Ett gammalt hederligt bloggbråk?

Nu sker inte bråket i bloggformat, men annars har det alla ingredienser som ett äkta ”bloggbråk” ska ha, med formatet där man skickas fram och tillbaka mellan respektive kombattants plattformar för att se utvecklingen.
Bråket är alltså mellan Paow – som jag inte tror behöver någon närmare presentation – och Tilda Törnqvist, som är känd från TikTok, Paradise Hotel, dokumentären ”Priset vi betalar” och i den högaktuella podden om Tiktok-stalkern, där de bland annat tjafsar om vem som är relevant och vad mannar som mål med sitt influerande.
Instagraminlägget innehåller bland annat en video, så jag rekommenderar att ni klickar er in på den för att ta del av bråket.

Ett äkta bloggbråk, denna arla söndagförmiddag.
Who would have thought…

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag läser denna blogg för att slippa klicka in mig på olika influencers konton och bloggar.

  Känns som att förut var inläggen här mer förklarande och det berättades vad som händer/syns/handlar om men nu är det jätteofta inlägg där man måste klicka vidare sig för att fatta vad något handlar om.

   Precis. Nu måste man ha TikTok eller insta osv för att kunna ta full del av inlägg, förr var bloggen bra för jag slapp det 🥲 nu gör Cam väl mest reklam för olika konton

    Agree!

  Villa intressanta människor! 🙄

   framtiden ser så jävla ljus ut……

    Ja eller hur!

    Mätt i blekmedel eller iq?

  Vad är sossesnöre?

   tunnelbanan kanske

    Haha! Jaha. Är det ”fult” att åka tunnelbana?

     Bara bland pöbeln och annat löst folk.

   Trodde det var Göteborgsslang för buss. Om t-banan har jag hört tricken, tuben och nu senast kloaksnöret. Blå linjen går under antingen vitlöks- eller orientexpressen.

    I Stockholm är det t-bana (snöre – tåg, funkar ju inte riktigt för buss).

    Aldrig hört någon här i Götet prata om ngt snöre

    Blå linjen är ju currylinjen.

  Vad obehaglig hon verkar hon med gardinerna på brösten.

   Ja vad hon nu heter.

   Betydligt mer obehag i din nedlåtande kommentar.

    Det ser ju ut som gardiner, så inget nedlåtande med det alls. 🤷🏻‍♀️

  Pinsamt av Tilda att framställa events som något eftersträvansvärt, när alla vet att det bara är reklamjippon av företag som vill kränga kläder och få publicitet genom influencers kanaler. Också pinsamt av Paow att låtsas som att hon inte vet namnet på personen som hon bråkar med. Nej detta bråk var fånigt av båda två, tycker jag.

  Måste säga att jag är #teampaow här. Jag vet att Paow sällan bråkar rumsrent men att Thilda kommer vevandes med att Paow är en pundare som hänger på plattan? Fräsch människosyn. Jag hänger hellre på plattan än på events i alla fall.

   Fast som vanligt så var det ju Paow som började bråka.

    Haha jo men det spelar väl egentligen ingen roll eller? Om någon börjar bråka med mig måste jag ju inte säga att den personen har ett missbruk och lever i social utsatthet.

     Fast om någon börjar bråka med en helt utan anledning kan man ju sen inte komma med åsikter kring om vad den andra personen kontrar med?

    Varför började paow bråk? Ej fattat det

     Det gör hon väl jämt när hon vill ha uppmärksamhet.

   Håller med dig till 100% man kallar inte någon pundare. Tänk om hon visste att hon skulle behöva säga samma sak om 70% av flunsorna

    Exakt. Är nog ungefär lika mycket droger i systemet bland klientelet på diverse event som ”på plattan”.

  Vad dum jag känner mig som bara känner igen Tilda från dokumentären och trodde att hon var typ 17, haha. Om hon har varit med i PH kan jag räkna ut att hon är äldre.

  Är detta samma person som sscchhälvscannar?

   Haha nej, tror hon kallas VonTilander

    De ser likadana ut.

  Skiter i Paow för henne är det väl ingen som ser upp till längre. Men att Tilda som är med i priset vi betalar och har tusentals unga tjejer som ser upp till henne gör reklam för en skönhetsklinik..alltid tyckt hon verkar aningen korkad men detta tog verkligen priset.

  Tilda är en produkt dvs en influenser som skapats. Det framkom i dokumentären Priset vi betalar att hon i coachades till att växa/bli en influenser av en tjej minns inte vad hon hette. Hon bokades in på event och pushades för att få göra samarbeten och få många följare. Tilde verkade oerhört stressad och sliten men det var hennes dröm att kunna försörja sig som influenser. Självklart ser hon events som en viktig del för att kunna tjäna pengar.
  Paows inkomster kommer inte från samarbeten längre utan från att hon säljer sig på OF. Så att hon skulle ha mognat och gått vidare är en sanning med modifikation. Utan de pengarna hade hon inte kunnat resa och festa jorden runt.
  Att sen fokusera på samarbeten som ger dig gratis el rabatterade skönhetsingrepp är helt sjukt som Paow gör.

  Purr

  Är det någon som vet hur det går för Elin Kjoos?
  Såg att hon legat på operationsbordet häromdagen och fått fasta i 20h?!

  Plattan? Sossesnöre? Känner mig lite ute som har noll koll på vad det är.

   Plattan är väl Sergels torg i Stockholm. Allmänt (?) känt att folk typ säljer knark där, tror jag. Det där torget med svartvitt mönster på marken.

   Känner mig mallig som vet det. Har varit i Stockholm hela en gång i vuxen ålder, haha.

    Hade ingen aning haha. Är inte från Stockholm och har aldrig vart runtom droger så detta var nytt för mig! Googlade sossesnöre och tydligen hade det också något med Stockholm att göra, slangord.

     Min morsas generation i Gbg sa det på skämt förr. Tycker det låter rätt kul ändå. 😄 Hon säger det än idag ibland.

      Tänker också det är någon generation bort? Uppväxt i Stockholm och aldrig hört sossesnöre, men kanske är något från Gbg då? Undrar med om det säljs så mycket droger på plattan längre, måste väl finnas lättare och mer säkrare sätt att både köpa och sälja

       Född och uppväxt i Göteborg men aldrig hört sossesnöre, står att det är ett slang för tunnelbana i Stockholm

        Står det så, så är det ju så…….

  Kan inte ta den där Tilda seriöst. Hon är väl precis lika illa som Paow i alla avseenden så fattar inte vad hon gapar om.

  Ser faktiskt ingen skillnad i de båda tyvärr. Snarare att Paow är gamla gardet och inte fattade vad som väntade medan den här tjejen inte är smart nog att välja ett annat yrke. Stå och posera i underkläder i ett badrum är ju verkligen en normal människans framtidsdröm…

   Hur orkar man jämt ha åsikter om kvinnor och hur de väljer att leva sina liv?

    Kanske för de är offentliga personer och patetiskt nog såna som vissa unga tjejer verkar se upp till?

    Det kallas att göra moraliska avvägningar.

  Trist

  Hittade denna Tilda på instagram precis, och hon ser ut och beter sig som en liten wannabe Paow? 🥹

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.