Biancas rump-förklaring

Bianca Ingrosso om ryktena om att hon skulle gjort eller fyllt sin röv på konstgjord väg. Hon säger i sin video att hon ”bygger muskler som en galning, främst på armar, framsida lår och rumpa” och att det är anledningen till den nya rumpans utseende.
? Edit. Jag tog bort den sista biten om armmuskler som tidigare stod här. Den var överflödig.

 

138 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Man ser tydligt att hon ljuger i videon.

   Ja typ på hennes armar.

    Det med.

   Ja, var är arm-musklerna?

   Jag insåg en sak om Bianca häromdagen, kanske väldigt naivt av mig att tro något annat. Jag gick förbi henne på stan när hon filmade sin dansvideo och det gick en tjej bredvid och filmade väldigt avsiktligt. Det var tydligt att de filmade ett inslag till en vlogg, en reel eller TikTok. Efter att många hade kommenterat att det var ”cringe” att be någon filma henne sådär så försvarade hon sig med att hon aldrig skulle göra så utan hon var inne i sin värld där hon helt naturligt dansar fram på gatorna och någon hade bara passat på att filma henne. Det gick då upp för mig att allt hon gör, inklusive ingrepp och lögner, är del av en noggrann strategi som all omkring henne är med på. Det är så de tjänar pengar och det slog mig att hela den här personan är en genomtänkt PR-strategi – lite som den image man försökte skapa med gamla Hollywoodaktriser. Jag tror hon trivs med det och de möjligheter det ger henne att tjäna enormt mycket pengar. Det var min teori 🙂

    Wow originell teori där! Att ingen tänkt på det förut

     Jag menar även att ingreppen är planerade och kanske till och med begärda av teamet runt omkring henne. Men tack för härlig ton.

    Precis så fungerar det. Det gäller ju inte bara Bianca utan alla Influensers.

     Sluta tramsa Ulrica. Du förstår ju att hon försöker beskriva lite mer än en ”vanlig” influenser-strategi.

  usch så tydligt att tjejerna bakom smygfotar bianca

   Skulle knappast kalla det smygfota.

   De smyger ju inte ens. Skulle säga att de bakom fotar henne. Vilket hon säkert är van med också.

   Är det inte roligare att fråga om en bild istället för att ha en bild på hennes rygg? Är väl roligare att ha ett foto med personen.

   Det är sååå äckligt. En av mina bästa vänner är en mikroinfluencer. I somras gick vi runt i en park, blev förföljda av några tjejer (vi testade dom genom att gå där ingen går, de följde efter). Tillslut bad de om bild och blev nekade eftersom de så tydligt följt efter, istället för att bara fråga om en bild. Det är sååå creepy ?

    Va?

  Jag ser inga muskler på den kvinnan, speciellt inte på armarna.

   Det man ser är ju imponerande små muskler för någon som tränar aktivt och har väldigt låg fettprocent??

    Kanske för att det inte finns någon energi att bygga de där musklerna av? Om du ska bygga muskler på energiunderskott behöver du verkligen veta vad du håller på med. Annars är träning som bekant nedbrytande…

     Jo, jag vet.

  Är nog många som skulle vilja testa samma mat och träningsschema om det får musklerna att växa så perfekt på ett ställe på kroppen men inte på andra.

  Är hennes röv verkligen så intressant att det behövs ytterligare ett inlägg?

   Inte röven men lögnen.

   Flera säger ju det här gång på gång på gång: det handlar om att hon ljuger, inte om hennes rumpas utseende.

   Oj vilken osmaklig kommentar!

   Från en som blev mobbad för sin stora röv hela skolgången: Håll snattran <3

    Snowflakes.

     Väx upp, var trevlig och använd språket för att uttrycka dig utan att trycka till andra.

  Man förstår ju på något vis att unga tjejer mår dåligt, nu när en som passerat 40 gör flera inlägg om Biancas kropp. Hemskt.

   En fråga, hur gammal är du? Gissar på 20-årsåldern för då har man en uppfattning om att 40 är galet gammalt.
   Det här handlar om hennes lögner, inte om kritik av hennes kropp. Hon visar konstant vad hon äter under en dag och på den kosten kan man inte bygga muskler på det där sättet. Särskilt inte utan att lårmusklerna blir större i takt med rumpan.

    En ”lögn” som vi inte vet om det är en lögn och resultatet blir att alla sitter och analyserar hennes kropp, pratar om hur varje del av den ser ut med rätt hånande ton. Jag är helt med på att influencers är med och bidrar till ett skadligt skönhetsideal som gör att speciellt unga tjejer mår dåligt men jag tror de flesta som deltar i den här diskussionen mer är pigg på att klanka ner på Bianca än att hitta någon lösning på ett problem som är betydligt större än henne.

     Alla vi som tränar mycket vet först och främst att det inte går att ”bygga muskler som en galning” på kort tid. Inte heller går det att träna ben och bara få muskler på framsida lår och rumpa.

      Nu är det ju inte som att hon gått från pinnig till bodybuilder så ”bygga muskler som en galning” i det här sammanhanget ska nog tolkas mer som ”jag ser skillnad rätt fort när jag tränar”. Vilket många gör, speciellt när man går från 0 träning till att träna rätt ambitiöst och har tacksam genetik. Så vi vet helt enkelt inte. Hon kan ha opererat sig, hon kanske inte gjort det och spelar man tvärsäker är det bara för att få klaga på henne.

       Man kan absolut känna sig fastare och starkare i kroppen snabbt om man tränar. Men att bygga så stora muskelgrupper så att det faktiskt syns för andra, tar väldigt lång tid och ett kaloriöverskott. Man kan inte bygga bara rumpan heller, utan att låren byggs samtidigt. Många som har ätstörningar vill inte ha större lår. Personligen tycker jag att det är riktigt snyggt med synligt tränade lår och armar på kvinnor…

       fast jo, vissa av oss vet faktiskt exakt hur hon fått den på konstgjord väg.

        Folk (som påstår att de har insyn) hävdar att hela trion Alice, Bianca och Lovisa gjort bbl?

        Frågan är om det ens finns svenska ”kommersiella” influencers som inte gjort om sig på konstgjord väg.

      Tack Ulrica!!

      Att bygga muskler går inte på några månader och kroppen behöver energi i form av bla protein/aminosyror för att bygga! Att stå på gåband 3 h/dag bygger inga muskler! Likväl att forma en stor rumpa (syftar glut max) byggs via extension vilket också bygger hamstring!! Att ha smala hamstrings och quadriceps med en gigantisk gluteus max/med/mi är alltså ytterst osannolik. Tack för mig (snälla, kan ni ta bort mod?)

    Stod inte något om att 40 var galet gammalt. Tolkade det mer som att man borde veta bättre då.

     Man vet bättre hur man ser skillnad på lögn och sanning.

     Det är ett jäkla tjat om att ”äldre (=vuxna)” kvinnor är så bittra så vi måste trycka ner de vi uppfattar som unga och vackra. Eller så är det så att erfarenhet lärt oss vissa saker om livet? Att ungdomen är för kort för att lägga ner på att försöka efterlikna människor som inte ens själva kan se ut som de gör utan att ta hjälp av ingrepp och filter. Det kommer bara att få dig att må dåligt och i värsta fall skapa komplex för livet. Och livet är ärligt talat för kort för att fundera på om ens bak är för stor/liten, om läpparna är moderiktigt fylliga osv. Sånt förstår man bättre när man är 40-50 år, och det gör ont att se unga lägga ner tid på att försöka uppnå ouppnåeliga ideal som deras idoler säger att de uppnår ”naturligt”, istället för att njuta av livet och lägga ner tid på sånt som får en att må bra istället. Bianca får ha vilken bak hon vill men hon behöver inte ljuga om hur hon har fått den.

    Tack jag är 37 🙂 Därav tycker jag att en som är i ”min ålder” faktiskt får tänka till lite.

  Haha stackars B som jämt måste demetera alla ingrepp hon gjort/gör

  Att Bianca kommer underdriva, överdriva, ljuga, tala sanning och allt där i mellan om sin kropp är inte konstigt med tanke på hennes sjukdom. Hon HAR en skev syn på sin kropp och är öppen med det. Hon är även öppen med hur kommenterar påverkat henne. Istället för att konstant gå på henne kanske ett inlägg om grundproblemet vore bättre. Hon är också offer för vår tids skeva ideal. Varför känner en av de populäraste och rikaste unga tjejerna i landet att hon inte duger? Här har vi en tjej som skulle kunna posta en bild med bajsblöja på huvudet och ändå få massa kommentarer om hur fin hon är från följare, ändå känner hon att hon inte duger. Det är sorgligt och jag tycker uppriktigt synd om henne. Hon var fin från början, hon är fin nu med.

   Jag håller verkligen med dig i sak! Hon är absolut offer för vår tids skeva ideal. Där kvinnans ideal ständigt ändras och vi då måste ändras med dessa ideal för att passa in. Man ska vara smal, men ändå tränad, ha en stor röv och bröst, men vara smal. Se ung och fräsch ut, men man får inte fixa för mycket med sig själv. Man ska se naturlig ut, men samtidigt göra alla ingrepp som inte är ”naturliga”. Man ska ”embrace the greys”, men inte naturligt grått, utan färgat grått. Man ska vara gravid, men bara ha en liten bula på magen. Viktigt att träna och vara smal även fast man är gravid. Man ska föda barn och sen ”komma i form” ganska snabbt helst. Få ”tillbaka sin kropp”.
   Finns så mycket vi måste göra hela tiden och nu svävar jag iväg.
   Men såhär: Med vissa yrken tillkommer vissa ansvar som ingår i yrket. En polis kan inte vägra att bära vapen tex eftersom det kan ingå i jobbet. En sjuksköterska kan inte vägra att dela ut läkemedel, en barnmorska kan inte vägra att delta under praktik på en abortmottagning osv. Väldigt generaliserat. Att vara influenser är ju numera ett yrke. Problemet är att Bianca som privatperson med ätstörningar och personlig problematik blandas ihop med yrkespersonen Bianca. Yrkespersonen Bianca kan absolut kritiseras eftersom att en flunsas jobb ÄR att influera och påverka och marknadsföra sig själva och andra.
   Bianca som privatperson däremot borde ta hand om sig och känns absolut tråkigt att hon mår dåligt av den kritiken hon får och av idealet som råder. Som även påverkar henne. Tyvärr har man ju dock ett ansvar gentemot andra personer när man har den stora plattformen som hon har.

    Håller i mycket. Men Bianca med så många unga följare borde inte bygga på den skeva uppfattningen om hur man ska se ut Hon har tyvärr snart en överläpp
    som når upp till näsan. Hon har Anna Ankas HÅRDA drag i ansiktet och ser tyvärr inte ut som sig själv längre. Hon har bröstimplantat som ser ut som hårda tennisbollar ( fast kanske aningen större) Hon HAR gjort nåt med rumpan. Det är jag övertygad om. Hon är, trots sina ätstörningar en skev bild av hur vi ska vara föredömen för våra unga flickor / kvinnor. Hon är sjuk, men det är inte en förklaring till att förvandla sig själv helt och hållet.
    Se till att hon får hjälp, se till att hon slutar ljuga och istället är ärlig om
    sina ingrepp. Försök få henne att förstå att hon duger. Vi duger.
    Men med en mor som har ”hybris” är det kanske inte så lätt få hjälp den vägen men jag skulle i alla fall FÖRSÖKA prata och leda till hjälp om det vore min dotter.
    Hon duger ! Hon måste inte bevisa nåt för vare sig själv eller andra.
    Var ärlig Bianca, kom inte med mer hittepå nu.
    Take care

  men hur vet du att hon ljuger? Har du varit med henne på en klinik? Varför skulle Bianca ljuga om det här när hon är helt öppen med sina andra ingrepp? Det är så många frågetecken men det är viktigare att få göra ett inlägg som lockar kommentarer och läsare.

   Det är väl ingenting i inlägget som påstår att hon ljuger eller talar sanning?
   Det är ju bara en repost på Biancas svar ang. Kommentarerna kring det.
   Sen får alla bilda sin egen uppfattning om det hon säger, om man känner att man vill lägga energi på det.

   Var påstår jag att hon ljuger?

    Ja det gjorde du på ditt ig inlägg igår. Det räcker väl eller?!

     Nej, det gjorde jag inte. Jag raljerade en smula över Biancas uttalande om att hon så lätt bygger muskler på armarna, när hon inte direkt varit känd för sina armmuskler…

      Om vi nu ska kommentera kvinnors kroppar/utseende så kan vi ju ta en titt på dig. Börja med att göra något åt din fula höga panna. Obs! Raljerar lite bara.

       Exakt vad gör man åt en panna. Träna den som en galning? Skära bort den? Lägga in implantat?

       Jag vet inte.

        Går säkert att fixa på nåt sätt. Som med allt annat.

         Ta på sig en Teresa Giudiceperuk kan ju funka.

        Hårtransplantation.

         Du får lyssna på podden! Jag och Quetzala raggar spons på just det! ???

       Ganska knäpp jämförelse. Kände du dig lite gladare nu när du fick vara elak?

        Inte jämfört något elak?? Raljerade lite bara.

         Varför? Jo för att du ville göra ”som Camilla”. Det är inte samma sak 🙂 Gör om och gör rätt. Du går till personangrepp. Camilla ifrågasätter en influenser med 1.3 miljoner följare som påstår att hon tränar armar
         och rumpa och därför nu fått en väldigt fyllig bak.

         11.38 Ta reda på vad raljera betyder. Du visar mest hur korkad du är. Det du sysslar med är personangrepp.

       Utseende kan man göra något åt, men inte svagbegåvning 11:33?

       Höga pannor kanske inte passar in i nutida skönhetsnormer men det är i grunden ett stiligt och aristokratiskt drag.

        Exakt!
        Jag är precis lika ståtlig som THK. ?‍⬛?‍⬛

   Om man kan något alls om träning och om vad som krävs för att bygga så stora muskelgrupper, så vet man att hon ljuger.
   Om hon vill ljuga är ju helt upp till henne, men ljuga gör hon :).

    Kanske hon menar att hon håller på att träna som en galning. Alltså aktiviteten, inte resultatet.

     Hon säger ju i klippet att hon byggt sin rumpa? Inte gjort implantat.

   Jag insåg en sak om Bianca häromdagen, kanske väldigt naivt av mig att tro något annat. Jag gick förbi henne på stan när hon filmade sin dansvideo och det gick en tjej bredvid och filmade väldigt avsiktligt. Det var tydligt att de filmade ett inslag till en vlogg, en reel eller TikTok. Efter att många hade kommenterat att det var ”cringe” att be någon filma henne sådär så försvarade hon sig med att hon aldrig skulle göra så utan hon var inne i sin värld där hon helt naturligt dansar fram på gatorna och någon hade bara passat på att filma henne. Det gick då upp för mig att allt hon gör, inklusive ingrepp och lögner, är del av en noggrann strategi som all omkring henne är med på. Det är så de tjänar pengar och det slog mig att hela den här personan är en genomtänkt PR-strategi – lite som den image man försökte skapa med gamla Hollywoodaktriser. Jag tror hon trivs med det och de möjligheter det ger henne att tjäna enormt mycket pengar. Det var min teori 🙂

   Bianca är öppen med ingrepp först när det inte går att förneka dem längre.

   Dock finns ju såklart andra influencers som ALDRIG skulle erkänna något!

  Vilken rumpa som helst kan ju se klotrund ut fotad i rätt vinkel och rätt posering! Det är därför alla fotar sina rumpor ur en speciell vinkel, poserande på speciella sätt. Ser B:s rumpa lika rund ut på film, där hon går omkring utan att posera? Där jag sett henne ser hon helt vanlig ut – välformad men inte som nån med implantat.

  För att träna upp en rumpa till klotform (utan stort genetiskt försprång) krävs extremt med långvarig träning!

   Jag håller med – poser, kläder och filter kan ge intryck av en jättestor rumpa trots att den egentligen är ganska liten. Det är samma grej som när flunsorna poserar med benen lite korsade när de står upp, något man kan se tillbaks på redan när Marilyn Monroe poserade, hon ville ge intrycket av långa ben då hon var relativt kort…

    Hon var dock inte kort utan nästan 1,70? Normallängd och till och med längre än det amerikanska genomsnittet.

   Ja eftersom just rumpan är kroppens största muskel är det hårt arbete (och mycket mat) som gäller.

    Ja, man behöver vara beredd på att gå upp i vikt och öka intaget av mat (protein) om man ska bygga rumpa. Låren kommer också med på köpet 🙂

     Det är ju därför såna som Paow gör BBL/fillers i rumpan. De vill ha slanka långa ben och sedan en jätterumpa på det. Stora lår = ”maskulint” och inte eftersträvansvärt inom rådande skönhetsideal. Därför ser vissa en fara i att påstå att man har tränat sig till en stor rumpa men fortsatt är väldigt tanig på resten av kroppen…

      Hon ser inte klok ut hon skulle skippat o fixa baken, passar inte resten av kroppen

       Svar till M, känner du dig bättre nu efter sagt att hon inte ser klok ut ? Så otroligt onödig kommentar till någon man inte känner

        Ja mycket bättre.

  Tänk er ett inlägg med en överviktig kroppspositiv influencer där BB ifrågasattes om hon verkligen äter nyttigt och går på gym som vi kunnat se i hens instaflöde. Kanske ngt inlägg om där vi diskuterar att hen inte rört sig alls i Malibu utan bara ätit donouts och druckit alkohol. Under diskuterar vi kalorier och vilken typ av förebild hen är….

   *ifrågasätter

   För det första så finns det ju inget ifrågasättande i inlägget, bara en repost på vad som sagts av Bianca själv. För det andra så är det väl inga som blir ifrågasatta och anklagas för osunda ideal i detta kommentarsfältet så mycket som överviktiga. Eller förresten, överviktiga ifrågasätts inte ens, folk tar för givet att dom typ lever på donuts och är allmänt ohälsosamma enbart baserat på deras kroppar.

    Inlägget från när ngn var på hike i Malibu refererade jag till.
    Nu är det pk att hylla de med övervikt som skiter i kost och träning och dissa de som är smala och tränar.

    Om du läser på insta så ifrågasätter BB Biancas träning och dissar hennes armar. Inre ok.

     Och om du ser på inlägget som du kommenterar där länken till insta finns ser du att Camcam har backat pp den formuleringen.

      Ja, det var onödigt. Bilderna får tala för sig själva.

  Yeah, sure…

  Vad härligt att vara henne ändå? Hennes kropp är ju grym på allt! Kan springa milen utan att bli trött, hon hade lätt kunnat springa 2 mil bara sådär utan att ha varit en person som springer innan! UTAN att svettas ska tilläggas, samt att kroppen skapar muskler såå enkelt utan minsta ansträngning ? Avis!

   Och att rumpan blir perfekt och rund utan att låren växer! ? Samt äta pasta, pizza, godis osv och ändå hållas så trots att hon tidigare inte tränat!

    Tycker det är så kul att så många inte fattar att det är omöjligt att träna och BYGGA röven utan att träna och samtidigt bygga låren.
    Och att folk tror att man bygger en stor röv av löpträning… my god..

     Mm precis, det enda hon gör verkar ju vara att löpa? Det bygger ingen rumpa direkt

      Nej det bygger absolut inte rumpa. Absolut kan man bli ”fastare”. Men volym bygger man ju bara med riktigt tunga vikter och med ett överskott av mat.

    Lägg därtill endast 4-5 h sömn, alkohol och resande. Absolut bästa förutsättningarna för att bygga kroppens största muskel.

  Det finns absolut ingen människa på denna jord som kan BYGGA muskler på så stora muskelgrupper, på så kort tid, med ett underskott av mat. För att bygga muskler, behövs hård träning, tunga och få reps nära failure och en god kosthållning, gärna med 2 gram protein/kg kroppsvikt. Det tar lång tid att bygga upp sätesmusklerna, även för vana atleter och kroppsbyggare.
  Så nej Bianca. Du har inte tränat upp din röv.

   Nej men man kan trixa med vinklar osv när man fotar.

    Nu var det väl ändå inte det inlägget handlar om? Hon påstår ju att hon tränar sina armar och rumpa och att det är därför hennes rumpa är större. Allt är mindre på henne förutom rumpan och brösten. Räkna ut resten själv…
    Det är verkligen helt upp till henne om hon vill fylla röven, brösten och hela nyllet med olika preparat, men tycker inte man ska ljuga om det för så många unga följare.

     Fast jag håller ju med om att hon inte tränat sig till den. Men det betyder inte att det enda andra alternativet är ingrepp. det var min poäng här, inget annat.

      Jag förstod det. Men nu säger ju Bianca i sin video att hon tränat sin rumpa större. Inte genom ingrepp. Hade det varit vinkel osv hade hon kanske bara sagt ”nej jag bara posar så, den är lika stor som innan”. Om du förstår hur jag menar 🙂

  Men snälla – nej Bianca behöver inte förklara sin röv! Hon behöver inte förklara varför hon ljuger heller! Låt människan va i fred!

   Det är ju verkligen förtroendeingivande att hela tiden ljuga. Säg sanningen eller säg inget alls

    Precis! Bara säg inget alls… blir så löjligt. Hon skulle lika gärna kunna säga ”Nej jag har aldrig gjort fillers i hela nyllet”. Det är lika rimligt.

     Hur låter det när influensers inte säger något alls om hur deras kroppar förändrats?

      Hellre det än att ljuga. Helst sanningen såklart…

   Så det är helt ok att ljuga om sitt helt omgjorda utseende när man har 1,3 miljoner följare varav dom flesta är unga tjejer? Förlåt, men fattar inte. Perfekt argument, jag behöver inte förklara något, inte ens när jag ljuger

  Hoppas alla som frenetiskt försöker träna baken isolerat för att endast få muskler där snabbt inser att det inte fungerar så.
  Om du inte är ett unikum…

  Tycker det är positivt den här trenden med rumpmuskler, har aldrig under mina 30 år som slentriantränare sett så många benmaskiner konstant upptagna. OBS jag är inte ironiskt.

  Men som sagt, att inte få muskler på benen när rumpan ökar i omfång är inte rimligt.
  Det är också svårt att träna på ett stort underskott utan att öka proteinmängden markant vilket jag också hoppas alla unga tjejer förstår så de inte blir besvikna.

  Bygg- ät och njut av en stark kropp!!!

   Verkligen! Heja heja alla tjejer som tränar och lyfter tungt, och som inte bara ska ”tona” musklerna som man larvade runt på i början på 00-talet.

  Hon har säkert på sig såna ’ rumupplyftande ’ trosor!!
  Finns även variant ’ inlägg ’ på byxor, klänningen- enkel sätt få större rumpa

   Tänkte precis samma sak…

  Dt finns inte många kroppar som fogar sig så snabbt o skulpteras så perfekt av träning som Biancas. Ta bara dt att hon dansar, hoppar o skuttar fram runt Djurgården med mobilen i högsta hugg, helt utan minsta löpteknik men plötsligt ”gör milen” – UTAN att ens vara trött lr svettas det minsta. Allt dt trots att hon inte sover många timmar per natt, festar nätterna igenom ett par dagar i veckan o däremellan slinker det ner ett gäng drinkar osv. Sen jobbar hon rätt många fler timmar i veckan än vad vi dödliga gör, o kosten sen…tja, vi går inte in i det…inte heller i hennes magsår lr hur kroppen börjar ta av musklerna när den inte får den näring osv som den behöver. O normalt sett krävs återhämtning o vila vid så pass hård träning som hon påstår att hon utför. Men hon är unik, det är hon. På alla vis.

   Ja! Sen äter hon ju bara pasta, bröd i mängder, pizza och bullar också ? Vilken kvinna!

    Den perfekta kvinnan! Konstant kåt, glad, tacksam och doftar gott oavsett situation. 🙂

    Hon ”äter” väl exakt likadant och i samma mängd som Sandra Beijer?..som nu är extremt underviktig. Nämnda kvinna har ju också i en intervju sagt att: ”jag tränar inte för att bli stark eller må bättre, jag tränar för att kläderna ska sitta bra. Någon annan kan bära mina väskor”.

     Men inte är Sandra Beijer ”extremt underviktig”. Hon är smal. Öppna ett fotoalbum från 70-talet och majoriteten av kvinnorna var lika smala som Sandra. Knappast så att alla kvinnor var undernärda förr.

     Sandra är inte extremt underviktig, hon är nätt hela hon och naturligt byggd på det viset. Titta på bilder av henne som barn och tonåring, man ser att hon alltid varit lite mindre och tanigare än vänner och andra runt henne. Hon har smala axlar, svårt att bygga muskler, smala armar och ben – typisk kroppsform som var ”inne” på 60-talet, den där nästan lite barnsliga looken. Alla jag känner som ser ut så (naturligt nätta, inte som svält sig smala) har ganska svårt att gå upp i vikt.

   Så otroligt roligt att hon påstår att det är fysiskt omöjligt för henne att svettas. Vad kommer härnäst? Hennes fisar doftar Prada-parfym och hennes urin smakar champagne?

    hahahahah

    Dessutom fara för livet att inte kunna svettas. De som på riktigt inte kan svettas måste duscha flera ggr om dagen för att reglera kroppstemperaturen.

  Ofta när man tränar röven så följer benen med, du får inte smala ben men en stor röv. I alla fall fick inte jag det, mina ben blev större då av muskler tillsammans med röven, det hänger lite ihop.
  Finns inte jättemånga övningar där man enbart fokar på rumpan då den faktiskt hänger ihop med höfter och lår/ben på olika vis.
  Sen fine hon behöver inte försvara sig, men gör då total tystnad istället för att först gå ut med en sak och sen efter det behöva försvara sig. Då hade det varit bättre att inget säga alls, vilket också kanske är svårt, men bättre det än att försöka få folk att tro en sak som inte är helt sann.

   Alla som kan något alls om träning förstår ju att det inte är sant. Men är tyvärr många unga tjejer som går på detta.

   Ankan, helt rätt.
   Går ej att punktträna en kroppsdel.
   Alla vi som tränar regelbundet är dessutom medvetna vilken tid som krävs att bygga upp muskulaturen, det händer inte över en natt….:=)

  Tycker det var lite intressant att se HanaPee:s story från igår där hon filmar runt bordet på redaktionen för biancas talkshow. Ett gäng naturliga människor så sitter där en som gjort om hela sitt utseende och det syns så tydligt.

   Gissa vem

   Ett gäng som du aldrig någonsin skulle platsa med hur du än ser ut.

    Skulle det vara en diss till TS ??

    Haha vet inte om du menar mig eller Bianca

  VAD är det egentligen som gör att Bianca inte kan erkänna att hon gjort fillers i rumpan? Hon ljuger ju så att hon tror sig själv. Börjar fan bli irriterad på henne. Måste gå ut och göra nåt annat ett tag känner jag.

   Hon har tränat bröstmusklerna också. Därför dom också är så stora nu!

   Hon brukar hänga på min arbetsplats till och från sen några år tillbaka. Tycker faktiskt inte att det skett någon märkbar skillnad på hennes rumpa.

    Alltså fy fasen att vara så påpassad vart man än går.. Överallt bedömer och iakttar folk henne, tisslar & tasslar, 24/7. Hade fasen hellre gått i kloster eller skjutit mig själv. Nu har hon ju försatt sig i denna situation alldeles själv och, som ngn skrev här innan, är ju det mesta uträknad pr strategi, att synas överallt i olika sammanhang osv. Men hade jag varit i hennes kläder hade jag tagit mina pengar och tex. dragit utomlands där inte en käft vet vem man är, och levt ett härligt anonymt liv. Nu tror jag dock inte det är ngt alternativ för henne, för likt övriga (de flesta, inte alla) i den familjen så behöver och vill hon ha uppmärksamheten, det är liksom deras syre.

  Någon träningsprofil borde driva med henne och fråga vad det är för fantastiskt träning- och kostprogram hon har och om hon kan dela med sig haha.

   Förstår verkligen inte vem hon försöker lura, eller varför. Som när Gynning helt plötsligt bara fick en smal midja och putig stjärt. Bara sådär ?

  En anonym twitter. Hört talas om källkritik?

  Återigen – jag tror vi kan lyfta samma sorts problematik utan att använda samma referens om och om och om igen. Hon har ju sagt att hon mår extremt dåligt och får komplex av att läsa vad som skrivs här, samtidigt vet vi också att hon är sjuk. Vi måste inte stryka medhårs med Bianca, men alltså, tänk på hur ni diskuterar en annan persons kropp! Hur ni i detalj studerar och kommer med teorier. Det är långt över gränsen.

  Jag tycker inte att vi behöver ge henne ännu mer bränsle att skada sig själv.

   Men hon skadar ju andra genom att göra såhär. Har hon inget ansvar själv? Hon kanske borde hålla sig borta från sociala medier ett tag och ta hand om sig? Eller bara sluta försvara alla sina skönhetsingrepp. Säg inget hellre än att ljuga för alla

    Var och en tar ansvar och gör vad man vill med sin kropp. Om man blir triggad av allt man ser och hör så ligger problemet hos dig och ingen annan. Blir du så triggad är det DU som ska ta en paus från sociala medier, tv tidningar tills du jobbat på dig själv!

     Nu pratar ju inte jag om mig själv, utan om alla unga tjejer som ser upp till Bianca. Som är minderåriga.
     Vare sig hon vill eller inte, är hon en förebild och har valt att vara influencer (påverkare). Som ska påverka och marknadsföra sig själv och andras produkter. Så nej, det funkar inte att avsäga sig ansvaret så 🙂

     Bianca påverkar unga tjejer främst (äldre har väl mer kritiskt tänk) och man kan knappast kräva av så unga personer att de ska kunna hålla sig borta från sociala medier eller undvika saker som är skadliga för dem. De är ju för sjutton barn, deras hjärnor är inte färdigutvecklade än. De är så sårbara i den åldern. Därför HAR Bianca och andra flunsor ett stort ansvar som de inte kan ducka.

  Jag förundras verkligen över att så många kvinnor tar henne i försvar ?
  Har ni inte döttrar själva som
  följer detta falska ideal.
  Ok, att hon kanske är driftig och duktig men hon ljuger. Hon har ju snart förvandlat sig till oigenkännlighet.
  Sitt inte och försvara lögnerna.
  Hon har sina ätstörningar men varför kan ingen i hennes närhet försöka hjälpa henne. Hon duger nu. Hon är ung och klarar sig nog bra utan en massa tanter som hyllar henne till
  skyarna.
  Hon måste ner på jorden, vara ärlig och ta hjälp.
  Du duger Bianca.
  Låt ingen annan få dig att tro annat.
  Men stoppa nu.
  Nog vill du känna igen dig när du ser dig i spegeln

  Bygga muskler som en galning…Ännu något hon säger för att trycka på hur ”unik” hon är.
  Tror dock inte ett dugg på det där, hennes armar ser nämligen rätt så otränade ut.

  Hade egentligen inget emot henne förut men det börjar bli för mycket nu. Sättet hon framställer sig själv på känns inte bra. I ett annat kommentarsfält om henne beskrev någon henne som en pick me, och jag börjar nog hålla med, det är något som skaver där?

  Som så många sagt krävs kaloriöverskott bör att bygga en större röv och låren kommer då hänga med, samt att det tar tid. Känns lite otroligt att hon gått från ätstörning som hon inte vill bli av med till den typ av kost som krävs för att bygga stora muskler på relativt kort tid. Däremot kan hon säkert ha byggt lite muskler och fotats från fördelaktiga vinklar. Ett sånt buttlift är väl väldigt riskfyllt och kräver sin återhämtning där man inte kan sitta eller sova på rygg osv… Nu har jag inte så bra koll men skulle hon ha hunnit med den återhämtningen nyligen?

   Man kan numera spruta in fillers i rumpan för att slippa kirurgi. Då måste dessa fillers fyllas på med tiden för att upprätthålla resultatet. Det kallas bodyfillers. Jag tänker mest….varför skulle hon som har så mycket pengar, som är öppen för plastikkirurgi och har en sjuk/osund syn på sin kropp, inte använda sig av kroppsfillers då hon har råd? LPG brukar sedan användas för att forma. Hennes branschkollegor använder bodyfillers så jag har svårt att tro att hon inte skulle göra det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.