycker du att det verkar som att hon vill framstå som att hon har klass? Det tycker inte jag att det verksr som i alla fall.

   Men så konstig kommentar. Stil och klass? Och när har hon ens påstått en sådan sak och vad spelar det för roll? Man behöver inte ha stil och klass 😅 Och har aldrig fått intrycket av att hon skulle tycka det heller. Så löjligt med folk som ens bryr sig om en sån grej.

  X-kroken var väl inte så intresserad av att ha sex med henne…Varför avslöjar hon det? Har någon undrat?

   Dejtat i fyra veckor och har mycket och bra sex? Ursäkta mig men det är väl så det är?! För alla. Nyligt träffats och är nykär. Då har man ingen tid över för något annat/annan. Man är full av förälskelsens kemi i hjärnan. Man är knappast ens i sans och vett. Vad vill jag med detta? Bara hoppas att så många som möjligt får uppleva första förälskelsens härliga rosenmoln. Är helt övertygad om att de flesta av oss varit där.

    Nu hamnade min kommentar fel.

  Det här var alltså tillräckligt intressant för ett inlägg på Instagram och på bloggen…

   Idétorka?

   Sjukt nog tycker jag det är intressant. Paow är som ett unikt inslag i hela influencer-världen.. hon är lika ”känd” som många andra stora influencers men lever sitt liv så brutalt annorlunda. Hon skiter alltid TOTALT i vad hon säger offentligt, är öppen med att sakna ambitioner och postar både superfixade bilder blandat med bilder tagna direkt efter operationer.

   Det är på ett sätt uppfriskande, då resten av den världen är så extremt tillrättalagd, allt ska va snyggt i flödet, ”naturlig skönhet” och Girl Boss men med Paow får man lite mer inblick i den riktiga sidan av det hela – skitsnack, fest, dr*ger, skönhetsoperationer och att allt faktiskt bara handlar om pengar i slutändan.

    💯

  Ot: Victoria Beckham ser inte hälsosam ut. Hoppas dottern klarar sig från ätstörning

   Öh jaha. Varför känner du behovet av att diskutera någons eventuella ätstörning ..?

    Blev du triggad? Varför är ätstörningar off limits? Vi brukar diskuterar graviditeter och eventuella diagnoser ifall du inte visste om det.

     Tänk om personen blev triggad, vadådå? Och oavsett om man blir det eller inte så får man väl anse att de är onödigt att diskutera någon annans kropp/eventuella sjukdom?

     Spelar liksom ingen roll vad ”ni” brukar diskutera.

    Just ja, det är bara Biancas ätstörning vi får prata om.

   Det har hon väl inte gjort sen hon lämnade Spice Girls. David Beckham berättade förra året i en podd om att Victoria har ätit samma måltid varje dag i 25 år: grillad fisk och ångkokta grönsaker. När man googlar om detta hittar man skärmdumpar på Victorias ätstörda beteende. Jag hoppas verkligen att dottern inte trillar ner i ätstörningsträsket men med Victoria som mamma och sociala medier blir det svårt. 😕

   Hon har berättat i intervjuer om sin ätstörning…

  Haha ja det verkade vara en pik till exet jag tänkte samma. Synd att hon klippte av sig håret tycker jag, hon var så fin som brunett och lite längd tycker jag hon passar bäst i, inte sådär jättelångt men en bit under axlarna.

   Hon har (lös)håret i tofs så du behöver inte oroa dig.. 😂

    Nej hon har klippt sig jättekort nu igen och håller på att färga blont igen.

  Uppenbart en känga till dansken. Kul att hon träffat en ny, norsk denna gång…hon vidgar sina vyer hehe. Hon är fin i brunt hår.

  Jaha….som Gabriella och Adidasmannen då? Mycket sex och så.

   😂

  Och att hon opererat muffen😳 kanske är sist på bollen men varför gör man det

   Man tror att allt måste vara symmetriskt?!

   Har ingen aning om varför hon gjorde det dock

  Bättre lycka i Norge!

  Väldigt bra kommentar på slutet , för det är ju så att allt är härligt och ljuvt i början 😛 😀

  Var ju tvungen att kolla upp den här intervjun när Paulina var med. Vad charmig hennes nya snubbe verkar vara när dom pratade om det som hände i Paradise Hotel med Toby och typ förminskade och hånade det 😍

  She. Has. So. Much. Class..

  Not.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.