Pernilla Wahlgrens sexavslöjande om Let’s Dance

Bildkälla: STELLA PICTURES

Att Pernilla Wahlgren begåvats med lite av ett filterlöst sätt att uttrycka sig är etablerat sedan länge, och här kommer ytterligare ett prov på det.
När hon och gänget bakom hennes show ”Hybris”  satt och snackade i ett avsnitt av Wahlgrens Värld, avslöjade hon att hon låg med två personer under sin säsong i Let’s Dance. Anledningen till det verkar ha varit att programmet kallas för ”skilsmässoprogrammet”, eftersom det ryktas om att många inleder relationer med varandra.
Pernilla tävlade i programmet 2012, och dansade då med Tobias Bader, som hon slutade på en sjundeplats med. Enligt Pernilla låg hon inte bara med sin danspartner under programmets gång, utan även med en av konkurrenterna – alltså en annan dansande kändis.

För tidningen Hänt berättade Tobias Bader att Pernilla inte kontaktat honom före avslöjandet, att det är en evighet sedan det skedde och att det inte är en särskilt stor grej för honom. 
Pernilla lillebror Linus chockas av sin systers avsaknad av filter och tycker att hon mer eller mindre  ”droppar en bomb” med sitt avslöjande.
Jag förvånas lite över hans reaktion. Pernilla verkar ju alltid ha varit mer eller mindre filterlös. Borde Linus inte ha vant sig vid det här laget, eller vänjer sig en bror aldrig vid en systers sexanekdoter?

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är den andre MS?

      Säkert!

      vem är det?

        Kalsongmodell

          Varit ihop med Pamela Andersson

      Ja, det har hon tidigare bekräftat.

    Tobias var alltså 26 år vid tidpunkten, lite sjukt eller haha

      Vadå lite sjukt eller? När man är 26 år är man vuxen

      Nej det är inte sjukt, inte som att han var tonåring ?

        Nej vet men menar att hon var 45 då. Min kille är 30 o hade han vart med någon kvinna som var 20 år äldre hade jag iaf blivit lite äcklad ? tycker detsamma åt båda hållen ska tilläggas.

          Du får jättegärna bada ligga med sådanna i din exakta ålder, men att äcklas av två vuxna människor som ligger med varandra trots åldersskillnad känns lite trångsynt

          Haha men gud, skulle du bli äcklad verkligen?? Jag hade tyckt det var underbart om jag visste att min kille är en sån som kan uppskatta en het kvinna i sina bästa år. Alltför många män verkar tycka att kvinnor är förbrukade vid 30+.

          Äcklad? För att ”gamla” människor sätter något slags avtryck på sina sexpartners…? Bara sluta.

            Sorry om jag upprörde någon men det är så jag känner, tycker 20 år är rätt stor åldersskillnad och har rätten att få tycka det. En 26årig kille anser jag vara rätt ung, en 45 årig kvinna skulle kunna vara hans mamma.

              En 26-årig kille är ”rätt ung” = kan inte ha s*x med någon som är lite äldre utan att det är ”äckligt” och något fuffens.
              Den 45-åriga kvinnan skulle kunna vara hans mamma = hon fick i så fall barn som 19-åring (= hon hade s*x som 18-åring: ungt!).
              Det är fortfarande den 26-åriga mannen som omyndigförklaras och anses ”ung”?

                Vad långt du drog det haha. Det är ju inte ATT han som 26-åring har sex. Poängen var ju att en 27-åring har sex med en 45-åring.

                Skulle dock hävda att det är åt andra hållet det är knasigt. Att en 45-åring vill ha sex med en 26-åring. Om det varit en man på 45 och en kvinna på 26 hade tongångarna varit desamma

                  Hmm åt ena hållet äckligt, åt andra hållet knasigt. Så äldre kvinma r alltså äckligare än äldre man som bara är knasigt. Jo jo, finns lite att jobba på för dej där. Ett tips, bry dej inte om andras ligg så länge det är i samförstånd.

                    Jag tror du missförstod kommentaren.

                      Ja, katarinaa, du missförstod nog. Det var inte jag som skrev att det var äckligt. Jag tycker inte att det är äckligt. Jag hävdade dock att det är knasigt att en 45-åring vill ha sex med en 26-åring. Oavsett vilket kön som är högst ålder. (Även om det kanske främst är det när mannen är äldre, pga diverse strukturer osv).

                  Jag tycker det är äckligt åt båda hållen, får väl förtydliga det ännu en gång eftersom alla verkar vilja dra egna slutsatser från min kommentar 🙂

          Men herregud alltså. Jag är 40 och det är så sjukt många otroligt snygga 26-åringar som jag matchar med på Tinder. Till och med relativt kända killar i den åldern har raggat på mig på Instagram. Jag har legat med flera 25-åringar. De är ju vuxna människor och inte små barn vi pratar om. Jag råkade dock ligga med en 01, och hans mamma var yngre än vad jag var. Där var det lite konstigt men ändock var han en vuxen man.

            Min lillebror är 01a, alltså 22 år. Hade rent ut sagt blivit förbannad om han låg med en 40-åring. Nån jäkla måtta får det väl vara, känns sjukt desperat av en 40 årig att ligga med en ung pojke?!

              Vad har du med din vuxna brors s*xliv att göra?

              DET om något är äckligt!

          Haha trist… Jag är 48 och har legat med enbart killar 29-35 de senaste 3 åren. för de är bäst i sängen. Och snyggast. Och uppskattar kvinnor som inte har massa komplex osv. Trist att du blir äcklad 😉

          Hej Jillr.
          Jag är 51 och min pojkvän 36. Vi har varit ihop i 6 år. Är vi äckliga?

      Framförallt hade han en sambo sen många år…

        I så fall kan jag tycka det är rätt åt honom, i vart fall om han hemlighöll det för sambon. ? Samma tjej som han är tillsammans med nu eller någon annan?

          nej, inte samma tjej

            Såg precis i kommentaren nedanför att det också tog slut i samma veva så kanske skedde det inte ens under tiden för förhållandet eller så kanske han var transparent om att det skett iaf.

              Dom gjorde slut pga otroheten.

      När jag ser sådana här kommentarer från en sannolikt 20-something, så önskar jag att jag kunde få vara med när hen blir 45 eller 50 och inser att även 50-åringar är sexuella varelser. Vore jävligt sköj att se skammen som sköljer över hen när hen tänker på sin omogna kommentar från 2023.

    Det märkte man när hon bloggade om sin danspartner på den tiden. Lade upp massa bilder när dom umgicks på fritiden. Hans förhållande tog väl slut i samma veva…

    Låg hon med Bengt Frithiofsson??

      ?

      ?

      Tror det.

        Mums!

      Om det var alla med alla så ja.

    Inte förvånad över att det liggs i lets dance.

    Inget särskilt chockerande, detta har hon dessutom avslöjat offentligt i tv för längesen, flera år sedan och många förstod nog redan då att hon legat med Tobbe eftersom de typ var ihop en tid. Den andre är Mr M.S. Däremot är det väldigt onödigt av Pernilla och Bianca att säga att ”alla ligger med alla i lets dance” för så är det ju inte riktigt, och det gör ju att det skapas osäkerhet och svartsjuka bland de deltagandes partners och många får inte vara med just för att vissa säger så.

      Är du delaktig i lets Dance?

        Nope. Vadå tror du på riktigt att alla ligger med alla i lets dance? Då tror du fel. En del blir ju förälskade förstås men långt ifrån alla, och jag tror inte folk ligger med varandra i danssalarna eller i soffan i gemensamma utrymmet som Bianca säger, kanske möjligtvis hänt någon gång men vad Bianca säger går inte att lita på å andra sidan. Efter fest eller krogen är mer troligt i så fall och det har ju hänt.

          Nej men var har du hört att så himla många inte får vara med i lets Dance för att Bianca och Pernilla säger att det ligga överallt haha

      Tror nog dom flesta fattar att inte varenda person i lets dance ligger med varandra. Och man har väl ett eget ansvar. Sjukt att förbjuda sin partner att vara med pga en sån sak, kan man inte lita på varandra så ska man nog inte vara ett par överhuvdtaget.

        Tycker inte det är sjukt alls att inte vilja att ens partner ska dansa intimt med en annan kvinna/man. Och på samma sätt inte sjukt alls att man avstår om ens partner inte känner sig bekväm med det. Har inget med brist på tillit att göra.

          Exakt vad har det att göra med om inte brist på tillit?

            Håller helt med. Det är i min bok något fel på tilliten i ett förhållande om man inte ”känner sig bekväm” med att ens partner tex.ställer upp i ett dansprogram och dansar med en annan partner. Varför liksom? Attraktion kan uppstå precis var som helst, vid kaffemaskinen på jobbet, eller i frisörstolen, skall man avstå även det då, för att partnern inte är bekväm med detta?

              Lite skillnad att ta på varandra och vara nära varandra flera timmar om dagen väl.

                Håller med dig. Varför ska man utsätta sig för frestelse?

                Ja, iofs, men du kan ju i många yrken jobba nära någon en hel dag. Om du tex.är massör, läkare osv.tar du ju i klienter hela dan, skulle ex.vis massörens då ev.partner känna sig obekväm med detta och deras proffesion? Min poäng är att attraktion kan uppstå var som helst och går man som partner runt och tänker på det, så är det nog förmodligen ett tillitsproblem. Tror att just för Lets dance, så hoppar en del över skaklarna, inte så mkt för dansen nödvändigtvis, utan för intensiteten och festerna efteråt. Som med de flesta jobb eg, man kanske arbetar intensivt, många timmar ihop, sen är det firmafest… och vad firmafester ofta kan leda till vet vi ju, speciellt om i dåligt förhållande till att börja med.

                  Tips: folk jobbar som dansare också.
                  Kropp blir ganska fort avdramatiserat.

              Jämför du Lets Dance med kaffemaskinen pä jobbet? Om min sambo hade spenderat 8 timmar om dagen vid kaffemaskinen på jobbet tillsammans med ek kvinnlig kollega som var klädd i någon liten tajt klänning som knappt dolde rumpan, där de höll varandra om midjan, stod tätt trycka mot varandra med sina kroppar och höll handen hade jag blivit jävligt svartsjuk kan jag säga! ?

                Du litar inte på din partner då alltså 😉 skämt å sido, håller med dig!!

                Ok. Men om din man arbetade som massör el gynekolog då? Att vara dansare är ju ett jobb,precis som massör, läkare osv.

                  En gynekolog ser väl ändå mest kön med diverse symptom? Undrar om hen går mest igång på svampinfektion eller förlossningsskador?

                    ? On a serious note, precis, gynekologen, likväl som läkare i allmänhet, massören och dansaren ser det hela utifrån sin yrkesroll! Därav mitt ifrågasättande kring varför man skulle känna sig obekväm med att ens partner ställde upp i ett dansprogram.

                  Fast ett besök hos gynekologen är ju inte en sexig eller sensuell situation? Att dansa är ju en aktivitet som kan vara både sexuell, sensuell eller romantisk. Varför tror du att folk dansar bröllopsdans? För att det är romantiskt. Varför dansar folk med sitt ragg på krogen? För att komma varandra nära.
                  För mig är att jämföra dans med ett gynekologbesök verkligen sjukt långsökt?

                    Hahah kanske vore något att leka gynbesök tillsammans tilltänkta sexpartners i stället för att dansa på krogen. Gärna i ett väl upplyst rum och man måste ligga på den obligatoriska sittbritsen med benen upp i vädret medan partnern tjatar om att man måste komma längre ner med rumpan så hen kan undersöka insidan med salladsbestick i rostfritt stål.

                    Det faktum att min poäng var att det är deras yrken och de flesta förmodligen är professionella nog att se det utifrån det perspektivet, verkar ha gått dig förbi..Jag tycker det är otroligt långsökt att tro, att det per automatik uppstår en ”sensuell situation” med en danslärare, dvs någon som arbetar som instruktör för dans, och att det då därför skulle kännas obekvämt om ens partner valde att vara med i ett dansprogram, vilket ämnet ifråga var här.

    Inte tänker väl hon på att de hon legat med inte vill att det ska bli offentligt, hon tar i ge hänsyn.
    Hon hat kritiserat Bianca för att hon pratar om sex för mycket.

    Ja herregud, inget jag hade velat pratat offentligt om men hon tycks sakna filter helt och hållet.

      Hon saknar ju inte bara filter. Hon saknar vett. Så här gör man inte.

        Exakt. Det är så omoget, pinsamt och totalt avsaknad av integritet så jag vet inte vad. En 55 årig kvinna sitter i ett tv program och berättar vilka hon legat med…Man skulle kunna tro hon gått i barndom, alt stannat i utvecklingen som tjugoåring. Dessutom tänker hon bara på sig själv som vanligt, och visar noll respekt för övriga inblandade

          55 going on 15… PWs intellektuella utveckling avstannade tydligen i den åldern, hon är för evigt en fnittrande liten fjortis.

            Som vill vara cool och leker att hon är i samma ålder som sin dotter och hennes polare där det snackas filterlöst om sexliv 24-7
            Patetisk och lika osäker som en fjortis! Hennes dotter upplevs som 1000 ggr mer livserfaren och mogen.

              Hennes dotter 1000 ggr mer mogen – du menar när B stod och tittade in genom P:s fönster, då de gjort slut och han hade en tjej över? ? Och allt annat hon gör. Nej, jag tycker inte hon är mogen för sin ålder.

                Bianca beter sig som en 12 åring. Snälla.

    Om man är en normalt funtad människa, som jag tror att Linus är, så blir man chockad av att någon talar om vem man har haft sex med, speciellt då denne är känd, och inte gett sitt ok. Även om det är ens syster med erkänd mundiarré så skakar man på huvudet och skäms.
    Det gör mig för*annad att Pernilla tar sig den friheten att hänga ut sin fd danspartner på löpsedlarna ang. detta.
    Pernilla och Bianca förstår verkligen aldrig att man inte måste berätta om allt.

      Får man fråga varför du satt en * i ordet förbannad? Ren nyfikenhet. 🙂

        Hahaha vet inte riktigt, tror det kändes lite ”mildare”. Fattar din fråga 🙂

    Varför ska man säga vilka man legat med? Integritet verkar inte förekomma.

      Varför inte?

        varför?
        Får det andra att må bra i Sverige av att veta att hon satt på 2 st i Lets dance?
        Fattar inte heller grejen.

        Om jag lägger ut på instagram en lista vem jag haft någon form av sexuellt umgänge med, HUR GYNNAR DET MIN OMGIVNING??????

          För det drabbar ju uppenbarligen Tobias och hans familj. Han har ju uppenbarligen barn. Kul för dem att höra att hans pappa legat med Pernilla Wahlgren.

            Ja, de flest barn har väl ett begränsat intresse för sina föräldrars s*xliv, naturligt nog. Men tror du på riktigt att en fyraåring bryr sig vem pappa hade sig med sju år före hen blev född? Och vilka barn i förskoleålder idag vet vem PW är, och varför skulle det spela roll?

            Fast det drabbar väl inte honom eller hans familj, han bryr sig nog inte om det och barnen tycker nog snarare det är kul att pappa känner Pernilla Wahlgren i så fall.

              VILKA fyraåringar bryr sig om PW?
              Vem av folk som är 50 år äldre än dig själv kände du till och hade tyckt ”var lite kul om pappa känner” när du var 4-6 år?

          Om du visste hur många 26-åriga killar det finns som inget hellre vill och önskar att dom blev ordentligt påsatta av en något äldre och attraktiv kvinna!

            Inte åldern det handlar om i denna slingan av kommentarer.
            Vi pratar att man inte måste berätta för heöa världen vem man har sex med.Och att jag som dotter inte velat VETA VEM min mamma haft sex med.
            Jag skiter i åldern o vad ev vissa män/unga killar vill. Det bekommer inte mig sålänge inte de är minderåriga.

    Läs öppet spår från igår

    Kul för Tobbes sambo och mamma till deras två barn

      Exakt vad jag tänkte. Så oschysst att outa honom på det sättet.

        Det är så märkligt, varför fattar hon inte det?

      Om de var tillsammans under tiden så är det ju han som varit otrogen. Om de inte var det, så finns det väl ingenting för henne att vara upprörd över?

      Med det sagt – fortfarnade gränslöst att prata offentligt om vilka man har legat med. Men förstår inte varför det berör sambon om det inte handlar om otrohet, och är så fallet så är det ju hans ansvar.

      Fast hon förstår väl att han legat med andra innan han träffade henne, de var ju inte ihop då. Han var ju singel då och umgicks med Pernilla då.

        Nej, han var inte singel då…

        Ändå inte kul för honom och hans familj att det sår i alla tidningar 10 år senare att ”Pernilla hade sex med xxx”

          Är folk så här känsliga för sina partners tidigare sexliv? Jag hade inte brytt mig det minsta om det stod på löpsedlar att min man hade legat med någon kändis för tio år sedan (alltså fem år innan vi träffades). Hade på min höjd blivit lite chockad att se hans namn i sammanhanget, om jag inte redan vetat om det.

      Men herregud, det var ju före hennes tid, de kände knappt varandra då. Danielle vet kanske redan om det också,

      Men herre gud, är ju flera år seda . Tror knappast hon bryr sig. Hon har väl förhoppningsvis legat med ngn innan honom hon med hahaha

    Vad är det med Pernilla som tror att allt ska ut publikt? Tycker synd om hennes fd danspartner som ofrivilligt också hamnar på löp och allas läppar. Shame on you Pernilla som inte tar hänsyn till andras integritet.

      Haha, jag är rätt säker på att Tobbe bryr sig noll om det, han har fru och barn nu och en dansskola som bara mår bra av att hamna på löpet. Kanske hade varit en sak om vi hade bott i någon frikyrklig småstad i USA, då hade folk kanske höjt på ögonbrynen, men i Sverige är det snarare en fjäder i hatten

    Snacka om att inte ha någon integritet. Usch.

    Haha var en som skrev i ett annat inlägg här ang Wahlgren/Ingrosso att Pernilla är så pryd när jag hävdade motsasten att både mor och dotter älskar att avslöja/prata sex.
    VARFÖR ska man ens berätta för hela Sverige vem man legat med?
    Och nu var det förvisso ingen big deal för denne Tobias MEN det kunde ju varit så att det skapade problem av någon anledning för honom eller familj.

    Vi har fattat att ni älskar att prata sex och gärna framhäva hur eftertraktade ni är osv.
    Tycker det blir så flamsigt och överdrivet.
    Snart ska det väl berättas vilken ställning också osv.
    Dottern har ju redan berättat att hon gillar omskurna killar bäst fördet känns fräschare.
    Hade en kille sagt att han gillade ett visst underliv ( typ rakat ) så hade hela feministSverige gått bananas på internet och börjat babbla

      Så tröttsamt att dra ”en man hade aldrig kommit undan med det här”-kortet. Som om män inte pratar om, och alltid har pratat om, kvinnor på det här sättet. B och P är gränslösa och det är givetvis inte okej att sexualisera individer åt något håll, men narrativet att kvinnor på något sätt skulle vara fredade från att sexualiseras därför att samhället aldrig hade accepterat det är så märkligt.

        och direkt kom kommentaren att inte dra det kortet…

      Visste typ knappt att det fanns omskurna ? i Sverige, men det gör det ju så klart. Tänkte skriva ”jag har aldrig sett någon” men jag har i ärlighetens namn inte sett så värst många, så det säger ju ingenting.

        Judar finns i Sverige också. Men jmf med USA där ”alla” är skurna är det ovanligt här. Hur som helst totalt tondövt och problematisk av Bianca att säga att hon bara ligger med omskurna pga att naturliga är så ofräscha och äckliga. Hon och Pernilla verkar komma undan med vad som helst.

          Nu är det ju inte bara judar som är omskurna utan också muslimer, kristna, fan och hans moster.

          Ingen kritik mot din kommentar utan bara ett litet tillägg, mvh en som trodde att vara judar var det tills jag fick ett aktivt sexliv

            Min ena son är omskuren pga medicinska skäl. Många barn som gör det av medicinska skäl som är svenskar.

    All respekt för Pernilla jobbmässigt, dvs hur hon har försörjt sina barn och jobbat jäkligt hårt. Däremot noll respekt för detta, respektlöst mot Tobias och hela Let´s Dancekonceptet, (what happens i träningslokalen stays in träningslokalen, typ).
    Så barnsligt och omoget och sedan detta evinnerliga fnittrande på det…..

      Äsch vad larvigt. Detta hände för länge sedan. Tycker det är härligt dom hade en romans. ?

        Det är väl ingen här som har något emot att dom hade en ”romans”, det handlar om att Pernilla berättar för hela Sverige att hon har haft sex med honom. Varför? Något är fel om ingenting kan vara privat. Han är också en offentlig person.

    Rätt sjukt ändå att man inte kan dansa med någon utan att bli attraherad, om det nu är så att ”alla” ligger runt ochkraschar förhållande i Lets dance. JAg tänder inte/vill inte ha sex med någon bara för att man kör en intim dans och spenderar träningstid ihop… Fine om man är singel o sugen men dom som inte är det måste ju ha det jävligt dåligt hemma eller ha lätt för att vara otrogen.
    Jobbar mkt o nära motsatta könet på jobb. Inte fan ligger vi runt för det.
    Så de som har en ”svag” partner io kändisSverige är mitt tips och råd: FÖRBJUD PARTNER ATT VARA MED I LETS DANCE DÅ

      Tror du inte det handlar lite om att de rasar i vikt och bygger upp kroppen då? Att man känner sig stark och snygg och får en nytändning så att säga i kombination med intima danspass som varar timmar varje dag.

    jag hade inte velat veta vem min mamma legat med under åren
    att hon haft sex fattar jag ju men det räcker så, namn är helt för mkt info

      Jag vill veta vem din mamma legat med

    Personligen tycker jag att det är lite konstigt att dra upp gamla ligg från 2012. Extra mycket när båda har ny partner och ett annat liv typ.

    I och med att Pernilla inte är vem som helst utan en offentlig person tycker jag det var onödigt att outa att hon legat med Tobias utan att höra om det var okej för honom.

    Mest av respekt. Hans fru kanske inte vet om att han haft sex med en danspartner i Lets Dance som ändå är hans arbete.

    Jätteofräscht. Vem vill höra om vilka som legat eller inte legat? Så himla gränslöst. Låt privata saker förbli privata.

    Det där va la inget o höja på ögonbrynen för, som Bianca skulle sagt.

      Ja och dom ögonbrynen är ju fan höjda…

    Men gud låt en kvinna leva.

      Håller med dig helt! Det är väl inte något konstigt alls? En av dem vanligaste sexuella fantasierna är ju att ligga med någon där åldersskillnaden är stor. Håller ni inte med kan ni ju bara läsa på om sexdrömmar och fantasier själva: https://passionerad.se/sexuella-fantasier/

      Tror både att han och hon gick igång på att det var ett åldersgap mellan dem. Jag är inte heller ett dugg förvånad. Tänk om du själv var sådär pass nära någon både fysiskt och själsligt under så många veckor. Sannolikheten att det hettar till är rätt stor…! Låt dem leva, låt dem njuta!

    ???

    Tänker på när My kände sig manad att avslöja systrarna Graafs heta natt med Maggans dansman. Inte så konstigt att vänner ständigt flyr.

      Det var väl mer att systern låg med….

        Ja, hur kan man överhuvudtaget hamna i en sån osmaklig situation.

    Ingen stor grej säger Tobias. Fråga vad hans dåvarande sambo tyckte. Eller nämnde han inte att han var otrogen mot någon då?

    Blä, jag trodde att han var supergay.

      Det är inte Tobias Karlsson du tänker på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.