Dubbelt upp med Bianca Ingrosso

Hej mina älsklingar här.
Mitt liv går lite i ett just nu. Galet mycket roligt jobb, mycket på det privata och jag roar mig till max så jag hinner inte alltid prata med er. Jag saknar er, det vill jag komma fram till haha. Jag saknar att hoppa in här och prata med er men jag hinner inte alltid. Att ni sprider så mycket kärlek, värme och delar med er av era historier i dm gör mer för mitt välmående än vad ni tror. Ni betyder verkligen allt! Hoppas ni vet det. Jag är tacksam att jag befinner mig på en plats där jag är genunt lycklig i min core men jag går igenom en liten privat svacka där tankarna och självkänslan går lite upp och ned.
Så vill därför bara tacka er för att ni ger mig en sn fin energi varje dag och gör mig starkare. // Bianca Ingrosso Story

Bianca Ingrosso skriver ett öppet brev till sina följare där hon tackar dem för all positiv energi och kärlek som de ger henne genom sitt engagemang på Instagram. 
Vidare skriver hon att hon inte riktigt har tid att ha en tät dialog med sia följare då hon har galet mycket jobb och mycket på det privata, samtidigt som hon roar sig till max, men hon vill att följarna ska veta att hon saknar dem.

Vidare vill Bianca Talkshow veta folks åsikter om att hångla med någon som har skägg.
I skrivande stund tycker 44% att det är lite sexigt medan 56% vänligt men bestämt tackar nej. 🙂

Vad tycker du?
Och är det skillnad på skägg och SKÄGG!?
Här är en blandning skägg att kika på.

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag har lite svårt för det där : Förlåt älsklingar, att jag varit lite frånvarande. Jag förstår ju att ni haft svår ångest och sorg med sömnproblem av mitt svek. Loooovar att bättra mi och kika in till er med bild på mitt nya keramikfigurer snart. Kraaaam raringar

   Det är ett enkelt sätt att köpa sig fri från sitt oengagemang och börja om på nytt

   Älsklingar, det nya sättet att tilltala en kund.

    Hahaha…eller på förskolan till föräldrar.

    Har så svårt för det. Likadant när Hanna T kallar sina följare för ”hjärtisar” och ber om ursäkt för att det kommer upp flera samarbeten samma vecka.

     haha älskar när dom ber om ursäkt för samarbeten. Känns så trovärdigt! ”ni kan ignorera alla jobbiga samarbeten som kommer upp i veckan. Det är bara jag som behöver dra in extracash denna månaden”

     Tänk om ICA hade sagt så i sin reklam ”förlåt för asjobbig reklam, ni kan ta en kisspaus så länge”.

    Jag jobbar på myndighet. Nästa möte ska jag inleda med ”hej älsklingar” 😂

  Skägg – Nej tack

  Stor skillnad på skägg à la Kristofer Hivju – nej tack- och skäggstubb à la George Clooney – funkar.

  Jag är inte ett fan av varken skägg eller musch. Och hångla… Vad är det? Hehe denna boomer har inte hånglat på år och dar. Tycker om pussar och kyssar, men hångel känns… Slabbigt och osexigt. Kanske såndär unpopular opinion….

   Men hur påbörjar du sex då? Hångel är ju kyssar och smek samtidigt liksom.

    För många är hångel kyssar med tunga och smekandet för sig. Jag kallar kyssar med tunga för hångel.
    Sen kan man påbörja sex utan hångel, det är väl upp till var och en hur dom gör? 🙂 Jag är mer för pang på rödbetan, ogillar fysiskt förspel.

    Jag är mycket mer för beröring som förspel. Någon kyss ja, men annars mer att ta på varandra. Tycker det är 100 ggr mysigare att bli kysst på nacken än på munnen! 🙂 Men hångel långa stunden (alltså kyssas utan stopp en tid) känns bara blaha för mig…

   Skägg har många basilusker som en toa! USCH

    Det beror väl verkligen på hur man vårdar det? Var kommer faktan ifrån? Då borde samma gälla håret på huvudet. (Nej jag är inte man eller har skägg)

  Jag hånglar helst med en man jag gillar, skägg eller inte. Viktigast för mig är känslorna jag hyser för personen, inte hur han ser ut.

   Det va lite oldschool

    Ja det är möjligt, men i det här fallet är jag nog lite stolt över att vara det … oldschool 🙂

   Samma här. Hångel och sex utför jag med den jag har känslor för. Sexet blir aldrig så bra som med den man är förälskad i.
   Visst, det finns undantag, men ett onst blir aldrig lika bra.

   Oldschool håller jag inte med om, snarare att man levt ett tag och insett vad man faktiskt gillar.

  Är någon intresserad av vad jag tycker om olika typer av skägg i samband med munmotmun-aktiviteter?

   Jamen lite?

  Jag tycker Bianca ar SA vacker!

  Har så svårt att förstå detta att människor som är ekonomiskt oberoende stressar omkring och dessutom klagar.

  De om några har ju valmöjligheten att inte behöva stressa och ta på sig så mycket jobb.

   Det handlar nog om att hon har mycket pengar som rullar in men också enorma utgifter. Jag gissar att hon har anpassat sin levnadsstandard efter sin inkomst och då är man beroende av att det ständigt kommer in pengar. Eftersom hennes framgång beror på intresset kring henne som person så måste hon fortsätta leverera och vara intressant.

   Och vem vet – hon kanske har en ambition att tjäna ännu mer pengar och har nya idéer som kräver mycket kapital?

    Har man över 200 miljioner så är frågan om det verkligen behöver komma in så mycket mer, tänker mer att hon lever livet och uppfyller drömmar 🙂

    Ja, hon skriver ju det rakt ut ”Ni betyder verkligen allt!” Så där är hon väl för en gångs skull ”ärlig”, även om budskapet är tänkt som ngt annat..Det finns väl ingen under typ femton år som tror på att en anonym läsare betyder något för B., mer än möjligen ur bekräftelsesynpunkt och att det är läsarna som drar in stålarna.

   Klagar hon?

  Jag undrar om åsikter kring ”kyssas med ngn som har läppfillers” också kommer att tas upp? Vore intressant motfråga.

   Fillermustasch.

  Blir så förvirrad .. Först skriver hon ” Galet mycket roligt jobb, mycket på det privata och jag roar mig till max ” och ” Jag är tacksam att jag befinner mig på en plats där jag är genunt lycklig ” för att sedan skriva ” jag går igenom en liten privat svacka där tankarna och självkänslan går lite upp och ned”

  Jag hänger verkligen inte med. Hur ska hon ha det? Mår hon bra eller inte? Menar hon att business går bra, men det privata går sämre? Alltså va? I min mening är det totalt ointressant hur karriär går , om inte just JAG mår bra .

   Jag tycker inte det är så konstigt? Jag har haft en hel del problem med ångest, under en period för ca 5 år sedan var det så illa att jag inte kunde jobba. Efter jag tog mig upp ur den jättesvackan så har jag haft mindre svackor där jag fått kämpa men samtidigt varit så glad och lycklig att jag är på en plats där jag fortfarande kan sköta mitt jobb, träffa kompisar osv trots min ångest. Det är liksom inte så binärt att det antingen är 100% lycka eller 100% misär och ibland kan livet vara både bra och jobbigt samtidigt.

    Hon skriver i text att hon är lycklig. Att känna lycka är ju inifrån, inte av din prestation.

     Hon skriver att hon är lycklig i sin core, alltså att hon i grunden mår bra i sitt liv, sin situation osv men att hon samtidigt kämpar lite med självkänslan och tankar. Det är ingen motsättning och tror många med psykisk ohälsa kan känna igen sig i det, att man har problem som man måste förhålla sig till men man har samtidigt perspektivet (för att man ofta mått mycket sämre) att vara tacksam och lycklig för där man är idag trots att allt inte är perfekt.

  Är det inte lite motsägelsefullt att skriva att följarna är ens bästa vänner, som man saknar och älskar, men sedan blir förvånad när samma ”bästisar” tycker sig ha rätt att veta saker om ens privatliv? Det är liksom noll distans eller professionalism, vilket bara förstärker känslan av att influencers och följare är bääääääästa vänner. Tills vännerna börjar kräva eller kritisera något. Då blir det istället ”jag har aldrig valt att vara förebild” och ”ni ser bara mig tre sekunder om dagen, ni vet ingenting”.

  OT Linda-Marie

  Inlägget hon la upp om sin rygg. Lider med henne och över att hon upplever sig bli diskriminerad pga sin fetma.
  Men faktum kvarstår ju att hon potentiellt skulle kunna bli av med sina problem om hon gick ner i vikt. vården är skyldig henne och alla 1000 pers som kommenterat hennes inlägg att informera om det. Sen kan man ju välja hur man lägger fram det och inte bete sig respektlöst för det. Och alla som säger ”jag är smal och jag har också ryggproblem”. Ja absolut, visst finns det smala med ryggproblem av olika slag. Förmodligen större risk om man rör sig lite eller varit med om någon olycka. Men varför är det så svårt för människor att förstå att övervikt bidrar till många olika negativa symtom och följder? Vet helt ärligt inte om vården lägger någon särskild värdering i det, snarare att man måste informera. Hon skriver ju i princip att hon inte kan gå ner i vikt. Kanske är det då det hon borde få hjälp med? Inte bara symtomlindring. Garanterat kommer hon få tillbaka problemen senare även om hon gör en operation nu.
  Sen kanske det är så att hon kommer ha ont i ryggen även om hon blir normalviktig, vem vet. Men den kraftiga övervikten underlättar ju inte. Har man problem med ryggen som normalviktig bör man ju verkligen inte bli överviktig om man vill kunna röra på sig.

  Man kan prata i evigheter om att alla är lika värda, alla kroppar har rätt att synas och finnas, och respekteras!! Men om man har problem med övervikten så att det påverkar viktiga funktioner hos en, då handlar det ju liksom inte om hur man ser ut? Måste man inte inom vården kunna påtala övervikt.
  Just knän och rygg ÄR områden som kraftigt överviktiga får problem med, och Linda Marie är ju inte 20 längre heller.

  Detta är inget skammande mot henne. Jag förstår verkligen att hon blir ledsen om hon blev bemött så. Men tänker mer generellt alltså. Att folk blir stötta när vården påpekar övervikt. Särskilt när det gäller knä – och ryggproblem.

  Tycker dock det är fel att enbart lägga alla problem överviktiga patienter söker för, på vikten. Då får man ju hjälpa dessa personer med övervikten i så fall.

   Håller med så mycket här. Jag var överviktig och hade stora problem med min rygg och höfter. Sa till mig själv att det berodde på min dåliga rygg i allmänhet och önskar att vården gett mig rekommendationen att gå ner i vikt och inte bara ge smärtstillande. Sedan jag gick ner i vikt så har jag inte haft några problem alls med min rygg. Jag förstår att det kan upplevas kränkande, men jag tycker ändå att vården måste lyfta detta.

   Helt enig med dig. Klokt skrivet. Vården behöver skärpa sig avseende viktmobbning, men det går inte att låtsas som om elefanten i rummet inte existerar. Grav övervikt kan leda till skador, då behöver man som vårdgivare vara tydlig med det, om patienten skulle bli hjälpt av att gå ner i vikt. Tyvärr är många läkare iskalla och sjukt dåliga på att förklara på ett mjukt sätt. Vikt är känsligt.

   Men varför när någon är överviktig nämna det och komma med pekpinnar? Alla vet ju att det inte är bra för hälsan. Tror det är det sista en överviktig person behöver att andra påminner om vikten. Överlåt det till läkare.

    Är det inte just det som är fallet här? Att hon blivit informerad av sjukvården, angående hennes ryggproblem. Vad tycker hon själv att vården ska göra? Ge henne smärtstillande? För vården kan intre trolla.

    Men hur ska läkaren lägga upp snacket då? Självklart ska de ha en respektfull och vänlig ton, men i övrigt är det ju lite upp till mottagaren om denne tolkar det som pekpinnar eller inte. De kan ju inte bara säga ”du är överviktig”, de måste ju även informera om hur man kan kan gå ner i vikt. Det hade också varit konstigt om de skulle linda in det och ursäkta att de tar upp det, då lägger ju läkaren in en värdering i att det skulle vara något negativt (mer än i medicinskt syfte) att vara tjock vilket ju blir superfel och oproffsigt.

     Jag menar pekpinnar från elaka kommentarer. Varför ta sig rätten att kommentera andras kroppar. Så lätt är det inte för många att gå ner i vikt. Behövs stöd och dietist m m.

      Men det är ju det jag skriver… Har du läst allt jag skrev?
      / TS

    Undrar då vad läkaren skall göra tycker du? Om en person med uppenbar övervikt kommer till vc och klagar över ryggont, och det inte finns andra förklaringar i form av sjukdom, ligger det nära till hands att det beror på överbelastning pga tungt för kroppen att bära på all vikt. Att inte ta upp det med patienten är snudd på tjänstefel.

   Jag gick upp 30 kg på någon månad bara. Satt hemma och åt och åt medan min skilsmässa skulle gå igenom.

   Samtidigt mådde jag ännu värre för att jag gick upp så mycket och inga kläder passade. När jag sen började få ont i ryggen av att bara stå upp, kände jag stopp, nu har det gått för långt. Vägde 95 med mina 166cm och i samma veva tänkte jag på överviktiga, hur orkar man? Det är fan jobbigare att vara överviktig än att faktiskt gå ner i vikt.

    Fast din upplevelse kommer inte att vara sann för alla. Jag har en syster som desperat bantat hela livet. Hon har vägt som minst typ 52 kg och som mest 102 kg. Psykiskt har hon aldrig mått så dåligt som när hon petnoga räknade kcal och vägde som minst. För något år sedan släppte hon helt bantningstänket med hjälpt av en nutritionist som lär ut intuitivt ätande och även om hon idag räknas som fet med sina 90 kg så mår hon bra. På sikt hoppas hon gå ner lite för att stötta långsiktiga hälsan, men hon rör sig mycket, äter sunt, och kan äntligen fokusera på vänner och hobbies för att hon vågat släppa tänket med kcal och ”allt eller inget” m.m.

    För vissa kostar det jäkligt mycket att hålla en låg vikt.

     Men bara för att du mår bra psykiskt av en viss vikt betyder inte det att din fysiska kropp kommer må bra/optimalt på den nivån. Sen vad som är viktigast är en helt annan femma.

      Precis. Sjukvården utgår ifrån att att förbättra patientens liv om man inte kan bota besvären. All behandling ska ställas mot nytta för patienten. Vissa kanske får leva med fysiska besvär för att må bättre psykiskt, man gör bara det man kan inom rimlighetens gränser.

   Läkare måste ju informera om vilka åtgärder man kan vidta själv, för att förbättra hälsan. Det vore ju jättekonstigt annars. Sen blir man ju inte lycklig av alla råd, men det är ju en annan sak. När jag hade problem med mitt knä fick jag bland annat rådet att sluta springa och när min mage var knepig fick jag lägga om kosten.

   Oavsett om det gäller att sluta röka, gå ner i vikt eller sluta dricka mjölk är det ju viktigt att läkaren informerar istället för att bara kasta smärtstillande på problemet för att inte såra någon.

   Håller med dig, hela kommentaren.
   Men undrar, har hon sagt att hon inte kan gå ner i vikt? Varför inte? Sjukdom? Medicin?

   Tänker på Lady D som också hävdade att hon inte kunde gå ner i vikt utan att hårdbanta men när hon började träna karate så hände det något märkligt, hon gick ner i vikt! Eller var allt ”tack vare” ADHD-medicinen?

    Det ÄR svårt att gå ner i vikt. Se Biggest Loser studien.

     Men det ÄR skillnad på svårt och ”kan inte”. Jag har själv jojobantat i hela mitt liv, jag vet att det är svårt. Men att det inte går är ju inte sant såvida man inte har en sjukdom eller äter mediciner som påverkar vikten.
     Det är ju lite det jag undrar när det står att hon inte KAN gå ner.
     Är det pga medicin eller sjukdom?

      Nja, 97% av all bantning misslyckas. Inte direkt goda odds. Skulle du göra en operation om den bara hade 97% chans att lyckas?

       Att så många misslyckas är för att det finns så många syltryggar med svag karaktär.

   Tror inte hennes ålder bidrar till hennes ryggproblem är ju inte som hon är 40. Men visst övervikten kan visst vara bidragande orsak och det är inte fel av läkare att påpeka det.

    Hon är 30 år. Givetvis påverkar sådan grav övervikt en 30-åring mer än en 20-åring. Nu har hennes kropp levt i 10 år till med så många kg extra på ryggen.

   Ta en titt på instagram-kontot Kiroxpert, han är utbildad kiropraktor och bemöter påståendet om att ryggproblem hos överviktiga kan botas med viktnedgång.

   Vården har så lätt att vifta bort överviktiga vad det än gäller så jag förstår faktiskt att vissa sparkar bakut när de gång på gång nonchaleras. Ett bra exempel som tagits upp här i kommentarsfältet förr är mandapaints på instagram, som blev hånad av läkaren när hon sa hon tappat aptiten (”det kan väl vara bra för dig” så hen ungefär, då hon är överviktig) och vägrade remittera henne för undersökning. När hon sedan bytte läkare och man undersökte henne hittade man tarmcancer. Kan det få folk att förstå hur farligt det är att alltid per automatik skylla på en patients övervikt? Det handlar inte om man blir ”stött” när någon påpekar ens övervikt, utan det handlar om att det ska ha relevans på riktigt och inte bara tas upp som någon slags slask-anledning till alla möjliga hälsoproblem.

    Det är helt sjukt hur överviktiga blir bemötta av vården. De kan komma från en bilolycka med två brutna ben och ändå bara få höra att de behöver gå ner i vikt för att må bättre.

     Det ligger i vårdens uppdrag att jobba med ”promotion”/förebyggande, inte bara fixa redan uppkomna skador. Det ligger därför i läkarens uppdrag att rådge kring sånt som kan skapa problem längre fram, t.ex. be dig sluta röka eller gå ner i vikt. Det är väl ändå viktigare på populationsnivå än folks kränkta känslor.

    Det skrev jag ju. Att jag inte tycker att man kan skylla allt på fetma, och att det är fel. Fruktansvärt om allvarlig sjukdom inte upptäcks pga fetman. Samtidigt finns det INGET tillstånd som gynnas av att vara gravt fet vad jag vet. Så ser samtidigt inget fel i att informera om det.

   Håller med! Jag är normalviktig och har haft en kotfraktur dvs brutit ryggen. Det räcker att jag bär något på 3-4 kg så blir smärtan i ryggen rejält mycket värre. LM släpar kanske omkring på 40 kilo mer än vad jag gör, klart det sliter och påverkar kroppen negativt. Det är inte fat shaming, det är bara fakta. Vården måste säga att patienten väger ohälsosamt mycket, det är ju deras jobb. Men de måste också hjälpa henne att gå ner i vikt, kanske medicinering, dietist, samtalsterapi.

  Skägg gör en man mer attraktiv enligt mig. 🙂 men sedan sticks det väl: är väl en helt inviduell fråga vad man själv personligen gillar man dejtar väl inte någon baserad på någon statistik? Har hört att enligt vetenskapliga undersökningar är män med ansiktsbehåring mer eftertraktade dock

  tycker skägg är ohygieniskt, speciellt halsskägg så kallade neckbeards

   Ja mycket som är ohygieniskt .. man kan väl tvätta mer! jag tycker det är fint och det växer ju ut på män oavsett så och många män får utslag när dom talar bort det hela tiden om deras hud är känslig. Beror ju på deras hårväxt med

    Rakar*

  Lider av pognofobi så jag hatar skägg och mustasch. Skäggstubb helt ok men skägg särkilt helskägg eller skepparkrans ser så jäkla äckligt ofräscht, sunkigt och ohygieniskt ut 🤮🧼🪒

   Läste pungofobi…

  Skägg är alltid bra. 🙂 Omanligt med renrakat ansikte.

   Jag är heelt tvärtom, skägg är aldrig bra. Helrakat är det enda rätta! Tyvärr för mig, 80% av alla killar på Tinder har skägg 🙁

  Älskar ett välvårdat skägg på rätt person. Det är absolut inte ohygieniskt om man tar hand om det och det tvättas vid varje dusch. Men ett ovårdat, rufsigt skägg kan se riktigt ofräscht ut. Raka hellre bort det om du inte kan ta hand om det och hålla det snyggt.

  Min man ser ut som en förvuxen tolvåring utan skägg, så de få gånger han är renrakad blir det verkligen inget hångel.

   Haha, min också!!!!

   Min karl också! Älskar när han har skägg, ser så manligt ut!

   Jag har aldrig ens sett min man utan skägg, förutom på bilder när han var barn. Skulle han få för sig att raka sig så skulle jag förmodligen inte ens känna mig bekväm med att sova i samma säng med honom på ett par dagar.

  ”En kyss utan skägg är som ett ägg utan salt”

  Gamla matrester i skägget kan inte vara något man vill fokusera på.

  Hånglar inte med killar UTAN skägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.