”I am literally obsessed…”

Jag säger Bianca Ingrosso.
Vem säger du? 🙂

Tack för tips!

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Mikayla Nogueira… Say no more

   ”Nooo, L’Oreal would never approve false lashes! This is LITTERALY amazing!”

   Mmmmhm, okej

    Hon använder massor av filter också, och ser inte alls ut som hon gör på TikTok eller Instagram. Skrämmande.

  Hatat när dom äter/dricker något och stenar och himlar med ögonen 🥲

   Stenar = stönar

   Alice stenlöf!

    Nu läste jag Stönlöf 😏

     Jag med! 😀

   Matgeek

   Himlar med ögonen och smattrar med sina naglar. 😫

    Anty vinner där 😂

   KZ är expert på smaskande, himlande m ögonen, smaska lite till ….

   Zytomierska äter sin eget varumärkes vidriga nudlar…

  Ser ut som i princip alla influencers som får ett pressutskick/bud eller ”tar fram en egen kollektion”.

  Jag hoppas att om några (kanske många) år kan vi titta tillbaka och skratta åt hur absurd världen var med konsumtion och influencers.

  Eller så har jorden gått under 🤷🏻‍♀️

   Tror på det sista.

  😂😂😂

  Visst är det Bianca ingreosso som tar priset

  Anty. På pricken.

  Antonija Mandir

  Jag stör mig extremt mycket på den svenska varianten av You guys = hörrni! Används ofta som inledning när flunsan ska kränga något, vill ha reda på något (sponsfiske eller istället för att googla själv) eller för att läxa upp sin publik.

   Maggan Graaf

   Och ännu värre när folk stavar det hurrni

  Nu ska Gräddis börja med OF. Undrar hur det kommer hjälpa henne få tillbaka vårdnaden 😬
  Fast å andra sidan så förstår jag henne: räkningarna måste betalas.

   Gräddrumpan? Vad är OF?

   Den kvinnan känns som ett stor rop på hjälp. Fast samtidigt kan hon inte lyssna på någon annan och det beror väl på att hon är totalt i oordning. Jag vet inte vem som skulle kunna hjälpa henne. En vanlig person når knappast fram och en människa från vården litar hon kanske inte på. Det är plågsamt att se.

    OF = only fans 😟

   Oj, aldrig hört talas om henne innan. Fick väldigt obehagliga vibes från hennes video där hon berättar om OF. Är hon psykiskt sjuk? Kalla kårar.

    Camcam, kan du ta bort min kommentar? Läste igenom hennes insta-captions och hon mår verkligen inte bra. Tycker inte det här ska ligga ute.

   Vem är gräddrumpan?

    Hon dök bara upp i mitt flöde för ett bra tag sen Vad jag hört någon annan säga är att hon var helt i ordning när hennes man lämnade henne. Då brast det för henne och allt blev bara totalt tragiskt. Sen ett tag efter det så förlorade hon vårdnaden om pojkarna. Jag har inte tittat så mycket, det gör bara ont.

     Kan inte vara kul för familjen att tusentals människor ser allt detta. Växte själv upp med en missbrukande pappa med psykisk ohälsa och bara att grannar såg vad som pågick var pinsamt nog 😞

      Att inte tvångsvården gick igenom, hon har ju uppenbart en psykos! När jag såg klippet att hon sover med en kniv bredvid sig gav mig kalla kårar…

     Ta gärna bort mina inlägg om gräddrumpen också, det här var onödigt

  På tal om något helt annat.

  Alltså snälla ta upp det här med influensers som gör samarbeten med bilstolsföretag. Förespråkar för bakåtvänt åkande så lääänge som möjligt, medan de ett par månader senare vänder sina TREåringar framåt?

  Ja, jag är bitter.

  Magiskt är väl sämsta ordet i mannaminne för att beskriva saker…magisk mjölk, magiska skor, magisk promenad…

   Tätt följt av dunder. Allt är så himla DUNDER hela tiden.

  Håller med, det är Bianca på pricken. Jag förstår verkligen inte hur hon lyckas sälja så bra när hon är så enormt otrovärdig? Inte nog med att marknadsföringen i sig alltid är överdriven så har hon minst fem ”min favorithudkräm någonsin” och gör påståenden som uppenbart inte är sanna. På mig har det snarare motsatt effekt i köpbeteende.

  Nog för att det finns influencers som gör riktigt bra samarbeten, men för det mesta känns det bara som en modern take på TV-shop.

   Sandra Beijers samarbeten är oftast väldigt finurliga och fina. Hon står ut bland influencers i Sverige!

  Säger som Ingemar Stenmark sa på sin tid när han vann gång efter gång : Ju mer ”tur” jag har ju bättre åker jag/ går det för mig på tävlingar. Då ville andra påskina att det var just turen som gav resultaten i tävlingarna för Ingemar och inte hårt arbete och mycket träning som gjorde att han hade ”turen” att det gick så bra.

  Samma lika kan det ju gud förbjude vara för tex Bianca ( Ingen jag följer och ingen jag kommer att följa ) men jag ser ju att hon är en stoooor hackkyckling här inne efter Isabella så den den delen kan jag. Det är ju faktiskt så, vet ju alla, att tur har hemskt lite med resultat att gör.

  Dock innebär ju ett yrke också ett visst ansvar, men nu var det inte det jag lyfte upp! Det är en annan fråga som bör lyftas för sig. Nu var det hennes icke jobbande/glassande runt i livet samt ”turen” som hon har som många anser som jag ville belysa från ett annat perspektiv. Det kanske, hemska tanke, ligger lite vanligt jobb bakom den här ”turen” också.

  OBS! Vill bara säga att jag INTE är Bianca, inte känner Bianca och inte följer henne på något vis. Detta är bara en reflektion och en parallell till en annan person som tydligen också hade mycket ”tur” i sitt liv 🙂

   Det han sa var att ju mer han tränar desto mer tur har han.

  Själv får jag skrattanfall över alla töntiga inlägg med Normals produkter ur den där jä..a mystiska påsen dom köpt. Dom sitter där och är heelt hänförda över något balsam eller hårsnodd som om dom vunnit på lotto. 🙄

  Glöm inte den speciella rösten som de lägger till med…
  Eller BLINKA MED ETT ÖGA följt av en luftPUSS

  Eller filma när de går men då ha kameran riktad mot brösten
  Eller låta ngn ta ett foto som ska vara liksom i ”förbifarten” men det posas gärna med röven mot kameran eller i profil med läpparna särade lite och blicken svävande ut i det tomma

   och när de har så långa naglar att de inte får upp paketen

   trött på att allt som ska normaliseras för att flunsorna ska vara så jävla bra och duktiga
   Så ska de hyllas för att de normaliserar det som är normalt men som inte är normalt….ja ni fattar
   Sen blir det liksom överdrivet när varenda jävla inlägg är en ”normalisering”

   Jag fattar poängen men när det 2525:e inlägget på rad är en normalisering blir det liksom bara tröttsamt, när tex ngn ammar överallt hela tiden o det ska normaliseras och det är inlägg 2525:e inlägget JA då tröttnar JAG, har liksom fattat

   OBS: amning var bara ett exempel så ni behöver inte gå igång på att jag tog just det

   Eller det där benet som ska slängas upp i en böj, ser ju bara ut som man är kissnödig.

  Kan applicerar på händelser också. Kände mig som en idiot som kollade igenom ett klipp uppdelat i fem delar på en influencer med en skalbagge i näsan som hon försökte få ut. Läkarbesök, nässköljningar, ett till läkarbesök etc. i fem klipp med tillhörande OH MY GOOOD etc. För att visa sig att det inte fanns nåt där, ingen skalbagge, ingenting.

   Så otroligt dåligt. Att berätta något innebär att följa upp det man skrivit.

  Elin molimenti med sina egna produkter..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.