Hanna Friberg om uppbrottet från pojkvännen

Idag släpptes en avsnitt av Hanna Friberg och Lojsan Wallins podd, där Hanna berättar om varför hon varit en smula frånvarande på sina olika sociala medier.
Hon blev nämligen dumpad från ingenstans av sin pojkvän, strax efter att han pussat henne hej då, att han älskar henne och också visat henne ett hus han ville att de skulle titta på gemensamt.

Sedan skickar han henne ett sms där han säger att han kanske ångrar sig, men slutade efter det, helt att svara henne.
Jag lider så med Hanna när jag hör henne berätta om hur hon mår och hur hon känner efter allting som hänt i deras förhållande.
Han var nämligen otrogen mot henne i början av deras relation, men hon valde att lägga det bakom sig och satsa helhjärtat på deras kärlek.

Hannas ärliga och öppna avsnitt är både sorgligt och rörande att lyssna på och jag hoppas att hon på riktigt tar till sig sina egna och avslutande ord.
Hon är värd så mycket mer än så här, och jag hoppas hon innerst inne verkligen tror på det.
Jag vet att det kan vara svårt att släppa in och lita på någon igen, efter allt det här, men kom ihåg.
Han är undantaget som bekräftar reglen. Alla män är inte gjorda av samma skrot och korn som ditt ex. Du är förmodligen det bästa som hänt honom och han har varken vett att se det, eller uppskatta det.
Du kommer träffa någon som gör det. Som värderar dig som ovärderlig och oersättbar. Don’t settle for less.

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det gör ont att lyssna på henne när hon är så ledsen och sårad. Tycker verkligen så synd om henne men tycker samtidigt att hon är naiv. Alltid tänkt att hon verkar så himla kär i honom och pausat lite av hur hon tidigare levt sitt liv för honom, vad har hon fått tillbaka? Hon sagt hemma varje kväll och väntade på honom medans han jobbade, vilket hon inte hade förståelse för då han har ett vanligt jobb och är ingen influencer. Sen förlät hon en otrohet så snabbt inpå i deras relation, hon är tillsammans med en omogen 21-åringen som jobbar i Sthlms krogbransch. Hon planerar också hus och barn med en 21-årig kille i Sthlm? Det klingar inte helt rätt i mina öron.

   Kan inte annat än hålla med. Killar är ju också tyvärr väldigt bra på att säga det vi vill höra. Vet många killar som ljugit rakt upp å ner för att få ”ha kvar” tjejen och ja jag har blivit utsatt för det själv med, men då var jag ju 18. Hon låter som mina yngre kollegor, som jag tröstat och försökt få att förstå 100ggr att killarna de dejtar är SKRÄP. Men det är som att de bara inte kan tro att nån skulle kunna va nått annat än genomsnäll. Och tjejerna går på samma nit om och om igen.

   Med H känner jag bara, varför pratar du om detta. Visst är det fint och skört men så otroligt privat. Och att sitta å berätta detta i en podd är ju precis samma feltänkt som satt henne i situationen. Att inte ta hand om sig och värdesätta sig själv mer.

  Blev dumpad efter 10 år av vad jag trodde var mitt livs kärlek och idag är jag tillsammans med killen jag haft känslor för sedan jag var 17. Är 31 och lyckligare än någonsin ❤️

   Nyfiken: hur kunde du tro att det var din livs kärlek om du samtidigt hade känslor för någon annan?

    För att jag var 17 år när jag fick känslor för honom, inte som om jag hade lämnat min dåvarande för någon jag var kär i för så längesen. Att jag hade olösta känslor betyder inte att jag gick och tänkte på honom konstant de 10 åren. Allt är inte svart eller vitt.

    Varför kan hon inte ha trott det?

    Man kan ha känslor för fler än en.

     Om man känner att man är tillsammans med sitt livs kärlek? Njaa…

      Men känner hon att det är så, så låt henne. Vem är du att bestämma vad som är rätt och fel när det kommer till någon annans känslor.

     Däggdjur kan bara vara kära i 1 individ åt gången men ha sex med flera .

   Förlåt att jag bajsar på din kärlekshistoria men jag stör mig så fruktansvärt på folk som alltid måste säga/skriva att de är lyckligare än någonsin.

    Vad är det att störa sig på?

    Du går in i ett kommentarsfält under ett inlägg som handlar om att bli dumpad och det kan bli bättre och stör dig på en kommentar där någon berättar om sin erfarenhet om det?

    För att du själv är olycklig och bitter.

     Tvärtom är jag lyckligare än någonsin 🙂 Jag blir bara väldigt störd av när folk faktiskt använder det uttrycket! ?

    Varför måste du alltid vräka ur dig hur mycket du stör dig på folk?? Fattar verkligen inte 🙁

     För att hon är olycklig och bitter… En person som är nöjd med sig själv, sitt liv och som är genuint lycklig sitter inte och sh1tpostar i kommentarsfält om hur mycket hon ”stör sig” när andra människor uttrycker glädje.

   Jag är också lyckligare än nånsin. Alla mina vänner också, och de är verkligen jättemånga.

  Hatar verkligen sånna som dumpar en och sen hör av sig och är flirtiga och ”ångrar” sig

  Blev också dumpad av en kille och han hörde av sig rätt mycket till mig och var flirtig och hintade om att han saknade mig. (Jag var inte flirtig tillbaka och jag kontaktade inte honom. Vi jobbade dock ihop så vi sågs ju ändå och pratade som normala människor, men inget mer än så förutom när han hörde av sig)

  Sen en dag skickade han att han saknade mig, att han ångrade sig och att han har så mycket att säga till mig, men han ville inte ta det på telefon…

  Sen hörde han inte av sig. Jag var så arg och ledsen. Tror ändå inte att jag hade tagit tillbaka honom, hade haft väldigt svårt att lita på någon som hade gått runt och bestämt sig att den vill leva utan mig. Men ändå SÅ taskigt, jag var så kär i honom.

  Hade ändå sagt till puckot innan att han inte kunde ha kakan och äta den

  Sen fick jag dessutom se att idioten hade en ny tjej när han skrev detta?!?

   Sånt här är så jobbigt och tror nästan alla råkat ut för det. Så man lär sig av erfarenheter. Men klart det gör ont. Bäst att ta den tiden som behövs och bearbeta. Och sen kunna gå starkare vidare.

   Låter på pricken som mitt ex

  Vilket jävla, jävla ärkesvin han är. Han är en mes, Hanna. En fegis, en ynkrygg och raka motsatsen till vad en bra man bör vara. Du är way too good för han. Beklagar verkligen för din skull Hanna.❤️

  Och skulle han ”kanske” ändra sig, be honom då för guds skull dra rätt åt helvete. Han förtjänar INTE en tredje chans.

  Heja dig Hanna och hoppas du får må bra snart. Stor kram

   Det tragiska är ju att i podden låter det som att hon skulle ta tillbaka honom om han hade velat det. Hon måste faktiskt skaffa sig självrespekt och självinsikt, hur kan man tillåta sig själv bli behandlad så

  Lider med henne!
  Även jobbigt för killen tänker jag. Den keffa impulskontrollen. Ena dan vilja köpa hus, nästa göra slut för att sen kanske ångra sig och nu leka spöke.

   Han låter omogen och impulsstyrd.
   Lider med henne.
   När jag lyssnade på henne känns det som om hennes klagan på valpen nog handlade om att han klagade och hon tog det på sitt ansvar. Hon kan definitivt finna en bättre kille även om hjärtat är trasigt just nu. En kille som älskar både henne och Hugo, precis som de är. Det förtjänar hon ❤️

    Jag har inte lyssnat men gjorde han slut pga att hundvalpen är jobbig?

     Nej. Det framgick inte riktigt varför han gjorde slut med henne. Dock kände hon sig lurad som skaffade hunden med förväntan att han också skulle hjälpa till och vara där.

     Förstår att min kommentar fick det att låta så. Hur hon pratar om det och honom, det är som en passage om det, fick det mig att känna att han hade gjort det.

  Dumt att ta tillbaka ngn som var otrogen redan i början… Hanna kommer hitta ngn bättre

   Exakt, jag har gjort det. Men han var ju inte så intresserad av mig för då hade han ju inte varit otrogen mot mig i början av förhållandet. Nu 15 är senare har jag fått redan på att han varit otrogen mot alla han varit ihop med dvs flickvänner ,sambo och fru.

  Så himla dött det har blivit bland kommentarerna här på sista tiden? Varför?

   Jag har kommenterat, men skiten hamnade ju så att det behöver granskas för jag fyllde väl i en annan mejl än jag brukar… när det är så knöligt och kommentarerna inte kommer fram så skiter jag i o kommentera istället (förutom nu då hehe)

    Jag har också reagerar på det ? särskilt första kommentarerna på ett inlägg kunde få där runt 100 likes, men så på senare har det varit påtagligt färre. Jag tänkte att det kan inte vara en slump längre för i början tänkte jag att det kanske bara var en dålig kommentar?

   Det är mycket färre likes sedan ett tag tillbaka med. Förut kunde ju kommentarer få 150 likes och det var inte konstigt men nu ser jag aldrig en kommentar med fler än 30 likes.

    Du måste börja leverera bättre content som vi kan lajka!! Eventuellt skriv en sårad kommentar om att vi älsklingar måste stötta mer

   Ens kommentarer kommer ju aldrig fram och behöver bli granskade. Så trist, händer ju inget här då

   Jag tycker det är tråkigt att inte kunna få diskutera allt och att man är så påpassad och att kommenterar raderas. Då kan man likagärna hålla sig på Flashback, iaf vad jag tycker

    Eller så kan man hålla en trevlig ton och hålla sig rimligen inom ämnet som diskuteras?

     Det är inte enbart tonen jag syftar till utan även att vissa människor el ämnen inte får diskuteras

   Undrar om det inte helt enkelt är färre besökare, pga inläggen har blivit betydligt mindre intressanta och genomarbetade. Tycker att det händer massor på sociala medier som inte skymtar här, eller som lyfts flera dagar i efterhand.

   Förstår såklart att det kan vara så i perioder för alla, att man är lite mindre engagerad i sitt jobb, så det är inte menat som kritik mot Camilla. Men gissar att det påverkar besöksantalet.

    Håller med om att det finns mycket mer som händer. Hade också gärna sett att man granskade influencers som myglar och köper sina följare, håller man koll på socialblade exempelvis är det ju så suspekt när man ökar 10k+ följare på en dag, eller en vecka osv och det bara fortsätter. Sånt borde tas upp

    Jag som var med 3 månader efter att denna bloggen startades , har sedan lite mer än ett år sedan nästan slutat läsa och kommentera för jag fick alltid så otrevliga ,aggressiva svar . Även om jag fick stöd av andra så tröttnade jag. Och inte bara mina kommentarer utan så många kommentarer fick så otrevliga, svar att jag orkade inte läsa all skit från dessa sura människor.

  Tycker hemskt synd om henne, även om jag inte följer henne. Dumpad utan förvarning eller förklaring, fy fan vad hjärtlösa människor det finns.

  Om ett år kommer hon att vara överlycklig över att det här hände. Hoppas att hon träffar en mogen kille som är redo för ett riktigt och monogamt förhållande!

  Nu följer jag inte Hanna och det är Såklart tragiskt och sorgligt att bli dumpad. Men, om som det verkar utifrån vad jag läst här så borde hon nog varit mer kritisk i sin relation och det är svårt när man är förälskad, och det är därför man inte bör köpa hus, skaffa barn eller liknande större livsomväldande beslut när man är förälskad för att just känslor styr och inte förnuft.

  Och såklart det finns alltid dem som det funkat fint för, men det är nog mer undantag än regel 😉

   Och definitivt inte med en 21 årig kille.

  Känslomässigt känner jag jättemycket med henne, man vet själv hur fruktansvärt det känns. Hoppas hon kommer starkare ur det här.
  Men kan ändå tycka att det kanske inte är jätteschyst att han ses som en jubelidiot bara för att han gör slut med henne och att vi bara får höra hennes perspektiv. Jag tycker att det känts uppenbart att de inte är på samma plats och att maktbalansen i relationen var skev. Hon satte honom på en piedestal och det funkar sällan i längden.

  Det suger när bubblan spricker och verkligheten klampar in. Ta hand om hunden eller ge den ett nytt hem. Där den kan få ett bra liv.
  Att ha hund är en livsstil. Ett projekt som kräver oerhört mycket mer än vad de flesta tror.
  Varje dag. 365!! Kärlek, 4-5 promenader, sällskap, lek, mat, gemenskap, trygghet.
  Bye bye ditt gamla liv

  Jag funderar lite på om han kanske visat en fasad för henne som inte finns? Tänker att han kanske intr har dessa pengar som behövs för leva som hon gör? Han har ett vanligt jobb så hur ska han ha råd med alla dessa resor, ute luncher, middagar, köpa hus osv.

   Hajen 2.0?

   Verkligen, hon påstod ju att de tjänade lika mycket dock och att det var viktigt för henne så att de kan leva enligt hennes standard..

  Tar man tillbaka en 21-årig kille som varit otrogen får man fan skylla sig själv! Hon är ju ändå typ 28, fattar man inte mer då??
  Once a cheater always a cheater.

  Vem vill vara tillsammans med en kille som jobbar på en korvkiosk? Som dessutom verkar bete sig som en idiot. Hoppas hon höjer sin standard och hittar en kille som behandlar henne bättre.

   Hur tänker du nu? Är de en viss typ av kille som jobbar på korvkiosk?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.