Ellen Bergström anklagas för att vara uppmärksamhetstörstande

Igår skrev jag om den uppdatering Ellen Bergtröm gjort i det som börjat utveckla sig till lite av en ”massage gate”
Hon bemöter de anklagelser om att hon bara gjort det här för att få uppmärksamhet, att hon försöker krama ut så mycket som möjligt ut situationen, i vilken hon jämförs med Margaux Dietz och hennes trapp- och black face-gate”.
Hon skriver att hon har 300 000 följare på Instagram och att hon inte behöver säka den typen av uppmärksamhet, och att hon är glad att hon inte längre har den följare som ifrågasatte hennes agenda.
Hon avslutar med att skriva att hon har ett ”bajsstort” hjärta och att hon skulle offra sin hand, i princip för vem som helst i nöd.

Jag har känt Ellen sedan…2011 kanske, då vi gick på samma event i Göteborg, och jag kan bara skriva under på det hon skriver i sitt sista inlägg.
Ellen har väldens största hjärta och vill alla gott, någonting som inte alltid är helt optimalt för den här branschen, men jag tycker Ellen gjort det bra.
Hade hon istället gjort tvärtom, och hängt ut den här massören med namn och bild så hade jag varit övertygad om att hon blivit hackad.

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Och vad skulle det var för fel att vara uppmärksamhetstörstande då?

  Man lägger väl inte ut saker på internet i förhoppning att ingen ska se det?

   Ja, Det är ju lixom en del av det hon jobbar som/med.

  Normalisera att hänga ut skitstövlar .

  Vilken vuxen skriver bajsstort hjärta?

   Ja det är ju helt omöjligt att relatera till.
   Är det måndagsbajsen där hela helgens synder kommer ut, är det kaffebajsen eller vad???

    Synonym till skitstort

     Förstår väl det. Men en vuxen? Barnsligt.

      Ja, hon är väl en vuxen? Hon är nog inte rädd för att ses som barnslig men vad vet jag. Verkar inte så i alla fall.

      Äsch, är inte farligt att vara lite barnslig ibland, även som vuxen ☺️ Kan nog vara nyttigt tillochmed. Men skulle dock personligen aldrig använda det uttrycket som hon gjorde, även om jag också är lite barnslig ibland ?

   Ellen.

   Nån som är ”lite rolig”

   Ellen gör det. Men hon är fruktansvärt barnslig överlag så ingen är väl förvånad

    Man ska inte vara så rädd för att ses som barnslig.

     Det är inte det jag menar. Jag kan också vara barnslig, för jag arbetar med barn.
     Men hon är det vid tillfällen där hon ska försöka vara seriös/allvarlig. Det ser inte bra ut.

      Hade det varit bättre för dina öron om hon skrev skitstort? Snälla människa.

   Samma som säger ”tack som fan”

  Kommer ett inlägg om Alice? ❤️ Veckans största nyhet i influencervärlden skulle jag säga.

   Vad är det om då?

   Är det att hon har flickvän? Är det veckans största nyhet verkligen?

    Ja verkligen! Så kul

     Om vi någonsin ska kunna normalisera HBTQIA-världen så kanske vi inte ska göra det till en enorm nyhet att någon är bi/homo…? Bara en tanke…

      Jag tror inte det är könet på partnern utan att hon skaffat partner som avses. Jag tycker det är så roligt för Alice att hon hittat något, om det är en tjej eller kille eller en utter hade jag inte kunnat bry mig mindre om. Läggning är inga konstigheter idag, åtminstone inte bland min generation.

       Men är det ”veckans nyhet” att någon har träffat en pojkvän/flickvän?

        Att en av Sveriges största influencers skaffat partner är väl ändå en ganska stor nyhet? Det blev ju ändå ganska uppmärksammat när hon träffade Jireel vill jag minnas. Nu säger jag inte att jag har rätt, men jag tolkar det som att detta handlar om att hon träffat någon snarare än att hon träffat en tjej.

         Ok, blir många inlägg om det ska bli inlägg så fort någon har ny partner men hey, inte min blogg ?

          ( en helt annan anonym här)
          Grejen är att NEJ, för det kommer inte skrivas om bara ”någon” utan detta är en blogg om kända personer i SoMe. Alice tillhör topp fem kanske mest populära och kändaste influensern – så det är visst rimligt med ett inlägg . Återigen handlar detta om influensers . Det kommer därför inte stå om typ Tilde de Paula eller Magnus Hedman skaffar partner . Shit.

           Haha ja jag menade givetvis ”någon influencer” med ”någon”. Det trodde jag var underförstått eftersom det är en blogg om influencers ?

           Nåja, själv tycker jag att granskningen av intissimi, som frontas av den nog största influencern just nu, är en något större nyhet men det är bara min åsikt.

           17:02:
           Att Calzedonia Group är oempatiska översittare är inte någon nyhet, det är känt sedan länge och ligger helt öppet på bland annat glassdoor. Så det i sig är ingen nyhet, däremot håller jag verkligen med om att jag skulle vilja se ett inlägg om det. Biancas uttalande om att ”dom har sagt att det är bra” är så urbota dumt. Nej självklart kommer företaget själva inte säga att dom behandlar sina medarbetare som skräp, det är upp till influencern (eller anställda) själv att kolla upp vem denna egentligen arbetar med.

         Fluns-tjejerna i den åldern byter väl partner då och då? Nej ingen nyhet om inte partnern är känd med.

          känd med? Med vadå?

       En utter hade väl ändå varit lite konstigt, hade verkligen velat veta mer då haha

        Haha jag hoppas ändå att folk hade brytt sig om hon hade en romantisk relation med ett djur.

    Japp det är det faktiskt 🙂

   Jag hade hellre fått ett inlägg om hur olika åsikter Johanna (vadheterhon) och Maggan grääs hade när de provade Biancas nya kläder. Otippat ändå att den som drar större storlek var mer nöjd. Det hade jag inte tippat på förhand faktiskt.

    Ååh herregud så fin Maggan Gräs var i kläderna?? Så kul att se att kläder av riktigt god kvalitet kan göras upp till 2 eller 3 xl! Man såg själv hur snygg hon tyckte att hon framstod, med all rätt.? Imponerat av materialet också.

   Men vem bryr sig haha så fånigt

  Detta får mig verkligen att reflektera då jag själv fick en massage på Gilda-skolan i Göteborg i present av en kompis för cirka 15 år sen. Minns att eleven (ja det är elever som ger behandlingarna) masserade mina bröst utan förvarning. Ung som jag var blev jag ställd och sa ingenting. Men det var så oerhört märkligt.

  Tycker Ellen verkar vara trevlig och bry sig om andra. Det är fina egenskaper. ?

  Känner likadant som personen som skrivit till Ellen. Tycker hon verkar extremt uppmärksamhetstörstande och kåt på kändisskapet. Sen har jag dessutom svårt för folk som brer på med sina bra egenskaper själva. Typ att man har SÅ stort hjärta (eller som hon skriver, bajsstort) och är så snäll och har gjort så mycket för andra och bla bla bla. Som Monas Universum, hon är likadan.
  Jag tvivlar ej på att detta har hänt, men känner att hon gör det större än vad det var och inte har NÅT emot att det hände eftersom detta ger henne en möjlighet att ha något ”viktigt att berätta” och bli en smula aktuell igen.

   Instämmer. Och vad har eg. hennes, enligt egen utsago, ”bajsstora hjärta” med att söka uppmärksamhet eller inte, eller att ha ett stort IG konto, att göra? Rörigt värre. Högaktar personer som har hög empati och stort hjärta, som vill göra gott men inte har behovet att berätta för kleti & pleti hur goda de är, det brukar liksom gå hand i hand, att vara empatisk lagd, utan att förhäva sig & ens goda gärningar.

  Bra att Ellen står upp för sig själv. Sluta förminska henne och hennes upplevelse.

  Sååå, vem är Alices flickvän??

   Stod i något av kommentarsfälten från tidigare idag. Med sökfunktionen borde du kunna hitta igen det ganska snabbt ?

   Gå in på Instagram @tjafridafrida, kolla första bilden. Vänstra tjejen på fjärde bilden.

  Vad hon beskrev skedde på salongen är solklart fall av en överträdelse på en annan människa. Jag skulle också berätta för alla jag kunde om det hände mig. Ringa lokaltidningen t.o.m tror jag.

  Kräks på folk som shamar offer för att vara uppmärksamhetssökande

   Kräks på folk som låtsas vara offer för att få uppmärksamhet.

  Jag står självklart på Ellens sida, hon ska få dela med sig om det hon upplevt❤️ Samtidigt tycker jag lite synd om massören som eventuellt var ny, kanske fick blackout runt ”kändisar” eller kan ha haft en dålig dag.

  Jag kan ibland skämmas så otroligt mkt över mig själv exempelvis ibland när jag säger något fel eller råkar prata för tyst och någon missförstår. Hon kanske förvarnade om nedhasningen av trosorna ohörbart tyst och situationen bara eskalerade därifrån. Ibland kan jag försöka höja en stämning med ”vad fin tröja” eller ”härligt väder”. Fattar dock inte hur det kunde gå så fel i Ellens fall. Oacceptabelt beteende oavsett, men det kanske kunde ge massörens beteende en annan förklaring än att hon blankt är en sexuell förbrytare. Utöver det hoppas jag massören byter jobb eller utbildar sig så inte fler kunder far illa.

   Jag tycker det är bra att Ellen sa ifrån- om än efteråt. Alla upplevelser är personliga och kan/ ska inte dömas av andra.
   Hur var det nu med kunden har alltid rätt?! Förstår att det inte är lätt att applicera i real life då upplevelser och professionellt bemötande av behandlare (oftast) skiljer sig åt.
   Som professionell behandlare what so ever med en kund- inte proffsigt ta emot sms med med avisering på under en behandling. Om det gäller nåt livsviktigt besked- förvarna kunden! Shit happens.
   Mvh. Å

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.