Nicole Falciani säljer inredning

Nicole Falciani bor för närvarande i Rom, dit hon och sambo Adem flyttade på prov för snart två år sedan.
De bestämde sig spontant i Februari 2021 att flytta till Italien och 1:a april satt de på flyget från Stockholm till Italien.
Nicole hyrde då ut sin lägenhet i Stockholm och håller nu på att sälja sin inredning. Jag älskar hennes vita fåtölj och taklampa – två saker som då inte verkar vara till salu – och tappade hakan över att hennes bäddfåtölj kostade 38 000 kr ny. Och då kan man bara sova EN person på den, två om man är nykär möjligtvis.

Kan man anta att Rom kommer lite mer av en permanent hemmavistelse nu då tror ni? 
Hon och Adem verkar stormtrivas där nere!

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fåtälj?

   Fotälj. Bäddfotälj.

  Kommer inte handla hennes inredning.
  Apropå möbler, Instagramsoffan Camaleonda är uttjatad och ligger på utelistan enligt Vogue: “We’ve seen a lot of the Mario Bellini Camaleonda sofa, and while I have used it and loved it, it’s possible we have seen too much.”
  Svettigt om man är ängsligt trendkänslig och just fått sin soffa levererad.

   Ser sjukt oskön ut? Soffan alltså.

    Bloggare och flunsor tycker att den är maaagisk och sjuuuuukt bekväm ;).

   Såna där övertrendiga prylar (och kläder) är ju aldrig inne speciellt länge. Det är det enda jag tänker på när folk börjar köpa dem. ”det där kommer vara ute innan vi hinner blinka”.

   Ha, ha, ångesten hos de som bara MÅSTE ha det senaste, oavsett om ens snygg eller framför allt bekväm. Jobbigt värre ju, när allt går i raketfart.

  Kanske bara är jag, men jag har inte riktigt förlåtit Nicole ännu för hennes uttalanden om F samt hennes generella framtoning och personlighet i podden. Skulle av princip då inte köpa något från henne ? Hoppas hon skulle tystas och förskjutas ut denna sfären.

   Samma här och det gäller Tully också. Så många korkade uttalanden gällande F och även utbildning.

   Samma här!!! Hon verkade så oerhört tråkig och dryg i hela Sverige bakar dessutom….

    Men eller hur? Känner inte till henne så mycket sen innan, men när jag såg programmet tänkte jag, vad tusan är detta för osympatisk och trist människa? Surar ihop som en treåring och vill inte vara med för att bakningen gick dåligt. Dålig casting till ett annars lättsamt och trevligt program.

     Ja jag känner egentligen inte till henne från början men kände igen henne för att jag har sett henne här. Blev lite förvånad över att hon tog den söndriga kakan så hårt, gick iväg och grät och Tina fick trösta henne. Det ska väl vara ett roligt program där de roligaste resultaten inte är perfekta och lite konstiga. De är ju inte proffs.

      Hon tog väl det hårt för att hon hade räknat med att vara kvar i programmet längre och inte åka ut direkt.

      Jag är inget fan av henne och hon pga saker hon sagt och gjort men hörde henne igår i en intervju fr hon pratade om just kakan och sa att hon var 8 veckor gravid och väldigt hormonell och känslig. I det ögonblicket där och då var det mer än bara en kaka sa hon och jag kan tröstares fullständigt till det med tanke på hur jag mådde i början av mina graviditeter.

     Exakt samma här. Ingen direkt koll på henne, men såg henne i bakprogrammet och jisses alltså, omognare människa är svår att hitta. Hon trodde nog hon kunde tjura sig till att vara kvar i programmet, förmodligen hennes sätt att jobba sen hon var liten..

    Haha vafan programmet har ju nyss börjat?

     Ja och nu är hon inte med mer, hon hade väl räknat att vara med i fler avsnitt. Men ja det var löjligt att gå iväg sådär

   Samma här. Ett sånt uttalande säger så jävla mycket om vilken typ av människa man är… ?

  Men hur vågar man köpa så dyra saker? 28k för en matta man garanterat kommer söla mat på?

   Det vågar men inte.
   Man kör samarbete med företag och får möbler, kläder, skor mm gratis eller till kraftigt reducerat pris.

    Men alla ej influencers som uppenbarligen köper såna saker då?

   Jag har nog aldrig sölat mat på min matta. De som köper så dyra mattor osv är nog väldigt noga om att hålla det fint i hemmet (tillhör inte den skaran, men den billiga mattan har iallafall klarat sig ?)

    Ja men även om man inte är en slabbig människa så… tänk andra människors fotsvett osv haha? Och fåtöljen för 38k, skulle aldrig våga låta nån sitta i den. Tyvärr den kostar mer än min själ, sitt på golvet. Obs inte på mattan.

     Det beror väl på ens ekonomi och hur man ser på prylarna. Ser man dom som förslitningsvaror som ändå ska bytas ut efter två till fem år så….

     Haha! ?

     Ha,ha. Annars kan man ju köra som en del amerikanerna gör, lägga plastöverdrag i soffan, ”varsågod och sitt här på mitt nylonskydd” En polare var och besökte sin amerikanske killes familj, där var typ allt sittbart överdraget med plastskydd, när hon satt ner någonstans var det helt halt & varmt och när man reste sig åkte liksom plast skydden med, de satt fast på baken pga värmen..

   Alla ”sölar” inte mat runt sig kors och tvärs? Man gillar design och kvalitet? Man kan ju också tvätta på nåt sätt, blir inte förstörd för alltid av en fläck.

    Nej har man möbler i den prisklassen är väl det enda rimliga att stå och äta direkt vid diskbänken. Med en öppen planlösning är det kanske ändå möjligt med chips och dipp till fredagsfilmen.

     Tänker att det beror lite på hur mycket pengar man har på kontot. Jag skulle inte våga röra mig i mitt hem om mina möbler var så dyra för det skulle vara en betydande % av min inkomst men för någon som är rik så är det ju lite som min Ikeasoffa, inte hela världen om det händer något med den.

     ?

  älskar hennes taklampa!!!

   Den finns på ellos ??

    taaack!!!<3

  Bäddfåtölj för 38 000? ?

   Jag är inget fan av henne och hon pga saker hon sagt och gjort men hörde henne igår i en intervju fr hon pratade om just kakan och sa att hon var 8 veckor gravid och väldigt hormonell och känslig. I det ögonblicket där och då var det mer än bara en kaka sa hon och jag kan relatera fullständigt till det med tanke på hur jag mådde i början av mina graviditeter.

  Skulle nästan kunna tänka mig att köpa allt ?

  Hanna Friberg släppt ”extra” poddavsnitt och berättar att hon blivit dumpad från ingenstans. Tycker så synd om henne men herregud vad kan hon förvänta sig från en omogen 20 åring? Plus att efter dumpningen skriver han till henne ”jag kanske ångrat mig” och därefter ghostar henne totalt, total radiotystnad. Hon måste träffa någon i sin egen ålder eller äldre eftersom hon så gärna vill ha förhållande likt hennes övriga vänner har……

   Nej men alltså ge henne bara medlidande. Lyssnade precis och hela hjärtat gör ju ont. Vill bara krama om henne och säga att det löser sig. Tror också hon kommer träffa någon äldre framåt, men inget blame game nu. Hon behöver bara få läka. Oerhört starkt av henne att berätta så naket.

    Nej blamear inte alls, det är verkligen synd om henne. Men han har så många varningsflaggor som hon blundat för och allt han gjort är helt puckat och hjärtlöst. Hoppas verkligen hon aldrig mer blir tillsammans med honom igen men hon dör ju för honom

     Vem har inte varit i hennes sits nån gång i livet liksom. Tror vi alla har minst en sån rejäl nit vi gått på.

   Lyssnade precis jag med och hela hjärtat gick sönder ❤️ Det är hemskt att bli så överrumplad ?

  Bara tavlan på apan kostar runt 100k

  Ja alltså är man en person med hyfsad ekonomi så är valet mellan Sverige och Italien en no-brainer.

   Förutom språket då…

   Italien får mig bara att tänka på Lega, Italiens bröder, högerextremism och aktivt val att låta flyktingar via båt d*. Maten i Italien är fire tho. Hoppar dock det andra. Det som gör landet otryggt för många som inte är cis och inte är vita.

    Säg att du får din omvärldsanalys från tiktok utan att säga det ?

    Inte är CIS! Hahaha
    Just stop.

   Det beror väl helt på vad man är för person? Olika länder passar ju en mer eller mindre bra. Jag skulle föredra Sverige och förmodligen stanna här även om jag vore snorrik (men förmodligen skaffa ett semesterhus i varmare klimat) men det är min subjektiva smak, för någon annan kanske Italien är mycket härligare.

  Soffan ser ju verkligen inte fin ut, skrynklig och trist. (Förlåt)

   Exakt
   Inte alls till sin fördel på den bilden… kanske inte irl heller.

  Vill också spontanflytta till ett varmare land ❤️☀️

  Drygt många meddelanden med fantasibud hon kommer få när hon inte sätter ut ett riktpris..
  Hade inte jag pallat

  Alltså förlåt men vi måste prata lite om Bisses och Melina Criborns samarbete med OLW.
  1. Huuur kan det ta 15 månader att ta fram en chipssmak?
  2. Huuur kan de kommentera det med att ”det största jag gjort” och ”jag har lagt ner så otroligt mycket jobb”. De har barn? Företag? Hallå?
  3. Är det inte extremt tondövt av Melina att rekommendera att äta hennes chips med löjrom? I dessa tider???
  Nä, det här är det dummaste jag hört i hela mitt liv. Nästan så jag önskar att det kommer en komet snart pga detta är ändå slutet för mänskligheten.

   Förstår inte vad du menar med nr 3, varför skulle man inte få rekommendera det? alla har kanske inte råd, men herregud, man får väl fortfarande säga att någonting är gott till.

  Ja tänkte lite samma där, när hon pratade om samarbetet med OLW.
  Visst en stor grej som antagligen inte alla kommer få göra men känns som det finns större saker i livet.

  Löjrommen har jag ingen åsikt om, där får man göra som man själv vill och känner för.

   Skulle vara svar till Patricia där…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.