Ingrossos restaurang vandaliserad

En arg och uppgiven Åsa Ingrosso tar till Instagram för att berätta att en av deras restauranger blivit vandaliserad. Igen. 
Det är tydligen tredje gången för restaurangen i Can Barbara på Mallorca, och återigen är ingenting stulet, bara förstört.
I Sverige kan jag mer ”förstå” att det händer, ni vet med den svenska avundsjukan och allt det där, men på Mallis? Är det svenskar på plats som härjar och som är provocerade av hela Ingrosso/Wahlgrensklanens alla framgångar?

För jag menar, inbrott handlar väl om att tillskansa sig saker av värde, men vandalisering?
Det handlar ju bara om att förstöra!
Så jäkla trist att se…

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det du skriver i din text stämmer inte riktigt över med vad Åsa skriver?

   Överens

   Vad skrev Åsa?

  OT Kan vi snälla uppmärksamma Amalia Braunsthal och hennes enormt viktiga bidrag på sociala medier? Efter att ha fått veta att hon bär på någon av BRCA-generna så valde hon att operera bort all bröstvävnad, och är helt öppen med sin resa på sociala medier. Jag kan tänka mig att det är ett oerhört jobbigt ingrepp för många kvinnor, och jag är så glad att någon uppmärksammar det eftersom operationen potentiellt räddar liv.

   Va? Hon genomgick väl op för sin egen skull och inte som ”bidrag på sociala medier”?!

    Jag tror du missförstod kommentaren? ?

   Glöm inte airuo, mycket viktigt för läkning och eftervård ?

    Airup*

  Hon får installera en indianajones-bumling som rullar genom butiken vid inbrott, och lägga ut några björnsaxar vid varje ingång

  tror tyvärr inte det finns någon möjlighet att skydda små butiker från inbrott

  Bilden där vandalerna hade kastat kuddar på golvet var verkligen stark…

   Men tittar man på samtliga bilder på hennes instagram, ser det väldigt trist och vandaliserat ut. Jag hade blivit otroligt ledsen (ja, mest ledsen) över att folk tycker det är ok att förstöra det jag försökt göra fint. Visst går det förmodligen snabbt att sopa ihop och reparera och ersätta, men käönslan! Hade nån gått in hos mig och krossat och kastat runt, hade jag blicvt helt förtvivlad ledsen. Det måste kännas hopplöst, otacksamt och förnedrande.

  Finns ingen övervakning som man kan sätta in?

   Det lär nog inte hjälpa

   Kamera tex, vore inte det en ide?

   Åsa skriver att de har det redan. Men det hjälper inte.

  Mallorca, inte Marbella.

  Händer något lite mer än så isåfall. Detta är ju ganska oskyldigt jämfört med vad ”fel personer” brukar göra.

   Händer nog*

   Beror ju på vad syftet är.

    Min poäng är att det inte är stans tuffaste grabbar som gjort det där direkt ?

     Nej men finns väl fler än de värsta?

      Ja och om de väljer att kasta lite luffar omkring sig så är det nog inte ”fel personer” ? Man får såklart tro vad man vill, men jag tror inte detta är gjort av någon som de är skyldiga pengar.

       Kuddar*

       Nej det tror inte jag heller. Menar bara att det inte alltid är ett skott i pannan så snart ”fel personer” vill ha tillbaka pengarna.

        Nej såklart, kasta lite kuddar är ju deras specialitet

         Nu var det ju inte bara det som hänt men som sagt, jag tror inte heller att detta är pga en skuld.

   En lättare varning brukar se ut så.

   Har du belägg för ditt yttrande? Annars är det ganska grov anklagelse. Men det är klart, är man anonym så är man kaxig i sitt yttrande

   Det kanske blir nästa steg! Jag är inte minsta dugg avis på fam Wahlgren framgångar! Jag har sett W värld 5-7 alla säsonger.. Titta nu på villa w förra v då jag inte kan förstå hus köpet med dessa jätte fönster.. Trodde hon skulle bli lycklig när hon äntligen träffa en man. Men tv är viktigtigast! Nä.. Jag är lyckligt frisk utan silikon fuller och botox. Mina pengar är jag sparsam med och ingen flach tjej. Cyklar och äger ingen bil. Bir i hyresrätt och ingen villa men älskar livet:)

    Tv etc är Pernillas arbete. Bara för att hon träffar en man kan man bara inte ge upp sitt arbete el ngt man trivs med.

     Håller med Dig, Christine Leontini! Har sett en del avsnitt, när jag haft möjlighet, & jag gillar Pernilla Wahlgren. Hon får ju sin inkomst av att tv-folk kommer hem till henne & filmar hennes & hennes familjs liv. Hon är en mycket vacker, utåtriktad, positiv, rolig kvinna med 1 fantastisk röst, självdistans & rent mjöl i påsen. Hon gör sig väldigt bra på tv, hon & hennes barn. Hon har säkert blivit vän med filmteamet, & har man väl köpt hus behöver man 1 fast inkomst, särskilt om nåt går sönder. Benjamin Ingrosso sa en gång, efter några dygns resa med familjen i Italien:”Om alla skulle va’ som vi skulle mänskligheten gå under”. Men om alla skulle vara som vilken som helst av oss, utom Jesus, så skulle nog mänskligheten gå under! Det behöver vara en mix av olika sorters människor för att det ska bli balans, precis som vi behöver vatten, många vitaminer, mineraler & spårämnen, utöver kolhydrater/stärkele, proteiner & fett, men vi behöver olika mycket av de olika näringsämnena, & bara de snälla människorna borde få bestämma. Pernilla Wahlgren bidrar med skönhet, musikalitet, humor, självdistans..Hon lyser upp tillvaron, & jag önskar henne lycka. Man (& kvinna!) behöver 1 egen plattform att stå på. Väldigt tråkigt med vandaliseringen! De stal tid, glädje & trygghet. Det är illa nog!

    Jag undra va har Pernilla med detta,att göra och varför hackas det på Walgrens hela tiden fast dom inte ha med artiklen att göra är ni avunsjuka på Walgrens ni kan bli som dom om ni jobbar o sliter för pengerna alla kan det om man vill

     Håller med vad fan dra in folk som inte har ett dugg med saken att göra det är på så låg nivå och vara anonym råga på allt vilken jslutar att jobba för man träffar sambo och storlek på fönster och Pernillas barn gjör ett sådant jätte jobb och lyckades med det som dom är bra på nej det är svenska jantelagen här och vet ni inte vad den betyder svenska avundsjuka

  Vem är de skyldiga pengar?

   De är bl a skyldiga Åsas föräldrar miljonbelopp,pengar som de räknat med att dryga ut sitt pensionärsliv på Mallorca.

    Tänk om det är Åsas föräldrar som vart där och kastat runt lite kuddar som en första varning

     ???

     ???

  Hatar när man hamnar i skuld till fel människor och dom markerar genom att kasta ens designerkuddar på golvet.

   Ja detta kan ju inte vara annat än gangsters

   ?

  Oj vilken hemsk vandalisering…några kuddar och dynor utspridda och en blomkruka som är krossad? Råkar de inte ut för värre än det där så ska de vara tacksamma. Sånt där råkar de flesta serveringar ut för, mer eller mindre ofta och än värre än så, så tror inte det handlar om någon avundsjuka. Någon restaurang i Marbella har de väl inte men på Mallorca däremot.

   Tydligen någon glasruta krossad också såg jag nu, vad det ser ut som, det är ju inte kul förstås och inte inbrott heller men att kuddar slängts på marken/golvet är väl knappt vandalisering, eller det kanske klassas som det. Övervakningskamera är väl en idé.

    Nej men precis. Ska de vara glada och tacksamma menar du? Bara för det kunde gått värre? Klart det är irriterade och tröttsamt om detta händer gång på gång. Och vad ska övervakningskameran göra åt saken?

    Är ju inte bara att sätta upp kameror hur som helst.

  Hur kan en restaurang bli utsatt för detta flera gånger? Ganska enkel vandalisering också om det är lite slängda kuddar och trasiga krukor.. det är inget annat fuffens då som sker som har med försäkringskassan o göra

   Utveckla gärna vad du menar

   Rutor krossade också.

    Håller med Dig, Christine Leontini! Har sett en del avsnitt, när jag haft möjlighet, & jag gillar Pernilla Wahlgren. Hon får ju sin inkomst av att tv-folk kommer hem till henne & filmar hennes & hennes familjs liv. Hon är en mycket vacker, utåtriktad, positiv, rolig kvinna med 1 fantastisk röst, självdistans & rent mjöl i påsen. Hon gör sig väldigt bra på tv, hon & hennes barn. Hon har säkert blivit vän med filmteamet, & har man väl köpt hus behöver man 1 fast inkomst, särskilt om nåt går sönder. Benjamin Ingrosso sa en gång, efter några dygns resa med familjen i Italien:”Om alla skulle va’ som vi skulle mänskligheten gå under”. Men om alla skulle vara som vilken som helst av oss, utom Jesus, så skulle nog mänskligheten gå under! Det behöver vara en mix av olika sorters människor för att det ska bli balans, precis som vi behöver vatten, många vitaminer, mineraler & spårämnen, utöver kolhydrater/stärkele, proteiner & fett, men vi behöver olika mycket av de olika näringsämnena. Pernilla Wahlgren bidrar med skönhet, musikalitet, humor, självdistans..Hon lyser upp tillvaron, & jag önskar henne lycka. Man (& kvinna!) behöver 1 egen plattform att stå på. Väldigt tråkigt med vandaliseringen! De stal tid, glädje & trygghet. Det är illa nog! Jag förstår inte varför nån gjorde så. Har nån blivit utslängd från restaurangen?

   Föesäkringskassan?? Menar du försäkringsbolaget?

    VAR, vård av restaurang ?

  ”Försäkringskassan”? Hur menar du då? Om du tänker det är ett sätt att få ersättning, så är det försäkringsbolag som man (förhoppningsvis) har försäkrat sina inventarie hos, som ersätter ev stulna eller vandaliserade saker.

   Ah menade det

   Håller med Dig, Christine Leontini! Har sett en del avsnitt, när jag haft möjlighet, & jag gillar Pernilla Wahlgren. Hon får ju sin inkomst av att tv-folk kommer hem till henne & filmar hennes & hennes familjs liv. Hon är en mycket vacker, utåtriktad, positiv, rolig kvinna med 1 fantastisk röst, självdistans & rent mjöl i påsen. Hon gör sig väldigt bra på tv, hon & hennes barn. Hon har säkert blivit vän med filmteamet, & har man väl köpt hus behöver man 1 fast inkomst, särskilt om nåt går sönder. Benjamin Ingrosso sa en gång, efter några dygns resa med familjen i Italien:”Om alla skulle va’ som vi skulle mänskligheten gå under”. Men om alla skulle vara som vilken som helst av oss, utom Jesus, så skulle nog mänskligheten gå under! Det behöver vara en mix av olika sorters människor för att det ska bli balans, precis som vi behöver vatten, många vitaminer, mineraler & spårämnen, utöver kolhydrater/stärkele, proteiner & fett, men vi behöver olika mycket av de olika näringsämnena. Pernilla Wahlgren bidrar med skönhet, musikalitet, humor, självdistans..Hon lyser upp tillvaron, & jag önskar henne lycka. Man (& kvinna!) behöver 1 egen plattform att stå på. Väldigt tråkigt med vandaliseringen! De stal tid, glädje & trygghet. Det är illa nog! Jag förstår inte varför nån gjorde så. Har nån blivit utslängd från restaurangen?

  Den svenska avundsjukan? Vem skulle vara avundsjuk på Åsa och Emilio?
  Jag menar på riktigt?

   Verkligen, vem bryr sig ens om de två?

   Och så jävla märklig förklaring till inbrott/vandalisering.

   Det var väl Ingrosso själva som menade att all kritik mot dem bara var svensk avundsjuka?

  Ett kuddkrig som gick överstyr

   ?

  Vad exakt har blivit vandaliserat?

   Den krossade fönsterrutan?

  Det är ändå lite kul att tänka att Emilio Ingrosso är något annat än en vanlig krögare någon annanstans än här. Tror inte att någon utom de som aktivt söker sig till influencerskvaller som vet att biancas ingrossos pappa äger en restaurang på mallorca.

   Vem säger att detta har med Bianca att göra?

    Camilla implicerade att det skulle vara avundsjuka svenskar som provoceras av ingrossoklanens framgångar som åker till mallorca och trashar fader ingrossos restaurang (som han tydligen inte äger utan bara driver). Själv tror jag inte att någon utanför denna blogg och vissa skvallertrådar på flashback har koll på någonting kring dessa människor utanför Wahlgrens värld.

   Äger han verkligen den restaurangen? Tror inte att han äger någon restaurang alls.

    Nej, tror inte heller det faktiskt. De driver restaurangerna och gör det ju enligt Å ”för att de älskar det” och sliter så för att ”ge gästerna en fin upplevelse”. Tydligen helt sekundärt att tjäna pengar på det hela… Undrar om hon tror på det själv? Har så svårt för när man lägger fram sin verksamhet som nån slags välgörenhetsprojekt, där gästen typ skall vara tacksam för att få ett bord OCH pröjsa hyfsat höga summor för rätt ordinär mat, för de sliter ju så-för gästens skull.. och det är ju deras hobby verksamhet, när allt de vill är att dra in stålar och leva la Dolce vita..

    Mycket möjligt att han inte äger, som sagt är varken jag eller folk i allmänhet särskilt intresserade av honom och Åsa när vi pratar wahlgren/ingrosso.

  OT men vem var inblandade i photoshoppandet i Åre enligt sanna och Rosanna??

   Undrar jag med, trodde först Dasha men hon svarade nej när en kommentar frågade henne

  Svenskar (och andra ”utbölingar”) är ju inte så poppis på mallorca. Ön är galet exploaterad och det finns en rätt stark rörelse bland lokalborna emot det. Kan det ha spelat in?

   Jag har bott på Mallorca i många år och och har inte märkt av detta alls. Däremot sprids en del falska rykten om att så är fallet, av bland svensk kvällspress. Vad har du för belägg för ditt påstående? Bor du här eller har du ens besökt Mallorca?

    Bor du under en sten där?

     Nej. Var bor du? Säkert inte på Mallorca…

    Jag märkte av detta starkt när jag var på Mallorca. Vanligtvis brukar det fjäskas för turister men på Mallorca var lokalbefolkningen rent ut otrevlig. Jag köpte en designerväska för ett par tusen och även då var personalen i butiken sjukt otrevlig. Stod och snackade spanska i telefon, såg mig inte i ögonen, tog en tugga va en macka (!), medan hon packade ihop min väska och tog betalt. Obs jag gillar inte och förväntar mig inte fjäsk men vanlig service känns rimlig…

     Fast det har nog inte med att du är svensk att göra. Det är extremt vanligt beteende i Spanien överlag vare sig du som kund är svensk, spansk eller vilken annan nationalitet som helst.

      Jag bor i Spanien och det är det ju inte alls. Jag har aldrig varit med om det under mina år här

       Då har vi olika erfarenheter. Jag har bott här i över 30 år (främst Madrid, Barcelona och Valencia på grund av jobb) och min upplevelse är att butiksbiträden generellt sett ofta är antingen otrevliga eller ointresserade trots att man hejar glatt och ler. Jag vidhåller också att jag inte tror att otrevlighet är specifikt riktat mot svenskar men å andra sidan har jag varit väldigt lite på Mallorca och vet inte vad folk har för uppfattning om oss där.

  Som turister, inklusive ”sommargotlänningar”, på Gotland.

   Gotlänningar är riktigt jävla obehagliga euhh

  Urk. Hade min sämsta restaurangupplevelse ever på just det där stället. Förstår inte varför man skulle välja att äta på en Ingrosso-restaurang när det finns så mycket annat bra (: både på Mallis och i Stockholm

   Spill the Tea!!!!

    Ne men kortfattat så blev vi placerade vid ett bord typ längst in i lokalen och bortglömda. Obs ingen stor lokal, man bör kunna ha koll. När maten väl kom så var det liksom… meh. Gör bättre pasta hemma. Vi klagade på att vi fått vänta superlänge (alltså över en timma) på maten, och när notan kom hade de bara plockat bort vattnet haha. Vi bemötte det och det blev i princip tjafsig stämning om hur mycket på notan som skulle strykas. Vi hade även fått vänta typ 30 min på vårt bord när vi kom dit, ska tilläggas. Var också tydligt hur en stor andel av gästerna var tjejer i 18-årsåldern som knappt kunde äta med kniv och gaffel och mest var där p g a Bianca. Rekommenderar inte att gå dit, ta er in till Palma istället eller kör på nån mysig restaurang i nån av byarna runtomkring!

   Samma här!

  Ot, men tack Karolina Fjellborg på Aftonbladet! Hon vågar lyfta frågan om att det fn inte går att sätta på tv:n utan att en Wahlgrenare el Ingrosso dyker upp. Det ÄR fasen parodi. Nu kommer ”Imperiet” med B i hela FEM delar. Har de spelat in från hon var barn eller är det tänkt hon skall få fritt spelrum för att göra reklam för sitt företag, som hon rimligtvis spenderar mest tid på? Undrar annars hur de lyckats få ihop så många avsnitt.. Spyr om jag ser en enda trailer med ett nytt program med denna familj igen alltså.

   Haha alltså jag förstår inte hur folk orkar störa sig på det här. Förutom att jag medvetet ser på Masked Singer ser jag typ aldrig nån Wahlgren. Du kanske behöver göra annat än att titta på tv?

    Ser inte mkt på linjär tv alls, men kollade tex idag på ”Mästarnas mästare”, vilket man, om man inte har Discovery, måste se just på tv, då dyker de upp trailers på alla familjemedlemmarna stup i kvarten..Det finns massor med talanger, artister och intressanta människor i detta land som vi tyvärr aldrig får se eller höra talas om, pga denna likriktning. DET är vad som stör mig. Om detta fenomen har undgått dig, kanske du skall höja blicken lite.

     Det finns ju program för att det finns ett intresse av att både se och att prata om dessa familjemedlemmar. Tror knappast att familjen betalar för att få synas. De blir betalda.

     I alla tider har det ju funnits talanger, artister och intressanta människor som inte kommit fram i bruset. Är ju lättare för den enskilde individen nu att åtminstone få en chans till att synas, än vad det har varit tidigare.

   Jag ser inte Wahlgren överallt är inte säker varför men jag tittar knappt på vanlig tv och dom kommer inte upp på youtube, det är bloggbevakningen jag ser mest på ? om dom dyker upp är dt ju bara att slippa om man inte gillar ?

  Bild två är magstark och gör ont i hjärtat. Kuddar på golvet!!

  I Sverige har vi haft ett jätteproblem med krögare som inte betalat sin ”försäkring”. Det var så Potonen och Grill blev totalförstörda i bränder.
  Innan de får sin restaurang helt förstörd så får de ju sådana här varningar.
  Har inget med att ägarna är influenser.

  Samtliga Ingrossokrogar ägs av syrianer – hur gärna Åsa än vill att det skall framstå som att det är dom som är ägare. Ingrosso sätter bara sitt namn på dem. Tror att pappa Emilio återigen får gå med mössan i hand och låna pengar av dottern för att betala bort skulder så att ’vandaliseringen’ upphör….

   Vilka är ägarna?

   ”Vita” pengar.. ???

  Några kuddar på golvet och filtarna fortfarande fint vikta ? ?

   Det var inte filtar sorry menade dom andra kuddarna (flesta är inte på golvet)

  Jag tror inte att det handlar om pengar utan kanske någon som blivit dåligt behandlad av tex Åsa. Hon har ju en ganska vass tunga, tycker jag.
  Det är inte normalt att gå på en restaurang flera ggr. En gång, ja, men att det upprepar sig känns som att det är ngn som är missnöjd med något, känner jag.
  Sen tror jag inte det är bra att uppmärksamma det i social media. Då vet gärningsmannen att att det får effekt..och kommer helt sonika att fortsätta.
  Jag tycker det är fördjävligt att det händer. Skulle bli väldigt ledsen själv.

  Är det osympatiska Åsa som skriver om svenska avundsjukan? Mer otrevlig människa får man ju leta efter. Världen kretsar runt Åsa. Fina damen.

  Äh, nyhetstorka. Ingen uppmärksamhet på ägarna på ett tag. Åsa som fått psykbryt på sin kära underbara oskyldiga man till bratz. En vanlig dag hos en wannabe kändis/föredetting.

  Svart sjuka människor gör såhär

   Dom gör alltså olika svart och sjuka människor??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.