Första släppet från Ingrosso/Lindblads klädmärke


Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblad har tillsammans startat klädmärket ”Àvora” som precis släppt delar av sin första kollektion. 
Paletten är i de sprakande färgerna svart, vit och beige och priserna varierar från 600kr för en topp, till 3000kr för en kavaj.

Vad tycker ni om kollektionen än så länge?
hemsidan kan man se vilka plagg som är kommande, där det bland annat finns långa, stickade klänningar och byxor med pressveck. På dessa plagg finns det inga priser utsatta än.

Bildkälla: Àvora hemsida

127 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inget för mig.

   Jag tycker kjolarna och klänningen är fina, även om de liknar mycket annat på marknaden. Men är inte heller intresserad av att klä mig i något helt unik.

    Oj, skulle vara egen kommentar, inte svar på dig. 🙂

   Känns som att jag som inte har en lång och smal kropp har nån behållning av dessa kläder

   Tråkigt med denna reklam här. Snygga kläder men jag skulle aldrig köpa, för dyrt och jag är ganska säker på att kläderna sys i Asien, precis som Adoore. Sen att de nu påstår (låtsas?) att det sys i Portugal litar jag inte på, absolut inte för att Vanessa visar en bild som hon menar ska föreställa när de var i Portugal och besökte en fabrik de använder sig av. Bianca var väl aldrig i Portugal i höstas? Så beräknande och utstuderat att lägga upp en bild där de ser ut att vara i en fabrik – för att det anses dåligt att producera och frakta från Asien. Det är säkerligen en strategi och inget jag litar på. Ganska märklig bild för övrigt. Jag är skeptisk.

    Jag följer Vanessa och har inte sett ngn resa i höstas i Portugal eller har jag missat?

    Det står angivet vilket företag i Portugal som tillverkat kläderna på själva produktsidan DOCK så verkar det svarsmässigt gälla ”capsule collection”…. det verkar alltså inte vara 100 att allt kommer att tillverkas där. Väldigt tydligt men ändå luddigt vilket känns som ett signum för deras alla företag.

   Undrar verkligen på vilket jobb för vuxna människor som de tror att dessa kläder fungerar. Deras syn på omvärlden är skrattretande 😅 jobbar man inte som influencer och har som arbetssyssla att FOTA kläder – inte arbeta i dom – är det ju helt värdelöst.

   Visst, en pennkjol kanske funkar på bank, men vem f*n tror dom går runt i en kort crop top till? Eller topp med öppen rygg? Eller kortkort kjol med stövlar?! Eller topp med trådar mellan brösten???? Har de ens SETT ett riktigt kontor någonting…? Världsfrånvänt 😆 Hade jag dykt upp sådär hade jag fått gå hem samma dag.

   Det här är på sin höjd fest/mys/strandkläder med en SJUKT ovärd prislapp… inte en chans alltså. De borde bara marknadsföra kollektionen för vad den är? Ps. Kommer döma varenda kotte jag ser i dessa plagg som korkad. 👋🏼

    Spot on!

    Koftan med trådarna plus byxor var perfekta på flygplatsen… vet inte vad som skulle kräva flest snabba shots i baren; att ha det på sig själv eller se andra gå omkring i det?

    Så konstig kritik, det är helt uppenbart att det inte är kollektion med kontorskläder? Tror ni mig inte så kika på deras kampanj-video som är filmad på en strand och i en semsetervilla.

     Ja och hur många har råd att köpa kläder i den prislappen för en semester? Med de priserna är det ju folk som har kontorsjobb typ bank/ juridik/ it osv som är målgruppen, eller de bör iaf vara det eftersom det är de som ändå utgör den största målgruppen som har råd med priserna.

      Men du har väl en fritid? Går du aldrig på restaurang, vernissage, bio, teater, fest, middagar, dejter, konsert? Det är ett premium-märke, det är inte meningen att det ska vara tillgängligt på samma sätt som fast-fashion. För att vara ett premium-märke är priserna dessutom låga, de har ungefär samma priser nu som till exempel COS.

    Jag skulle kunna ha på mig varenda outfit på mitt jobb.

  Gudars vad i n g e n t i n g är nytt!
  Ser rätt boring enligt mig. Beiga koftan hmmm och pantsen till hmmm…

  Mja, det var ju inget nytt under solen men bättre än de där neonfärgade lustiga blazer-varianterna som influencers gjorde i samarbete med typ Nelly för ett par år sedan.

  Tyckte jag läste att Margareta grääs skulle beställa och testa lite, för att se hur storlekarna är. Så hennes recension/vlogg när det är klart kommer jag helt klart kolla på!

   Tänkte på detta. Hur fungerar det när influensers beställer kläder för att testa i en video som de tjänar pengar på, för att sedan skicka tillbaka kläderna igen (har svårt att tro att man behåller allt?). Känns bara lite konstigt att tjäna pengar på produkter man inte betalar för eller får i pressutskick.

    Fast hur menar du nu? varför skulle det fungera på något annat sätt än att hon som vanligt lägger upp en video och tjänar pengar på visningar osv. Isåfall kan man ju som youtuber aldrig ha med någonting i sina videos eftersom de tjänar pengar på det. Har hon inget samarbete med klädmärket så får hon ju inte pengar för just kläderna, utan för reklamen och visningarna som visas på youtube.

    Är väl lika konstigt att tjäna pengar på en vanlig vlogg isåfall där man visar upp massa grejer.

    Speciellt när man vet att mycket av det som skickas tillbaka slängs i stället för att säljas vidare.

    Lite osmakligt kan jag tycka när ex Linda-Maries kollektion släpps i begränsad upplaga och Maggan köper en av varje sort för att göra en video på. Och sen gillar hon ändå inte färgen/formen/whatever på hälften.

     Kan du vidareutveckla ditt första påstående? Det är väl ändå en myt att returvaror per automatik slängs?

     Eller gäller det specifikt fast fashion?

      Nej det var ju ingen myt. Stod mycket i det i tidningarna innan jul, massa klädföretag nämndes.
      https://sverigesradio.se/artikel/tillbakaskickade-varor-for-miljarder-slangdes-forra-aret-det-ar-ju-forskrackligt

   Det enda hon verkar gillar är Jumpsuits med stora mönster från monki?

   Och du tror att hon gör det utan att tjäna pengar på det? Du tror att hon tänker beställa kläder som kostar en massa pengar bara för att ”testa hur storlekarna är”? I så fall är du oerhört naiv – hon får ju betalt, hon tjänar pengar på det! Tror du hon lägger massa pengar och tid på produkter och att spela in vloggar för skojs skull och inte för att tjäna pengar? Tro mig hon tjänar pengar på att testa produkter och recensera det på youtube, hon får betalt av företag för att exponera deras märke. Lita på det.

    Ja hon köpte ju exakt hela kollektionen av L-Ms släpp. 12000 för kläder och skor och accessoarer som (vissa) hon inte ens gillade från början (och skor i storlekar hon visste att hon inte kunde ha).

    Jag menar om man sätter i system att köpa saker från olika märken endast för att skapa content med dem på sina kanaler (och således tjäna pengar då folk är intresserade), men sedan inte använder det utan skickar tillbaka. Det är väl inget fel med det, känns bara lite konstigt haha.

   Om hon gör som med all sin skönhet köps det via företaget och ägs då även av företaget.

  Tycker det är märkligt att de marknadsfört plaggen som tidslösa kapselplagg när det snarare känns som att de följer exakt de trender som råder just nu? Exempelvis den första cardiganen med små knappar som håller ihop den över brösten, känns som någon som många influencers haft senaste 1-2 åren men som jag aldrig sett på en ”vanlig” person och en trend som antagligen kommer ha passerat om något år.

   Jag håller verkligen med… Den långa kjolen, klänningen och blazern skulle jag räka som tidlösa… men övriga plagg är ju verkligen bara trendigt just nu. Alla dessa crop tops är ju snarare nått man brukar förfasas över.

    Ja, tycker settet med kjol och top är fint men vet inte riktigt när man skulle använda det. Crop top är ju inte aktuellt i professionella sammanhang men stilen på kjolen känns lite för strikt för att ha till fest och för uppklätt för vardag. Hade toppen inte varit croppad hade det känts mycket mer användbart

     Hm. Jag skulle nog ha en body i samma färg som kläderna. Tänk Beyoncés kläder i Coachella. Rosa tröja – rosa body (eller vad för tight plagg hon hade) under.

   Exakt det jag också tänkte. Ingenting tidlöst över det här alls, kommer snarare gå att datera väldigt fort i framtiden.

   Personligen är jag inget fan av det här 90-tals inspirerade modet, tror det är för att jag redan levt igenom det en gång och det räcker så jag är väldigt taggad på att det ska gå över. Iallafall tills inte exakt all toppar är croppade eller har cut outs någonstans.

    Jag förstår inte riktigt var alla ni shoppar som pratar om att det inte går att hitta tröjor som inte är croppade osv. Ja, det är en trend som pågått ett tag, men det finns också hur många märken som helst som vänder sig till andra målgrupper än tonåringar och unga vuxna där det under hela den här tiden gått alldeles utmärkt att köpa andra typer av kläder. Ha på dig vad du vill, du behöver inte vänta tills trenderna vänder?

    Det är ju jätteenkelt att inte shoppa på na-kd, nelly och H&M om man inte vill ha cut outs i sina tröjor. Och helt ärligt, även där finns det massa annat också.

     Sant, men om man jämför med innan trenden med crop tops kom så hade man ju väääääldigt många fler valmöjligheter, så inte så konstigt att man reagerar tänker jag 😊

      Haha men det finns ju knappast brist på valmöjligheter? Ni kan ju omöjligt ha haft behov av de 2,5 miljoner olika modeller av tröjor som fanns innan croptops blev trendigt? Eller tittar man liksom inte längre än vad som hänger längst fram i (vissa) butiker/ligger på förstasidan på (vissa) hemsidor?

      Får snarare känslan av att sånt här gnäll bara handlar om att man vill påpeka att man tycker det är fult. Kan liksom inte tro att någon att någon på allvar kan känna sig personligt drabbad..

  Nej tack för mig. Känner att jag inte skulle vara bekväm i något av plaggen då alla är för kroppsnära eller utmanande små. Självklart kan man gå omkring i tight med icke silikon eller små bröst men jag pratar bara för mig själv. Förstår på alla sätt att priserna är satta efter kvalite och arbete men nej. Håller mig till Djerf. Känns mer användbart och klätt.

  Kollade på den korta svarta kjolen.
  ”Lyocell 54%, Cotton 43%, Elastane 3%. Dry clean only”.
  Ptja, inget speciellt. Pluspoäng för tillverkning i Portugal dock! Förhoppningsvis även sjyssta villkor och skäliga löner till samtliga. Man kan ju hoppas i alla fall.

   Minus att vi som bor i Portugal inte kan beställa något då de bara fraktar till Norden. Ville köpa den beiga långklänningen men nepp.

   Fast tillverkar de verkligen i Portugal? Eller försöker de övertyga om det bara, genom en bild, för att sälja mer? Litar inte riktigt på det faktiskt.

    Men ta o ge dig!

     Känsligt?

  Fina plagg tycker jag, men ingenting jag inte kan hitta för mer än halva priset någon annanstans.

   Tips på var man kan hitta en sådan blazer billigare? Vill ha men vill inte betala så mycket 😅

    Tyvärr har jag inget tips att ge då jag själv inte är ute efter en likande i nuläget 😊

  Ha! Sug balle! Priserna 😂😂

  Tidlösa klassiker och elegans… Anser någon att magtröjor och kläder som endast hålls ihop av några knappar över brösten är elegant? Eller tidlöst klassiskt? Det är ju toppen att kläder tillverkas på ett bättre sätt och av bättre material men det är fortfarande den sortens plagg som nästan bara influensers och fjortisar bär.

   Nä, alla vet att tidlöst klassiskt och elegans = mamma-tunika, tights och converse

    Hahaha, nej det är ju lite att dra kommentaren till något den inte var. 😂 Min poäng är väl snarare att det nog är väldigt få personer i vuxen ålder som skulle påstå att dagens trender i form av att visa så mycket hud som möjligt faller in under uttrycken tidlöst, klassiskt och elegant.

     Visa så mycket hud som möjligt? Menar du en liten glipa över magen eller kjol på våren/sommaren?

    Och om jag ska tolka välvilligt så tänker jag att tights och converse ganska sällan faller in under elegant heller för den delen 😏

  Men snälla vad är det här för bajs? Vaddå tidslösa klassiska plagg? Vilket skämt. Känns som deras marknadsföring var bara en massa floskler.

  Vem har på sig sånt här? Eller snarare vem över 30 har på sig sånt här? Som har ett vanligt jobb? Skulle jag dyka upp på kontoret med en sån kofta eller så kort kjol skulle man tro att jag kom hem från en vild fest. Tycker det också speglar hur lite de kan om sun omvärld. Kläderna riktar sig tydligt till influencers och ynglingar som inte bryr sig mer om mode. Och vanessa då som tror att hon är 20.

   Som bryr sig om mode ska det stå.

   Man kan bry sig om mode utan att för den sakens skull ha samma preferenser som du.

    Det handlar inte om prefrenser, det handlar om vilka kläder som skulle tillåtas på vuxna arbetsplatser.

     Vilket också krockar en hel del med hur de beskriver sig ”elegans”. Inte så elegant att dyka upp i det där. Det är också kläder som vissa skolor inte ens tillåter pga att de anses vara olämpliga.

     Nu skrev du ju iofs att de här kläderna riktar sig till folk som ”inte bryr sig om mode” – Huruvida man bryr sig om mode eller inte har ingenting med vad man eventuellt kan eller inte kan ha på sig på en arbetsplats att göra.

     Jobbar du 24/7

   Inget av plaggen tilltalar mig, men man har ju kläder på sig utanför jobbet också. Fritiden t ex, där funkar väl alla plagg de släppt? Återigen dock inget i min smak.

  Blazern och allora-klänningen tyckte jag var snygga (men jag är för snål). De övriga var inte i min smak.

  Det enda jag gillade var blazern men tycker priserna är rätt saftiga faktiskt.

  Bara den 4de bilden var bra. De andra se ut som Bambi på mors dag.

   Hahah uttrycket! (Förlåt)

  Tycker det är då jäkla mycket negativitet jämt så fort nåt släpps av någon influenser. Tycker faktiskt det börjar bli tråkigt. Ponera att DU som läser detta nu, fick i uppdrag att designa och släppa en kollektion, hur hade du då gjort med design, pris, tillverkning etc för att göra det bättre? Hade varit jätteintressant att höra faktiskt.

   Ja många är ju negativa bara av farten tror jag. Att de redan innan har bestämt sig för att det kommer bli fult och dåligt. Och missförstå mig inte, folk får givetvis tycka vad de vill men ibland slås jag bara av den enormt negativa attityden bland många. Jag älskar inte Bianca och allt hon gör men kan ändå tycka att en blazer är snygg eller att caias brynpenna är bra. Som exempel alltså. Men det får man ju knappt tycka här för då är man en okunnig fjortis.

   Tycker många av plaggen är fina men blir konstigt att marknadsföra det som tidlöst och klassiskt när det snarare är plagg som kommer kännas utdaterade nästa år. Är ju inget fel med det men då kanske de istället ska marknadsföra det som trendiga plagg som följer det som är inne för stunden

   Tänker att det säkert kan grunda sig i att den som ska släppa sin kollektion hypar upp den nåt så jävulskt innan…. Det är blod, svett och tårar och de KRIGAR och kämpar och gud vet allt…för att produkten ska bli klar och bli perfekt. Och så ser den ut….helt vanlig? Eller ful? Eller total kopia på en annan produkt? Jag kan iaf störa mig på att de överdriver något kopiöst i marknadsföringen.

  Gillade shortsen och klänningen. Toppen att kläderna finns i större storlekar också.

  Ingrossobevakning 😴

  Fina plagg tycker jag, men absolut inget speciellt eller utmärkande vilket jag vill se för finare och dyrare kläder. Det känns som något man kan hitta på H&M både sett till utseende och kvalité, men då till ett betydligt billigare pris. Uppskattar dock att dom har storlekar från XXS till XXL! För mig som har XXS kan det vara en riktig utmaning att hitta kläder då storleken sällan inkluderas.

   Jag tycker tvärtom tror jag. Ska jag betala dyrt så vill jag inte att det ska vara speciellt eller utmärkande utan något som kan hålla i flera år och gärna i flera olika sammanhang. En speciell eller utmärkande klänning kan jag köpa billigt för att använda på ett bröllop och sen gör det inte så mycket om den inte blir mer använd än så. En vanlig svart klänning vill jag ha oftare, och då kan jag tänka mig att betala mer för det. Förutsatt att det är bra kvalitet så klart.

    Förstår helt ditt resonemang och önskar att jag kunde tänka likadant själv. Finkläder lägger jag gärna en dyrare summa på för att få något jag verkligen tycker om och som håller hög kvalité. Mina finklänningar från Ida Sjöstedt har hållit sig i flera år och ser fortfarande dom nya ut, samt att dom är väldigt tidlösa i designen. Vardagskläder däremot försöker jag köpa billigt eftersom jag vet att dom kommer slitas mer. Helt fel tänk eftersom bättre kvalité håller längre, men jag får mer eller mindre panik av tanken på att slita ut något dyrt. Försöker dock köpa mer av bra kvalité second hand numera för att bidra mindre till fast fashion-industrin.

   Absolut jättebra om de faktiskt erbjuder alla dessa plagg i upp till XXXL, och inte bara marknadsför det som sådant. Säg att de har 500 exemplar av varje kjol i storlek XS, S och M etc, men tryckt 5 exemplar av XXXL för att kunna skriva på hemsidan att de erbjuder det och framstå som ”inkluderande”, men sen när plus size-tjejer väl ska handla kommer det stå ”tillfälligt slut i lager”. Ingen aning om det funkar så men kan TÄNKA mig.. Tror inte Bianca ens vill se folk i XXXL i hennes design, har hon en enda bekant eller vän som är större än size S? Någon anställd? Undrar genuint.

    Nu är det ju dock enbart xs som är slutsålt av majoriteten av plaggen. Givetvis tillverkar företag fler av de produkter de säljer mest av, vore ju extremt dumt att tillverka mer än man tror att det finns efterfrågan av?

  Går att hitta liknande plagg med samma kvalite på närmaste H&M butik. Ja, jag handlar hellre där än att stödja alla dessa intetsägande och överprisade flunsprodukter.

   H&M?

   Snarare Nelly, Na-Kd och andra billiga skitbutiker online. Ful, smaklös och framförallt TRÅKIG kollektion för att komma från två personligheter som säger sig brinna för mode.

  Tråkigt och inget nytt.. kan hitta samma plagg för en bråkdel av dessa priser.

  Så tråkiga kläder för mkt pengar dessutom. Inte alls min stil. Sen börjar jag bli tant tror jag (inte åldersmässigt). Candace cameron bure har en klädkollektion för den som känner till henne. Mer min stil.

  Tråkiga plagg, inget som inte redan finns. Kan hitta samma plagg för en bråkdel av priset. Hade jag fått chansen att skapa klädmärke och designa plagg hade jag skapat sånt som inte redan finns eller tweaka på lite mer unika plagg, eller enkla plagg med en twist. Alla influencers som har klädmärke skapar ju bara vanliga plagg som redan finns överallt?

   Länka gärna.

  Varför vill man köpa något som någon av alla dessa influncers gör reklam för eller har släppt. Tar inget som dessa perosner gör seriöst. Trodde att detta skulle dö ut ganska snart efter att de uppstod. Tycker det är rätt tragiskt att detta anses som ett yrke och att folk följer dessa personer.

  Förstår inte riktigt det här med att det är dåligt så fort plaggen inte är totalt unika. Hur unika är alla plagg folk köper egentligen? Och nej, jag skulle inte betala så här dyrt för plaggen men jag köper nog aldrig kläder i den här prisklassen. Men att kläder inte är helt unika stör mig inte. Kanske är jag en tråkig dussinmänniska men min stil kräver inte unika plagg.

   Handlar inte bara om att kläderna inte är unika. Utan tröttsamt med ännu en influencer som ska kränga överprisade kläder, smycke, hudvård mm. Inte direkt någon hög kvalite heller på kläderna så inte värt det höga priset.

    Nej då, att det skulle vara dålig kvalitet till höga priser förstår jag att man är negativ till. Det ifrågasätter jag inte.

   Man köper väl hellre liknande kläder på Cubus än det som kostar skjortan?

    Cubus 🤣🤪😂

  Jag som har storlek L har inte självförtroende att ha något av dessa plaggen 🙃

   Nähä?

  Tycker det var superfina plagg!! Bra tänkt med tidlösa plagg och kapselgarderob-tänk så man kan göra många olika outfits av samma plagg. Jättebra storleksinkludering också, önskar bara det fanns representerat lite mer på modellerna på hemsidan så man får en bild av hur de sitter på mindre/större kroppar 🙂

   Det passar inte större kroppar därför finns ej bild

  Fy fan så skönt att slippa se Bianca vara modell för detta företag också.

  Kavajen med kort kjol är snygg och svarta klänningen också. Dock dessa bara magar, blir trött, ser ut som tyget inte räckte.

   Precis!
   Jag hade kunnat tänka mig någon av topparna om jag inte behövt visa naveln eller dra upp kjolen.

  För det första är kläderna TRÅKIGA som fan, och för det andra är storlekssättningen helt skev.
  Måhända att de erbjuder upp till XXXL, men tittar man på måtten ser man snabbt att deras XXXL är att jämföra med en XL hos H&M, förutom över höfterna där man bjussat på några extra cm.

  Det är så tröttsamt med företag som gör såhär, för som plus size luras man att tro att företaget är inkluderande, tills man kollar måtten på plaggen och inser att det är samma skit som vanligt.

   Eller hur?! Jag skiter väl i hur många x som står på storlekslappen. Det är måtten som är intressant.

   Man kan ju skriva ut hur många x som helst. Är kläderna sydd för smala så är man ändå inte inkluderande.

   Alla märken måste inte vara inkluderande men så irriterande när de rider på den vågen utan att alls egentligen vara det.

    Dessa storlekar motsvaras ju dock inte av något exakt mått, att det skiljer några cm mellan olika plagg och märken är inget nytt. Avoras största storlek mäter 104 cm i midjan, vilket kan sättas mot att ett midjemått över 80 cm innebär en vikt-/storleksrelaterad ökad risk för sjukdomar hos kvinnor. Så att påstå att kläderna endast är sydda för smala är ju inte helt rätt.

     Min kommentar var mer generell då dessa kläder inte intresserar mig och därför har jag inte kollat mått på just dessa. Och storlekar sätts inte baserat på risk för sjukdomar så det är helt irrelevant i sammanhanget.

     Nämen fick du in risken med större midjemått också.
     Du verkar inte fatta vad de vill säga?

      Var såklart till den tröttsamma kommentaren om viktrelaterade sjukdomar

      Jag konstaterade bara att dom inte enbart har storlekar för smala. Det helt utan att lägga värdering i vikten.

       Vad har sjukdomsrisk att göra med deras utbud av storlekar?

       Det hade du kunnat göra utan att copypastea in (för diskussionen) helt irrelevant info från 1177.

  Bianca är inne o petar i många branscher – smink/hudvård, inredning/möbler, smycken o kläder. Va är näst på tur? Fastigheter?
  Klädkollektionen da? Helt onödig.

   Det är väl snarare hennes vänner/kollegor som vill passa på att rida på vågen. Bianca känns ju än mindre involverad i detta än i ani, vilket såklart är förståerligt för hon hinner inte. Känns mer som är hon är ansiktet utåt och reklampelaren men inte är så operativ i bolagen som hon är i caia.

  Det är inga kläder jag skulle välja men jag måste säga att jag uppskattar att det är bra kvalitet på tygerna samt att det står vart plaggen är sydda. Jag förstår att det kostar en slant mer med produktion i Portugal och Litauen jämfört med ”Kinaskit”. Tänker även på Daisy Grace och deras plagg som till 99,9% var polyester och ändå inte var särskilt billigt.

  Förstår att du är/varit sjuk Camilla men undrar ändå när morgoninlägg och det ”vanliga” mängden av inlägg planeras komma tillbaka? Saknar inläggen, särskild på morgonen men hoppas framförallt att du kryar på dig.

   Tänker att det märker du väl?

  Jag tyckte kavajen var fin, men att beskriva den som ”iconic” var minst sagt lite att ta i. Shortsen var också fina. Tyckte inget var tidlöst och klassiskt, högst byxorna isf. Känns som om någon skulle ha kopierat marknadsföringsmaterial från andra bolag rakt av utan att veta vad tidlöst och klassiskt innebär

  Ja folk behöver verkligen mer svart och andra svintråkiga färger!

  Tycker kläderna va helt okej , och känns väldigt ”Vanessa” Det jag mest ogillar är att det blir ytterligare reklam för mig som följer Bianca och Vanessa . Avskyr det.

  Har svårt att tro att hennes målgrupp har råd med dessa plagg

   Vanessas?

    Nej, hennes kassako!

  Några av kläderna var då hela. Det är ju bra.

  Haha vilka priser! Är det något som är vanligt hos oss normala att bära till vardags? Menar inget illa men ingenting här som hade passat i min vardag, knappt något när jag går ut när det väl händer,haha.

   Om man köper plagg av kvalitet som kan användas till många olika outfits så är det ju värt en högre prislapp då det räcker längre och får ett lägre ppa.

    Kvalitet?

    Svarta och svarta kläder kläder passar ju ofta bra ihop. Har jag märkt.

  🥱Jaha, så det var detta som var mish-mashen av ”allt är inspirerat från Sydeuropa” OCH ”klassiskt Scandinaviskt”…Trôkigt.

  Plaggen är inte rätt i tiden. Dyra och ser B ut. Typ lite Gina Tricot 2020.
  Tycker Zara’s kollektion är snygg för vår och sommar. Men är alltid lite skeptisk att följa trender då det blir mycket slit och släng kläder. För mycket

  800 spänn för en croppad tischa, det är till att ta i med prissättningen.

  Efter att ha läst det här kommentarsfältet föreställer jag mig alla här i mönstrad polyester från Lindex.

   Ett fel iallafall. 👋🏻🤦🏼‍♀️

  Vem sköter Wahlgren/Ingrossos PR? Känns som att någon borde tipsa dem om att tagga ner… De gör för mycket just nu. De behöver vara lite mer exklusiva annars slocknar elden snart

  Jag hade höga förhoppningar men Avora är allt annat än Djerf Avenue som är inkluderande. Avora känns mer 90tal med size zero modeller, så uttjatat

  Nej nej! Fula plagg, skulle aldrig köpa någon av dem.. tyvärr 😵‍💫😬

  Jag har svårt att se att någon med icke opererade bröst ska känna sig bekväm i den här kollektionen. Dom verkar ha utgått lite väl mkt från sina egna kroppar…

  Verkligen inte snyggt! Speciellt inte topparna…eller nätbrynjeklänningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.