Enhance your curves?

Tillägg:

Tack för all feedback vad gäller det här inlägget. Jag hör vad ni säger och tar det med mig.Bildkälla: Avora Studios

Jag blir alltid lite tveksam när någon beskriver kläder med ord som att de ”lyfter fram dina kurvor”. 
Så vida man inte har en timglasfigur, där alla kurvor sitter på ”rätt” plats så upplever jag inte att den här beskrivningen fungerar.
Ta den vita klänningen här ovan. Jag har en känsla av att jag mer skulle anta utseendet av en kassler, snarare än en kurvig gudinna och tänker att jag inte kan vara ensam om det.
Vad med den här klänningen framhäver kurvor?

När jag sitter och skriver det här så kommer jag att tänka på en kollektion träningskläder som Petra Tungården stod bakom, och som släpptes för flera år sedan.
Kollektionen hetter Curves by Petra Tungården för Fitnessguru, och hade tydliga mönster som mer lurade ögat, än framhävde kurvor, men potejto, potato.

Någon som minns dessa?

Har ni några tips på kläder som utlovar kurvor och som även levererar dem?
Jag slajsade ju bort delar av mina kurvor förra sommaren, och inte gick det att sätta de bortkarvade tuttarna på röven heller, så jag får kanske skylla mig själv. 🙂

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hylla dina köpta ”kurvor”! 😄

   Man får se ut som man vill. Men man får inte operera sig, inte vara för tjock, inte för smal, inte för påklädd, inte för avklädd, inte för nöjd med sin kropp och inte för elak mot sin kropp, man får inte äta onyttigt och man får inte räkna vad man stoppar i sig, man får inte framhäva kurvor och inte dölja dom,…. Men alla får se ut som de vill.

    👍

    Man får se ut precis som man vill, och operera sig hur mycket man vill. Men man får inte medvetet ljuga om det för att skapa en bild för unga tjejer om att det går att se ut så utan att operera sig.

     🚀

     Nej, och man får inte heller berätta om vilka ingrepp och operationer man har gjort, för då uppmuntrar man till plastikkirurgi. Poängen är intakt – Hur du än gör som kvinna med en plattform och följarskara så gör du fel.

     /Annan anonym

   Ja, och pracka dem inte på andra

  Åh de träningskläderna skulle jag vilja ha, har nån sett några liknande i nåt annat märke?

   Finns säkert tant-träningskläder på amazon eller liknande som ser ut så

    Tantträningskläder på amazon? Nu frågade personen om någon sett något liknande i annat märke, så det där var väldigt märkligt svar 😅

     Det är väl som att säga: ja det finns på wish/shein? Random skräpställe

      Var mer ordet ”tantträningskläder” jag reagerade på 😅

   Har sett det settet på Sellphy.

  Kanon, ett till inlägg som förstås inte alls handlar om att du vill att folk ska diskutera Biancas kropp. Hon råkade bara bli det enda exemplet som gick att hitta igen?

  Till de som tycker att det är helt okej att sitta här och spekulera kring en enskild kvinnsa kropp med motiveringen att man faktiskt måste få prata om och kritisera skönhetsindustrin och plastikkirurgi; Ja, det får man, men det finns ingen anledning att gång på gång välja samma person (som dessutom lever med bekräftad ätstörning…) att kasta till gamarna. Det är helt uppenbart att det är personligt och inte handlar om att diskutera allmänna strukturella problem.

   Jag håller faktiskt helt med dig.

   👍

   Vad tror du händer om folk slutar att titta på och diskutera valfri influensers kropp? Missförstå mig rätt nu, jag tycker som de flesta normala människor att det är osmakligt, oartigt och taktlöst att diskutera andra människors utseende.
   Är inte snarare problemet det att det blivit en industri som ger massor med pengar till inga kvinnor som ställer upp på att inte bara visa upp sin kropp utan även ställer upp på ett skevt ideal?

    Nej, det är inte ”snarare” problemet. Det är ETT problem. Det jag poängterar, som är att C kontinuerligt bjuder in sina läsare till att spy galla över en enskild individ, är ett annat problem. Det finns många sätt att ha konstruktiva dialoger kring problemet med skeva skönhetsideal utan att en enskild kvinna ska stå skampåle gång på gång, och utan att uppmuntra till att vi ska prata om kroppar på ett sätt som är skevt ur helt andra perspektiv. Tex vad som är riktiga kroppar, vad som är äkta kurvor, vad man får eller inte får vara stolt över, vad man får och inte får visa upp osv.

    Dialogen här inne, som drivs på av C, är ruskigt infekterad och toxisk.

    Dock väldigt glad att se att det överväldigande är den här typen av kritik i det här kommentarsfältet, och inte en massa elaka kommentarer om B och hennes kropp (eller kroppar generellt).

     Du väljer att inte se hela problemet. För en del av problemet är att just unga kvinnor för pengar väljer att anpassa sig till ett sjukt ideal. Att inte kunna lyfta fram det osunda i det beteendet är inte en lösning.
     Men jag tror inte att detta är rät forum överhuvudtaget att diskutera denna fråga för det kommer varken fram en balanserad och nyanserad diskussion som leder någon vart.

      Förlåt men läste du öht mitt första inlägg?

       Absolut och kan konstatera att du inte ser hela problemställningen. Att diskutera enskilda personer vänder jag mig helt emot men det underliggande problemet att kvinnor låter sig utnyttjas av en girig industri måste kunna adresseras. Igen, det är inte fråga om skuld men det krävs en förståelse för vad som driver kvinnor till att utsätta sig för direkt skadliga risker.

        Ja det är ju precis det jag säger? Du har ingen aning om vad min åsikt kring industrin är, den har jag inte öht nämnt. Jag problematiserar att Camilla lyfter samma individ om och om igen och jag problematiserar sättet den individen pratas om. Att jag inte har förståelse för problemen kring skönhetsindustrin har du hittat på helt själv.

        Mitt svar verkar fastna i mod på obestämd tid, men snälla läs vad jag skriver istället för att hitta på. Du säger samma sak som jag. Lämnar det där 🙂

  100 procent onödigt inlägg. Vi vet alla hur kommentarsfältet kommer låta. Kan vi sluta prata om kroppar någon endast gång, snälla?

   Håller fullständigt med.

   Dessutom. Alla ser olika ut, alla passar olika i olika kläder. Ska man inte få hylla sina kurvor oavsett? Ska man gömma sig? Fattar inte meningen med såna här inlägg.

    ”Hylla sina kurvor”? Lol.

    Meningen och poängen med inlägget är ju att det bara är en typ av ”kurvor” som är accepterat i samhället.

     Bilringar? För det får synas och hyllas😅

      Vill man hylla sina bilringar så är en åtsittande klänning ett bra plagg för det. Så reklamen är verkligen inte fel, den där klänningen visar bärarens kropp hur den än ser ut.

       Instämmer! Den typen av klänning framhäver definitivt dina kurvor. Alla dina kurvor. Även de du eventuellt inte vill ska framhävas.
       Så ja, reklamen stämmer definitivt.

   👍

  Kan vi inte bara sluta diskutera kroppar, snälla. Alla (inte minst du Camilla), vet hur det här kommentarsfältet kommer utveckla sig. Det kommer pratas om att Bianca har en ätstörning, hennes operationer, att det inte är hälsosamt att vara överviktig, att modellerna på bilderna är för stora och för smala, Petras kropp kommer säkert analyseras också. Osv osv.

  Jag blir bara så trött på allt opraktiskt svinfult skräp som produceras. Den där helt hopplösa trasan till klänning sitter endast hyfsat bra på någon som helt saknar kurvor.
  Man behöver bara ha lite större byst än de där modellerna så är det helt kört.
  Skulle aldrig sätta på mig något dylikt genomskinligt tajt fodral som liknar ett virkat överkast.
  Tack men jag hittar ut själv.

   Med en vit underklänning tycker jag att den vore snygg.

   Det är en helt vanlig strandklänning som du drar på dig över dina badkläder…

    Jag har aldrig riktigt fattat grejen med en sådan strandklänning…alltså genuint…för mig är en strandkkänning något som liksom täcker upp så man kan gå till å från stranden utan å känna sig naken…denna och flera andra jag sett gör ju liksom ingen skillnad…som sagt säger inte att den är ful eller att folk inte får ha strandklänning utan bara att min tolkning av strandklänning är så annorlunda 😅

   Fast det är ju ni som väljer att tycka så. ”Sitter enbart snyggt på…” – DÄR!!! Det är ju du/ni som gör att en som har mindre byst/höfter/rumpa osv eller storlekar större inte vågar har på sig sånt. Precis som Camilla skrev ”skulle se ut som..” – okej då läser nån in att så är det så då får/bör inte storlek M och över ha denna på sig.

   Köp en storlek som passar, plagg som du känner dig fin i och trivs OCH SKIT I VAD FOLK TYCKER. Fast visst. Efter ha läst här så inser man att ”ingen bryr sig” inte stämmer, för det kommenteras bara om kroppar/utseende.

   Nån skrev under nåt med Johanna Bladh att ”hon fick mig att inse att bristningar var något fult”. Lite samma nu. Ni får folk att inte ens våga köpa en klänning pga storlek större/mindre.

    Har man större byst så tror jag helt enkelt inte att den känns bra att ha på sig då den inte är formsydd. Den kommer helt enkelt att kännas för liten och strama samt att rätt var det är så ploppar den yttepytte lilla knappen som håller ihop den iväg el också så går de tunna trådarna av vid knäppningen.
    Jag personligen tycker inte att det är snyggt med kläder som stramar och ser för små ut.

     Så kan det vara, och då behöver man ju inte köpa – om man inte gillar det alltså. Det är ju helt valfritt 😄

  Usch. Ännu ett inlägg som bjuder in till vidriga kommentarer om en kvinnas kropp. DET RÄCKER NU!!!!

   Camilla har verkligen mean girl egenskaper. Trist.

    Och sen när kommentarerna som vanligt spårar ur så är det bara ”men jaaag har aldrig sagt det eller menat så..!”

     Håller med. Det är ett klassiskt bailey-and-motte argument

      Tack för din kommentar, lärde mig verkligen något (obs! ej ironisk)

      Det heter Motte – Bailey. Hur menar du att detta kan förklaras med Motte – Bailey? Mycket nyfiken.

       Duktig du är på att googla. Måste var rolig på fest. Bailey-and-motte handlar om att man lägger fram en åsikt som är moraliskt försvarbar men som insinuerar en åsikt som inte är försvarbar.

       Motte – inlägg som ifrågasätter att en klänning skulle ge kurvor med en bild på Bianca i inlägget.
       Bailey – inbjudan att granska och kritisera biancas kurvor.

    Sluta klaga på C. Hon bevakar såna här saker. Det är Bianca själv som lägger ut detta. Hon har ju inga högre ambitioner än att visa upp sin kropp. Och vi ska inte låtsas som vi ser?

     * och vi ska låtsas som vi inte ser?

  Jag förstår inte varför man måste ÄLSKA eller HYLLA hur kroppen ser ut. Räcker det inte med att den accepteras och funkar.
  Jag är inte perfekt (efter smalhetsnormen), men den är helt ok, trots en del ”skavanker”.
  Det är JAG och jag duger och är helt ok.

  Tror iofs den modellen på klänning kan funka för nästan alla? Just att den är lite halvt genomskinlig ( den rosa funkar nog bäst) gör nog att kurvor blir mer framträdande. Samt att den stramar åt på rätt ställen/ ger stöd. Känns dock som att massor av liknande varianter finns redan.

   Kollar man mönstret i sidan på klänningen så är det gjort exakt för att ge en illusion av en sk.” timglasfigur”. Perfekt tillskärning där!

   Ger stöd? Den är ju virkad i bomull så du får nog köpa 3 storlekar för liten om den ska ge nåt ”stöd”.

  OT. Vill ha öppet spår så GVFÖ kan diskuteras ☺️

   Kommer på onsdag 🤷🏼‍♀️

    I know ! Var bara ett konstaterande:p är ju långt till onsdag om man sett avsnittet nu.
    Får nöja mig med diverse andra diskussionsforum och poddar så länge.

   GVFÖ??? Hm… Vad kan det betyda?

    Alltså :gift vid första ögonkastet, det första som kommer upp om man googlar gvfö.

     Grejt tack!

   Finns en grupp på Facebook!! Den heter ”vi som vill diskutera gvfö”, så kul grupp!!

    Tack för tipset!

  Kan du inte sluta göra massa inlägg om Biancas kropp, känns osmakligt, speciellt med tanke på hennes ätstörningar. Du vet ju själv vilken typ av kommentarer det kommer bli.

   🙌🙌🙌🙌

  Inte var det speciellt snyggt på någon av dom, tycker jag. Men det är kanske så att det är tillverkat i något sorts stretchmaterial så att det alltid följer kroppen?
  Det är lite konstigt men jag tycker inte att jag ser dessa (influencer) kläder vare sig i mingelreportage eller på stan, så vem köper och var använder de dom? Ta bara det där med byxor som är typ två decimeter för långa, kan se bra ut på en bild men vem hasar omkring på det sättet? Viker de upp byxorna när de ska gå?

   Gick utmärkt för oss på 90talet att trampa omkring på för långa byxor, varför skulle det vara ett problem nu?

    Det är ju inte bara lite för långa nu, de går ju på byxorna. Och om jag inte har fel så slets byxorna längst ner till fransar som sedan klipptes bort på 90-talet.

     Vi gick ju på dem också? De blev äckliga, blöta, smutsiga.. 😬😬 Men man brydde sig inte då. Så varför skulle de bry sig nu?

  Kropp, kropp, kropp… måste ämnet kropp jämt förekomma och navelskådas här? Inte konstigt man får kass förhållande till sin kropp när det jämt ska pratas om.

   Man får kass förhållande till kroppen pga texter som belyser att det bara är en typ av kurvor som är accepterade alltså?

   Tror snarare dessa klädkollektioner och reklam där (de rätta) kurvorna konstant ska ”hyllas” är den bidragande faktorn.

    Och när större modeller syns så är det också fel för då hyllas och uppmuntras osunda ideal. Inget är rätt.

    Ja, jag har fan aldrig tänkt så mycket på min kropp under mitt 40-åriga liv sen jag började läsa här. Och ja, jag kan sluta läsa här, funderar på det. Gamla tjejtidningar från 90-talet har ju sundare värderingar än den här bloggen.

     Mitt första inlägg i den här debatten blir att du uppenbarligen inte var tonåring på 90-talet för den här bloggens inlägg är långt från Veckorevyn och Frida på 90-talet…

     Kan ni på riktigt inte skilja på ert eget liv och kropp, och en bild på Bianca på nätet?

  Självklart ska man vara stolt över sina kurvor, men det blir fel att uppmuntra till detta med en icke-kurvig slank modell eftersom kroppsstorlek är ett sådant infekterat ämne i modebranschen. Om det här är att vara kurvig, vad är då dom som faktiskt har kurvor? Att belysa en viss kroppsform känns inte okej när Bianca når ut till en så bred publik.

   Fast hon har ju kurvor. Hennes kropp är inte spikrak. Sen att den inte har nog med kurvor för din smak är något annat. Vilka mått ska en modell ha enligt dig för att du ska vara nöjd?

    Jag kan ändå tycka att det är skillnad på att ha kurvor och på att ha en höft och bröst. Jag själv är smal och har definitivt inte kurvor, men visst mäter jag större runt höften än runt midjan och har om än små bröst eftersom en kvinnlig kropp är formad så. Jag tycker inte att det är svart och vitt mellan att vara kurvig eller en enhetlig rektangel, men det är bara min åsikt.

    Det sista kan du lägga ner med, för det är bara barnsligt. Självklart behöver man inte uppfylla särskilda mått för att ”uppnå mina krav”, man får se ut precis som man vill.

     Ja alltså har hon kurvor även om de är små. Och har man stora kurvor behöver man väl ändå inte kläder som framhäver dom. Om det ny är så att man vill att de ska synas tydligt.

      Jag tycker inte att det står svart och vitt mellan att ha kurvor eller vara en enhetlig rektangel. Kurvig för mig är att man har en tydlig timglasfigur, inte att man överhuvudtaget har en höft. Så jag håller inte med dig, däremot förstår jag ditt perspektiv och att man kanske inte ser på saken lika som mig.

       Men oavsett så har inte Bianca pratat om kurvorna på sin kropp i detta inlägg, om de är stora eller små eller var de sitter. Hon säger att klänningen framhäver kurvorna. Det kan den väl göra även om kurvorna är mindre?

        Det kan mycket väl vara så att ett plagg framhäver former. Jag tycker dock inte att denna klänning gör det, så där kan jag inte uttala mig.

         Poängen flyger högt över dig. Bianca har bara nämnt att klänningen framhäver kurvor, inget om hur kurvig hennes egen kropp är. Ändå är det hennes kurvor du kommenterar och tycker är problematiska (sett till något hon inte ens har sagt också) Herregud.

          Min poäng verkar flyga högt över dig också. Vad jag poängterade är att jag tycker det är fel att hylla kurvor med en bild på en (enligt mig) icke-kurvig modell. Om du tycker att det är rätt så får du självklart tycka det, jag har bara uttryckt min åsikt.

           Vem hyllar kurvor?

     Men då har du ju en bestämd bild av vad som får räknas som en kurvig kropp. Speciellt eftersom du säger att hennes är ickekurvig.

      Men ”kurvig” är ju ett begrepp som används just för + sizekroppar. Som ett snällare ord för ”mullig”.

       Men vem har ens sagt att hon representerar kurviga? Klänningen framhäver kurvor säger hon. Inget annat

   Tror du blandar ihop kurvor med hull….. Många av tjejerna hos VS har kurvor liksom.

    Nejdå, det ligger snarare i att skiljer på kurvor och att överhuvudtaget ha former. Att ha viss höftvidd och bröst hör mer eller mindre till kvinnans biologi, men kurvor för mig är snarare när man tydligt har en timglasfigur. Jag själv har bredare höft än midja men skulle absolut inte klassa mig själv som kurvig. Dock förstår jag helt ditt perspektiv och om man inte håller med mig!

     Men vad har Bianca då? Smal midja och större bröst och rumpa 🤷‍♀️

      Som jag nämnt flera gånger nu, jag tycker det är skillnad på att vara kurvig och att överhuvudtaget ha en kropp. Kurvig för mig är inte enbart att man har en höft, utan att man har en _tydlig_ timglasfigur. Därmed inte sagt att man behöver hålla med mig, återigen.

       Jag tycker att Bianca har en timglasfigur. Även om den inte är så extrem som Dolly Parton.

     Kurvor är där kroppen sticker ut oavsett hur mycket de gör det. Bröst, höfter tex. Man kan ha inga kurvor, (rak kropp), lite kurvor, kurvor, mycket kurvor…. Breda höfter, rak bröstkorg.. Finns liksom ingen bestämd kropp för hur kurvor på kroppen ska se ut. Man har bara mer eller mindre av det.

      Nej helt sant, det finns ingen bestämd kropp för hur kurvor ser ut. Just därför kan man ha olika åsikt på vad kurvor egentligen är. Jag verkar inte dela åsikt med dom flesta här, och det är helt okej.

       Man kan ha olika åsikt om vad en kurvig kropp är men ändå är det problematiskt att någon med mindre kurvor pratar om kurvor. Logiken. Indirekt säger du ju att din åsikt är rätt här.

       Men jag fattar inte hur man kan ha olika åsikter om ett ord som redan har en betydelse? Kvinna med markerade kroppsformer.
       Det finns inga bestämmelser om hur mycket eller lite höftbenen ska sticka ut. Sticker dina höfter ut så har du kurvor över höfterna. Har du därtill större bröst och mindre midja får du timglas figur. Men kurvorna över höfterna försvinner inte om man har små bröst.

        På samma sätt som vi alla har olika definition av vad som är tjock, smal, lång eller kort. Hade man radat upp flera personer från kortare till längre och sagt ”peka på den första som är lång” så hade inte alla pekat på samma person. Det är exakt samma princip här. Jag tycker att kurvor är en tydlig timglasfigur, du tycker att kurvor är att höften överhuvudtaget är större än midjan. Inget fel i någon av åsikterna, vi tycker jaga olika.

         Nej det är inte olika åsikter, det är relativt. Någon är längre än en annan precis som att någon är kurvigare än en annan. Det betyder däremot INTE att den med mindre kurvor är icke-kurvig. Precis som att jag inte är icke-lång bara för att någon är längre.

       Du inleder själv med att säga att det ”är fel” (redan där är du kategorisk och öppnar inte alls upp för att man kan ha olika åsikter) att använda en icke-kurvig modell när man pratar om kurvor. Du cementerar ju då din bild av vad en kurvig kropp är som den rätta?

  Sluta med inlägg om kroppens utseende!

  Förstår att det är svårt att hitta bra ämnen till bloggen, Camilla men är dt inte dags att ta ett steg tillbaka o lämna ämnet kroppar nu? Du är väl medveten att dt kmr att generera en stor mängd kommentarer som inte bara ger dig bra trafik på bloggeliblöggen, utan även på ditt bankkonto. Det är så man jobbar mot toppen, men du är kvar i 2015 när allt vad ytlighet exploderade, nu känns det bara osunt.

  Jag har timglasfigur men tycker att det är svårt att hitta kläder. Jag upplever att plagg som ser eleganta ut på andra lätt ser lite vulgära eller ”utmanande” ut på mig. Jag kan få väldigt obehagliga blickar i något som på andra bara är vanlig jeans och tröja, liksom.

  Förmodligen i-landsproblem så det smäller om det, men ändå.

   Satsa på rakare plagg då om du inte vill framhäva dina kurvor?

   Kolla upp kibbe body type system! När det används rätt så är det superbra för kroppspositivitet, man liksom bekräftar hur man ser ut och så klär man sig därefter. Några av de kurviga typerna är soft dramatic, soft natural, romantic och theatrical romantic. Jag hade stora problem med att hitta kläder jag trivdes i tills jag hittade det här systemet för ett par år sen, gärna kombinerat med att ta reda på din color season. Här är en bra start: https://www.youtube.com/watch?v=dLaUfyxl72M&pp=ygURZWxsaWUgamVhbiByb3lkZW4%3D

  Tänker jag på en ”kurvig” kvinna är det absolut Bianca Ingrosso som kommer upp i huvudet…..😴

   Du missar poängen. Klänningen ska framhäva ens egna kurvor. Små eller stora.

    Ja hon sa väl ändå aldrig att hon har stora kurvor eller så. Bara att klänningen framhäver de hon har.

  Att du återigen lägger upp ett inlägg där du vet att kommentarsfältet kommer diskutera Biancas kropp, som har en AKTIV ätstörning, är så jävla jävla elakt. Lågt. Ruttet. Ta ner inlägget. Ta till dig av kritiken folk ger dig, och lägg aldrig upp något liknande igen.
  Fattar du inte vad du bidrar med?

  Varför är Bianca fredad ifrån giltig kritik?

   Tycker du att det är ”giltig kritik” att lägga upp bilder på hennes röv ur olika vinklar och uppmana folk att spekulera kring dess äkthet?

   FÖ kritiseras väl Bianca mer än någon annan influencer, knappast fredad.

    Fast bilderna på Biancas röv i olika vinklar har Bianca själv lagt upp för allmän beskådning? Och vart ser du att Camilla uppmanar till spekulation om rövens äkthet? Det är plagg som ”lyfter fram dina kurvor” som ifrågasätts.

     Pratar inte om det här inlägget utan om de tidigare diskussionerna kring hennes eventuella operationer.

   Bianca är väl den som är minst fredad. Kan inte räkna på fingrar och tår alla fula ord som folk kallat henne här.

  Kroppshets. Carola och Rigshospitalets diet, det är väl en riktig snackis. Anar dock att det kan vara en liten operation bakom men smal har hon iaf blivit!

  Av de bilderna att döma så har hon ju inga kurvor.

   Snark, Johanna, snark.

  Vad taskigt att sno Christina Schollins sommargardin.

  Johanna Johnson har testat kläderna från Avora, inte alls fina faktiskt! Tycker jag. Hoppas Margareta Grääs kan testa 🙂

  Så ledsen när det kommer ännu ett inlägg om kroppar men dock SÅ glad när jag såg hur många som reagerar! Skillnad görs inte såhär Camilla och jag hoppas innerligt att du tar till dig av all den här kritiken.

  Så ledsen för ännu ett inlägg om kroppar, men SÅ glad för alla kloka kommentarer här inne! Jag hoppas innerligt att du tar åt dig av kritiken Camilla, för det här är uppenbarligen fel.

  Jag hade dom där tightsen som Petra designade. Dom satt verkligen jättebra och jag har nog aldrig haft så snygg röv i nåt som jag hade i dem. Tyvärr var de i princip helt genomskinliga så inga trosor fungerade att ha under, så de blev inte så långvariga i min garderob. Det är ju även kanske 7 år sedan, så min rumpa hade nog oavsett inte sett lika snygg ut längre 😅

  Bröstkorgskurvan vet jag inte om jag skulle vilja hylla eller lyfta fram…..

  Det är intressant hur Bianca ändrar utseende beroende på vilka varumärken hon lanserar. När hon skulle lansera Caia så gjorde hon fillers i läpparna och botox för att uppnå ett visst typ av skönhetsideal. Troligtvis med samma intention som Kylie Jenner, ”köper du mina läppenor kommer du få lika snygga läppar som mig”, ”köper du mitt smink kommer du se ut som mig”. Nu när hon lanserar klädmärke så har hon anpassat kroppen för att markndasföra kläderna. Både opererat brösten, gått ner i vikt och gjort fillers i rumpan, även här för att uppnå ett skönhetsideal…

  Reagerade på denna bilden samt en annan BIanca la upp där hon testa en skimsklänning… jag tycker det är oansvarigt att promota en anorektisk kroppsbild, sista 6-7 månaderna har de flesta bilder i Biancas flöde varit tagna i diverse olika vinklar för att framhäva en slimmad mage, urholkade överarmar, revben och skulderblad som sticker ut. Inte för allt för många år sedan tog BIanca in en ung tjej med ätstörningsproblematik att praktisera för henne för att hjälpa henne visa att det fanns något att kämpa för, något bortom hjärnspökena i diagnosen… var är den Bianca idag?? Hur många unga tjejer tror ni inte triggas av hennes bilder, strävar efter ett ideal som inte är friskt. Jag tycker det är för jävligt att ingen i hennes närhet hjälper henne, alla ser på när en ung kvinna går under och människorna runt om skor sig på det under tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.