Tre ”varför?”

Varför gör My Martens reklam för ett företag som riktar sig mot hästmänniskor?
Är det givande för någon av parterna?

Varför Paow har ett exklusivt Instagramkonto OCH ett Onlyfans.
Varför jag tog reda på detta är fortfarande ytterst oklart. 😂

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag förstår inte vad stallmagneten ska vara för något. Ska man sätta upp hästskor med den?

   Leta spik och skor i gräset kanske… men håller med, oklart syfte

   Hästar kan ibland dra av sig skor i hagen, sk tappsko, och då vill man gärna hitta skon i hagen för att undvika sömtramp och för att kunna slå på samma sko igen. Eftersom att det är svårt att se en sko bland gräs så skulle typ en magnet vara bra, eller en hund som kan söka upp den 😉

    Låter rätt logiskt. Jag kan inget om hästar, så det hade jag inte ens tänkt på😂

   När man skor blir det rester av sömmen. Små jättevassa metallbitar som är svåra att se. De vill man inte hamnar i boxen och sen i misstag i en häst mage. Hence =magnet.

  Ridsporten är dyr. Där finns peng att hämta. Varför skulle hon inte göra reklam riktad till hästmänniskor?

   För att de som håller på med ridsport vet att My inte gör det och därför är förtroendet lågt. Det blir uppenbart att hon gör reklam bara för att, hon har mig veterligen inget stall och hagar att prova produkten i.

    Perfekt. De är reklampelare nu inser kanske fler det?

    Nu kan inte jag se reklamen men sa hon alltså att hon hade ett eget stall där hon testat produkten?

   Var inte det allra största problemet att denna obegripliga reklam dök upp på hennes Facebookkonto för Mys blommor? Varpå någon läsare ifrågasatte varför en blomsterbutik strösslar sin sida med privata bilder och ovidkommande samarbeten. Tidigare hade någon farbror ifrågasatt om detta verkligen var en blomsterbutik av samma anledning. Då var det hundbilder och reklam för henne pt-verksamhet, om jag minns rätt. Hon svarade först och hävdade förstås att hon är en sån fantastisk mångsysslare, plus att hon skyllde på att hennes konton var så sammanblandade så att saker hon la upp på Instagram av misstag även dök upp på Mys blommor. Naturligtvis helt snurrigt, eftersom det bara var valda delar som dök upp. Sedan har dessa inlägg med vidhängande kommentarer snabbt raderats. Hoppas för hennes egen skull att hon inser att hon måste skilja på dessa saker, eftersom majoriteten av dem som stöter på henne inte har en aning om att hon ska föreställa välkänd och superintressant på fler sätt än bara som blomsterhandlare.

   Allting blir lätt lite tokigt när My får fart.

  1. My är snurrig med mycket, men reklam för konstigare saker har ju hänt
  2. Du har skrivit mycket om MD i olika forum och den hemliga registreringen känner av det
  3. Paow maxar inkomsterna
  4. Du tog reda på det för att det är vad du arbetar med.

  Nå väl, snart fredag, tjoho!
  Ha en fin torsdag alla

   Den hemliga registreringen sover aldrig! 🤪

   Hemlig registering = cookies och algiritmer?

  My har ett långt samarbete och vänskap med ett företag som heter Kollberggården på Öland som också har ett samarbete med stallmagneten.

  Räknas magneten som metalldetektor? I så fall krävs ju tillstånd att använda den (Länsstyrelsen).

   Haha oj. Här får man väl dock anta att hon bara gör reklam för produkten och aldrig haft för avsikt att få hem ett eget exemplar. Oerhört trovärdigt.

   Va? En metalldektor är ju nåt helt annat. Den kan hitta metaller nere i marken, och hittar dessutom metaller som inte är magnetiska, som silver och guld.

   Precis min tanke. Inte lagligt att använda en metalldetektor utan tillstånd.

   Kanske är det inte så stark signal/magnet så den endast känner av ytliga föremål.
   Och inte ger någon pipsignal utan bara ”suger” upp det som ligger överst

    Det är en magnet som i magneter man kan sätta på kylskåp inte en metalldetektor.

  Extra brukare.
  Exat.
  Va?

  Varför det oerhört svårlästa typsnittet mitt i allting?

  Tror My börjar bli lite desperat. Hon har knappt några samarbeten kvar. Hon har en PT verksamhet som knappt går runt en nyöppnad blomsterbutik och en osåld lägenhet och en nyköpt lägenhet. Knappt några följare. Samt alla sjukdomar och andra utmaningar hon påstår sig ha. Hennes trovärdighet är obefintlig. Hennes lögner börjar komma ifatt.

   Oskön kommentar. Lämna tjejen ifred.

    Lämna tjejen ifred?
    Sluta lägga upp allt du gör (inkl ditt barn) på varenda social media som finns.

   Stallmagneten gör att kunder och klinkers dras till Mysan varesig de vill eller inte !

    I Täby dras gamla svaga tanter med rullator in i diversehandeln.

   Hur vet du att hennes PT-verksamhet inte går runt?

   Verkar som hon slutat blogga. Hoppas hon i så fall berättat det för sina följare. Tycker det är så dåligt att bara sluta utan att nämna det. Så gör man inte mot trogna bloggföljare. Nonchalant.

    Hon har inte berättat det för sina följare eftersom hon inte alls bryr sig om följarna. Nonchalant och oproffsigt tycker jag också.

    PS Alla kan behöva ta en paus, det är helt ok men informera åtminstone!

  Utifrån vad du lyssnar på för musik så hade jag också gissat att du skulle gilla den typen av böcker. Extremt fördomsfullt nu, men musiken säger ”platt musik utan djupare känsla eller äkthet” och jag gissar att Margaux böcker också faller inom den kategorin. Ta det för vad det är, en fördomsfull diss från någon som avskyr denna typ av musik. Häng mig inte! Jag fattar att folk gillar olika musik.

   Bara för att du skriver att du vet att du är oskön betyder inte det att det gör ditt inlägg mindre oskönt. Tvärtom!

   Sådär tänkte jag också om generisk pop och dess lyssnare när jag var tonåring… Sedan växte jag upp och insåg att all musik som får folk att känna så som jag känner när jag lyssnar på min favoritmusik är bra 🙂 Insåg även att det givetvis finns genuint bra musik i ALLA genrer, vilket man upptäcker om man bara har ett öppet sinne. Hoppas du finner positiviteten snart<3

   Gulso: Det är ingen fara alls…jag förstår att folk som inte är musiker, inte lyssnar på mängder av olika typer av musik av olika anledningar, utan håller sig till sina favoritskivor.
   🙂

  Vad lägger Paow upp på onlyfans? Nån som varit inne å kollat? Är det bara bilder i underkläder eller är det liksom att hon ”gör grejer”???

  Skulle önska ett inlägg med Influencers som ”gör karriär” på onlyfans(som är öppna med det då)

   Hon har själv sagt i en intervju att hon sålt en bild på sin ”fiffi” för 10 tusen kronor. Om det var en engångshändelse eller nåt hon gör regelbundet sa hon inte.

    Usch!

     Verkligen usch, jag var för sexwork en gång i tiden men helt ändrat uppfattning nu. Otroligt sorgligt att sälja bilder på fiffi. Faderslöst beteende 😅

      Det sorgliga är att det finns en marknad

    Skulle jag lätt kunna göra. Lättförtjänta pengar! Så länge inte ansiktet syns så.

     Kanske skulle starta en Onlyfans ändå? Visst borde det väl finnas en efterfrågan för en överviktig, vanlig person, finns ju olika fetischer menar jag… 😄

     På bekostnad av din självrespekt och andras respekt för dig. Inte värt. Vad hade dina föräldrar sagt om de visste? Fast money, slow problems så att säga

      Vad har personens föräldrar med det att göra?

      Äsch, bryr mig inte så mkt, gillar pengar mer. Vad gör det om en person sett min fitta men inte vet vem jag är? Mina föräldrar skulle inte få veta, vet inte om de skulle bry sig överdrivet, kommer inte från en hederskultur.
      Var mest på skämt dock om du inte kunde läsa det i tonen 😄

      Äsch, bryr mig inte så mkt, gillar pengar mer. Vad gör det om en person sett min *** men inte vet vem jag är? Mina föräldrar skulle inte få veta, vet inte om de skulle bry sig överdrivet, kommer inte från en hederskultur.
      Var mest på skämt dock om du inte kunde läsa det i tonen 😄

  Paow har kommenterat en av Tildas senaste videos med: ”Mkt gratis mat på eventen?” Fräscht.

  https://vm.tiktok.com/ZMYHFomuc/

  Jag har också det som utvalt haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.