Emilia Wahlund om att bli gravid igen

Emilia Wahlund har svarat på två frågor som jag tror mig veta att många är nyfikna på. 
Den första handlar om hennes och Marcelos hysteriska flyttande. Det handlar helt enkelt om att göra bostadskarriär. Att köpa ett boende och sälja för att gå med vinst, för att komma ett större boende ochsen gå med vinst igen när man säljer.
Enligt Emilia har de nu hamnat i det boende som de ser som sin milstolpe och det de strävat efter, men jag tror nog inte att de flyttat klart. 😉

Den andra frågan handlar om det lite känsliga ämnet, att bli gravid. Att skaffa ett syskon till Elle. 
Nu berättar Emilia att hon och Marcelo försökt bli gravida i ett ch ett halvt år, vilket tyvärr inte lett till någonting annat än ett missfall. Eftersom Emilia har diagnosen PCOS, så har det nu gjorts en ordentlig utredning vad gäller det, och hon är lättad över att hon äntligen ska få hjälp med en fertilitetsbehandling.

Jag håller tummarna för att det kommer gå vägen för Emilia och Marcelo!

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Även om Emilia inte har dolt sjukhuspersonalens namn kanske det är bäst att du gör ett Camcam givet att det är ett skärmklipp?

  Hoppas de får bra hjälp med sina frågor också

   Emilia har gjort det nu iallafall på sin story ???

  Förstår inte hur folk har mage att fråga på internet hit och dit om folk ska skaffa barn

   ”Har mage”? ?

    Ja det är ett uttryck

    Var det nytt för dig A?

     Jag tror hen gjorde en ordvits av det då gravida brukar ha en stor mage ?

  Önskar dom ett stort lycka till.
  Tycker dom är så fina föräldrar. ???

  Vad skönt för dem att få hjälp! Har själv pcos vilket i mitt fall innebär att jag inte har någon egen ägglossning. När vi sökte hjälp fick vi hjälp med ägglossningstimulering (efter fertilitetsutredning) och nu är jag gravid i vecka 22 ?

   Grattis!!! ?

  Väldigt OT : senaste Måndagsvibe där Hanna berättar återigen om sin frustration kring sin hund, och berättar att hennes pappa bitit hunden i örat för att få respekt . Och sedan är hon inne på om det är så hon borde göra? Vad i helvete? Finns ingen cell i hela min kropp som skulle kunna göra något som jag vet att min hund får ont av . Magen knöt sig.

   Anmäl

    Vad ska man anmäla? Hon har ju inte gjort det, bara pratat om det, tror tyvärr inte den anmälan kommer gå vidare.

   Varför skaffar dessa människor hund?!

  Fast alla flyttar har ju inte varit för att göra bostadskarriär. Bara den senaste haha

   Men nu när de fick chansen att göra bostadskarriär. Ska de då skita i det bara för att man tidigare flyttat för att testa att bo på annan ort.

   Livet händer ibland och blir inte alltid som planerat, om man får ta några en eller två omvägar.

    Har väl aldrig sagt att det är fel att göra bostadskarriär men deras tidigare flyttar har ju inte varit pga det

     Är det ett brott att flytta många gånger? Varför blir du provocerad?

   Går det ens att göra bostadskarriär idag? hahha. Herregud…hur pallar man att flytta runt så, det är för mig helt orimligt..

   Fast finns det inte någon regel som säger hur ofta du kan sälja en lägenhet med vinst, utan att det blir typ ett företag? Eller är den regeln borta

  OT:
  Alla ni som tyckt att Dasha gett sina barn sååå mycket IPad, har ni sett hennes senaste story om att hon nu anser att iPad är ett gift för barnen!?

   Var på tiden!

   Märkligt att man kan vända från total frihet med iPad till båda barnet till ingenting. Bra beslut dock av henne.

  Någon mer som märkt av att Lovisa W instaflöde med outfits och detaljer är väldigt, väldigt likt Josefinehjs? Hittade bland annat detta:

  – Josefinehj 30 april – ”heart is so full”
  Lovisa Worge 7 maj – ”heart is so full”

  – Josefinehj outfit 20 mars (Prada bälte) – Lovisa W 23 april

  – Josefinehj outfit 19 feb – Lovisa W 9 april

  – Josefinehj Hermes-häst på väskan 4 mars – Lovisa W 4 dagar sedan

  – Josefinehj skinnjacka 3 nov – Lovisa W 9 dec

  – Josefinehj 10 maj Anine Bing hoodie – Lovisa W 18 juli

  Josefinehj YSL T-shirt 26 maj- Lovisa W 28 juli

  – Josefinehj 11 dec 2021 – Lovisa W 21 jan 2022

  Jag har också pcos och har varit ofrivilligt barnlös i många år. Kan förstå nyfikenheten i frågan, men kan inte för en sekund förstå att man frågar! Kan inte ens tänka mig Emilias situation att få frågan så ofta, från så många olika människor.

  Snälla, snälla, snälla alla, fråga aldrig om detta! Vill personen att du ska få veta, oavsett det är barn på g eller är svårt, så kommer du få veta när tiden är redo!

  men oj 1 år och 7 mån betyder att de försökt sen Elle var 5 mån med tanke på att hon är 2 år? trodde inte det var så vanligt att ens ha normal ägglossning så tidigt efter en förlossning!

   Jag ammade min dotter i 3 månader bara, fick efter det tillbaka regelbunden mens och ägglossning direkt men de är olika för alla hur snabbt det kommer igång igen 🙂

    Fick tillbaka ägglossning (och mens) direkt efter förlossning trots helamning så den varianten finns också! ? skrämmande att vissa i vården fortfarande hävdar att man inte kan bli gravid när man helammar (egoina fick väl det till sig efter förlossningen tror jag).

   Vi försökte också när vår bebis var 5 månader. Hade haft en mens, men tog sig först när han var 6 månader så har tätt mellan båda. Fick mens tillbaks med båda efter tre månader även om jag helammade.
   Nu med nummer 3 har jag inte fått mens än och hon är 10 månader så kroppen gör väl som den vill.

   Vaaaarför ens?? 5 månader??

    Däääärför kanske för de vill ha tätt mellan barnen?

   Inte alls särskilt konstigt. Jag och min partner började försöka aktivt med syskon till vår förstfödda i samband med första mensen efter förlossningen. Jag plussade igen när vår son var 4,5 månad. Han blev storebror när han var 1 år och 1 månad ?
   Med andra ord – vet man om att man önskar tätt i ålder mellan sina barn så är det inte alls konstigt att även börja försöka aktivt under första bebistiden ? (har dock 100% förståelse för att det finns dom som tycker det känns helknäppt)

   Jag var gravid med 2an när mitt första barn var 5 månader .så går gör det ?

   Jag var gravid pånytt då min dotter var 5 månader. Dottern blev till med ivf så följande barn var välkommet när som helst. Ammade inte och hade hunnit ha mens 2ggr innan jag blev gravid

  Och på Marcelos frågestunder han haft sen elle föddes, så har han inte en enda gång velat ha ett till barn i dagsläget utan vill vänta. ? så my ass att dom försökt i över ett år.

   Men han kanske har sagt det för att slippa idiotiska frågor?

   Sa samma sak första åren vi försökte på barn nr 2. För att slippa frågan igen.
   Har nu gett upp på att få vara gravid igen.

   Varför skulle han ens säga det om de kämpat?? Hört talas om privatliv?

   Han vill nog göra momenten? Brukar bli som kvinnan vill sen..

  Bara jag som reagerade på att när hon blev gravid senast (efter att dom bara varit tillsammans i 1-2 månader) så skylde hon på att hon hade svårt eller nästintill omöjligt att bli gravid pågrund av cellförändringar. Jag reagerade på detta i och med att vad jag har hört har cellförändringar ingen påverkan på hur lätt/svårt man har att bli gravid och när jag googlade var det ungefär samma svar jag fick på internet. Jag tyckte hela grejen kändes som en bluff stället för att säga att man ville bli gravid tidigt (för att typ låsa fast Marcelo eller något). Nu har hon strukit över stora delar av texten vilket känns konstigt samt att man kan söka hjälp efter att ha försökt blivit gravid utan lycka efter 1 år, tvivlar starkt på att dom skulle vänta 1 år och 7 månader för att sen söka vård när Emilia verkar så desperat som hon är. Jag tycker hela hon skriker väldigt mycket bluff tyvärr, och hennes storys håller inte i längden. Bara jag som har den här känslan?

  Dessutom så har hon ju tidigare gått ut med att dom haft två missfall, men här skriver hon bara att hon haft ett missfall? Historierna hänger inte riktigt ihop från henne… det känns som att hennes plan hela tiden var att bli tillsammans med Marcelo, det finns ju gamla fan bilder på henne när han var tillsammans med Annica och hon har följt hans blogg under alla år, så fort hon fick ”åldern inne” så blev dom tillsammans, hon blev gravid på en månad och trots att han varit otrogen osv så väljer hon att stanna. Jag tycker det skriker att hon varit besatt över honom så många år.

   Den som verkar mest besatt är ju du ?

   Du verkar inte ha någon vidare koll. Jag känner Emilia och dom var tillsammans hela 2019 och blev gravida hösten 2020, hur får du det till en månad? Dessutom fick hon missfall innan dom ens aktivt försökt att bli gravida. Efter det har dom försökt bli gravida igen och har fått ett till missfall. Hon har alltså fått ett missfall under tiden dom försökt att bli gravid. Sluta sitt och skriv en massa när ni inte vet ett skit. Pinsamt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.