Chocken i Johanna Nordströms kommentarsfält

Johanna Nordströms pojkvän Adam Smedberg fyller år och tillägnas ett inlägg på hennes Instagramkonto, i vilket hon skriver:

min 19!!!! ? min bästaste vän! livet är så fint med dig vid min sida.
älskar dig med allt jag har, idag imorgon o i all oändlighet.

grattis på födelsedagen älskling?

Att hon skriver ”min 19”? har fått kommentarsfältet att tro att Adam fyller 19 år, vilket resulterat i en del kommentarer. 

Johanna kommenterar själv att han ”så klart inte fyller 19 år” men hon ger ingen vidare förklaring till sitt val av ord.
Kanske skriver hon som hon gör för att han fyller år den 19/3 eller så tror hon på numerologi, där talet 19 kan representera en hel massa saker. 
Eller så var det hans tröjnummer i fotboll eller hockey?
Har de varit tillsammans i 19 veckor?
My guess is as good as yours.

Hipp hurra för Adam, oavsett! 😉

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Han ser ju på riktigt ut att fylla typ 19år.

      Exakt min tanke, så inte alls konstigt om folk undrar.

      Mer 14! ??

      Jag hade inte ifrågasatt hans ålder om någon sa att han fyllde 17 heller.

      Utifrån bilderna alltså, klart man hade ifrågasatt att Johanna varit tillsammans med en sextonåring. Äsch, ni fattar.

      Han har ett väldigt pojkigt utseende.

    Så märkligt att kommentera åldersskillnaden- om det nu är så.
    Ingen hade reagerat om en kille skrev det samma om sin flickvän och själv var 27 år.
    Jag är hela ELVA år äldre än min man….

      Jag är också knappa 11 år äldre än min sambo och jag tycker det är rätt tröttsamt att folk höjer på ögonen och ifrågasätter. Min pappa är 12 år äldre än min mamma och det var inte en j*vel som tyckte deras förhållande var konstigt när de fortfarande var tillsammans liksom.

      Äh så länge din man är vuxen så bryr sig ingen. 🙂

        Nej ingen bryr sig men varför bry sig om paret inlägget handlar?
        OM det nu är så att han fyller 19.

          Om dom har varit ihop länge blir det ju genast märkligt.

            Tror inte de varit ihop så länge, ett år typ

      Precis vad jag tänkte. Nu följer jag förvisso inte Johanna men jag antar att de varit ihop ett tag och att folk i så fall reagerade på att han skulle ha varit minderårig när de blev ihop? Inte för att många skulle rasa över att en gymnasietjej skulle vara ihop med en 25-årig kille, så dubbelmoral är det ju oavsett.

        Men jo. Det skulle man med rätta.
        Paow fick kritik för Balancelot. Han var väl under 17 år när de var ihop?

      Det var ju dock som kommenterat ang åldersskillnaden mellan kenza och aleks. Och att de blev tillsammans när hon var typ 17(?) och han flera år äldre.

        Aleks är sju år äldre än Kenza.

        Hon skulle precis fylla 18 när de började dejta

        Herregud, vilken 24-årig man vill dejta en 17-åring, egentligen?

          Jag var 17 och min man 23 när vi blev tillsammans. Vi har varit tillsammans i över 20 år nu.

          Det finns dom som är typ 40 o dejtar 17 åringar . De du

    Snabb googling och han är 24.

      Då råkade du nog googla lite för snabbt, han är 25 ?

        Han är 99:a

          Han är 98a, så han fyllde alltså 25igår

        Ja, brydde mig inte om att kolla om artikeln skrevs innan eller efter hans födelsedag. Var mest för att alla skulle slippa spekulera i om han var 19 eller inte. Följer ingen av dem.

          Jadå, du behöver inte bry dig ”ett skit”, skojade lite med dig med tanke på din kommentar ?

    Ville hon skapa frågor och förvirring så lyckades hon bra med det. Kan ju betyda vad som helst.

    Skriv om Johannas sågning av Bladh i förra veckans podd. Jag är jättenyfiken på hur folk resonerar kring det och vems som anses ha rätt? Som normsnygg vit kvinna vågar jag inte tycka något ?

      Kommer nog inte hända. Camilla och Bladh är vänner IRL och det skrivs aldrig något ifrågasättande om henne här inne.

        Lika korkat då som Carina som inte vågar ställa kritiska frågor till Mr Festfixare för att de är vänner

        Är väl inte så konstigt att man inte gör kritiska blogginlägg om sina vänner, hade inte jag heller gjort. Och är väl ingen annan som brukar göra det heller?

        Vilken BESVIKELSE

      Berätta pls 🙂

      Fast nu tycks hon ju gråta för att det gäller hennes kropp efter graviditeten. Men annars då? Vi som ser ut så utan att ha varit gravida?

        Nu har ju jag noll tolkningsföreträde men kan det inte finnas förebilder för alla kroppar? Uppenbarligen så blir ju många inspirerade av henne och är det då inte ok?

          Jo absolut. Många klagar på henne och även om hon inte är min favorit så tycker jag det hon gör är bra. Finns ju många personer som gör likadant som hon och som säger att alla kroppar är vackra och bristningar och celluliter och lite extra fett är inget fel. Men själva är de pinnsmala och inget fett någonstans.

      Som tjock håller jag helt med Johanna. ”Kul” att hon kan underhålla en publik som inte är nöjda med en ”bilring” eller ”tigerränder” efter graviditet. Kul. Men att försöka ta en debatt kring body positivity är ju bara bisarrt. Hon vet inte hur det är att inte få plats i ett säte på flyget eller hur det är att ha som ständig förklaring hos läkaren – oavsett åkomma – att det ”bara är att gå ner ett par kilo”. Det är bara sjukt. Jag är verkligen inte heller ett fan av body positivity åt andra hållet, men att Bladh försöker göra en poäng av det är sjukt. Dessutom sjukt att hon ständigt försöker göra poänger av saker som uppenbarligen aldrig har hänt. Nej, hon har aldrig blivit utskrattad för att hon ammat offentligt. Nej, hon har aldrig blivit fotad på stranden av en okänd man och ”inte fått polisanmäla” (spoiler: man får polisanmäla allt i Sverige, sen vad det leder till är en annan sak). Kort och gott; hon är så uppenbart en person som vill bli känd och bli influencer på enkla poänger, men allt bygger på luftslott eller osanningar.

        Tack för svar!

        Snabb fråga då, varför vill du inte gå ner ett par kilo och således få plats i stolen?

          Poängen flög dig visst helt över huvudet.

            Nää. Men jag ställer en rimlig fråga ändå bara
            Två tankar i huvudet osv

              Vill jättegärna gå ner i vikt och väga mindre. Har inte heller hävdat att jag som tjock -ska- få plats i en flygstol. Menar bara att Johanna, som normsmal, verkligen inte alls vet hur det är att vara utanför den normen hon hävdar att hon inte ingår i.

      Varför vågar du inte tycka något? Diskussionen i podden handlade ju om att dom tycker att hon för en kamp som inte är hennes att föra? Eller jag tror inte ens ”problemet” ligger där, utan jag tror det är hur Bladh kapitaliserar på det. Tjänar pengar på en grupp vars problem och förnedring hon aldrig stött på. Jag tycker att dom har helt rätt i sin sak! Men jag tycker inte synd om dig som inte ”vågar” tycka något. Har du blivit blivit kallad tjockis, fetto etc någon gång?

        THIS!!! Exakt så.
        Camilla är det inte läge att göra ett inlägg om detta? Det rör ju ändå två influencers, och annat mer irrelevant har ju lyfts upp tidigare.

          Absolut! Kommer idag!

        Håller med! Är för övrigt så trött på alla kvinnor som ska ta upp kampen för en ”normal” kropp med lite stretch marks efter att de fött barn. De har förmodligen haft tigerränder på rövarna under alla år, men som de inte sett.

        Antar att du frågar mig ts om varför jag inte vågar tycka något? Pga att jag är typiskt ”normsnygg” och efter mina graviditeter har jag varit strl 36 efter förlossning och jag har noll märken på min kropp som tyder på att jag varit gravid…kan därför inte relatera till någons sida men jag tycker båda har en poäng när jag läser deras argument

    Kan det vara hennes 19e ligg? ?

      Ja eller nitton något annat.

    Lätt att tro att han bara fyller 19 år då, tänkte samma tanke haha.
    OT men såg att Carolina Gynning gjorde reklam för ett hudvårdsmärke när hon var på resa, en resa hon för övrigt gjorde i samarbete med TUI – så min undran, kan hon casha in pengar för resekostnaden ifrån två olika företag då, får hon alltså dubbelt upp, är det alltså därför som Influencers alltid tar med sig produkter och spelar in reklam när de är på resor, för då kan de få dubbelt betalt, eller kunna dra av resan som jobb något som Carolina tidigare åkt dit på om jag minns rätt, även Läckberg tror jag.

      Fast då hade väl Carolina, och Läckberg, dragit av resor som arbetsresor då de menat att de jobbat med att skriva på resor, det brukar ju Martin Melin ofta hävda att han gör när han är på solresor också, så klart för att dra av. Pernilla Wahlgren har gjort liknande också, hon skrev i sin blogg att de jobbade på en resa när hon var i Dubai med tjejkompisar för många år sedan, hon skrev att de filmade men inga sådana filmer har setts till (nej det var innan WVärld), Pernilla kommer dock alltid undan med allt.

      Är förresten Steinar, alltså Hivju, Biancas stora idol? Var det han som var den stora hollywoodstjärnan vilket Bianca och Vanessa fick det att låta som? Inte särskilt märkvärdigt att intervjua honom menar jag det har flera svenskar gjort. Som Pernilla som sa att Bianca träffat The Rock när hon bara kort intervjuat honom via länk hehe. De får det att låta minsann, den strategin alltså. Idel hyllningar av Bianca från Vanessa, Pernilla och Emilio men inte ett ord om att B måste dricka alkohol innan hon gör talkshow, för att få mod och självförtroende nog för att våga intervjua och framträda inför publik, och för att bli lite käck. Tragiskt egentligen.

    En groomer? Va i h-lvete? Även om han var 19 och hon säg 29 är dom båda fullvuxna. Klart att grooming finns i samhället och ska tas på allvar men att det aldrig hålls i schack med dessa jäkla överdrivna påhopp…. Liksom t.ex. att kalla alla på högern för nazister.

      En 19 årig kille är inte speciellt vuxen.

    Klart att man tolkar det som att han är nitton år om man inte vet. Lite ot men Magdalena Graaf verkar lite snurrig nu, hon har typ gratulerat Magnus Hedman på hennes instagram på hans femtioårsdag utan att egentligen säga grattis till det hehehe… Är det stora L som gör henne snurrig måntro. Systrarna Hoss får egen realityserie på tv4 hörde jag nyss på tv, dom fixar det för sig haha.

      ”Grattis finaste vän…” är väl att säga grattis??

        Du verkar också lite snurrig… läs det igen så kanske du ser det. ”Finaste, bästa vän på din dag” skriver hon, inget grattis, och sen i nästa story ”Grattis till att du gett mig och andra toner” eller ja hon gör noter, men kanske bara är jag som tycker att det saknas något.

      Samma på bloggen, så himla rörigt allting.

    Jag är 31 (tjej) och min pojkvän och största kärlek i livet är 24 (man). Vi har faktiskt inte alls fått några kommentarer. Men då bor vi inte i Sverige heller….

      Det har inget med Sverige eller svenskar att göra 🙂 även om många utlandssvenskar vill få det att låta som att vi i sverige är så svartsjuka på allt och alla, och här får man inte prata pengar eller vara annorlunda. Så fjantigt

      Det är väldig skillnad på 19 och 24 år.

      Jag var 26 när jag och min numera man blev ett par. Han var 19, skulle fylla 20 under året.

      Killen jag dejtade före honom var nästan 40 och betedde sig som ett barn, gnällig, klagade, suckade, himlade med ögonen osv. Riktigt attraktivt. ålder är inte allt.

    Blir galen på Lojsan i senaste podden när hon och Buster diskuterar ADHD… Preach dock till Buster som förklarar gång på gång trots att hon inte fattar…

      Håller verkligen med! Blir så ledsen av sån inställning till diagnoser som lojsan har. Buster var jätte bra!

      Men känns inte hon rätt så stupid överlag?

        Mmmm en tjej som heter LOJSAN
        Snälla
        Vem lyssnar på henne gällande NÅT

    Jag trodde det var hennes son. Som fyllde 19.

    Träffades dom 2019?
    ” my 19”

    Kan det vara så enkelt som att han fyllde den 19 mars?

    Jag tänker på filmen What’s your number. Tror att typ 19 var det magiska numret man inte fick passera om man ville bli gift. Eller om det var 20. Minns inte exakt.

    19 cm såklart. Grattis Johanna!

    Tänker att jag är så smart men att johanna lämnar ute en siffra för oss.
    1=A
    19=S
    HENNES KILLES INITIALER BORDE VARA 1/19
    annars säkert nåt med klockslag eller trappuppgång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.