Ett livstecken från My Martens

Ni är några stycken som kommenterat kring My Martens och huruvida hon slutat blogga, utan att kommunicera det till följarna/läsarna och nu har My postat en inlägg som tar upp det här.
Enligt My har hon bara haft lite väl mycket på sin tallrik, både privat och på det yrkesmässiga planet, men kommer alltså snart att vara tillbaka.

Många frågor kring mina sociala medier och framförallt min blogg. Jag har aktivt bloggat i över tio år. I stort sett dagligen.
Ni har följt mig i med och motgång. Som egen företagare, florist, personlig tränare, mamma, ensamstående, nykär, alla steg i relationen med @jonaswesslander . Idag är jag Fru Martens Wesslander. Ludvig är 12 år. Stormtrivs i Täby med vänner & fotboll ⚽️🥹❤️
[…]

Vad det gäller bloggen så har jag saknar att skriva. jag kommer snart att aktivera den igen ☺️
Nu blev detta inlägg mycket längre än planerat…. Kort och gott vill jag bara säga hej 👋🏻 och berätta att jag lever min dröm, och mår väldigt väldigt bra❤️ // My Martens

Hur lång paus kan man ta på sin personliga blogg innan man bör informera följarna om detta?
Eller är det individuellt, beroende på hur ofta man normalt brukar uppdatera?

Har ni saknat Mys blogg eller har ni mest bara irriterat er på att det ekat tomt inne hos henne? En smula sekundärkränkt månne? 😉

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag har varit glad att hon inte uppdaterat utan lagt sitt fokus på annat, viktigare saker.

  Kenza har köpt en ny lägenhet?

   Den är väl till hennes mamma?

    Jo, men tänkte att C eventuellt ville skriva en rad om det.

   Ja till sin mamma 🙂

   Vilken dröm det hade varit att kunna göra samma sak för min mamma.

   Medan vi andra dödliga kämpar emot inflationen så köper influenser lägenhet efter lägenhet, hus efter hus. De påverkas inte ett dugg av vad som händer med världsekonomin, livet för vissa alltså.

    Good for them! Blir det bättre av att alla lider?
    O isåfall rent krasst, så många som har det så sjukt mkt värre än oss i Sverige. Ska vi må dåligt för att folk har det värre nån annan stans?

    Vi andra dödliga… långt i från alla kämpar med det.

     Eller hur, inte alla som har förköpt sig och sitter i övervärderade hus och lägenheter.

    Fast kanske just därför hon köper, nu när priserna sjunkit kanske det var läge att slå till. Själv köpte jag precis ett hus, hade inte råd innan.

    Jaha? Good for them tänker jag, jag får det varken bättre eller sämre om Kenza eller vem som helst köper någonting.

  My vill omge sig med människor som uppskattar och älskar henne.

  Men inte ett ord om att hon vill omge sig med människor som hon uppskattar och älskar. Va fan!?

   Är det inte en pik mot hatet på sociala medier?

   Hela hennes inlägg låter ofta som en kontaktannons eller jobbintervju.

  Fortfarande ingen uppdatering om paus på bloggen. Alla har inte Instagram. Tror hon har problem med det tekniska då hon inte ligger på någon portal o får hjälp/support.

  Just My kan jag inte påstå att jag saknar då jag inte gick in där regelbundet. Kommer dock ihåg att jag faktiskt på ngt konstigt sätt kände mig just lite ’sårad’ när Pernilla Wahlgren plötsligt bara slutade blogga utan ngn som helst förklaring. Som trogen läsare följer man i vått och torrt och är främsta anledningen att bloggaren kan få lukrativa reklamsamarbeten. Kändes lite ’nonchalant’ att efter många år bara slutar uppdatera utan ngn heads up. Jag förstår att ingen bloggare har skyldighet att förklara men att blogga går åt två håll då det inte finns ngn blogg utan följare.

   Hon kanske fick hybris på riktigt? 🧐

   Tycker också det är nonchalant. Om man gör ett längre uppehåll är det väll hur lätt som helst att skriva det så följare vet. Tycker det är klantigt.

  Förr läste jag Mys blogg och Instagram, nu är det så lite att läsa. Ungefär som om min lokale blomsterhandlare skulle skriva sporadisk om sin vardag😴

   Gillar henne ett litet yr väder ombytlig karaktär med färgnyanser lever för dagen🌹

  Så kul när KZ tror att hennes kusin är så snygg

   😂 Katrin alltid lika pinsam!

  My lade nyss ut att hon säljer den fina etagelägenheten, hon rör sig mycket må jag säga

   Men flyttade hon inte för fem minuter sedan?

   De har haft närmare 10 visningar redan, verkar inte gå så bra. Lägenheten är fin men opraktisk och ligger precis vid motorvägen. Alldeles för dyr är den också. Hoppas hon får den såld för hon har tydligen redan köpt en ny lägenhet för länge sen.

   Hon har väl redan köpt nytt.

  Det är kul att hon startat igång med sin blombutik igen och hon verkar trivas 😊 Dock undrar jag hur hon kommer undan med att lägga ut tävlingar, få folk att sprida massa reklam för alla hennes konton för att sedan strunta i att redovisa vinnaren på utsatt datum. Det är för mig en gåta hur hon lyckas dupera oss/sina följare. På förfrågan uppger hon att hon visat senaste vinnaren korrekt men ett flertal av oss som följer henne vet att så inte är fallet. Kan tyckas som ett i-landsproblem men det jag främst vänder mig emot är att hon får folk att göra reklam för alla sina kanaler utan att hålla avtal själv.

   Detta! Kan inte Camilla berätta vad som gäller egentligen för tävlingar på sociala medier? My plockar på sig nya följare och likes genom dessa tävlingar. Men hon beter sig rent bedrägligt. Får man välja vem som vinner eller ska det lottas ut? Nu har bara de som bor i närheten någon chans, övriga bjuder henne enbart på följare. Är det verkligen okej att locka in någon i en tävling (med motprestationer i form av följare etc.) utan att denne har en reell chans att vinna?

   Sen har hon i dagsläget startat tre tävlingar, utan att presentera vinnare i den tredje. Dessutom har hon lovat en fjärde tävling i helgen, som ännu inte blivit av. När hon får frågor på Facebook om detta så visar hon bilder på vinnarna från tävling ett och två (som alltså bägge bor i närheten), men lämnar resten obesvarat.

   Måste inte information om ev. vinstskatt också lämnas i tävlingen? Det görs inte. Dessutom har värdet på buketterna ifrågasatts inne på Flashback.

   Så mycket är så snett i detta!

    Men herregud människa. Du är värsta stalkern. Skaffa dig ett liv och sluta följa My så slipper du reta upp dig.

  Förstår att man som följare är nyfiken och kan bli orolig när någon man följt plötsligt försvinner från offentligheten. Been there. Tycker själv att det är artigt att kommunicera ut det och även bra affärsmässigt pga att om man inte gör det kan man förlora både följare och affärsmöjligheter, men det där om att man bör göra det, är det för följarnas skull eller pga affärsmässig taktik? Känner vi oss sårade för att hon gör dåliga affärsbeslut? Hennes förlust om hon förlorar sponsorer och följare, känner att jag som följare egentligen inte kan kräva något om vad hon bör eller inte bör göra. Vill hon köra en dålig taktik, kör på.
  Jag tror att vi blir imatade att vi har en personlig relation med personligt förpliktelser till influensers pga hur de riktar inlägg mot följarna på ett personligt vis men det är egentligen bara en affärsrelation. Den som vinner på att hålla uppe masken om att det är personligt är den som säljer en vara, den som vill att följarna ska känna någon typ av lojalitet mot influencern.
  Såna här gånger får jag reflektera över varför jag känner mig sårad eller ledsen på ett mer personligt plan om en influencer jag tycker om försvinner utan att säga något jämfört med om favoritpizzerian, med kocken som kommer ihåg ens namn och som jämt berättar om sin familj så fort man ska in och hämta sin beställning, skulle ha sporadiskt stängt i långa perioder. I det senare exemplet skulle jag bli lite sur och fundera på vad som hänt och kanske gå till ett annat ställe ett tag, men jag skulle inte bli butthurt på samma sätt som jag känt ibland när en influencer försvunnit. Det känns personligare på något vis. Utifrån kommentarerna i kommentarsfältet här på bloggbevakning tror jag fler känner så och jag tänker att det kan vara nyttigt att få en påminnelse med jämna mellanrum om att de vi följer och ser upp till egentligen inte har en aning om vem vi är eller egentligen inte bryr sig på ett personligt plan på samma sätt som vi kanske gör. Tycker det kan vara lite uppfriskande och skönt att få en spark i baken till att kapa lite ensidigt känslomässiga band.

  Bloggen var helt ointressant. Bara upprepningar. Bott ensam sedan 13 år, företag, sjuk, pulvermat, gym, sjuk, överviktig, sjuk, Mikes gym, stekta ägg.

   Ja, det är samma tugg hela tiden. Spelar inte så stor roll om man läser dagsaktuella inlägg eller inlägg för två år sedan – samma tugg!!!

    Även uppemot 10 år. Det tar tid att landa för vissa😎 Och att hitta den där jäkla balansen.

  Bianca utropade ju upprört att hon trodde att följarna var hennes vänner och därför inte vara så neg för att julkalendern var extremt dyr mot vad som fanns i. Som om vänner skulle vara okej med sånt. Konstigt!

  Så det kan gå åt andra hållet också. Ibland.

  Inte att förglömma, stekt kykling, den gröna jäkeln o promenader 😄

   Dödlig sjukdom och återhämtning och Pont inte att förglömma 🙏🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.