Laila Högfeldt testar värmeskydd för håret

Vilken idiot jag är, jag var också helt säker på att hon skulle testa produkterna i sitt egna hår för att se hur bra de olika värmeskydden var. ??
DET hade varit commitment!
Laila testar dock värmeskydden på en tops, som hon sprayat produkt på. Som flera andra i kommentarsfältet påpekar så kan den uteblivna antändningen bero på att topsen är blöt av produkt. För att demonstrera skyddet ordentligt så bör ju produkten ha torkat innan man testar den i den brinnande lågan.
En kul video, men kanske inte helt användbar.

Vem tar influensandet till nästa nivå och gör testet på sitt egna hår? 
Pax inte!

35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men alltså ??‍♀️??‍♀️ står att värmeskyddet skyddar till 220 grader. Man kan ju förfn inte elda på och tro att de ska funka ?

   Fast är väl fantastiskt att det faktiskt funkade på alla produkterna. Väljer tusen gånger hellre dom än den som började brinna ?

    Nästan alla* skulle det stå ?

    Det är ju för att de är blöta, försök tända eld på vatten. Det är ganska svårt.

     Och gelen brann så fint då den förmodligen innehåller en hög halt alkohol, som inte hann dunsta av innan hon duttade på. Alcogel brinner bra.

  Mitt tips är vatten i en blomspruta, världens bästa och billigaste värmeskydd. Jag har själv testat genom att doppa en tops i vatten och sen försökt tända eld på den.

  Ni kan kalla mig geni!

  Therese testade ju detta 2 år sen fast på riktigt hår https://youtu.be/tij99hO5fTE

  En bättre och mer seriös video (plattång istället för eld också ?)

  Hahaha…du ÄR ett geni! ????

  Camilla, nu får World of Alida och Vanja Wikström härja fritt i gruppen Heja Livet på Facebook. Hon Solvor som nu tagit över gruppen har inte gjort så bra reserch och nu får Vanja göra reklam i Sverige är största Facebookgrupp för kvinnor. Undra hur många till hon kommer lura.

   ???

   Vart? Kan inte hitta något inlägg

    Jag tror det blivit borttaget nu för det kom många kritiska kommentarer och admin insåg kanske att de inte bakgrundskollat tillräckligt bra.

    Hann få typ 12 kommentarer – alla negativa – och typ 7 likes. Sen verkar de ha försvunnit.

     Det, inte de.

    Var

   Fattar inte varför hon fortsätter försöka lura människor jag hade aldrig några dåliga tankar kring Vanja tills detta började, riktigt girigt ?‍?

   Vad gör hon?

   Dags för ett inlägg om WoA?

  Jag fattar inte värmeskydd alls, alltså logiken i det. Vi använder alltså värmeverktyg av en anledning, alltså vi behöver värmen för att lockar ska bildas. Men värmeskydd ska skydda håret från just denna värme. Hur mycket lägre värme blir det då på stråna? Och kan vi inte bara locka håret med lägre värme från början då och skippa värmeskydd?

   Nej det sliter på håret. Värmeskydd är livsviktigt om du vill ha ett vackert svall. Lika så inpackning. Att locka håret på låg värme är ingen höjdare.

    Livsviktigt! Haha! Jo men visst.

   Fast oftast är det även stylingprodukter i värmeskyddet. Tex för stadga.

   Nja, riktigt så är inte principen bakom värmeskydd. I sådana fall hade dom ju varit helt onödiga. Det värmeskydd gör är att dom bildar en slags film över hårstråna. Ämnen i denna film ger en långsammare konduktion och en mer jämn fördelning av värmen, och detta leder till att skydda håret. Många värmeskydd har dessutom även andra egenskaper så som att vara återfuktande, vilket vårdar håret eftersom värmestyling torkar ut håret.

   Se det som solskyddsfaktor. Du kan bli brun men du bränner dig inte. Samma med håret, det får precis tillräckligt med värme, men skyddar så du inte bränner sönder håret

  alla gör exakt samma saker hela tiden!
  och alltid skriver någon kommentarer om att det inte blir bränt för det är blött, man kan blöta det med vatten, spott eller vad som helst.. Har säkert sett 20 sådana här videos senaste 3 månaderna. Algoritmen skyddar verkligen oss från viss info xD och matar oss med annan… jag menar för att detta skulle ha kommit till bloggbevakning

   Jag undrar mest om denna Laila inte själv tycker att hon beter sig lite som ett riktigt fån, i den här videon?

  Du kan släppa ner en brinnande tändsticka i en full bensindunk, tändstickan släcks.

  Det är bensinångorna som kan fatta eld.

  Så var topsen blöta så var det resultatet inte konstigt.

   Skämtar du?
   Bensinångorna kommer antändas innan tändstickan landar i bensinen.

    Nej, notera att jag skrev en full bensindunk… så testa inte på en halv (full)

  Jag vill tipsa om Konjakssvamopen. Köpte i dag för 50:- på Yves Rocher. Huden i ansiktet blir jättelen efter rengöring med den. ?

   Faktiskt, kan vi inte få ett inlägg där vi typ ger varandra makeup-/hudvårdstips?
   Många influencers har ju egna märken eller gör reklam för andra så koppling till ämnet finns.

   Kan vara för att jag behöver tips på en mascara för jag får inte längre tag på Urban Decays Subversion och Perversion… Så självisk är jag…

    Det är ju exakt därför Öppet spår finns…

  Svampen ska det såklart stå.

   ”Svamopen” lät mer exklusivt ?, kanske snor det namnet och börjar tillverka någon obskyr smörja och säljer dyrt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.