The struggle is real x 4

Ibland går det bra. Ibland går det mindre bra.
Just nu går det lite mindre bra för fyra av våra influencers och jag tänkte rada upp dem här, utan inbördes ordning så kan ni roar er med att lista dem i den ordning ni tycker de ska vara.

Alexandra Nilsson tappade en av sina tandfasader under natten.

Sindy Niklasson satte sig på en nål på tunnelbanan.

Någon snodde Bianca Ingrossos resväska från Louis Vuitton på flygplatsen.

Denise Desmond är kvar på sjukhuset, dock av fortsatt oklar anledning.

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vissa säten är trasiga, det sticker upp skitvassa tunna metalltrådar ur dem, råkat ut för det par gånger.

      Tänkte också skriva det! Har råkat ut för samma sak och trodde det var en nål eller dylikt första gången… men det är bara att tyget på sätet är trasigt.

      Jag skulle inte ens tänka tanken på att åka till akuten eller behöva en spruta om jag stack mig på en nål på tunnelbanan. Jag kanske är lite naiv/okunnig?? Orolig nu för min obryddhet ?

        Tänkte samma sak!

    Tur för Sindy att det inte blev punka på implantaten då!

      Taskig kommentar faktiskt. Tänk hur illa det kan gå när folk gör sånna där grejer. Nästan fascinerande hur många riktigt sjuka typer det finns där ute.

        jo som de som lägger metall i köttbullar så att hundar ska äta dom

      Hon brukar väl inte direkt va så nogräknad iaf

      Själv trodde jag hennes otur va nån allergisk reaktion med svullna läppar… turns out att hon alltså ser ut sådär ?

        Precis vad jag också tänkte ?

    Hade aldrig vågat ha en LV-resväska av den anledningen. Ok som handbagage men en väska man måste lämna ifrån sig? Tusen procent stöldbegärlig ?

      Håller med, förstår inte varför man har en sån som check-in väska.

        För att fullända den där ”new money can’t buy class”-looken.

        Nej.. känns som man iaf får göra någon slags special incheckning på väskan om det finns sån. Så att den inte hamnar på vanliga bandet.
        Dock vet jag inte vart exakt Biancas väska försvann på flygplatsen.

      Är väskan konstaterad snodd eller kom den inte med planet?

    Clue News i Nyhetsmorgon var stelt…

    Strömstedt: Du har sagt att du vill bli mer nyhetsartad, vad är nyheten i detta som är viktigt att förmedla? (Bråket mellan Olof K och och Joakim Lundell)

    Piiiiin

      Sorry för OT

        Influencerrelaterad OT är ju ok 🙂
        Finns det ngt klipp på det hela?

          Jag kollade på hela programmet på TV4play, han är med typ 30 min in tror jag 😀

      Han skriver ju typ bara om Olof K och Joakim Lundin. Avföljde till slut för att han ärmar tråkig. Om han vill bli mer nyhetsinriktad och därmed mer seriös (?) så kanske han skulle börja med att byta namn. Vilken vuxen man kallar sig för Cluee ens? Låter som en trettonårig tjej ?

    Undrar om Biancas väska stals på Arlanda. Den är ju ganska unik, ingen vanlig LV, så intressant att se om den dyker upp i Stockholmsområdet. Om man har en så dyr väska borde man verkligen ha en airtag. Försäkring täcker säkert men tråkigt att bli av med en väska, som vad jag kan se, inte säljs längre (om det är den jag tänker på).

      tror bianca aprilskämtade

        Näe den storyn las upp igårkväll..

    Vem vågar lämna ifrån sig en LV-väska på flygplatsen?

      Tjejen som drar in flera miljoner om året.

    Undrar vad der är för bromsmediciner mot smitta? Vilken smitta? Aldrig hört talas om.

      Man kan ju smittas med alla möjliga saker från nålar, HIV bland annat, och vet man inte får man säkert någon form av brett täckande bromsmediciner. Bättre att va safe än sorry så att säga.

        Jag har självfallet hört talas om vilka smittor man kan få 🙂 Det är bromsmedicinen jag aldrig hört talas om. Har själv stuckit mig på nål i arbetet (kanyl på sjukhus) men inte fick jag någon bromsmedicin!

          Då har man väl haft koll på just den patienten som du har stuckit innan du stack dig själv? Alltså om hen haft en blodsmitta?

            Ja, men det ges även till personer utanför vården om det bedöms som hög risk för blodsmitta, som att man t ex stuckit sig på en kanyl på tunnelbanan.

      Hiv/aids, hepatit a b c

        Ja. Alltså smittor vet jag såklart vilka som finns. Men undrar vad det är för bromsmediciner som ges ut sådär bara för att man stuckit sig.

          Man kan snabbvaccinera för hepatit b

      Bromsmediciner finns, vet inte vad de heter men det sätts in vid risk för blodsmitta.

      Virushämmande. Fick det när jag klev på en kanyl (på gården till en förskola!).

        Det finns ju massor med olika sorters virushämmande. Stor skillnad på virus och virus.

      Hade ingen aning om det heller, så nu har jag lärt mig nåt nytt tack vare Sindy. Trodde jag nog aldrig skulle hända haha?

      Man får vaccin mot hepatit. Dock har ju de flesta redan detta som reser mycket.

    OT men är Henrietta Fromholtz den mest verklighetsfrånvända där är? Lägger upp ett hus för 17 miljoner som ”tips” för dom som vill bo i saltis OCH rusta upp ?

      Är det hon som ihop med syrran vann 500:- i Bytt är bytt? ?

        ?????????????

        Jag dör…. Menar du allvar???

    OT veeem är snubben som det snackas om i Sanning och Konsekvens podden?

      Vilken av dem haha

    Förstår inte hur så många vågar slipa bort sina egna tänder och sätta på dessa fasader, just pga detta. Känns ju rätt självklart att de inte kommer sitta för alltid utan kan lossna, precis som vanliga lagningar. Inte jättekul att behöva gå och fixa dem för ca 10 000 kr per tand när det händer. Finns ju ingen garanti för att man har råd att få dem fixade när man exempelvis blivit pensionär, mardröm att behöva gå runt med de där små piggarna som är kvar från de riktiga tänderna…

      Men är Alexandras fasader verkligen samma som den där metoden i Turkiet? Tyckte inte hennes originaltand såg lika liten ut som de såg ut..

        Nej hennes tänder är inte slipade, tunna skal på egna tänder. Verkar jättebra

          Tycker det ser ut som exakt den typen av piggar som bla Paow fick i Turkiet? Den är ju extremt mycket mindre och smalare än hennes andra tänder iaf så oavsett känns det inte som ett alternativ att gå tillbaka till sina naturliga efter det här

            Hon berättade på Tiktok att hon slog ut en framtand när hon fick ett epileptiskt anfall för 10 år sedan och eftersom hennes naturliga tänder är så små så var det väldigt svårt att laga och därför fick hon skalfasader.

              Har hon bara fått ett epileptiskt anfall? Jag har hört (har även en bekant) som inte får ta körkort för att han fått ett epileptiskt anfall när han var… tja, 17? Han har inget körkort fortfarande pga det.

      Det finns olika sorters, vissa fasader behöver man inte slipa ner tänderna för men de håller väl inte riktigt lika bra

      Det är för kronor man slipar ned tänderna.

      Nej, sen tycker jag de som gör detta låter annorlunda när de pratar, nästan så de läspar, alt alltid har en karamell i munnen när de pratar.

        Ja o saliven rinner… men kanske för att dom har för mycket fillers?

        Om dom gör det beror det på att dom inte gått till en bra tandläkare.
        Jag har två kronor på mina två övre framtänder pga att dom sprack pga skador.
        Det syns inte att jag har såna för dom är infärgade att se ut exakt som mina andra tänder och är en kopia storleksmässigt också. Hörs inget annorlunda när jag pratar heller och inte ens tandvårdspersonal ser att det är kronor vid första anblicken. Dom måste typ gräva vid tandköttet för att se kanten.
        Men alla influencers med taskigt gjorda kronor och fasader får folk att tro just det ni tror.

          Åh jag har funderat jättelänge på att sätta fasader på mina två övre framtänder! Får man fråga vad det kostade? Och vart gick du? ☺️

          Två tänder ger ju inte direkt nån påverkan, väldigt många som har en el två kronor i munnen. Det jag menar är när man gör fasader på hela tandraden uppe & nere framtill. Eftersom det blir mer tänder, (även om man slipar ner sina riktiga till små piggar, så blir ju fasaderna större än de man hade innan, pga man jämnar ut, så att tandraden blir rak osv.) så låter man annorlunda än tidigare, som om man ständigt har något i munnen när man pratar. En del får t.o.m ett lite annorlunda utseende på munnen, som ”puttas ut” lite, pga fasaderna.

    Läste ”fett oklar anledning” istället för fortsätt och skrattade till ?

    – Stockholm, det är för farligt för dig det. Det finns fullt med knarkare överallt som sticker folk i benet bara för att dom tycker det är kul, och sen skrattar dom elakt efteråt.

      Haha älskar Smala Sussie!

        Såå bra! Fick överkryssat betyg i tidningen när den hade premiär. Personligen tycker jag det är helt genial! Från början till slut!

    OT- Åååh, man bör egentligen inte ge honom uppmärksamhet alls, men att Pontus Rasmusson numer försöker provocera genom att leka problematisk, för att få publicitet, blir så tydligt med hans ”1a april-skämt”. Bild på ultraljud: Ni kan nu kalla mig för pappa! #omg #daddy #latinagirl

    I kommentarerna: ”Är mamman över 18?” P ”gissa 17 ggr”. ”Vilken latina har du träffat i Sverige?” P ”Sverige?”

    Är så trött på honom, men så länge man ger honom utrymme kommer han sitta kvar som en blodsugande igel. Usch.

      Och nu gav du honom ännu mer utrymme… ?‍♀️

        Tyckte inte jag gav honom så mkt utrymme när jag la det i en kommentar om något helt annat, och en händelse som jag hoppas ej får ett inlägg?‍♀️

    Tror hon har en video på Youtube där hon pratar om tänderna, men det är i alla fall inte samma typ sin paow gjort.

    Med tanke på vad Sindy sysslat med tidigare så lär väl inte bromsmediciner fungera på henne…. ?

    Får panikpåslag av tandfasader ? När jag går och lägger mig vill jag gärna känna att jag har min riktiga kropp, ansikte och tänder. Det räckte med att de opererade in ett rör i mitt öra, tänkte på det konstant, sedan borrade de upp bihålan på ena sidan av ansiktet. Detta var medicinskt och jag skulle aldrig i livet utsätta mig för det bara för att se snyggare ut. Alexandra är fantastisk tycker jag så ingen kritik mot henne utan bara jag som får stress när den egna kroppen inte finns kvar utan är ersatt av annat material.

    Är nog jobbskadad, känner alltid på säten innan jag sätter mig.
    Jobbar på säbo/äldreboende och där uppstår det ju olyckor ibland som ger våta sittplatser, har aldrig satt mig själv på sån plats men har kollegor som lyckats, så känner alltid så det inte är blött och då känner man ju även om nåt annat inte stämmer
    Har dock fått handen fuktig av vätska i kollektivtrafiken, men hellre det än rumpan
    Tur jag alltid har handsprit eller våtservetter med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.