Två nya serier med influencermedverkan

Snart är Hôtelle här! I ELLE:s helt nya intervjuserie checkar Helle Schunnesson in med influencern Sanna Guidetti, och de avhandlar allt från Sannas teorier om barn med beige leksaker till varför hon inte känner sig bekväm med att prata fritt i Sverige.
Sanna berättar även om sin komplicerade bakgrund, och delar med sig av ett hittills okänt familjedrama på hennes och Johns bröllop.
Hôtelle har premiär på elle.se torsdag den 6 april ⚡️

Elle har en ny intervjuserie, där Helle Schunnesson checkar in på hotell med olika kända personer, och i premiäravsnittet så medverkar ingen annan än Sanna Guidetti. 

Ett annat program är ”Badrumsskåpets hemligheter”, där skönhetsjournalisten Jessica Blockström kikar in i svenska kändisars badrumsskåp för att se vad de stolt har på hyllorna – och gömmer längst in i lådorna .
Enligt producenten Rebecka Cardholm för serien fick Blockström, som första mediateam någonsin, komma in i Johanna Lind Bagges slott på Ekerö och rota runt bland krämburkar, schampoflaskor och sminkprylar.
Vad tror ni om dessa två koncept?
Någonting som låter intressant och/eller som någonting ni vill kolla på?40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nej men snälla, badrumsskåpets hemligheter?! Låter som ett aprilskämt.

   Snark..

   Eller hur!

   Jag älskar sådant. Vad de har i necessären, väskan osv. Jag är alltid på jakt på bra produkter.

  Nu blev det nog lite knas

   Bloggen har buggat för mig hela morgonen, är det någonting som ser knas ut?

  Vet knappt vem människan är, känns sunt! ?

  Nej kommer inte titta.

  Tyckte Sanna var rätt skön tidigare men det hände något med henne och jag har avföljt. Hon blev plötsligt bara så fruktansvärt dryg.

   Ja eller hur? Ända sen dom flyttade hem till Sverige och hon började umgås med resten av flunsorna så har hon förändrats väldigt mycket.

   Jag tänkte lite samma häromdagen… Såg något foto på henne, Cass Klatzkow, Rosanna + några fler och de såg ut som ett gäng riktiga mean girls. Den bildanalysen behöver ju såklart inte stämma, men ja, den känslan fick jag (:

   Ja nånting hände där… hon fick hybris och ser sig själv som en cool girl som alla influencers vill umgås med och tycker är ”cool”. John är ju också ett dragplåster för varför alla vill umgås med henne tror jag…

   Tycker samma, började umgås och festa med resten av lilla innerklicken av influencers och blev helt förändrad. Hon brukade vara skön och annorlunda. Nu är hon precis som alla andra. Avföljde tyvärr efter att dom flyttade tillbaka till Sverige.

  ”som första mediateam någonsin” hahahaha

   Hahahahha jag fick googla vem tjejen var
   Hahaha asså LÄGG AV

  Gaaaaaaaaaaaah så fucking tråkigt? Vem är Sanna ens? Säg nåt vettigt hon bidrar till? Varför ska man följa henne?

   Ja du läser ju en blogg om influensers- som vi alla vet ägnar sig åt en sak. Vill du inte läsa/följa/bevaka tex Sanna kanske det finns någon trevlig bok du kan läsa istället för att komma med nedlåtande kommentarer här.
   Men vad vet jag 🙂

    Hahah ja va fan vet du!
    Här är man för att uttrycka åsikter och det är min ?

  Sistnämnda låter lite som hairtalkbyemelies senaste youtube-videos där hon varit hemma hos Sanna Guidetti och Petra Tungården.

   Det ska jag kolla på. Tack för tipset!

  Hudvård är ju bland det roligaste som finns så det är jag taggad på!

  Men vad lustigt, följer hairtalkbyemelie och hon har precis lanserat sin nya Youtube-serie ”I Badrumsskåpet”. Senaste avsnittet är med Petra Tungården. Vem var först? Låter som exakt likadan program.

   Tror det är snott av journalisten ovan. Ser hairtalkemelie lägga upp många reels som hon tagit från tiktok och låtsats är henne egna ideer

    Äntligen någon mer än jag som skriver detta! Känns också som att de flesta av hennes följare på riktigt tror varje idé är hennes egen, hon creddar aldrig någon och när folk ger henne komplimanger/beröm för idéerna skriver hon inte ens att hon hittat det på t.ex. TikTok

     100% så. Samma med recept. Hittade på Pinterest, annan blogg eller TikTok ?

   Blockström var först. Det är en produktion som har förberetts ett tag. Kul idé, tycker jag som gillar hudvård

  Fru Bagge verkar extremt charmig ?

  Ja den som kollar i andras badrumsskåp verkar kul. Gillar även städprogram. Så kul att någon får det fint som kanske samlar på saker för mycket eller vill inte städa pga tex depression.

  Jag skulle aldrig släppa in nån för att filma mitt badrumsskåp, utan att ha städat och rensat bort det privata först.
  Har ungdomsminnen från när vissa kompisar utan lov gått igenom mitt badrumsskåp. En tjej kom ut från badrummet efter att ha provat varje miniparfym jag hade där. Hon höll på i säkert en halvtimme minns jag.

   ? men hur vågar man??

  Jag är ingen språkpolis, men (?) varför gör de om franska ordet för hotel (hôtel) till ”hôtelle”? Vad är det jag missar? Aldrig hört talas om det

   Jag vet inte, men det kan (KAN) vara en ”rolig” pun på att det är Elle som gör den. HôtELLE alltså.

    Så måste det vara! Tack!

  Nej nu blev min kommentar borttagen. Trist. Detta är ju allmänt vedertaget att. Till och med Johns egna fans i AIK har hånat honom med detta när han inte presterat.

   Hånat han med vadå?

    Skrev här förut men Camcam raderade det. Finns på Flashback. Vågar inte skriva det igen.

   Jag tog också upp det tidigare mår det var ett inlägg om att Sanna var så familjär. Det beror väl på vem i familjen det gäller.

    Ja precis så. Och tror också det var därför det skar sig mellan Maja och Sanna. Att Maja tyckte de skulle steppa upp och ta ansvar, men att både John och Sanna vägrade

  Behöver vi verkligen fler poddar och idéer för sådana?
  Vem kan ha suttit och funderat ut vad som saknas på podd-marknaden? Oavsett vilka de var kan jag se framför mig hur de diskuterat och kommit fram till att ”jo – en där vi tittar in i folks badrumsskåp vore intressant! Där kan vi säkert få ihop minst en timme/vecka, med lite tur dubbelt avsnitt med bortklippta delar som en ”betalgrej” vid sidan om… Och om ett halvår kanske vi kan ha den live på en scen, ta betalt för att låta en publik komma och lyssna och då kan de ta med sig sina egna ”hemligheter” och diskutera med den de sitter bredvid… Och gästartister måste vi ha! Bagge och några hundar är ju givna! Och kanske någon fotbollsspelare i en lägre serie, mindre känd, och har vi riktigt bra siffror kanske till och med en känd fotbollsfru kan gästa! Annars tar vi in en politiker som är fotbollsintresserad OCH äger en hund OCH brukar kolla i folks badrumsskåp när de är hemma hos dem!!!
  Känns som om vi har något bra på G här nu…”

  Ja, något sådant måste de nog ha tänkt…
  En liten grupp på 4-5 personer som gjort detta förr…

  Jag tyckte det var ett bra avsnitt med Jessika och Johanna bagge. Kul att hon tar med en kändis som inte är kompis med alla influencers som ska framhäva deras kompisars sponsrade hudvård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.